Εγώ τον έχω ικανό να παραμείνει και την επόμενη χρονιά και συ μου λες για πρώτη αλλαγή τον στόχ;Dimg4 έγραψε:Μλκ τον εχω ικανο να βγαλει στοχ πρωτη αλλαγη

Εγώ τον έχω ικανό να παραμείνει και την επόμενη χρονιά και συ μου λες για πρώτη αλλαγή τον στόχ;Dimg4 έγραψε:Μλκ τον εχω ικανο να βγαλει στοχ πρωτη αλλαγη
Συμφωνώdanirifle έγραψε:γιατί ρε φίλε, έχεις δει εσύ κάτι από τον σφιντέρσκι εκτός από γκολ μίας επαφής?Dimitris_L4 έγραψε:Το ποσο άρρωστη είναι η κατάσταση στην ομάδα μπορείτε να το δείτε 7 σελίδες πιο πριν όταν έχανε τα γκολ ο σφι ο οποίος αν διαβαζεις κανένας κ δν τν ήξερα θα νομίζει ότι μιλάμε για τν σαλμον..
γκολ μιας επαφής έβαζε και ο κλάους στα χάλια του
όσο για τον μπίσεσβαρ, η μία ασίστ, δεν αλλάζει την τραγικότατη εικόνα μίας χρονιάς, μην τρελαθούμε τελείως
Μέσα έπεσες ο απίθανος τύπος έχει προγραμματίσει τις αλλαγές ...το λεπτό που θα τις κάνει...και ποιους θα βάλει.... ανεξάρτητα πως πάει το ματςΑποστόληςΑ έγραψε:Προβλέπω ότι θα βγάλει Τζόλη και θα βάλει Σοάρες και θα βγάλει Στοχ για να βάλει Λημνιό.ΑποστόληςΑ έγραψε:Αλλαγές: Τσιγγάρας αντί Μπισε και Ακπομ αντί Σφι.
Kι ομως θα μεινειmarkos4 έγραψε:Εγώ τον έχω ικανό να παραμείνει και την επόμενη χρονιά και συ μου λες για πρώτη αλλαγή τον στόχ;Dimg4 έγραψε:Μλκ τον εχω ικανο να βγαλει στοχ πρωτη αλλαγη![]()
![]()
Κάνω τα πάντα όλα για να μην τον βγάλω σκάρτο από την πρώτη του χρονιά στην ομάδα (τον Φερέιρα) κι αυτός κάνει τα πάντα όλα για να τον βγάλω...rainmaker έγραψε:Για τον Στοχ δεν θα πω τίποτα, ΤΕΡΑΣΤΙΑ η ευθύνη Αμπελ που τον είχε στα σκουπίδια.