5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Pablo Garcia

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Καλη επιστροφη σημερα.....Απορω που δεν ανεβαινει πιο συχνα ενω το χει.....Ισως να ναι θεμα δυναμεων.....
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Μου ειχε λειψει,μονο που τον ειδα στο γηπεδο φτανει,στα πλει οφφ θα φορτσαρει ασχημα,βαζελοχανουμια ετοιμαστειτε!!!

:?
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Σήμερα δε μου άρεσε τόσο όσο άλλες φορες,μάλλον τον επηρέασε η απουσία.Εύχομαι στα play of να είναι πάλι στο παλιό καλο επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Ψύχραιμος. Το χρειαζόμαστε αυτό.

Σε κάποια φάση χειροκρότησε τους Ξανθιώτες που τον έβριζαν ή ιδέα μου είναι; :)
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Δεν είναι η ιδέα σου αδελφέ...το έκανε ο τρελλάρας... :) :)

:?
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Πολυ καλος χτες.Σε καποια στιγμη ειδα μεχρι και 4(!!!!!) παιχτες επανω του.Μακαρι του χρονου να εχει πιο πολλα λεπτα συμμετοχης και να μεινει μακρια απο τραυματισμους.
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

οντως ειχε 4 παιχτες επανω του αλλα διδασκει ποσο απλο ειναι το ποδοσφαιρο για οσους το κατεχουν...
δεν του παιρνεις το τοπι οσοι και να τον μαρκαρουν και πολυ απλα δεν περνας απο αυτον!τελος!
αλλοι πνιγονται με μια κουταλια νερο και αλλοι κανουν γαργαρες :) :) :) ηταν πολυ καλος χθες (αν και ο ιβιτς δεν βοηθησε ανασταλτικα...) και ερχονται τα πλειοφς!
SakiC_G4

Δημοσίευση από SakiC_G4 »

ρε σεισ εμενα δεν μ αρεσει καθολου...μονο κανα 2 πασες στο παιχνιδι που βγαζει μ αρεσει....με τα λεφτα που του δινοθμε μπορουμε να παρουμε καλυτερο...εγω προσωπικα δεν τον θέλω ουτε του χρονου
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

ioanmits έγραψε:Μακάρι να είναι έτσι.. τον χρειαζόμαστε στα πλέι οφ... είναι γεννημένος για τα μεγάλα παιχνίδια...
ναι για να τρώει κόκκινες
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

1ο ματς μετά απο τραυματισμό ήταν, εμφανώς κουρασμένος.

Αλλα δεν ήταν κακος...

Αν βρεί ρυθμό μέχρι τα πλέι όφ θάχουμε το ΧΑΝΤΑΚΙ μπροστά στην άμυνα..
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

nyxteridas έγραψε:
ioanmits έγραψε:Μακάρι να είναι έτσι.. τον χρειαζόμαστε στα πλέι οφ... είναι γεννημένος για τα μεγάλα παιχνίδια...
ναι για να τρώει κόκκινες
αδερφε αν δεν κανω λαθος ο παμπλο εχει φαει δυο κοκκινες, μια στο τηγανι και αλλη μια στη φυλη (που ηταν αδικη...)
διαφωνεις οτι ειναι γεννημενος για μεγαλα παιχνιδια ή απλα θεωρεις οτι επειδη εκανε ο,τι εκανε στο τηγανι θα το επαναλαβει σιγουρα?
μηπως τον εχουμε βαλει εμεις οι ιδιοι στην μπουκα επειδη ειναι ''αληταρας,βρωμικος κτλ'' οπως τον εχουν βαφτισει εδω κατω στην αθηνα?
φτερνιζεται ο παμπλο παιρνει κιτρινη αλλα τρωει σκαρια στα πλευρα ο παμπλο (βαζελο ΤΟΥΜΠΑ) ή το αλλο με τη γρια και τον ντιε, ο αγωνας συνεχιζεται κανονικα και μπαινει φορειο...
δεν λεω οτι ειναι και το καλυτερο παιδι,απο την αλλη ομως τον εχουν βαλει στο ματι...
ασε που δειχνει να το εχει καταλαβει και ο ιδιος (και το δηλωσε αλλωστε) και παιζει πιο ''φιλικα'' τους αντιπαλους.
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Αν δε παίζει πιο φιλικά με τους αντιπαλους θα λείπει σε πιο πολλά mats απλά.Πάντως ότι είναι βρώμικος παίχτης είναι αλήθεια η έστω πολύ σκληρός.Άμα έπαιζε σε άλλη ομάδα θα λέγαμε διαφορα για αυτόν.
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

θυμαμαι δυο φασεις που τον ειδα και σκεφτηκα οτι ειναι βρωμικος παιχτης.
η μια με τον μπελουτσι κατω στον α' γυρο και η αλλη με τον χαβιτο στην τουμπα στο 0-0.
ισως, επειδη ειναι το πουλεν μου, εχω επιλεκτικη μνημη αλλα σκεφτομαι τα υπολοιπα εξαρακια στο ελληνικο πρωταθλημα τι λιγοτερο εχουν κανει απο τον παμπλο?μιλαω οχι για φαουλ που γινονται τακτικα αλλα για φασεις που τις βλεπεις και ξεφωνιζεις ενα ωχ...
αναρωτιεμαι αν μοιαζει στον ζε ελιας του γαβρου που τον εβριζα αλλα δεν μπορω να θυμηθω παρομοια δολοφονικα τακλιν με του βραζιλιανου...
ουρουγουανο εξαρι ειναι παιδια δεν μπορει να ειναι soft παιχτης αλλα δεν μου μοιαζει και δολοφονος...
οσο για την μπουνια οκ μαλακια του πες και τιμωρηθηκε (ο ντιογκο αληθεια τιμωρηθηκε για την αγκωνια?) αλλα πολλοι μεγαλοι παιχτες εχουν ξεφυγει μια φορα στο παρελθον και δεν μπορεις να τους χαρακτηρισεις δολοφονους...σκληρους ναι οχι ομως δολοφονους ή καλυτερα που δεν παιζει γιατι θα επαιρνε κοκκινες στα ντερμπι.
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

SakiC_G4 έγραψε:ρε σεισ εμενα δεν μ αρεσει καθολου...μονο κανα 2 πασες στο παιχνιδι που βγαζει μ αρεσει....με τα λεφτα που του δινοθμε μπορουμε να παρουμε καλυτερο...εγω προσωπικα δεν τον θέλω ουτε του χρονου
φιλε τετοιος αμυντικος-μεσος δεν εχει περασει απο την ελλαδα......και αυτες οι πασες που λες πρωτον ανεβαζαν την ομαδα μπροστα και δευτερον εβγαλε και μια ασσιστ.αν το παρατηρησες κανενας δεν το πλησιαζε.τετοιος παιχτης δεν ξαναβρισκεται με αυτα τα λεφτα.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

καλος στις μεταβιβασεις αλλα βαρυς στο κορμι πραγμα που του στοιχισε καποιες κουρσες που εγιναν κατα μετωπον στο β΄ημιχρονιο....γενικα δε μου αρεσει γιατι θα προτιμουσα ενα γρηγορο αμυντικο χαφ που θα μπορει οταν χανουμε τη μπαλα (πχ στο γκολ που φαγαμε που με το λινο να εχει φυγει μπροστα) να γινεται ο τεταρτος που θα καλυπτει γρηγορα στην αμυνα.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”