Abel Fernando Moreira Ferreira
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Ότι γράφει μαλακίες ο έτσι, για να φτάσει στο συμπέρασμα του "βελούδινου" διαζυγίου, είναι το πλέον σίγουρο...
Δεν γίνεται να υπάρχει προκαθορισμένο ποσόν αποζημίωσης, σε περίπτωση απόλυσης, το οποίο να είναι το ίδιο, όποτε κι αν συμβεί κάτι τέτοιο, ειδικότερα σε ένα κλειστό συμβόλαιο τριών χρόνων...Είναι ντιπ για ντιπ άτοπο....
Πόσο, δε, μάλλον, να υπάρχει όρος μη απόδοσης του, αν τυχόν πάει να δουλέψει αλλού και ο "φόβος εξαφάνισης"!
Δεν γίνεται να υπάρχει προκαθορισμένο ποσόν αποζημίωσης, σε περίπτωση απόλυσης, το οποίο να είναι το ίδιο, όποτε κι αν συμβεί κάτι τέτοιο, ειδικότερα σε ένα κλειστό συμβόλαιο τριών χρόνων...Είναι ντιπ για ντιπ άτοπο....
Πόσο, δε, μάλλον, να υπάρχει όρος μη απόδοσης του, αν τυχόν πάει να δουλέψει αλλού και ο "φόβος εξαφάνισης"!
Χαχα Αποστόλη τόσα χρόνια εδώ μέσα αυτό πρέπει να είναι το αισιόδοξο ποστ σουΑποστόληςΑ έγραψε:Νοκ-άουτ και ο αγαπημένος σου Λημνιός, οπότε θες δε θες θα βάλεις Στοχ!
Ή θα τον βάλεις από την αρχή και θα δικαιωθείς, ή θα αναγκαστείς να τον βάλεις μετά το 70΄ γιατί οι Biseswar - Λάμπρου που θα παίζουν στον άξονα και αριστερά θα μας κάψουν. Στη δεύτερη περίπτωση (χρήση ως βασικών των Bise, Λάζαρου) η ήττα είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο, γιατί θα είμαστε τελείως ακίνδυνοι μπροστά.
- ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ
Είναι πολύ πιθανόν να γίνω κουραστικός, πριν συμπληρώσω τις 10 δημοσιεύσεις, όμως είναι απαραίτητοbuffalobill4 έγραψε:Η παραδοχή ενος τόσο μεγάλου λάθους είναι το πρόβλημα. Αντε να πείσεις τον εαυτό σου ότι 2.5 μύρια για αγορά συν αποζημίωση για μη δεδουλευμένα ύψους 3-4 μύρια πάνε στον βρόντο.
Αν δεν υπήρχαν αυτά στην μέση θα είχε χαιρετήσει. Κατά τ άλλα το να δώσεις 2.5 συν 2 συν 2,3,4, (πόσα θα συμφωνήσει για αποζημίωση) τουτεστιν 6.5 μέχρι 8.5 εκατομμύρια σε λιγότερο από 1 χρόνο για το απόλυτο τίποτα, ε σε βάζει σε σκέψεις. Προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν γίνεται να έκανες τόσο μεγάλο λάθος.
όταν μιλάμε για αριθμούς να έχουμε και τα απαραίτητα στοιχεία. Σου είναι εύκολο συνοπαδέ buffalobill4 να μας κοινοποιήσεις την πηγή που ισχυρίζεται αυτά τα ποσά;
Νομίζω ότι η πιο ενδιαφέρουσα περίοδος του Αμπελ είναι αυτή που διανύουμε. Μετά την διακοπή ο Αμπελ έχει αλλάξει το σύστημα, δείχνει να προσαρμόζεται στους παίκτες, να μαθαίνει καλύτερα την ομάδα το μενταλιτε και την οργάνωση της.Δυστυχως δεν έχει πάρει βοήθεια από πουθενά, οι ατυχίες είναι συνεχείς και το κράξιμο ατελείωτο.Ποιος σημείωσε ότι στο ματς με τον γαύρο αρχικά είχε κάνει τακτικά γιο γιο τον Μαρτινς και με την μισή ομάδα τραυματίες; Και όταν ο Μαρτινς άρχισε να ανακατεύει την τράπουλα και πήρε βοήθεια από τον πάγκο αυτός έπρεπε να απαντήσει με Λάμπρου και Ροντρίγκο. Δηλαδή αν είχε στον πάγκο Βιέρι Κρέσπο Ζαμπα, έστω Αουγκούστο και Μισιτς τώρα τι θα λέγαμε; Έπαιξε ποτέ με πλήρες ρόστερ;. Έπρεπε να παίζουν συνέχεια οι Γιαννούλης, Λημνιός και Σβαροφσκι γιατί η ΠΑΕ τους είχε βγάλει στην βιτρίνα για πούλημα; Το κράξιμο είναι ωραίο και σε κάνει να νιώθεις ειδήμων ενώ είσαι άσχετος, αλλά αν και ο Αμπελ άρχιζε να κράζει για αυτά που το έτυχαν φέτος θα ακούγαμε πολύ χοντρά πράγματα.. 

- buffalobill4
Ρειν, αν δεβ κάνω λάθος αυτήν είναι η έννοια της αποζημίωσης. Δηλαδή αν ο εργοδότης αποζημιώσει τον εργαζόμενο για 2 χρόνια που δεν δούλεψε μπορεί να απαιτήσει να μη δουλέψει.
Παρε για παράδειγμα τον κόντε. Υπέγραψε τριετές στην τσελσι απολύθηκε τον δεύτερο χρόνο, πήρε αστρονομική αποζημίωση και ξεκίνησε στην ιντερ όταν θα έληγε το συμβόλαιο του με την τσελσι. Γι αυτό το λόγο πάντα οι προπονητές συζητάνε με τις διοικήσεις πριν το διαζύγιο. Για να τα βρούνε κάπου στην μέση. Και λεφτά να πάρουν και την ελευθέρας τους. Αυτό ακριβώς έγινε και με τον δωνη με μας.
Παρε για παράδειγμα τον κόντε. Υπέγραψε τριετές στην τσελσι απολύθηκε τον δεύτερο χρόνο, πήρε αστρονομική αποζημίωση και ξεκίνησε στην ιντερ όταν θα έληγε το συμβόλαιο του με την τσελσι. Γι αυτό το λόγο πάντα οι προπονητές συζητάνε με τις διοικήσεις πριν το διαζύγιο. Για να τα βρούνε κάπου στην μέση. Και λεφτά να πάρουν και την ελευθέρας τους. Αυτό ακριβώς έγινε και με τον δωνη με μας.
Να κανω μια προβοκατορικη ερωτηση.
Περυσι ο Μαρτινς εχασε το πρωταθλημα απο την ξεκαθαρα καλυτερη ομαδα, ξεκινοντας μαλιστα και με 2 βαθμους παραπανω. Στο κυπελλο αποκλειστηκε απο την Λαμια (ε ρε και να το παθαιναμε εμεις αυτο) και καπως τον εσωσε η πορεια στην Ευρωπη, που ουσιαστικα ηταν ενα ματς ολο και ολο η νικη με την Μιλαν γιατι περα απο την Μπερνλι που εκεινη την περιοδο ηταν για τα πανηγυρια, κερδισε 2 ματς με το μεγαθηριο Ντουντελανζ. Και ομως τον κρατησαν. Και του πηραν και 3-4 παικτες που ηθελε.
Φετος ο ΠΑΟΚ του Αμπελ στο πρωτο γυρο δεν ηταν κακος. Κερδισε ολα τα ματς εκτος απο αυτα που θεωρουνται ντερμπι. Αλλα δεν τα εχασε κιολας. Και παρολο που με βαζελο και αρη στη τουμπα ισοφαρισαμε στο τελος, ηταν πλασματικη εικονα γιατι και στα δυο ημασταν πολυ καλυτεροι. Επισης τα 2 Χ σε ΟΑΚΑ και Καραισκακη δεν τα λες κακα αποτελεσματα. Επισης η εικονα ηταν συμπαθητικη μεχρι την στιγμη που "επρεπε" να βαλει ξανα στην ομαδα 2 παικτες που δεν ηταν στην προετοιμασια, τον Μαουριτσιο και τον Βιερινια. Συν ολους τους τραυματισμους που βγαιναν σε λαθος στιγμες που τα εχουμε πει 100 φορες.
Απο την ωρα που ξεκινησαν να παιζουν μπαλα οι Μαρουπες και οι Αρκουδηδες, η ομαδα και αγωνιστικα πηρε την κατω βολτα, ο Αμπελ εχασε την μπαλα και οι παικτες συνεχιζαν να κανουν αστεια ατομικα λαθη, που δεν ειχαν λειψει ουτε απο τον πρωτο γυρο. Και ακομα ομως με ολα αυτα ηταν κοντα στον πρωτο αν και φαινοταν οτι ηταν παρα πολυ δυσκολο πλεον.
Και ρωταω (επιτελους) τωρα χωρις οπαδικα γυαλια. Αν ο γαυρος παρει φετος νταμπλ και αηττητος (πολυ πιθανο) και κανει και κανα χαζο και προχωρησει και στο γιουροπα (οχι τοσο απιθανο) και παραλληλα εμεις βγουμε ανετα δευτεροι (σχεδον σιγουρο αν επιστραφουν οι 7 βαθμοι) μπορει καποιος να πει οτι απετυχε ο προπονητης; Εχασε το πρωταθλημα απο μια πολυ καλυτερη ομαδα, αποκλειστηκε απο το κυπελλο απο την ιδια ομαδα και μοναδικη παραφωνια ειναι ο αποκλεισμος απο την Σλοβαν.
Να συμφωνησουμε οτι η εικονα ηταν πολυ κακη απο το δευτερο μισο και μετα, αλλα εκ του αποτελεσματος θα μπορουσε να κανει κατι καλυτερο με ολα αυτα που γιναν; Εγω αμφιβαλλω παρα πολυ. Αν ειχε αντιπαλο τον περσινο γαυρο και του πηγαιναν ολα οπως τα ηθελε, θα το επαιρνε το πρωταθλημα; Κανεις δεν ξερει, αλλα αν δεν το εκανε θα ηταν πολυ πιο ξεκαθαρο οτι θα ειχε αποτυχει.
Και αυτα δεν τα λεω για εμας εδω που εχουμε βγαλει ηδη το πορισμα. Αλλα για το τι θα μπορουσε να συζητηθει μεταξυ του Αμπελ και της ΠΑΕ.
Περυσι ο Μαρτινς εχασε το πρωταθλημα απο την ξεκαθαρα καλυτερη ομαδα, ξεκινοντας μαλιστα και με 2 βαθμους παραπανω. Στο κυπελλο αποκλειστηκε απο την Λαμια (ε ρε και να το παθαιναμε εμεις αυτο) και καπως τον εσωσε η πορεια στην Ευρωπη, που ουσιαστικα ηταν ενα ματς ολο και ολο η νικη με την Μιλαν γιατι περα απο την Μπερνλι που εκεινη την περιοδο ηταν για τα πανηγυρια, κερδισε 2 ματς με το μεγαθηριο Ντουντελανζ. Και ομως τον κρατησαν. Και του πηραν και 3-4 παικτες που ηθελε.
Φετος ο ΠΑΟΚ του Αμπελ στο πρωτο γυρο δεν ηταν κακος. Κερδισε ολα τα ματς εκτος απο αυτα που θεωρουνται ντερμπι. Αλλα δεν τα εχασε κιολας. Και παρολο που με βαζελο και αρη στη τουμπα ισοφαρισαμε στο τελος, ηταν πλασματικη εικονα γιατι και στα δυο ημασταν πολυ καλυτεροι. Επισης τα 2 Χ σε ΟΑΚΑ και Καραισκακη δεν τα λες κακα αποτελεσματα. Επισης η εικονα ηταν συμπαθητικη μεχρι την στιγμη που "επρεπε" να βαλει ξανα στην ομαδα 2 παικτες που δεν ηταν στην προετοιμασια, τον Μαουριτσιο και τον Βιερινια. Συν ολους τους τραυματισμους που βγαιναν σε λαθος στιγμες που τα εχουμε πει 100 φορες.
Απο την ωρα που ξεκινησαν να παιζουν μπαλα οι Μαρουπες και οι Αρκουδηδες, η ομαδα και αγωνιστικα πηρε την κατω βολτα, ο Αμπελ εχασε την μπαλα και οι παικτες συνεχιζαν να κανουν αστεια ατομικα λαθη, που δεν ειχαν λειψει ουτε απο τον πρωτο γυρο. Και ακομα ομως με ολα αυτα ηταν κοντα στον πρωτο αν και φαινοταν οτι ηταν παρα πολυ δυσκολο πλεον.
Και ρωταω (επιτελους) τωρα χωρις οπαδικα γυαλια. Αν ο γαυρος παρει φετος νταμπλ και αηττητος (πολυ πιθανο) και κανει και κανα χαζο και προχωρησει και στο γιουροπα (οχι τοσο απιθανο) και παραλληλα εμεις βγουμε ανετα δευτεροι (σχεδον σιγουρο αν επιστραφουν οι 7 βαθμοι) μπορει καποιος να πει οτι απετυχε ο προπονητης; Εχασε το πρωταθλημα απο μια πολυ καλυτερη ομαδα, αποκλειστηκε απο το κυπελλο απο την ιδια ομαδα και μοναδικη παραφωνια ειναι ο αποκλεισμος απο την Σλοβαν.
Να συμφωνησουμε οτι η εικονα ηταν πολυ κακη απο το δευτερο μισο και μετα, αλλα εκ του αποτελεσματος θα μπορουσε να κανει κατι καλυτερο με ολα αυτα που γιναν; Εγω αμφιβαλλω παρα πολυ. Αν ειχε αντιπαλο τον περσινο γαυρο και του πηγαιναν ολα οπως τα ηθελε, θα το επαιρνε το πρωταθλημα; Κανεις δεν ξερει, αλλα αν δεν το εκανε θα ηταν πολυ πιο ξεκαθαρο οτι θα ειχε αποτυχει.
Και αυτα δεν τα λεω για εμας εδω που εχουμε βγαλει ηδη το πορισμα. Αλλα για το τι θα μπορουσε να συζητηθει μεταξυ του Αμπελ και της ΠΑΕ.
Η διαφορά είναι η εξής.
Ο Μαρτινς όσο προχωρούσε το πρωτάθλημα βελτίωνε την ομάδα, έβρισκε σταθερές, και με εξαίρεση τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ έδειχνε πράγματα προς το καλυτερο, δεν πήρε πρωτάθλημα αλλά κάτι έβλεπες να βελτιώνεται.
Σε εμάς κάθε παιχνίδι είναι και χειρότερα, δεν δέχομαι οτι στον πρώτο γύρω η εικόνα ήταν καλή και δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια με Ολυμπιακό για να τον κρίνω,αλλά θυμάμαι τα παιχνίδια με Βόλο εντός με 35% κατοχή και με ΟΦΗ στα πλει οφ, και τα παιχνίδια με Ξανθη και Αρη μέσα έξω.
Ο Μαρτινς όσο προχωρούσε το πρωτάθλημα βελτίωνε την ομάδα, έβρισκε σταθερές, και με εξαίρεση τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ έδειχνε πράγματα προς το καλυτερο, δεν πήρε πρωτάθλημα αλλά κάτι έβλεπες να βελτιώνεται.
Σε εμάς κάθε παιχνίδι είναι και χειρότερα, δεν δέχομαι οτι στον πρώτο γύρω η εικόνα ήταν καλή και δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια με Ολυμπιακό για να τον κρίνω,αλλά θυμάμαι τα παιχνίδια με Βόλο εντός με 35% κατοχή και με ΟΦΗ στα πλει οφ, και τα παιχνίδια με Ξανθη και Αρη μέσα έξω.
Φίλε με καλύψες σχεδόν σε όλα. Όσο περνάν οι μέρες είμαι σίγουρος ότι θα μεινει στο τιμόνι ο Abel.icue έγραψε:Να κανω μια προβοκατορικη ερωτηση.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
- buffalobill4
https://www.ethnos.gr/athlitismos/47866 ... bolaio?ampΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:Είναι πολύ πιθανόν να γίνω κουραστικός, πριν συμπληρώσω τις 10 δημοσιεύσεις, όμως είναι απαραίτητοbuffalobill4 έγραψε:Η παραδοχή ενος τόσο μεγάλου λάθους είναι το πρόβλημα. Αντε να πείσεις τον εαυτό σου ότι 2.5 μύρια για αγορά συν αποζημίωση για μη δεδουλευμένα ύψους 3-4 μύρια πάνε στον βρόντο.
Αν δεν υπήρχαν αυτά στην μέση θα είχε χαιρετήσει. Κατά τ άλλα το να δώσεις 2.5 συν 2 συν 2,3,4, (πόσα θα συμφωνήσει για αποζημίωση) τουτεστιν 6.5 μέχρι 8.5 εκατομμύρια σε λιγότερο από 1 χρόνο για το απόλυτο τίποτα, ε σε βάζει σε σκέψεις. Προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν γίνεται να έκανες τόσο μεγάλο λάθος.
όταν μιλάμε για αριθμούς να έχουμε και τα απαραίτητα στοιχεία. Σου είναι εύκολο συνοπαδέ buffalobill4 να μας κοινοποιήσεις την πηγή που ισχυρίζεται αυτά τα ποσά;
https://www.sdna.gr/podosfairo/superlea ... ereira?amp
https://www.sdna.gr/podosfairo/653562_o ... eyropi?amp
https://www.paok24.com/blog/kolkas/1354 ... s-tou-paok
Pelaios +
Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι (και) εδώ μέσα δεν έχουν ιδέα τι ισχύει, από τα νούμερα των συμβολαίων ως το τι γίνεται στις προπονήσεις, στα αποδυτήρια, αν ο Ιβάν παρεμβαίνει, αν τα έχωσε ή όχι, ο Γιώργος πρότεινε το τάδε ή το άλλο. Όλα σχεδόν έχουν ως πηγή αυτούς που ταυτόχρονα βρίζουμε και λέμε ΑΡΔ.
Ταιριάζουν απλά στο αφήγημα του καθενός, στον τρόπο που ερμηνεύει τα πράματα, οπότε είναι αλήθεια και αρχίζει μια επιχειρηματολογια που πατάει σε μια αρδιά, όπως οι ίδιοι τη χαρακτηρίζουμε.
Ναι αλλά αυτό που βλέπουμε με τα μάτια μας.. μα μου κλπ..όμως άλλοι βλέπουν άλλα. Μπορεί να έχει δίκιο η πλειοψηφία όντως, δε διαφωνώ, αλλά ισχύει επίσης ότι η ανθρωποφαγία αυτή, που δεν τη συναντά κανείς μόνο εδώ, είναι κάτι παραπάνω απο δεδομένη , σε ανάλογες περιπτώσεις. Γιατί άραγε...
Εντάξει φόρουμ είναι, άρρωστοι είμαστε, η μεταφυσική και σωτήρια προσκόλληση στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ, που πρώτο εμένα διακατέχει, δεν αλλάζει αυτή την πραγματικότητά. Ανάγκες άλλες καλύπτουμε κυρίως, αλλά τουλάχιστον να το ξέρουμε.
Λαίμαι τώρα....
Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι (και) εδώ μέσα δεν έχουν ιδέα τι ισχύει, από τα νούμερα των συμβολαίων ως το τι γίνεται στις προπονήσεις, στα αποδυτήρια, αν ο Ιβάν παρεμβαίνει, αν τα έχωσε ή όχι, ο Γιώργος πρότεινε το τάδε ή το άλλο. Όλα σχεδόν έχουν ως πηγή αυτούς που ταυτόχρονα βρίζουμε και λέμε ΑΡΔ.
Ταιριάζουν απλά στο αφήγημα του καθενός, στον τρόπο που ερμηνεύει τα πράματα, οπότε είναι αλήθεια και αρχίζει μια επιχειρηματολογια που πατάει σε μια αρδιά, όπως οι ίδιοι τη χαρακτηρίζουμε.
Ναι αλλά αυτό που βλέπουμε με τα μάτια μας.. μα μου κλπ..όμως άλλοι βλέπουν άλλα. Μπορεί να έχει δίκιο η πλειοψηφία όντως, δε διαφωνώ, αλλά ισχύει επίσης ότι η ανθρωποφαγία αυτή, που δεν τη συναντά κανείς μόνο εδώ, είναι κάτι παραπάνω απο δεδομένη , σε ανάλογες περιπτώσεις. Γιατί άραγε...
Εντάξει φόρουμ είναι, άρρωστοι είμαστε, η μεταφυσική και σωτήρια προσκόλληση στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ, που πρώτο εμένα διακατέχει, δεν αλλάζει αυτή την πραγματικότητά. Ανάγκες άλλες καλύπτουμε κυρίως, αλλά τουλάχιστον να το ξέρουμε.
Λαίμαι τώρα....
καλα ο τυπος ξερει λιγοτερη μπαλα κι απο το σκουφι του Λουτσεσκου
οταν στραβωνε το ματς,ελεγες θα βαλει το σκουφι ο Λουτσος και θα το γυρισει το ματσακι
αυτος ειναι ανεπιδεκτος,τα ζωα μου αργα
ετσι και αλλαξει κατι ο αντιπαλος θελει 3 ημιχρονα για να παρει χαμπαρι
να δεχτω οτι δεν εχει τους παικτες που χρειαζεται
να δεχτω οτι στηνει καλα την ομαδα στο ξεκινημα
οταν στραβωσει ομως η δουλεια ή ερθει η ωρα να κανει αλλαγη......χεσε μεσα
οταν στραβωνε το ματς,ελεγες θα βαλει το σκουφι ο Λουτσος και θα το γυρισει το ματσακι
αυτος ειναι ανεπιδεκτος,τα ζωα μου αργα
ετσι και αλλαξει κατι ο αντιπαλος θελει 3 ημιχρονα για να παρει χαμπαρι
να δεχτω οτι δεν εχει τους παικτες που χρειαζεται
να δεχτω οτι στηνει καλα την ομαδα στο ξεκινημα
οταν στραβωσει ομως η δουλεια ή ερθει η ωρα να κανει αλλαγη......χεσε μεσα
Μια απλη εξηγηση για ολα αυτα ειναι πως μεχρι και σημερα, παρα τις φοβερες επιτυχιες της ομαδας, η διοικηση δεν εχει πεισει πως εχει σαφες πλανο και πως η ομαδα λειτουργει ακρως επαγγελματικα.
Αυτο εχει ως αποτελεσμα να υπαρχει μια διαχυτη ανασφάλεια στους φιλαθλους που δημιουργει εντονη πιεση και αγχος με αποτελεσμα ολοι μας να ειμαστε στα καγκελα!
Εγω προσωπικά, λοιπον, αν θεωρουσα πως υπαρχουν στελέχη με γνωσεις αρμοδιοτητες και παθος, δεν θα ασχολιομουν με το τι θα γινει με τον Φερειρα και τον καθε Φερειρα...
Θα ηξερα πως στο τελος της ημερας θα γινοταν αξιολογηση και θα λαμβανονταν οι σωστες αποφασεις για το μελλον της ομαδας!
Βεβαια θα μ πεις, και τωρα που τα λεω εδω μεσα και που κραζω, είτε εχω δικιο ειτε δεν εχω, αλλαζει κατι?
αχαχαχαααα
αλλα γ αυτο ειναι τα φορουμ,για να ξεδινουμε και να εκπαιδευομαστε στην διαχειριση των αντιθετων αποψεων οσο ακραιων κι αν μας φαινονται!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτο εχει ως αποτελεσμα να υπαρχει μια διαχυτη ανασφάλεια στους φιλαθλους που δημιουργει εντονη πιεση και αγχος με αποτελεσμα ολοι μας να ειμαστε στα καγκελα!
Εγω προσωπικά, λοιπον, αν θεωρουσα πως υπαρχουν στελέχη με γνωσεις αρμοδιοτητες και παθος, δεν θα ασχολιομουν με το τι θα γινει με τον Φερειρα και τον καθε Φερειρα...
Θα ηξερα πως στο τελος της ημερας θα γινοταν αξιολογηση και θα λαμβανονταν οι σωστες αποφασεις για το μελλον της ομαδας!
Βεβαια θα μ πεις, και τωρα που τα λεω εδω μεσα και που κραζω, είτε εχω δικιο ειτε δεν εχω, αλλαζει κατι?
αχαχαχαααα
αλλα γ αυτο ειναι τα φορουμ,για να ξεδινουμε και να εκπαιδευομαστε στην διαχειριση των αντιθετων αποψεων οσο ακραιων κι αν μας φαινονται!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- bersekeros
Οι αποφάσεις που διαβάζω εγώ , είναι αυτές που αναφέρθηκαν πολύ σωστά εδώ μέσα, για την ύπαρξη γυμναστή αλλά και λοιπών μελών του υποστηρικτικού τεχνικού Τιμ, ανεξαρτήτως προπονητή.
Από εκεί και πέρα , αν και εγώ προσωπικά έχω βγάλει την ετυμηγορία μου,
η εκτίμησή μου είναι ότι είναι ότι αυτή τη στιγμή , είναι προς το συμφέρον της ομάδας για τη συνέχεια των playoff και μέχρι να υπάρξει η απόφαση του CAS,
να υπάρχει αυτή η δημιουργική
" ασάφεια " ως προς το μέλλον του προπονητή ,
ο οποίος θα κριθεί σύμφωνα με τις διαρροές στο τέλος της σεζόν.
Η τακτική αυτή δεν είναι λάθος. Είναι προς το συμφέρον της ομάδος , ακόμα και αν οι αποφάσεις είναι ήδη ειλημμένες.
Ετοιμαστείτε πάντως για πολύ επαγγελματικές "εκκαθαρίσεις" από το ψυχρό αίμα.
Από εκεί και πέρα , αν και εγώ προσωπικά έχω βγάλει την ετυμηγορία μου,
η εκτίμησή μου είναι ότι είναι ότι αυτή τη στιγμή , είναι προς το συμφέρον της ομάδας για τη συνέχεια των playoff και μέχρι να υπάρξει η απόφαση του CAS,
να υπάρχει αυτή η δημιουργική
" ασάφεια " ως προς το μέλλον του προπονητή ,
ο οποίος θα κριθεί σύμφωνα με τις διαρροές στο τέλος της σεζόν.

Η τακτική αυτή δεν είναι λάθος. Είναι προς το συμφέρον της ομάδος , ακόμα και αν οι αποφάσεις είναι ήδη ειλημμένες.
Ετοιμαστείτε πάντως για πολύ επαγγελματικές "εκκαθαρίσεις" από το ψυχρό αίμα.
Προσωπική άποψη, θα μπορούσε. Το ότι ξεκίνησε καλά η χρονιά δεν μπορώ να το πιστώσω κατά ανάγκη σε αυτόν. Μπορεί απλά να ήταν συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς, αφού η ομάδα σίγουρα είχε ακόμη κάποια συνοχή και μεγάλη αυτοπεποίθηση.icue έγραψε:Να κανω μια προβοκατορικη ερωτηση.
Το ότι γύρισαν δύο σημαντικοί παίχτες μετά από τραυματισμό και δεν κατάφερε να τους επαναφέρει ομαλά μέσα στην ομάδα, είναι υπεύθυνος και αυτός. Γενικά θέματα σε τρεξίματα και φυσική κατάσταση είχαμε όλη την χρονιά και όχι μόνο με αυτούς τους δύο παίχτες. Ο Λούτσε αντίστοιχα είχε παραλάβει μία ομάδα απροπόνητη και μέσα σε δύο μήνες είμασταν μια χαρά. Προφανώς ένας γυμναστής που κατέχει την δουλειά μπορεί να κάνει θαύματα. Όπως και το να έχεις έναν ειδικό για στημένες φάσεις, που φέτος είναι φανερό πόσο μας λείπει.
Αλλά το πιο σημαντικό κατά την γνώμη μου και εκεί που στράβωσε το όλο πράγμα ήταν μετά το παιχνίδι στο Χαριλάου. Ένα ματς στο οποίο είμασταν πολύ καλοί, αλλά και πολύ αφελείς.
Τι έκανε μετά από αυτό; Φανερά έχασε την ψυχραιμία του, παράτησε αυτό που έπαιζε και άρχισε τα πειράματα. Μπήκε ο Εσίτι, μετακινήθηκε ο Μίσιτς και γενικά η συνολική προσέγγιση των αγώνων έγινε τελείως φοβική. Μην μας κάνουν καμία αντεπίθεση και φάμε κανένα εύκολο γκολ.
Έτυχε στον πρώτο αγώνα που το επιχείρησε να παίξουμε τον ΌΦΗ και η εικόνα ήταν συμπαθητική. Βέβαια στην συνέχεια για έναν μήνα δεν βλεπόμασταν και είμασταν για το ανάθεμα. Εδώ οι ΑΡΔ τον ρωτούσαν στις συνεντεύξεις τύπου και αυτός το μόνο που ήξερε να σου πει ήταν για αποτελεσματικότητα. Εξάλλου την ίδια καραμέλα συνεχίζει να σου λέει ακόμη και τώρα.
Είχαμε τύχη που είχαμε μερικά βατά ματς και την κολοφαρδία με το μέρος μας. Δεν θυμώμαστε αγώνες όπως με Βόλο, ΑΕΧ, Λαμία κτλ.; Καταλάθος κερδίζαμε. Όταν ήρθαν τα πιο δύσκολα φάνηκε ότι αυτό δεν τσουλάει. Αλλά το διάστημα ήταν αρκετό για να χαθεί η όποια συνοχή και αυτοπεποίθηση που είχε απομείνει.