Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από obanebane »

paok re niamou έγραψε:Είναι απαράδεκτο να κάνεις δηλώσεις ότι όποιος δεν τρέχει δεν έχει θέση στην ομάδα. Όταν αποδεδειγμένα σχεδόν όλη η ομάδα σπο τον Σεπτέμβριο δεν έχει βελτιωθεί στην φυσική κατάσταση, ποιος φταίει ρε Άμπελ ?
Η οι παίκτες δεν τρέχουν επίτηδες για να σε σαμποτάρουν
Η φταίει η προπόνηση σου.
Και στις 2 περιπτώσεις είσαι εσύ υπολογος γιατί δεν μπόρεσες να αλλάξεις την κατάσταση.
Γενικά η εικόνα σου σαν προπονητής και ότι αυτό σημαίνει, είναι πάρα πολύ φτωχή και δυσανάλογη με το ύψος του συμβολαίου σου.
6' δηλώσεις του,μόλις είδα στο paoktv,πουθενά δεν δηλωσε για παιχτες που δεν τρέχουν.
Που διάολο τις έκανε τις δηλώσεις,στη nova;
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ναι , αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

navigator11 έγραψε:Αν όντως έκανε δήλωση ... ετοιμότητας ο Γκαρσία, πραγματικά μου προξενεί θλίψη. Μπορεί να μην τον θεώρησα ποτέ ημίθεο ή ίνδαλμα, όπως πάρα πολλοί συνοπαδοί, αλλά ότι έχει μπέσα δεν μπορούσα να το αμφισβητήσω. Επαναλαμβάνω, εφόσον ισχύει η δήλωση αυτή, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, που η ομάδα μάχεται για τον τελευταίο στόχο της σεζόν, μου δημιουργεί αποστροφή. Δεν θα ήταν κάτι που θα περίμενα από τον Πάμπλο.
Έλα ρε συ Ναβι τώρα αποστροφή και μαλκς .., ερώτηση ήταν του δημοσιογράφου, αν είναι έτοιμος για την πρώτη ομάδα! Τι να έλεγε, πάμε παρακάτω?
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

navigator11 έγραψε:Αν όντως έκανε δήλωση ... ετοιμότητας ο Γκαρσία, πραγματικά μου προξενεί θλίψη. Μπορεί να μην τον θεώρησα ποτέ ημίθεο ή ίνδαλμα, όπως πάρα πολλοί συνοπαδοί, αλλά ότι έχει μπέσα δεν μπορούσα να το αμφισβητήσω. Επαναλαμβάνω, εφόσον ισχύει η δήλωση αυτή, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, που η ομάδα μάχεται για τον τελευταίο στόχο της σεζόν, μου δημιουργεί αποστροφή. Δεν θα ήταν κάτι που θα περίμενα από τον Πάμπλο.
Έλα ρε συ Ναβι τώρα αποστροφή και μαλκς .., ερώτηση ήταν του δημοσιογράφου, αν είναι έτοιμος για την πρώτη ομάδα! Τι να έλεγε, πάμε παρακάτω?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο άνθρωπος είπε ότι δουλεύει τρία χρόνια στους μικρούς και ο στόχος είναι να πάει στην πρώτη ομάδα.
Ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι μπορεί για πρώτος και είπε ότι μπορεί.
Ούτε τον νυν κατηγόρησε ούτε τίποτα άλλο, απλά απάντησε σε μια υποθετική ερώτηση.
Να αρχίσει δηλαδή τα διπλωματικά, άλλοι αποφασίζουν και λοιπές ευνόητες δηλώσεις;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

DimitrisS έγραψε:
Επεδη την ακουσα την συνεντευξη παιδια, πρωτα απο ολα ο Παμπλο προσπαθει, και καλα κανει, να μιλαει μονο ελληνικα για να τα μαθει και φυσικα πολλες φορες αλλα θελει αλλα λεει και παει λεγοντας.

Ειπε 2-3 φορες ο ανθρωπος οτι εγω σεβομαι ολου τους προπονητες και δεν θα πω τι πρεπει να αλλαξει στην ομαδα και τι φταιει γιατι δεν ειμαι μεσα στην ομαδα και δεν ξερω τι δουλεια γινεται. Και προφανως ειπε οτι νιωθει ετοιμος για το επομενο βημα που ειναι η αντρικη ομαδα μετα απο τρια χρονια δουλεια στην Κ19 με επιτυχια.

Δεν βλεπω που ειναι το κακο, προσωπικα. Δεν ειπε ειμαι ετοιμος μολις διωξουν τον Αμπελ να παω. Ειπε γενικα οτι νιωθει ετοιμος κι οταν του δωθει η ευκαιρια αν του δωθει θα την αρπαξει. Δατς ολ.
Η δική μου οπτική δε δικαιολογεί τη δήλωση αυτή. Τη βρίσκω άτοπη και παρεξηγήσιμη. Δηλαδή ο οργανισμός ΠΑΟΚ δε γνωρίζει πόσα χρόνια είναι ο κάθε Γκαρσία στον ΠΑΟΚ και πώς τα έχει πάει στο επίπεδο, που προπονεί; Αν είναι έτοιμος για παραπάνω βήμα; Εγώ λέω ότι κάτι θα ξέρουν στη διοίκηση σχετικά. Η μόνη αποδεκτή δήλωση στο θέμα αυτό είναι πως "αν προκύψει θέμα και κρίνουν στη διοίκηση ότι μπορεί να είμαι επιλογή για τον πάγκο της πρώτης ομάδας κάποια στιγμή, θα το κουβεντιάσουμε την ώρα εκείνη, μεταξύ μας και μόνο".
Δηλαδή αν απέφευγε την ... υπενθύμιση, θα τον κατηγορούσατε για κότα;
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Άντε ακόμα έδω;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Κάτι πάει τελείως λάθος, όμως, στο διάβασμα των αγώνων και ακόμα ειδικότερα, στο timing των αλλαγών του...
Σήμερα πάλι με έσκασε, δηλαδή, μέχρι να κάνει αλλαγές και φοβόμουν τραυματισμούς...Δεν έχω κάτι άλλο να πω!
Δηλώσεις δεν έχω ακούσει, ακόμα...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μια απ τα ιδια
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Ο Μιχαι μπήκε εξ ανάγκης με Ολυμπιακό και έκανε μεστό παιχνίδι. Έκτοτε δεν τον έχω ξαναδεί.

Ο Λημνιος είναι το χειρότερο εξτρέμ στο πρωτάθλημα και όλη τη χρόνια είχε πάρει τη φανέλα σπίτι του.

Ο Στοχ από φανταστική χρόνια και με φοβερό resume δεν πήρε καμία ευκαιρία μέχρι που απηυδησε και ο αμπελ ήταν μάλλον έτοιμος για φούντο.

Ο Μισιτς πάλι από τελείως σπόντα μπήκε μέσα και άρχισε να τον ξελασπώνει στην αρχή/μέσα της χρόνιας.

Αλλαγές ότι ναναι όλη τη χρόνια.

Έχει απωλέσει όλους τους στόχους. Ούτε καν πρωταθλητισμό δεν κάναμε.

Με ΑΕΚ 0-1 και θυμήθηκε να βάλει τον Μαουρισιο μετά από 1 χρόνο χιαστούς και απραξίας. Στα μπαμ το 1-1.

90% των ντερμπυ θλίψη.

Με Ολυμπιακό στον τελευταίο στόχο μας κοντρολάρουμε το παιχνιδι και βγάζει 3 παίκτες με τη μια με τον έναν να είναι ο καλύτερος μας.

Συστήματα που δεν βοηθάμε την ομάδα.

Γιομες από Βαρέλα by design.

Στα στημένα είμασταν από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και φέτος είμαστε επιτέθηκα μηδενικά και αμυντικά κώνος (100% προπονητής).

Μπισε περπατάει όλο τον χρόνο (δεν ξέρω γιατί) αλλά ανταμείβεται με συνέχιση του έργου.

Ματος αμυντικό μπακ

Ναι είμασταν φοβερά άτυχοι ανά στιγμές αλλά η τύχη είναι με αυτούς που την κυνηγάνε και δουλεύουνε σωστά.

Στα θετικά δεν ξέρω

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

obanebane έγραψε:
Ο άνθρωπος είπε ότι δουλεύει τρία χρόνια στους μικρούς και ο στόχος είναι να πάει στην πρώτη ομάδα.
Ούτε τον νυν κατηγόρησε ούτε τίποτα άλλο, απλά απάντησε σε μια υποθετική ερώτηση.
Να αρχίσει δηλαδή τα διπλωματικά, άλλοι αποφασίζουν και λοιπές ευνόητες δηλώσεις;
Και τι να έλεγε δηλαδη;

Όχι δεν είμαι έτοιμος;
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

buffalobill4 έγραψε:
obanebane έγραψε:
Και τι να έλεγε δηλαδη;

Όχι δεν είμαι έτοιμος;
Τελειως πουστικη ηταν η ερωτηση.Κ ο ναβι να ηταν απεναντι που ειναι πολυ καλος χειριστης της γλωσσας, παρεξηγησιμη απαντηση θα εδινε.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αυτά τα ούτε πρωταθλητισμό δεν κάναμε, όταν έχουμε φάει -7, μετά από δύο μήνες δικαστικών ντράβαλων με κίνδυνο υποβιβασμού, τερματίζοντας δεύτεροι πάνω από όλους τους άλλους πλην γαύρου, ας λείπουν.

Αν είναι καλός προπονητής ο Φερέιρα; Ίσως.
Αν έχει κάνει λάθη; Πολλά.

Η ομάδα όμως τερμάτισε δεύτερη (αν δεν είχαν αφαιρεθεί οι 7 βαθμοί θα είχε τελειώσει αυτή η κουβέντα) πίσω από τον γαύρο, όταν αντικειμενικά το ρόστερ μας είναι το δεύτερο καλύτερο στη χώρα.

Για εκεί ήμασταν, εκεί καταλήξαμε.

Προπονητής είναι. Όχι τζίνι.

Αν είναι να του χρεώσουμε το ότι δεν πραγματοποιεί θαύματα, τότε δεν μπορώ να βρω προπονητή πέρα από Πεπ και Γιούργκεν που να μπορεί να καθήσει στον πάγκο μας.

Ο άλλος έγραψε ότι αφού δεν πήρε τίτλο πρέπει να ζητήσει συγγνώμη και να φύγει. Οπότε υποθέτω πως το ίδιο πρέπει να κάνουν όλοι οι προπονητές του κόσμου πλην των 50 που πήραν κάποιον τίτλο μέσα στο 2020;

Anyway,
Η ερώτηση που τίθεται είναι αν είναι ικανός ο Άμπελ για το κάτι παραπάνω τώρα που γνωρίζει την ομάδα και με κινήσεις ενίσχυσης βασισμένες στο πλάνο του.

Προσωπικά πιστεύω Ίβιτς > Φερέιρα >= Γκαρσία, μη θέλοντας να πάμε σε άγνωστες επιλογές.
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

gika έγραψε:Αυτά τα ούτε πρωταθλητισμό δεν κάναμε, όταν έχουμε φάει -7, μετά από δύο μήνες δικαστικών ντράβαλων με κίνδυνο υποβιβασμού, τερματίζοντας δεύτεροι πάνω από όλους τους άλλους πλην γαύρου, ας λείπουν.

Η ομάδα όμως τερμάτισε δεύτερη (αν δεν είχαν αφαιρεθεί οι 7 βαθμοί θα είχε τελειώσει αυτή η κουβέντα) πίσω από τον γαύρο, όταν αντικειμενικά το ρόστερ μας είναι το δεύτερο καλύτερο στη χώρα.

Αν είναι να του χρεώσουμε το ότι δεν πραγματοποιεί θαύματα, τότε δεν μπορώ να βρω προπονητή πέρα από Πεπ και Γιούργκεν που να μπορεί να καθήσει στον πάγκο μας.

Ο άλλος έγραψε ότι αφού δεν πήρε τίτλο πρέπει να ζητήσει συγγνώμη και να φύγει. Οπότε υποθέτω πως το ίδιο πρέπει να κάνουν όλοι οι προπονητές του κόσμου πλην των 50 που πήραν κάποιον τίτλο μέσα στο 2020;

Anyway,
Η ερώτηση που τίθεται είναι αν είναι ικανός ο Άμπελ για το κάτι παραπάνω τώρα που γνωρίζει την ομάδα και με κινήσεις ενίσχυσης βασισμένες στο πλάνο του.

Προσωπικά πιστεύω Ίβιτς > Φερέιρα >= Γκαρσία, μη θέλοντας να πάμε σε άγνωστες επιλογές.
Πολυ υπερτιμημενη η σεζον 16-17 με ιβιτς, ισως επειδη εφερε τον πρωτο τιτλο μετα απο 14 χρονια και ηταν η πρωτη χρονια των ματος,βαρελα,κρεσπο,σαχοφ,κανιας,πριγιο κτλ δηλαδη του κορμου και των επομενων τιτλων.Η ομαδα γενικα ειχε πολυ ασχημη εικονα στα περισσοτερα παιχνιδια ενω για καποιο λογο υπαρχει ο μυθος οτι παιξαμε καλο ποδοσφαιρο επι ιβιτς, επισης δεν ξερω ποσο καλο ειναι να παρουμε εναν προπονητη που δυο χρονιες με την μακαμπι αποκλειστηκε απο κατωτερες ομαδες στα προκριματικα του γιουροπα(sarpsborg,suduva) δλδ αυτο που παθαμε και εμεις προπερσι και φετος.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

gika έγραψε:Αυτά τα ούτε πρωταθλητισμό δεν κάναμε, όταν έχουμε φάει -7, μετά από δύο μήνες δικαστικών ντράβαλων με κίνδυνο υποβιβασμού, τερματίζοντας δεύτεροι πάνω από όλους τους άλλους πλην γαύρου, ας λείπουν.

Anyway,

Η προσωπική σου άποψη βαφτίζεται αντικειμενική?
Γιατί η δική μου αντικειμενική άποψη λέει ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”