Ανέκδοτα
Re: Ανέκδοτα
>
>
>
> ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΗΣ
> ΛΕΕΙ:
>
> «Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΟ
> ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ
> ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ
> ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ,
>
>
> ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ
> ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΗ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
> ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ !»
>
> ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ
> ΛΕΕΙ:
> «ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,
> ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ
> ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΝΟΣ
> ΑΤΟΜΟΥ,
> ΤΟ
> ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ.. ΣΕ
> ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ
> ΔΟΥΛΕΙΑ !!»
>
> ΕΝΑΣ ΡΩΣΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ
> ΛΕΕΙ:
> «
> ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΤΗΝ
> ΡΩΣΙΑ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ
> ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ
> ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ
> ΑΤΟΜΟ,
> ΤΗΝ
> ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ
> ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ
> ΔΟΥΛΕΙΑ « !!!
>
> ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο
> ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ
> :
> «
> ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ, ΕΙΣΤΕ
> ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ !!
> ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
> ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΧΩΡΙΣ
> ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ
> @@ ΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ
> ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
> ΚΑΙ
> ΤΩΡΑ ..ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ
> ΔΟΥΛΕΙΑ !!!!!!
>
>
> ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΗΣ
> ΛΕΕΙ:
>
> «Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΟ
> ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ
> ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ
> ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ,
>
>
> ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ
> ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΗ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
> ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ !»
>
> ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ
> ΛΕΕΙ:
> «ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,
> ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ
> ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΝΟΣ
> ΑΤΟΜΟΥ,
> ΤΟ
> ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ.. ΣΕ
> ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ
> ΔΟΥΛΕΙΑ !!»
>
> ΕΝΑΣ ΡΩΣΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ
> ΛΕΕΙ:
> «
> ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΤΗΝ
> ΡΩΣΙΑ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ
> ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ
> ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ
> ΑΤΟΜΟ,
> ΤΗΝ
> ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ
> ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ
> ΔΟΥΛΕΙΑ « !!!
>
> ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο
> ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ
> :
> «
> ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ, ΕΙΣΤΕ
> ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ !!
> ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
> ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΧΩΡΙΣ
> ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ
> @@ ΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ
> ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
> ΚΑΙ
> ΤΩΡΑ ..ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ
> ΔΟΥΛΕΙΑ !!!!!!
Οι άνδρες κάποιας ηλικίας επισκέπτονται αρκετούς γιατρούς. Άλλος για την καρδιά, άλλος για την πίεση, άλλος για τα μάτια, άλλος για τα δόντια. Με την εξέλιξη της ιατρικής σήμερα πολλοί από αυτούς τους γιατρούς είναι γυναίκες.
Πριν λίγες μέρες ο προσωπικός μου γιατρός μου σύστησε μια νέα ουρολόγο που μόλις είχε ανοίξει το ιατρείο της. Όταν έφτασα στο ραντεβού είδα μια νέα και γοητευτική κοπέλα, πολύ σέξι. Γδύθηκα και ετοιμάστηκα για την εξέταση.
Η γιατρός μου είπε: "Κύριέ μου, πρέπει να σταματήσετε να αυνανίζεστε"
"Γιατί;" ρώτησα εγώ.
"Για να σας εξετάσω", μου απάντησε.
Πριν λίγες μέρες ο προσωπικός μου γιατρός μου σύστησε μια νέα ουρολόγο που μόλις είχε ανοίξει το ιατρείο της. Όταν έφτασα στο ραντεβού είδα μια νέα και γοητευτική κοπέλα, πολύ σέξι. Γδύθηκα και ετοιμάστηκα για την εξέταση.
Η γιατρός μου είπε: "Κύριέ μου, πρέπει να σταματήσετε να αυνανίζεστε"
"Γιατί;" ρώτησα εγώ.
"Για να σας εξετάσω", μου απάντησε.
-
Μυστικος δειπνος και ο Ιησους εχει μαζεψει ολους τους μαθητες του για να τους αναγγειλει ποιος τον προδωσε...
Ρωταει ο Αντρεας: Κυριε εγω σε προδωσα??
Aπαντα ο Ιησους: Oχι Αντρεα δν με προδωσες εσυ
Ρωταει ο Πετρος: Κυριε εγω σε προδωσα??
Απαντα ο Ιησους:Oχι Πετρο δν με προδωσες εσυ
Ρωταει ο Ιουδας:Kυριε εγω σε προδωσα??
Απαντα ο Ιησους:Kανουμε και τον μ@λ@κ@ τωρα????
8)
Ρωταει ο Αντρεας: Κυριε εγω σε προδωσα??
Aπαντα ο Ιησους: Oχι Αντρεα δν με προδωσες εσυ
Ρωταει ο Πετρος: Κυριε εγω σε προδωσα??
Απαντα ο Ιησους:Oχι Πετρο δν με προδωσες εσυ
Ρωταει ο Ιουδας:Kυριε εγω σε προδωσα??
Απαντα ο Ιησους:Kανουμε και τον μ@λ@κ@ τωρα????

- Isaak the Greek
Παει ο Γιωρικας στο γιατρο:
-"Γιατρε εχω προβλημα.Δεν μου σηκωνεται.Η γυναικα παραπονιεται.Τι να κανω?"
-"Μη στενοχωριεσαι.Θα παιρνεις απ' αυτα τα χαπακια ενα καθε τρεις μερες και θα εισαι μια χαρα.Αν παλι δεις οτι εισαι πολυ ντουρος , για να χαλαρωσεις πρεπει να τον βουτηξεις μεσα σε υγρα μπαταριας"
Στο δρομο ο Γιωρικας λεει τις εντολες του γιατρου απο μεσα του...
-"Ενα χαπι καθε τρεις μερες , ενα χαπι καθε τρεις μερες" ... σε καποια στιγμη σκονταφτει και ξαναρχιναει "Τρια χαπια καθε μερα , τρια χαπια καθε μερα"
Παει στο σπιτι , πηδαει την κυρα του , πηδαει το σκυλο , πηδαει δυο κατσικες , βγαινει στον κεντρικο δρομο του χωριου με το παλαμαρι εξω και οποιον παρει ο χαρος!!!
Τρομαγμενοι ολοι φευγουν απ το χωριο και αναζητουν καταφυγιο στο κοντινο δασος.Περνανε οι ωρες και οι χωρικοι αποφασιζουν να κανουν συμβουλιο.Λεει ο προεδρος του χωριου.
-"Καποιος πρεπει να παει με τροπο στο χωριο να δει τι κανει ο Γιωρικας.Κωστικα πηγαινε"
-"Και γιατι δεν πας εσυ που εισαι και προεδρος?"
-"Εσεις ειστε φιλοι απο μικρα παιδια.Μπορει να σε λυπηθει και να μη σε πηδηξει."
Με τα πολλα τον καταφερνουν.Συναμα ο Γιωρικας θυμηθηκε τα λογια του γιατρου και εβαλε το παλαμαρι του στην μπαταρια του τραχτερ για να χαλαρωσει.
Με το που μπαινει στον κεντρικο δρομο του χωριου ο Κωστικας βλεπει τον Γιωρικα οπως σας περιεγραψα πιο πανω και τρομαγμενος φευγει πισω στο δασος.Με το που φτανει στους χωρικους τον ρωτανε τι εγινε.Κι αυτος αποκρινεται...
"Παιδια μη κουνιεστε...Ο Γιωρικας τον φορτιζει!!!!!!!!"
-"Γιατρε εχω προβλημα.Δεν μου σηκωνεται.Η γυναικα παραπονιεται.Τι να κανω?"
-"Μη στενοχωριεσαι.Θα παιρνεις απ' αυτα τα χαπακια ενα καθε τρεις μερες και θα εισαι μια χαρα.Αν παλι δεις οτι εισαι πολυ ντουρος , για να χαλαρωσεις πρεπει να τον βουτηξεις μεσα σε υγρα μπαταριας"
Στο δρομο ο Γιωρικας λεει τις εντολες του γιατρου απο μεσα του...
-"Ενα χαπι καθε τρεις μερες , ενα χαπι καθε τρεις μερες" ... σε καποια στιγμη σκονταφτει και ξαναρχιναει "Τρια χαπια καθε μερα , τρια χαπια καθε μερα"
Παει στο σπιτι , πηδαει την κυρα του , πηδαει το σκυλο , πηδαει δυο κατσικες , βγαινει στον κεντρικο δρομο του χωριου με το παλαμαρι εξω και οποιον παρει ο χαρος!!!
Τρομαγμενοι ολοι φευγουν απ το χωριο και αναζητουν καταφυγιο στο κοντινο δασος.Περνανε οι ωρες και οι χωρικοι αποφασιζουν να κανουν συμβουλιο.Λεει ο προεδρος του χωριου.
-"Καποιος πρεπει να παει με τροπο στο χωριο να δει τι κανει ο Γιωρικας.Κωστικα πηγαινε"
-"Και γιατι δεν πας εσυ που εισαι και προεδρος?"
-"Εσεις ειστε φιλοι απο μικρα παιδια.Μπορει να σε λυπηθει και να μη σε πηδηξει."
Με τα πολλα τον καταφερνουν.Συναμα ο Γιωρικας θυμηθηκε τα λογια του γιατρου και εβαλε το παλαμαρι του στην μπαταρια του τραχτερ για να χαλαρωσει.
Με το που μπαινει στον κεντρικο δρομο του χωριου ο Κωστικας βλεπει τον Γιωρικα οπως σας περιεγραψα πιο πανω και τρομαγμενος φευγει πισω στο δασος.Με το που φτανει στους χωρικους τον ρωτανε τι εγινε.Κι αυτος αποκρινεται...
"Παιδια μη κουνιεστε...Ο Γιωρικας τον φορτιζει!!!!!!!!"
Κάποιος γεμάτος γρατζουνιές, στο πρόσωπο και στο λαιμό, πηγαίνει κλαίγοντας σένα φίλο του. Ο φίλος του ανήσυχος τον ρωτάει: -Τι έπαθες.? -Ασε.! -Μα τι έπαθες.??? -Ασε, θάψαμε χθές την πεθερά μου. -Καλά και τι είναι αυτές οι γρατζουνιές.? -Δεν ήθελε.!...
ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΒΑΖΩ...
Ενας μάγκας πηγαίνει σ' ένα καφενείο για να αράξει και να σκοτώσει την ώρα του. Μπαίνει λοιπόν, κάθεται και περιμένει μέχρι να έρθει ο καφετζής να πάρει παραγγελία. «Tι θα πάρετε παρακαλώ;», τον ρωτάει. «Πού 'σαι, φίλε», του λέει ο μάγκας, «θέλω ένα καφεδάκι περιποιημένο. Δεν θέλω να είναι ούτε πολύ γλυκός, αλλά ούτε και πολύ πικρός. Tσακ στη μέση. Δεν θέλω να έχει ούτε πολλές φουσκάλες, αλλά ούτε και λίγες. Tσακ στη μέση. Tο φλιτζάνι στο οποίο θα το βάλεις, δεν θέλω να είναι ούτε πολύ μεγάλο, αλλά ούτε και πολύ μικρό. Tσακ στη μέση». O καφετζής αγανακτισμένος φεύγει. «E! Φίλε πού πας;», του λέει ο άλλος, «δεν τελείωσα ακόμα. Aκου λοιπόν. Mαζί με τον καφέ θέλω και κουλουράκια. Δεν τα θέλω ούτε πολύ μεγάλα, αλλά ούτε και πολύ μικρά. Tσακ στη μέση. Δεν θέλω να έχουν ούτε πολύ σουσάμι, αλλά ούτε και λίγο. Tσακ στη μέση. Kαι τώρα σπάσε, είσαι ελεύθερος». «Mάλιστα, κύριε», απαντάει πυρ και μανία ο καφετζής και φεύγει. H ώρα περνούσε, το μαγαζί άδειασε και ο μάγκας δεν είχε πάρει ακόμα τον καφέ του. Eτσι λοιπόν, μετά από περίπου μιάμιση ώρα, λέει στον καφετζή: «E! Φίλε! Tι θα γίνει με τον καφέ;» Kαι ο καφετζής του απαντάει: «Aκου, μεγάλε! Δεν σε έχω γραμμένο ούτε πολύ δεξιά, αλλά ούτε και πολύ αριστερά. Tσακ στη μέση»....
Ενας μάγκας πηγαίνει σ' ένα καφενείο για να αράξει και να σκοτώσει την ώρα του. Μπαίνει λοιπόν, κάθεται και περιμένει μέχρι να έρθει ο καφετζής να πάρει παραγγελία. «Tι θα πάρετε παρακαλώ;», τον ρωτάει. «Πού 'σαι, φίλε», του λέει ο μάγκας, «θέλω ένα καφεδάκι περιποιημένο. Δεν θέλω να είναι ούτε πολύ γλυκός, αλλά ούτε και πολύ πικρός. Tσακ στη μέση. Δεν θέλω να έχει ούτε πολλές φουσκάλες, αλλά ούτε και λίγες. Tσακ στη μέση. Tο φλιτζάνι στο οποίο θα το βάλεις, δεν θέλω να είναι ούτε πολύ μεγάλο, αλλά ούτε και πολύ μικρό. Tσακ στη μέση». O καφετζής αγανακτισμένος φεύγει. «E! Φίλε πού πας;», του λέει ο άλλος, «δεν τελείωσα ακόμα. Aκου λοιπόν. Mαζί με τον καφέ θέλω και κουλουράκια. Δεν τα θέλω ούτε πολύ μεγάλα, αλλά ούτε και πολύ μικρά. Tσακ στη μέση. Δεν θέλω να έχουν ούτε πολύ σουσάμι, αλλά ούτε και λίγο. Tσακ στη μέση. Kαι τώρα σπάσε, είσαι ελεύθερος». «Mάλιστα, κύριε», απαντάει πυρ και μανία ο καφετζής και φεύγει. H ώρα περνούσε, το μαγαζί άδειασε και ο μάγκας δεν είχε πάρει ακόμα τον καφέ του. Eτσι λοιπόν, μετά από περίπου μιάμιση ώρα, λέει στον καφετζή: «E! Φίλε! Tι θα γίνει με τον καφέ;» Kαι ο καφετζής του απαντάει: «Aκου, μεγάλε! Δεν σε έχω γραμμένο ούτε πολύ δεξιά, αλλά ούτε και πολύ αριστερά. Tσακ στη μέση»....

- Isaak the Greek
Ένας Έλληνας κι ένας Γερμανός έχουν μια διαφωνία ως προς το ποιος είναι "καλύτερος" λαός.
-"Εμείς οι Γερμανοί είμαστε ευαίσθητοι άνθρωποι.Προσφέρουμε σε αγαθοεργίες και γενικά νοιαζόμαστε για τον συναθρωπο.Εσείς οι νεοέλληνες δεν μοιάζετε σε τίποτα με τους προγόνους σας που δίδαξαν πνεύμα και ηθική.Έχετε καταντήσει πεζοί και κυνικοί."
-"Τι μας λες ρε Fritz...Σοβαρά e?E λοιπόν εγώ σου λέω ότι όλοι οι Έλληνες είναι καλοί άνθρωποι και σκέφτονται για τον πλησίον.Σε πληροφορώ ότι όλοι οι Έλληνες είναι δωρητές οργανων.Και θα στο αποδείξω"
-"Μήτσο...Μήτσο...Ρε Mhtsoooo"
-"Έλα ρε τι θες?"
-"Δώσε μου ρε 150 ευρώ που τα χρειάζομαι."
-"Παρ' τα @@ μου"!!!!!!
-"Εμείς οι Γερμανοί είμαστε ευαίσθητοι άνθρωποι.Προσφέρουμε σε αγαθοεργίες και γενικά νοιαζόμαστε για τον συναθρωπο.Εσείς οι νεοέλληνες δεν μοιάζετε σε τίποτα με τους προγόνους σας που δίδαξαν πνεύμα και ηθική.Έχετε καταντήσει πεζοί και κυνικοί."
-"Τι μας λες ρε Fritz...Σοβαρά e?E λοιπόν εγώ σου λέω ότι όλοι οι Έλληνες είναι καλοί άνθρωποι και σκέφτονται για τον πλησίον.Σε πληροφορώ ότι όλοι οι Έλληνες είναι δωρητές οργανων.Και θα στο αποδείξω"
-"Μήτσο...Μήτσο...Ρε Mhtsoooo"
-"Έλα ρε τι θες?"
-"Δώσε μου ρε 150 ευρώ που τα χρειάζομαι."
-"Παρ' τα @@ μου"!!!!!!
γιατι οι γυναικες εχουν 2 ζευγαρια χειλια ( ξερετε εσεις τι εννοω ) ??
το 1 για να κανουν τις μακακιες και το αλλο για να τις διορθωνουνε.
το 1 για να κανουν τις μακακιες και το αλλο για να τις διορθωνουνε.
Πόση αύξηση πηραν οι Έλληνες...
Ρωτάει ο Αγγλος τον Γερμανό:
- Πήρατε αύξηση φέτος;
- Πήραμε!
- Και τι τα έκανες;
- Ε να, αγόρασα ένα σπίτι στις Άλπεις.
- Και τα υπόλοιπα;
- Με τα υπόλοιπα αγόρασα μια Porche 911 Carrera..
Ρωτάει ο Γερμανός τον Γάλλο:
- Πήρατε αύξηση φέτος;
- Πήραμε!
- Και τι τα έκανες;
- Ε να, αγόρασα για την κόρη μου ένα διαμέρισμα στις Κάννες.
- Και τα υπόλοιπα;
- Με τα υπόλοιπα αγόρασα ένα Audi A6 Avant.
Ρωτάει ο Γάλλος τον Έλληνα:
- Πήρατε αύξηση φέτος;
- Πήραμε!
- Και τι τα έκανες;
- Ε να, αγόρασα ένα παπάκι 125 cc.
- Και τα υπόλοιπα;
- Τα υπόλοιπα τα έβαλε η μάνα μου!
Ρωτάει ο Αγγλος τον Γερμανό:
- Πήρατε αύξηση φέτος;
- Πήραμε!
- Και τι τα έκανες;
- Ε να, αγόρασα ένα σπίτι στις Άλπεις.
- Και τα υπόλοιπα;
- Με τα υπόλοιπα αγόρασα μια Porche 911 Carrera..
Ρωτάει ο Γερμανός τον Γάλλο:
- Πήρατε αύξηση φέτος;
- Πήραμε!
- Και τι τα έκανες;
- Ε να, αγόρασα για την κόρη μου ένα διαμέρισμα στις Κάννες.
- Και τα υπόλοιπα;
- Με τα υπόλοιπα αγόρασα ένα Audi A6 Avant.
Ρωτάει ο Γάλλος τον Έλληνα:
- Πήρατε αύξηση φέτος;
- Πήραμε!
- Και τι τα έκανες;
- Ε να, αγόρασα ένα παπάκι 125 cc.
- Και τα υπόλοιπα;
- Τα υπόλοιπα τα έβαλε η μάνα μου!