Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από Gospi »

Μα αυτο που περιγραφεις δεν μεταφραζεται ως "αψυχολογητο" αλλα ως χαμηλη αντιληπτικη ικανοτητα. Μπορει να ειναι καλος στο να στησει μια ομαδα εν ηρεμια και εχοντας ανεση χρονου. Ο τροπος με τον οποιο αντιδρα κατα την διαρκεια των αγωνων δειχνει πως στερειται ποδοσφαιρικης ματιας κατα την διαρκεια του ματς, και της απαραιτητης οξυδερκειας και αντιληπτικης ικανοτητας για να αντιληφθει τις κινησεις του αντιπαλου και να προσαρμοστει αντιστοιχα αποτελεσματικα!
Σε 10 χρονια μπορει να το αποκτησει. Μπορει και ποτε. Αν παραμεινει και του χρονου, απλα θα ειμαστε στο ιδιο εργο θεατες ξανα κ ξανα...
Και αν μεινει του χρονου, πολυ φοβαμαι πως θα φαει τεραστιο χρεωμα ο Ιβαν και θα φθαρει ακομη πιο εντονα η σχεση Ιβαν και οπαδων...
Δρομο αμεσα!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο μικρός έκανε κάποια λάθη τακτικά πίσω και μας έβγαλε δύο σέντρες ο τσιμικας... εντάξει, για μια ομάδα που θα πίεζε σιγά τα ωα, αλλά χέστηκε ο κοουτς και έκανε τριπλή αλλαγή.

Υγ η ενέργεια του ινγκασον είναι ερασιτεχνικη.
Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος,το λέω από τους πρώτους μήνες...σε αυτό το επίπεδο την διαφορά την κάνει η λεπτομέρεια κ πόσο δουλεύει κανείς πάνω σ' αυτην
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εγώ θα πω ότι αν ήταν να μείνει στην ομάδα, θα βλέπαμε την διοίκηση να τον στηρίζει, είτε μέσω διαρροών τύπου "αυτά ζήτησε ο φερέιρα για τη νέα χρόνια", είτε με κανένα στόρυ του γιώργη "παμε γερά κόουτς". Από ότι φαίνεται, τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει οπότε και ο συμπαθής Ferreira θα χαιρετήσει με πιο χαρακτηριστική στιγμή στο πέρασμα του από την ομάδα να παραμένει η κίνηση του να μιμηθεί το χτύπημα του τύμπανου.

Το ότι δεν πηγαίνουμε σε άμεσο διώξιμο και υπηρεσιακό μέχρι το τέλος της χρονιάς ίσως να οφείλεται σε κάποια συμφωνία με τον προπονητή: δεν σε διώχνω στη μέση της χρονιάς, δεν σου πληρώνω ρήτρα, ώστε να χωρίσουν όμορφα οι δρόμοι μας. Αυτός θα το ρίξει στο εξωαγωνιστικό, στο -7, στα οικονομικά προβλήματα που οδήγησαν σε 0 μεταγραφές μετά την άφιξη του λες και είχαμε απαγορευτικό, και εμείς θα βρούμε τον επόμενο ήρεμα και ωραία.

Πλέον δεν προσδοκώ τίποτα από τα επόμενα παιχνίδια. Ούτε καν από την επόμενη χρονιά. Θέλω νέο προπονητή, ριζική ανανέωση του ρόστερ και ένα σωστό πλάνο να δέσει η ομάδα αθλητικά και τακτικά. Η συνέχεια της ιστορίας θα γραφτεί στα προκριματικά του καλοκαιριού που θα καθορίσουν πολλά.

Το ρόστερ να ξεσκαρτάρω. Ποιος Άρης; Τελείωσε η χρονιά.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Gospi, μια χαρα το θετεις, δε διαφωνώ καπου.

Gika, η 2η θεση παραμενει στόχος. Και μπορει απο τον Αμπελ να μην περιμενω τιποτα πλεον, αλλα απο τους παικτες περιμενω να αποδειξουν γιατι αξιζει να μεινουν. Το ξεσκαρταρισμα ειναι δουλεια αλλων, και επρεπε να εχει αρχισει, οχι χθες, προχθές!
renegade

Ποιος μπορεί να πει με σιγουριά ότι η επιλογή τριών χαφ ήταν 100% επιλογή φερέιρα
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ποιου αλλου μπορει να ηταν? Βλεπεις να ασχολειται κανενας άλλος με το τι συμβαινει στο αγωνιστικο φετος? [FACE WITH TEARS OF JOY]

Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Νομίζω ότι η πρώτη κάθετη που είδα χτες ήταν στο 65+ από το Ίνγκασον στον Άκπομ. Εδώ και μήνες δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθούμε να παίξουμε.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Να πω την αμαρτία μου το ίδιο με renegade σκέφτηκα κι εγώ.
Μετά μια φωνούλα μου απάντησε αυτό που λέει ο Gospi

Τα έχω παίξει;
renegade

Gospi έγραψε:Ποιου αλλου μπορει να ηταν? Βλεπεις να ασχολειται κανενας άλλος με το τι συμβαινει στο αγωνιστικο φετος? [FACE WITH TEARS OF JOY]

Τι εννοείς?
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

renegade έγραψε:Ο μικρός έκανε κάποια λάθη τακτικά πίσω και μας έβγαλε δύο σέντρες ο τσιμικας... εντάξει, για μια ομάδα που θα πίεζε σιγά τα ωα, αλλά χέστηκε ο κοουτς και έκανε τριπλή αλλαγή.

Υγ η ενέργεια του ινγκασον είναι ερασιτεχνικη.
Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος,το λέω από τους πρώτους μήνες...σε αυτό το επίπεδο την διαφορά την κάνει η λεπτομέρεια κ πόσο δουλεύει κανείς πάνω σ' αυτην
Τι ακριβώς περίμενες να κάνει ο Inganson ανάμεσα στους δύο επιθετικούς; Προβολή προς την εστία και να έχουμε άλλο ένα πανέμορφο αυτογκολ; Οι Matos και Varela αλήθεια που "έβοσκαν" ;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:
Gospi έγραψε:Ποιου αλλου μπορει να ηταν? Βλεπεις να ασχολειται κανενας άλλος με το τι συμβαινει στο αγωνιστικο φετος? [FACE WITH TEARS OF JOY]

Τι εννοείς?
Θελω να πω ρε συ ρενεγκειντ, ποιος αλλος ποδισφαιρανθρωπος υπαρχει κοντα στην ομαδα? Ποιον βλεπεις να συμμετεχει ενεργα στην λειτουργια του αγωνιστικου? Ποιος θα μπορουσε να πιασει τον φερειρα και να του πει "παιξε τριαδα"? Ο καρυπιδης? ο Μπρανκο π ειναι με τα 2 ποδια εκτος? ή ολα τα υπολοιπα στελεχη της ΠΑΕ που ειναι πρωην διαιτητες ή πρώην μπατσοι?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Πέμ 25 Ιουν 2020, 14:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

renegade έγραψε:Ποιος μπορεί να πει με σιγουριά ότι η επιλογή τριών χαφ ήταν 100% επιλογή φερέιρα
Έλα ντε...Εκτός αν όλη μέρα κάθεται και ακούει ραπτόπουλο και γεωργίου και ακολούθησε την τακτική τους...
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Δημοσίευση από ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ »

Πλέον φαντάζει δεδομένη η απομάκρυνση του Φερέιρα. Εξακολουθώ να πιστεύω πως του πιστώνεται μεγαλύτερο
ποσοστό ευθύνης απο όσο του αναλογεί. Κατανοώ πως είμαστε οπαδοί και θέλουμε πάντα να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ να κερδίζει κάθε αγώνα, όμως αν δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά ο Ολυμπιακός φέτος είχε καλύτερο σύνολο.
Αν κάνουμε αυτή την παραδοχή θα διαπιστώσουμε οτι ο ΠΑΟΚ κινήθηκε λανθασμένα μετά το περσινό νταμπλ κυρίως σε σχέση με την κάλυψη των αναγκών του ρόστερ, ενώ ο κύριος ανταγωνιστής του κάλυψε τα περσινά κενά και εμφανίστηκε έτοιμος να κάνει πρωταθλητισμό έπειτα απο δύο χρόνια. Είμαι πεπεισμένος οτι οποισδήποτε προπονητής με την συγκεκριμένη δομή του ρόστερ θα αποτύγχανε.
Συνοπαδέ @Γερασίμου σου είναι εύκολο να παραθέσεις την πηγή η οποία ισχυρίζεται οτι το συμβόλαιο του Φερέιρα είναι κλειστό τριετές με ετήσιες απολαβές δύο εκατομμυρίων ευρώ;
Γερασίμου έγραψε:Ας όψονται οι όποιοι του έκαναν κλειστό τριετές συμβόλαιο με 2 χαρτιά τον χρόνο και τώρα αυτός κάθισε πάνω σε αυτό.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Gospi έγραψε:
renegade έγραψε:

Τι εννοείς?
Θελω να πω ρε συ ρενεγκειντ, ποιος αλλος ποδισφαιρανθρωπος υπαρχει κοντα στην ομαδα? Ποιον βλεπεις να συμμετεχει ενεργα στην λειτουργια του αγωνιστικου? Ποιος θα μπορουσε να πιασει τον φερειρα και να του πει "παιξε τριαδα"? Ο καρυπιδης? ο Μπρανκο π ειναι με τα 2 ποδια εκτος? οι ολα τα υπολοιπα στελεχη της ΠΑΕ που ειναι πρωην διαιτητες ή πρώην μπατσοι?

:lol:
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Το προηγούμενο καλοκαίρι ήμουν απογοητευμένος επειδή παίρναμε πάλι το μυστρί και το πηλοφόρι και αρχίζαμε το χτίσιμο.
Αυτό το καλοκαίρι είμαι απογοητευμένος επειδή παίρνουμε πάλι το μυστρί και το πηλοφόρι και αρχίζουμε το χτίσιμο.

Κατάφερε ο μάγος, όχι μόνο να παρουσιάσει μηδενική πρόοδο, αλλά να μας πάει και πίσω. Είμαστε σε κατάσταση χειρότερη του προηγούμενου καλοκαιριού.
ΕΥΓΕ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”