Abel Fernando Moreira Ferreira
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
αφου υπαρχουν συνοπαδοι που θελουν να παραμεινει ο αμπελ οπως τον αναφερουν ( γιατι εγω ας πουμε τον χαρακτηριζω ως τον μιχαλη κυριτση της προπονητικης αλλα ..γουστα ειναι αυτα) τοτε ας γινει ενα προχειρο γκαλοπ για να δουμε πως το βλεπει ο λαος μας. Προσωπικα φαινεται μεγαλος ερασιτεχνης και κακος προπονητης και πρεπει να φυγει και θα φυγει γιατι τον χαμπαριασαν ολοι. Μεγαλη εμπνευση παντως η αλλαγη του καλυτερου δεξιου μπακ της πορτογαλιας σε θεση inside forward και
του αδικημενου ταλεντου λαμπρου . Που τον θυμηθηκες βρε ανθρωπε μου τον πορτογαλο ξαφνικα και τον βαπτισες εχτρεμ!!! αντε γεια μεγαλε !!!!!
του αδικημενου ταλεντου λαμπρου . Που τον θυμηθηκες βρε ανθρωπε μου τον πορτογαλο ξαφνικα και τον βαπτισες εχτρεμ!!! αντε γεια μεγαλε !!!!!
Τι να πω ρε παιδιά μπορεί κάτι να μην κατάλαβα καλαΙάσονας έγραψε:Να ξέρεις είσαι λάθος και ο λόγος κατα τη γνώμη μου είναι ο εξής.rainmaker έγραψε:Καλά εσένα μπορεί να μη σε νοιάζει αλλά δεν πάει έτσι το πράγμα
Είναι θέμα δικαιωμάτων του εργαζόμενου.
Αλλά αυτά είναι πράματα του σατανά, τα έφερε η κακιά αριστερά ε.
Χαβαλε κάνω μην αρχίσουμε πάλι
Δεν υπάρχει στην ουσία απόλυση. Οταν κάποιος λέει πως για να λυθεί κοινη συναινέση το συμβόλαιο μου θέλω 4 εκατομμυρια δηλαδή όσα προβλέπονταν να πάρω δουλεύοντας τότε πληρονωντας όλο το ποσό ο προπονητής δεν μπορεί να προπονήσει άλλη ομάδα γοατό στην ουσία έχει συμβόλαιο εν ισχυ. Σου θυμίζω την περίπτωση Δωνη που όταν δούλευε σε αλλη ομάδα ο ΠΑΟΚ του κατέβαλε την διαφορά των συμβολαίων και όχι όλο το ποσό.
Ελπίζω όλη η συζήτηση που κάνουμε να είναι άχρηστη να έχουν ήδη συμφωνήσει να κάνουμε υπομονή έως το καλοκαίρι, να βρεθεί καμία ΤΣΣΚΑ Μόσχας που τάχα θα ψάχνει προπονητή και να πάει στην ευχή του θεού.

http://paoknextgeneration4.blogspot.com/
Ρέμπε και Φέρειρα πρόλαβαν ήδη να κάνουν τις πρώτες ποδοσφαιρικές τους κουβέντες. Το πλάνο του προπονητή φέρεται πως καλύπτει τον αθλητικό διευθυντή σε επίπεδο φιλοσοφίας. Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν ξεκάθαρος απέναντι στον Γερμανό και του διευκρίνισε πως το ρόστερ που βρήκε και δούλεψε δεν είχε/έχει όλα τα εχέγγυα ώστε να καλύψει πλήρως τα θέλω του και να εφαρμόσει τα σχέδιά του. Με τα πολλά επιβεβαιώθηκε με τον πιο τρανό τρόπο το άρθρο μας περί "κρέατος και ψαριού". Οι τελικές αποφάσεις μετατίθενται για τη λήξη των πλέι οφ.
το ροστερ μιστερ Φερειρα πηρε αηττητο νταμπλ
το ροστερ αυτο μιστερ Φερειρα το ξεφτελισες με τα συστηματα σου και τις ιδεες σου
πες μας ακομη και αν ειναι δικαιολογια που ευσταθει..ποιες ειναι οι ενεργειες που εκανες να προσαρμοστεις σε ενα ροστερ που δεν ταιριαζει με την φιλοσοφια σου και ποια τα αποτελεσματα των ενεργειων σου...
απαραδεκτη αποψη αν ειναι αληθεια ..σηκωνει την αμεση απολυση του
- ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ
Έχει πολλά ελαφρυντικά ο κ.Φερέιρα, οποιοσδήποτε μπορεί να του τα αναγνωρίσει. Με λίγο σωστότερη διαχείρηση του διαθέσιμου υλικού και λίγο περισσότερη τύχη δεν θα ήταν σε αυτή την δυσχερή θέση. Προσωπική μου εκτίμηση είναι οτι και αυτός δεν βοήθησε τον εαυτό του όσο μπορούσε. Ας περιμένουμε τις εξελίξεις, αν και δεν βλέπω τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να συνεχίσει στην ομάδα μας.
-
Απο την Forza θα τα διαβασε κι αυτος ο νεξτ τζενερεισον γιατι οντως αυτα γραφει πανω κατω. Οτι ο Ρεμπε θεωρει πως δεν φταιει 100% ο Αμπελ και μεχρι να προσαρμοστει ο νεος προπονητης (αν εφερνε καινουριο) θα χρειαστει χρονος και λοιπα.
Τωρα ποτε ο ασχετος με το ελληνικο ποδοσφαιρο και τον ΠΑΟΚ Ρεμπε προλαβε και τα αξιολογησε ολα αυτα τοσο γρηγορα ειναι μια καλη απορια.
Τωρα ποτε ο ασχετος με το ελληνικο ποδοσφαιρο και τον ΠΑΟΚ Ρεμπε προλαβε και τα αξιολογησε ολα αυτα τοσο γρηγορα ειναι μια καλη απορια.
Φόρτσα-ρε και πρόλαβε, μάλλον...
Ο παπάς, που μας πουλάνε οι ΑΡΔ, πάει γόνα...
Την κάθε προσωπική τους σκέψη, μας την δίνουν σαν δεδομένο συνομιλιών των υπευθύνων, θαρρείς και ήταν μπροστά, οι μ@λΑκολεβέντηδες...Ούτε σε οπαδικό φόρουμ να γράφανε, οι, ντιπ κατά ντιπ, άσχετοι, δηλαδή... :ugeek:

Ο παπάς, που μας πουλάνε οι ΑΡΔ, πάει γόνα...

Την κάθε προσωπική τους σκέψη, μας την δίνουν σαν δεδομένο συνομιλιών των υπευθύνων, θαρρείς και ήταν μπροστά, οι μ@λΑκολεβέντηδες...Ούτε σε οπαδικό φόρουμ να γράφανε, οι, ντιπ κατά ντιπ, άσχετοι, δηλαδή... :ugeek:
Παντως θεωρω αδιανοητο στην απιθανη περιπτωση παραμονης του, να μην εχουν ακουσει και τους παικτες, εστω και off the record. Θα ειναι αδυνατο οι παικτες να ειπαν ασχημα λογια και να μεινει. Τουλαχιστον οι 3-4 που η αποψη τους μετραει.
Δεν ήμουν υπέρ της πρόσληψης Πορτογάλου προπονητή (κακώς υπερπορτογαλοποιηθηκε ο ΠΑΟΚ-βάζω μέσα όσους μιλούν πορτογαλικά) , ήμουν υπέρ του να έφευγε το Φθινόπωρο όταν συζητήθηκε πρόταση από Πορτογαλία, τώρα όμως είμαι υπέρ της παραμονής του αν δεν θελήσει να φύγει μόνος του. Υπάρχουν αρκετά ελαφρυντικά για την κακή πορεία του ΠΑΟΚ ενώ δε μπορεί να σπαταληθουν πόροι για να πληρώνεις αερα=αποζημίωση. Καλύτερα να αποκτήσουν παίκτες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Obdulio την Σάβ 27 Ιουν 2020, 21:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
Ρε δεν το λέω για κακο. Σαν γεγονός το είπα αφού το άκουσα με τα αφτιά μου. Άλλωστε και οι 2 καλοί βγήκαν.renegade έγραψε:Το φέρνω έναν παίκτη αναφέρεται συνήθως στις διαδικασίες που απαιτούνται για την μεταγραφή του παίκτη.buffalobill4 έγραψε:Μην πας μακριά. Ο Νίκος είπε πως τον Ίνγκασον και τον Ακπομ τους έφερε ο αδερφός του.
Δεν είναι άσπρο μαύρο. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλοί παίκτες το θέμα είναι ότι έτσι δεν υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο.
Πριν από αυτό όμως κάποιοι άνθρωποι έχουν αξιολογήσει τον παίκτη και τα χαρακτηριστικά του
Απλά λέω πώς θα ήθελα εγώ να λειτουργούμε
Αν ειναι να παμε σ αυτο το σκεπτικο, τοτε καλυτερα να αποκτηθουν οι παιχτες αφου κανουν προετοιμασια με τις ομαδες τους... τουλαχιστον να μας ερθουν γυμνασμενοι και προπονημενοι, μηπως και καταφερουμε να περασουμε στα ευρωπαικα! Για τη συνεχεια εχει ο Θεος!Obdulio έγραψε:Δεν ήμουν υπέρ της πρόσληψης Πορτογάλου προπονητή (κακώς υπερπορτογαλοποιηθηκε ο ΠΑΟΚ-βάζω μέσα όσους μιλούν πορτογαλικά) , ήμουν υπέρ του να έφευγε το Φθινόπωρο όταν συζητήθηκε πρόταση από Πορτογαλία, τώρα όμως είμαι υπέρ της παραμονής του αν δεν θελήσει να φύγει μόνος του. Υπάρχουν αρκετά ελαφρυντικά για την κακή πορεία του ΠΑΟΚ ενώ δε μπορεί να σπαταληθουν πόροι για να πληρώνεις αερα=αποζημίωση. Καλύτερα να αποκτήσουν παίκτες.

Όποιον προπονητή και να φέρεις αν μπροστά παίζεις τετράδα με Λημνιό Πέλκα Μπίσε Άκπομ/Σβι τα ίδια θα έχεις.
Άμα έχουν λεφτά ας τους αλλάξουν όλους, αν πρέπει να διαλέξουν προτιμώ καλύτερους παίκτες. Και τον Κλοπ να φέρουν ο Λημνιος κελέκι θα είναι και ο Μπίσε ναυάγιο
Άμα έχουν λεφτά ας τους αλλάξουν όλους, αν πρέπει να διαλέξουν προτιμώ καλύτερους παίκτες. Και τον Κλοπ να φέρουν ο Λημνιος κελέκι θα είναι και ο Μπίσε ναυάγιο
Αυτό με την εκγύμναση θεωρώ (όπως ξαναέγραψα) πως έχει εξήγηση στην περυσινή απόφαση να πάνε με ελαφρά προετοιμασία ώστε να χτυπήσουν το ματς με Αγιαξ με τους παίκτες όσο το δυνατόν λιγότερο καταπονημενους. Δε θεωρώ ότι ο άνθρωπος και το τιμ του είναι ανίδεοι από προετοιμασία. Αν ήταν, αυτό θα είχε φανεί στη Μπραγκα. Η ψυχρή λογική αυτό λέει.Gospi έγραψε:Αν ειναι να παμε σ αυτο το σκεπτικο, τοτε καλυτερα να αποκτηθουν οι παιχτες αφου κανουν προετοιμασια με τις ομαδες τους... τουλαχιστον να μας ερθουν γυμνασμενοι και προπονημενοι, μηπως και καταφερουμε να περασουμε στα ευρωπαικα! Για τη συνεχεια εχει ο Θεος!Obdulio έγραψε:Δεν ήμουν υπέρ της πρόσληψης Πορτογάλου προπονητή (κακώς υπερπορτογαλοποιηθηκε ο ΠΑΟΚ-βάζω μέσα όσους μιλούν πορτογαλικά) , ήμουν υπέρ του να έφευγε το Φθινόπωρο όταν συζητήθηκε πρόταση από Πορτογαλία, τώρα όμως είμαι υπέρ της παραμονής του αν δεν θελήσει να φύγει μόνος του. Υπάρχουν αρκετά ελαφρυντικά για την κακή πορεία του ΠΑΟΚ ενώ δε μπορεί να σπαταληθουν πόροι για να πληρώνεις αερα=αποζημίωση. Καλύτερα να αποκτήσουν παίκτες.![]()
![]()
![]()
![]()
- ΑποστόληςΑ
Είναι τόσο καλός προπονητής που δεν έχει καταλάβει ακόμη ότι ο Bise έχει αρνητική βαθμολογία σε ΟΛΗ την φετινή χρονιά και τον ξεκινάει πάντα, ή στην χειρότερη τον βάζει σαν αλλαγή. Ίσως όμως να το καταλάβει του χρόνου. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
Δεν έχει καταλάβει ότι ο Λημνιός εκτός του ότι δεν σκοράρει, δεν μπορεί να τριπλάρει ούτε τον ίδιο.
Δεν έχει καταλάβει ότι ο Akpom είναι φιλότιμος, αλλά τα δίχτυα τα βλέπει με το κυάλι.
Δεν έχει καταλάβει πως ευκαιρίες αξίζουν και οι Mihaj, Μιχαηλίδης και Τσιγγάρας.
Δεν έχει καταλάβει ότι ο Stoch, δεν είναι το κλασσικό εξτρέμ (που φοβάται ότι είναι), αλλά ένας all around παίκτης που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις και κυρίως ο πιο έμπειρος από όλους τους άλλους μεσοεπιθετικούς μαζί.
Ναι, του έτυχαν πολλοί τραυματισμοί, αλλά εξ αιτίας αυτών αναγκάστηκε να βάλει παίκτες όπως ο Ingason και ο Misic, που τον έκαναν μάγκα. Δεν τους ανάδειξε επειδή το έμπειρο μάτι του προέβλεψε την αξία τους.
Η μόνη καλή του κίνηση ήταν ο Τζόλης, αλλά αυτή (κατ' εμέ) δεν ήταν κίνηση υπολογισμένη, αλλά κίνηση απελπισίας, σχεδόν αυτοκτονική και απλά του βγήκε, κόντρα στις πιθανότητες. Είναι σαν να τραβάς χαρτί από το 30 και να σου βγαίνει άσος.
Κατάφερε να κάνει σκ... τα αποδυτήρια,
κατάφερε να μοιάζει η ομάδα με ομάδα παλαιμάχων.
Δεν βρίσκω τίποτε το θετικό στην 12μηνη παρουσία του.
Δεν έχει καταλάβει ότι ο Λημνιός εκτός του ότι δεν σκοράρει, δεν μπορεί να τριπλάρει ούτε τον ίδιο.
Δεν έχει καταλάβει ότι ο Akpom είναι φιλότιμος, αλλά τα δίχτυα τα βλέπει με το κυάλι.
Δεν έχει καταλάβει πως ευκαιρίες αξίζουν και οι Mihaj, Μιχαηλίδης και Τσιγγάρας.
Δεν έχει καταλάβει ότι ο Stoch, δεν είναι το κλασσικό εξτρέμ (που φοβάται ότι είναι), αλλά ένας all around παίκτης που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις και κυρίως ο πιο έμπειρος από όλους τους άλλους μεσοεπιθετικούς μαζί.
Ναι, του έτυχαν πολλοί τραυματισμοί, αλλά εξ αιτίας αυτών αναγκάστηκε να βάλει παίκτες όπως ο Ingason και ο Misic, που τον έκαναν μάγκα. Δεν τους ανάδειξε επειδή το έμπειρο μάτι του προέβλεψε την αξία τους.
Η μόνη καλή του κίνηση ήταν ο Τζόλης, αλλά αυτή (κατ' εμέ) δεν ήταν κίνηση υπολογισμένη, αλλά κίνηση απελπισίας, σχεδόν αυτοκτονική και απλά του βγήκε, κόντρα στις πιθανότητες. Είναι σαν να τραβάς χαρτί από το 30 και να σου βγαίνει άσος.
Κατάφερε να κάνει σκ... τα αποδυτήρια,
κατάφερε να μοιάζει η ομάδα με ομάδα παλαιμάχων.
Δεν βρίσκω τίποτε το θετικό στην 12μηνη παρουσία του.
Αραγε κανα αρθρο σχετικο για την Μπραγκα του Φερειρα υπαρχει?
Αν υπηρχε κανας σοβαρος δημοσιογραφος σ αυτη τη ρημαδα την πολη, θα πρεπε να το χε ψαξει ηδη!
Αν υπηρχε κανας σοβαρος δημοσιογραφος σ αυτη τη ρημαδα την πολη, θα πρεπε να το χε ψαξει ηδη!
- bersekeros
Απόστολε συμμερίζομαι σχεδόν απολυτα την οπτική γωνία με την οποία βλέπεις το θέμα του προπονητή μας και με την προσέγγιση που ανέλυσες παραπάνω.