Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από Napoli4 »

Δεν είναι ένα απλό ΑΝ που πέταξε για να τον βρίσει, ούτε παραθυράκι στις πολιτικές του forum.

Είναι απάντηση σε αινιγματικό ποστ του Γιώργη, το οποίο ήρθε σε περίοδο που γινόταν αυστηρή κριτική σε ομάδα και διοίκηση. Και μένα η πρώτη μου σκέψη όταν το είδα ήταν πως αναφέρεται στην κριτική που γίνεται από τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν... :ugeek:

Υ.Γ. Το άσυλο του παιδιού θυμήθηκα...Εκεί που με γέννησε η μάνα μου...Κολλητά στο παλιό γήπεδο του ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Napoli4 έγραψε:Δεν είναι ένα απλό ΑΝ που πέταξε για να τον βρίσει, ούτε παραθυράκι στις πολιτικές του forum.

Είναι απάντηση σε αινιγματικό ποστ του Γιώργη, το οποίο ήρθε σε περίοδο που γινόταν αυστηρή κριτική σε ομάδα και διοίκηση. Και μένα η πρώτη μου σκέψη όταν το είδα ήταν πως αναφέρεται στην κριτική που γίνεται από τον κόσμο.
Με βάση τα ΑΝ, υποψίες, ψιθύρους κοκ πάντως, μπορεί ο καθένας να αρχίσει να γράφει διάφορα και για παίχτες.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Κι όταν το έκανε ο Στοχ, έπεσε το τηλεφωνάκι στο μισάωρο.
Όταν, και βασικότερα ΑΝ, το κάνει ο Γιώργης, θα πέσει τηλεφωνάκι;
Και δε μιλάμε για μπηχτές σε συνεργάτες του ή μέλη του αγωνιστικού. Μιλάμε για ενδεχόμενη μπηχτή προς τον κόσμο.

Το πιθανότερο είναι να κάνουμε λάθος, εγώ και ο sick, και να μην αντιλαμβανόμαστε καλά την κατάσταση. Αλλά σε περίπτωση που δεν... τότε πρέπει να ακούγονται τέτοιες φωνές, όσα "ΑΝ" κι αν μπαίνουν μπροστά.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Τεράστιο ΑΝ, αυτη ειναι η διαφορά
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Έχει χαθεί κάθε μέτρο εδώ μεσα
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ μάικ τάισον.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Έκλεισε;;
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Το μόνο που έκλεισε τελευταία είναι μια πιτσαρία, που την τιμούσα και έχω στεναχωρηθεί
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Napoli4 έγραψε:Κι όταν το έκανε ο Στοχ, έπεσε το τηλεφωνάκι στο μισάωρο.
Όταν, και βασικότερα ΑΝ, το κάνει ο Γιώργης, θα πέσει τηλεφωνάκι;
Και δε μιλάμε για μπηχτές σε συνεργάτες του ή μέλη του αγωνιστικού. Μιλάμε για ενδεχόμενη μπηχτή προς τον κόσμο.

Το πιθανότερο είναι να κάνουμε λάθος, εγώ και ο sick, και να μην αντιλαμβανόμαστε καλά την κατάσταση. Αλλά σε περίπτωση που δεν... τότε πρέπει να ακούγονται τέτοιες φωνές, όσα "ΑΝ" κι αν μπαίνουν μπροστά.
Ο ΠΑΟΚ εν τω μεταξύ φέτος είχε/έχει 1500 μέτωπα ανοιχτά. Και κάποιοι θεωρείτε ότι υπάρχει η πολυτέλεια να ρίχνουμε μαντεψιές ποιόν μπορεί να εννοεί ο κάθε Γιώργος. Εγώ λέω ότι μπορεί να εννοεί από τη ... Σουζάννα μέχρι τον Βιεϊρίνια.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

ΔΕΝ ειναι για τον κοσμο το ποστ αυτο,ηταν τοτε που κυκλοφορησε το ονομα του Μαυροφρυδη για τις διαρροες προς τους πουστογαυρους.

Ήρεμα
Sourmenetes
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Ατσαλινα νευρα πρεπει να εχεις για να αντεχεις ακομα.Εγω αρχιζω και "σπαω"
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ποτέ, μα ποτέ, όσο καιρό είμαι εδώ μέσα, δεν κρύφτηκα πίσω από χαζολογήματα σ αυτό που έγραφα ή ηλίθια άλλοθι.
Το ''Αν'' δεν πήγαινε στο να καλυφθεί το μπινελίκι, πήγαινε στο ''αν αυτό (κατ εμέ, βρισιά) πάει στον κόσμο του ΠΑΟΚ, του την επιστρέφω.
Να το πω αλλιώς, για να γίνω πιο κατανοητός. Ας πούμε ότι ο Γιωργής, δεν το παίζε κάποιους είδους Πυθία του insta κι έλεγε ποιούς εννοεί, το ίδιο ακριβώς θα έγραφα. Κατανοητό;
Ελπίζω.
Γιατί όχι να είναι ''ένας από μας'' στα ωπα ωπα και στα μπινελίκια χώρια, δεν πάει έτσι.
Γιατί η διαφορά μας, είναι ότι εγώ είπα σε ποιόν απευθύνομαι ΑΝ εννοεί αυτό που δεν θέλω να πιστεύω ότι εννοεί, ενώ αυτός όχι. Για μία ακόμα φορά.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Όταν θες, μια χαρά λες την άποψή σου, χωρίς τις συμπαθείς σε εσένα "βρισιές" σε στελέχη :redcard: :lol: , που αναπόφευκτα μέσα σε ένα ΠΑΟΚτσήδικο φόρουμ προκαλούν αντιδράσεις.
Κατά τα λοιπά κανείς δεν είπε ότι γνώμες αντίθετες δεν είναι αποδεκτές. Για μένα τουλάχιστον, αν και διαφωνώ συχνά, προτιμάω να σας διαβάζω..

Εκτός από κάποιους που με το που βλέπεις το nickname ξέρεις ακριβώς τι θα (ξανα)πούν.. οπότε πας παρακάτω.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Δεν είναι θέμα άποψης, είναι θέμα ανταπόδοσης της προσβολής, αν ισχύει, όπως είπα.
Εγώ πάντως, σαν οπαδός του ΠΑΟΚ, θα ήθελα να μάθω σε ποιούς αναφέρεται και γιατί (αν είναι εντός ομάδας) πρέπει να το μάθουμε κι όοοοοολοι οι υπόλοιποι εκτός αυτής.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”