Γιώργος Σαββίδης
- ToMousiTouCrespo
-
Re: Γιώργος Σαββίδης
Όπως λέγαμε πέρσι ότι μας κάνατε πρωταθλητές, φέτος μας κάνατε μπουρδέλο. Συγχαρητήρια
- paoki_sweden
Ron το δύσκολο είναι να μείνεις στην κορυφή όχι να πας..
Δεν υπήρχε η τεχνογνωσία και αυτό φάνηκε από τις μεταγραφές που δεν κάναμε..
Δεν υπήρχε η τεχνογνωσία και αυτό φάνηκε από τις μεταγραφές που δεν κάναμε..
Εδώ και δύο χρόνια έχει αποδειχθεί ότι στα δύσκολα είναι απών. Δεν μπορεί ρε παιδί μου... Θα ασχοληθεί μόλις ξεκινήσει η μεταγραφική.
- Sick Bastard
Αυτό.giapas έγραψε:Έχεις ένα καράβι εκατομμύρια. Πάνε αγόρασε ένα ζευγάρι παπαρια ,για να μπορείς να λες ξεκάθαρα τη γνώμη σου χωρίς γρίφους, αινίγματα κι άλλα χαριτωμενα. Αν όχι, τότε σχολίασε καλύτερα καμία online συνταγή για ρεβυθοσαλατα
Να έχεις τόσο χρήμα και να ποστάρεις στα social όπως γράφανε οι έφηβες στα λευκώματα στα 90s. Μου αρέσει ένα ψηλο αγόρι αλλά δε μπορώ να σας πω το όνομα του
όχι όπως εξήγησα, αλλά προφανώς δεν είδες.abc_o_ karpouzas έγραψε:θλιψη....Sick Bastard έγραψε:Δεν είναι θέμα άποψης, είναι θέμα ανταπόδοσης της προσβολής, αν ισχύει, όπως είπα.
Εγώ πάντως, σαν οπαδός του ΠΑΟΚ, θα ήθελα να μάθω σε ποιούς αναφέρεται και γιατί (αν είναι εντός ομάδας) πρέπει να το μάθουμε κι όοοοοολοι οι υπόλοιποι εκτός αυτής.
το ΑΝ γιατι το εγραψες ...για να χρυσωσεις το χαπι??
- Sick Bastard
Αυτή η μάστιγα.giapas έγραψε:Οκ no problem. Αφορμή πήρα από Κάτι που πόσταρε ο sick. Τελοσπαντων σε περίπτωση που δε το διευκρίνισα οι Σαββιδηδες σαφώς και είναι ευλογία για τον ΠΑΟΚ
Που πρέπει σχεδόν σε κάθε τι που λέμε, να σημειώνουμε και το αυτονόητο.
Ε προφανώς είναι ευλογία και τύχη μαζεμένη κι όσα δεν ήταν ποτέ και πουθενά με το μέρος του ΠΑΟΚ 90 χρόνια.
Άλλο το ένα άλλο το άλλο, όμως ε.
Απο κανεναν δε ζητησα "υποταγη" στον Σαββιδη,ουτε αν ειναι ευλογια η' οχι.ΠΑΟΚ ειμαι,οχι Σαββιδης.Και οχι Sick δε χρειαζεται να εξηγεις τιποτα,οποιος διαβαζει καιρο καταλαβαινει αν τα γραφει καποιος με κακια η' αν βγαζει μια καποια πικρια -υποθετω τουλαχιστον-
Τελος παντων,μετα απο αυτη τη κωλομερα παμε παρακατω,κακως απαντησα κιολας.
Τελος παντων,μετα απο αυτη τη κωλομερα παμε παρακατω,κακως απαντησα κιολας.
- john4serres