Ότι να 'ναι!!!!!

Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Re: Ότι να 'ναι!!!!!

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Και με την ευκαιρία της Μ. Εβδομάδας να σας πω κι εγώ ότι το εορταστικό πρόγραμμα του ότι να 'ναι περιλαμβάνει αισθησιακούς χωρούς από εξωτικές χορεύτριες!!!!!!
Guest star ο tsipaoktsi!!!!!!
Stavros_Paoki

Δημοσίευση από Stavros_Paoki »

θα μου δώσεις προσκληση?
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

MALEF έγραψε:αλλαζω θεμα..ξερει κανεις να μου πει πως μπορω να κανω το δικο μου ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ? 8)
Ο πιο εύκολος και απόλυτα νόμιμος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ είναι να πάρεις ένα παλιό (όσο πιο παλιό βρεις) Zastava, Polski, ή ακόμη καλύτερα Wartburg. Θα το βρεις σε εξευτελιστικές τιμές και βγάζει τόσο καπνό (μαύρο συνήθως από το καμένο λάδι) όσο 10 πυρσοί μαζί. Αν βρεις πολλά, τα φέρνεις στην Τούμπα, θα τα χρειαστούμε του χρόνου για τα εφέ-καπνού στα ματς του Ch.L.

Μία δεύτερη λύση (πάντα στα πλαίσια του νόμου που απαγορεύει τον πυρσό στα γήπεδα) είναι να αγοράσεις ναργιλέ. Εδώ η ποσότητα του καπνού δεν είναι μεγάλη, αλλά τα οφέλη είναι σημαντικά με σημαντικότερο τις νέες γνωριμίες. Πολλά αδέλφια θα σου ζητήσουν λίγο, απλώς για να δουν "τί καπνό φουμάρεις". Ταυτόχρονα, δίνεις δουλειά σε πολλούς "μπερδεμένους", απασχολώντας τα χέρια τους (και δεν πετάνε ρετσίνες) και το στόμα τους (και δεν πετάνε μ@λ@κίες). Απαραίτητη προϋπόθεση να χρησιμοποιείς "τουμπεκί" και όχι παράνομες ουσίες.

Σε περίπτωση που καλά και ντε θέλεις να φτιάξεις πραγματικό καπνογόνο, κόντρα στις διατάξεις του νόμου Ορφανού (κάτι που προσωπικά ΔΕΝ σου προτείνω), μπορείς να κοιτάξεις κι εδώ:
http://sportakias.com/forum/f12/pws-na- ... gono-2422/
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

σιγα μη μπλεκω τωρα με ζασταβα και λαντα... :)
αν και η τελευταια λυση ειναι καλη αλλα...ο big brother παραμονευει στη γωνια γιαυτο ειπα να αγορασω και να αφησω τα πειραματα.. :D
Άβαταρ μέλους
tsipaoktsi

Δημοσίευση από tsipaoktsi »

dreamwarrior έγραψε:Και με την ευκαιρία της Μ. Εβδομάδας να σας πω κι εγώ ότι το εορταστικό πρόγραμμα του ότι να 'ναι περιλαμβάνει αισθησιακούς χωρούς από εξωτικές χορεύτριες!!!!!!
Guest star ο tsipaoktsi!!!!!!
..εγώ νίπτω τας χείρας μου...
κι ορμάω λέμε !!!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Αλλάζω θέμα.

Ξέρει κανείς πόσο πάει το κιλό το αρνάκι στα μέρη σας; Για να μην με πιάσουν Κώτσο ρωτάω!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Εσένα όπως σε κόβω όχι μόνο κώτσο θα σε πιάσουνε αλλά και μάκη και τάκη και σούλα και τσούλα και νίκη και σκουλίκι και τα πάντα!!!!!
Αθήνα μου ήθελες.....Κάτσε και τρώγε Ελληνικό αρνί προελεύσεως Σομαλίας λοιπόν!!!!!
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Στην εδεσσα το Ελληνικης προελευσεως αρνι απο που ειναι??? 8)
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Είναι καθαρό Ελληνικό θρεμμένο με χορταράκι πράσινο από τα λειβάδια της περιοχής κύριε μου!
Εμείς δεν είμαστε χαβούζα να μας ταϊζουν ότι θέλουν αυτοί.
Stavros_Paoki

Δημοσίευση από Stavros_Paoki »

Ένα ΟΦΤΟΠΙΚ στο μεγαλύτερο ΟΦΤΟΠΙΚ όλων των εποχών:
22 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν πεθάνεις:
1) Ολόκληρο το όνομα του Donald είναι: Donald Fauntleroy Duck

2) Το 1997, οι αμερικάνικες αεροπορικές εταιρίες γλύτωσαν 40,000 $ μόνο και μόνο βάζοντας μια ελιά λιγότερο σε κάθε σαλάτα.

3) Μια καμηλοπάρδαλη μπορεί να καθαρίσει τα αφτιά της με τη γλώσσα της.

4) Εκατομμύρια δέντρα φυτεύονται κατά λάθος από σκίουρους που θάβουν σπόρους και μετά ξεχνάν πού τους κρύψανε.

5) Το να φας ένα μήλο είναι πιο αποτελεσματικό από ένα καφέ για να κρατηθείς ξύπνιος.

6)Τα μυρμήγκια τεντώνονται το πρωί όταν ξυπνάνε.

7) Οι οδοντόβουρτσες χρώματος μπλε προτιμώνται από ότι οι κόκκινες.

8) Το ανθρώπινο όργανο που μπορεί να αυξήσει το μήκος του 20 φορές είναι. . . .Η κόρη του ματιού!

9) Κανείς δεν μπορεί να γλύψει τον αγκώνα του . . . Είναι αδύνατο να τον ακουμπήσεις με τη γλώσσα σου.

10) Υπάρχει ένα μόνο τρόφιμο που δεν χαλάει: Το μέλι

11) Τα δελφίνια κοιμούνται με το ένα μάτι ανοιχτό.

12) Ένα τρίτο στις παγκόσμιες πωλήσεις παγωτού το έχει το παγωτό βανίλια.

13) Τα νύχια των χεριών μεγαλώνουν 4 φορές περισσότερο από των ποδιών.

14) Το μάτι της στρουθοκαμήλου είναι μεγαλύτερο από τον εγκέφαλό της.

15) Οι δεξιόχειρες ζουν κατά μέσο όρο 9 χρόνια περισσότερο από τους αριστερόχειρες.

16) Το ‘κουάκ’ της πάπιας δεν έχει αντίλαλο. Και κανείς δεν ξέρει γιατί.

17) Ο πιο δυνατός μυς του ανθρώπινου σώματος είναι. . . η γλώσσα.

18) Είναι αδύνατο να φταρνιστείς με τα μάτια ανοιχτά.

19) Μια μόνο σταγόνα λάδι μηχανής είναι ικανή να κάνει 25 λίτρα νερού μη πόσιμο.

20) Οι χιμπατζήδες και τα δελφίνια είναι τα μόνα ζώα μαζί με τον άνθρωπο που μπορούν να αναγνωρίσουν τον εαυτό τους στον καθρέπτη.

21) Το γέλιο κατά τη διάρκεια της ημέρας κάνει τον βραδινό ύπνο καλύτερο.

22) Περίπου 70% (αν όχι 100%..) των ανθρώπων που διάβασαν αυτό το μήνυμα ”προσπάθησαν να γλύψουν τον αγκώνα τους’ !!!

Πηγή: citypress.gr
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

dreamwarrior έγραψε:Εσένα όπως σε κόβω όχι μόνο κώτσο θα σε πιάσουνε αλλά και μάκη και τάκη και σούλα και τσούλα και νίκη και σκουλίκι και τα πάντα!!!!!
Αθήνα μου ήθελες.....Κάτσε και τρώγε Ελληνικό αρνί προελεύσεως Σομαλίας λοιπόν!!!!!

Φτου σκουληκομηρμυγκότρυπα!!! :) :) :) :)

Ναι, αλλά προχτές την έχασες την πολίτικη κουζίνα!! Να πάθεις πλάκα! Και θα την πάθεις, στο εγγυώμαι! Σε περιμένω...καρτερικά!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

dreamwarrior έγραψε:Είναι καθαρό Ελληνικό θρεμμένο με χορταράκι πράσινο από τα λειβάδια της περιοχής κύριε μου!
Εμείς δεν είμαστε χαβούζα να μας ταϊζουν ότι θέλουν αυτοί.
Μαρκόπουλο Dream! Κρέας ποιότητος, άπαιχτο, ακατανίκητο, ανυπέρβλητο και ελληνικότατο από τη Τζια! Εδώ δεν είναι Αθήνα, ευτυχώς!!! Ξέρω εγώ που πάω και μένω!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μην το λες Dimisk χθες στην βαρβάκειο τα ξημερώματα κατασχέθηκαν 2.2 τόνοι κρέατος. :cry:
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

Xθες στην βαρβάκειο τα ξημερώματα ... ΕΘΕΑΘΗ Ο Κος DREAMWARRIOR!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :) :?
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Νομαρχία Πειραιά και όχι Βαρβάκειο λάθος.
Στου Ρέντη.
Are you ready?
Λες να πήγε εκεί ο Ντρίμ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”