Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
panpangr77 έγραψε:
Από το 24 και μετά ούτε την μπάλα δεν μπορούσαμε να βγάλουμε από την περιοχή.
Υπάρχουν χίλιοι τρόποι να το κάνεις. Αυτοί προσπαθούσαν με το μοναδικό που δεν γινόταν... με αργές πασούλες των 3 μέτρων!
Πόσο δύσκολο είναι να δώσεις εντολή να κάνουν μεγαλύτερες ή μακρινές μπαλιές?
Με τρία χαφ που το καθένα θέλει 5 λεπτά να πάει από την μία άκρη του γηπέδου στην άλλη δεν μαμησε κάνεις. Μέχρι να καταλάβουν στον ΠΑΟΚ ότι το ποδόσφαιρο πλέον θέλει ταχύτητα και πνευμονια αυτά θα έχουμε.
Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ανύπαρκτος προπονητής, δείχνει ότι οι παίκτςε δε θέλουν να παίξουν πια για αυτόν βάσει εικόνας, και δεν έχει να κάνει ούτε με το σχηματισμό ούτε τόσο με επιλογές παικτών. Απλά δεν πείθει κανέναν, δεν έχει ικανότητες και δικαίως δεν πείθει. Υπομονή έκαναν όλοι τόσο καιρό για τον μαθητευόμενο μάγο και είναι απορρίας άξιο πώς μέσα στη διακοπή λόγω του ιού, δεν έγινε η αλλαγή προπονητή (έστω τότε καθυστερημένα). Σήμερα ενώ έχουν χαθεί όλοι οι πραγματικοί μας στόχοι, αυτός πάει να χάσει και το αυτονόητο για τον ΠΑΟΚ, δηλαδή τη 2η θέση.
O Mr θλάση με μας βρίσκει τη χαρά του και σκοράρει.
Λίγο σωστά να μας πιέσει κάποια ομάδα στο κέντρο, δεν μπορούμε να το περάσουμε.
Παίκτες αφηρημένοι, πηγαίνουν τρίτοι στη μπάλα ελλείψει δευτέρου.
Μία τελική στο ημίχρονο, ένα σουτ από 30 μέτρα άουτ.
Μια φάση πήγαμε να τελειώσουμε σωστά στη σέντρα του Γιαννούλη και το γκολ που δεν μέτρησε, γιατί ο Μαουρίσιο κάνει ηλίθιο φάουλ στον Σιμόες, που αμφιβάλω αν προλάβαινε να μπει στη φάση.
Πασχαλάκης και Βαρέλα στο γκολ της αεχ αγάλματα μόνο για φωτογραφία.
Πέντε φορές την ίδια πάσα κάνει ο Σβάρνας (!!!), κανείς δεν το αντιλαμβάνεται.
Τι σημειώσεις κρατάει ο Φερέιρα;
panpangr77 έγραψε:Συγνώμη παιδιά αλλά πάει και ο μύθος αν παίζαμε με δύο οκταρια .Θα διαφωνήσω ότι φταίει ο προπονητής.Τρωμε γκολ για γέλια ο Πασχάλακης πρέπει να πάρει να φύγει.
Παίκτες θέλουμε.
Ενώ οι Varela και Matos; κοψιά Barezzi...το "κάρφωσε" ο ανάπηρος,αν είναι δυνατόν!Μη ξεχάσουμε να ανανεώσουμε 2-3 χρόνια ακόμα όλους τους 30+ να παίζουμε στο τέλος ντέρμπυ με Λαμια! Για τον Ferreyra δεν σχολιάζω. Την έχω πει πολλάκις την άποψη μου και απειλήθηκαν με ban από τους υποστηρικτές του Murinho από τα lidl
Για μένα ο προπονητής δεν φταίει σε τίποτα . Στην φάση του γκολ ο Πασχάλακης πετάει αετό και δεν το έχει κάνει μια φορά. Ας πάρουν έναν τερματοφύλακα επιτέλους να κάνει τα βασικά.
Δεν είμαι ειδικός να ξέρω αυτό που βλέπω που οφείλεται. Στο φτωχό μου το μυαλό, δύσκολο να υπάρχει ένας λόγος μόνο κι όχι συνδυασμός πραγμάτων. Όλοι όσοι ασχολούνται με την ομάδα από τον Ιβάν, μέχρι αυτόν που ποτίζει το γκαζόν έχουν ευθύνη. Είναι κρίμα να τα Ρίχνουμε όλα σε ένα πρόσωπο,βγάζοντας ουσιαστικά από το κάδρο τους υπόλοιπους.
η φαση που ο πασχαλακης παρακαλαει τον εσιτι να κατσει στο τοιχος και ο τελευταιος δεν παιρνει μυρωδια τα λεει ολα αυτοι δεν μπορουν να συνεννοηθούν για ενα τοιχος θα συνεννοηθούν για να παιξουν μπαλα? απλα για γελια ειναι η φαση τους ...
Όλο το συνοθύλευμα φαίνεται στην φάση του φάουλ που αποκρούει ο Πασχαλάκης μετά την καραμπόλα στο Εσίτι. Παρατάει ο Εσίτι το τείχος αφήνοντας το με 2 παίκτες, του ουρλιάζει ο Πασχαλάκης να γυρίσει, είναι σαν χαμένος και δεν καταλαβαίνει (;) υπακούει (;), και ο χάρτινος φυσικά εκμεταλεύεται το άνοιγμα για να κάνει την ευκαιρία. Στην επόμενη φάση στο κορνερ παλι γκελάρει ο Εσίτι τσαφάροντας και γλυτώνουμε γιατί δεν υπάρχει κάποιος χάρτινος εκεί. Νιώθουν τον φόβο μας σαν συνοθύλευμα που είμαστε και τρώμε και το τέρμα. Ρε χεσμένοι αν δεν ουρλιάξει κάποιος να σας αλλάξει μυαλά να το γυρίσετε, δεν θα γυρίζετε τα δικά μας μυαλά με αυτό που παίζετε ....
Μας πρεσάρουν ψηλά και κάνουμε κακάκια.
Εμείς από την άλλη δεν πρεσάρουμε με την καμία. Άγνωστο αν είναι τακτική ή αν απλά τα χουν κάνει σκατά στο κομμάτι της αντοχής.
Ο προπονητής είναι μεγάλος ύπνος. Βλέπεις ότι από το 5ο λεπτό υπάρχει σοβαρό θέμα και μια συνεχιζόμενη κατάσταση και δεν κάνεις το παραμικρό. Απλά περιμένεις να το φας. Συνεχίζεις να δίνεις στημένα, συνεχίζεις να μην πιέζεις ψηλά, συνεχίζεις να προσπαθείς να παίξεις με τον Εσίτι και δύο άμπαλα σέντερ μπακ τις πρώτες πάσες σου.
Και να κερδίσουμε, προκοπή δεν πρόκειται να δούμε.
panpangr77 έγραψε:
Από το 24 και μετά ούτε την μπάλα δεν μπορούσαμε να βγάλουμε από την περιοχή.
Υπάρχουν χίλιοι τρόποι να το κάνεις. Αυτοί προσπαθούσαν με το μοναδικό που δεν γινόταν... με αργές πασούλες των 3 μέτρων!
Πόσο δύσκολο είναι να δώσεις εντολή να κάνουν μεγαλύτερες ή μακρινές μπαλιές?
Ναι επειδή έχουμε μπροστά τον Σαλαχ κ τον Μανέ να τις κυνηγήσουν τις μακρινές μπαλιές
chrisg4 έγραψε:Με τρία χαφ που το καθένα θέλει 5 λεπτά να πάει από την μία άκρη του γηπέδου στην άλλη δεν μαμησε κάνεις. Μέχρι να καταλάβουν στον ΠΑΟΚ ότι το ποδόσφαιρο πλέον θέλει ταχύτητα και πνευμονια αυτά θα έχουμε.
Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
vs40 έγραψε:Ανύπαρκτος προπονητής, δείχνει ότι οι παίκτςε δε θέλουν να παίξουν πια για αυτόν βάσει εικόνας, και δεν έχει να κάνει ούτε με το σχηματισμό ούτε τόσο με επιλογές παικτών. Απλά δεν πείθει κανέναν, δεν έχει ικανότητες και δικαίως δεν πείθει. Υπομονή έκαναν όλοι τόσο καιρό για τον μαθητευόμενο μάγο και είναι απορρίας άξιο πώς μέσα στη διακοπή λόγω του ιού, δεν έγινε η αλλαγή προπονητή (έστω τότε καθυστερημένα). Σήμερα ενώ έχουν χαθεί όλοι οι πραγματικοί μας στόχοι, αυτός πάει να χάσει και το αυτονόητο για τον ΠΑΟΚ, δηλαδή τη 2η θέση.