Κάτι για την αγορά του Patron, ξέρει ο Odi κι αν κρίνει ότι πρέπει τώρα το αναφέρω, εγώ δε ξέρω αν είναι της ώρας.Patron έγραψε:Φαρμακοποιέ - Τι να επιβεβαιώσεις;
Abel Fernando Moreira Ferreira
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Εννοείται προτιμώ να φύγει αλλά όχι για χθες, δεν έχω παράπονο για χθες. Η ομάδα κατέβηκε διαβασμένη και σε όλο το πρώτο ημίχρονο δεν έκανε ούτε κιχ ο γάβρος. Στο δεύτερο δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους οι δικοί μας και αναγκαστικά τους άλλαξε.
Η ομάδα έβγαλε χθες 4-5 φάσεις, πότε βγάλαμε δηλαδή περισσότερες στο βοθρολίμανο? Δε φταίει αυτός που το κελέκι που έχουμε για εξτρέμ κάνει το Σάλπι να φάινεται Φαν Μπάστεν στα τελειώματα των φάσεων. Το κολλάς από το πέναλτι και τέλος, όχι κέντρο εστίας και 3 μέτρα ψηλότερα. Και στο ΟΑΚΑ και χθες μια σοβαρή επιθετικά ομάδα θα έφευγε με το διπλό.
Η ομάδα έβγαλε χθες 4-5 φάσεις, πότε βγάλαμε δηλαδή περισσότερες στο βοθρολίμανο? Δε φταίει αυτός που το κελέκι που έχουμε για εξτρέμ κάνει το Σάλπι να φάινεται Φαν Μπάστεν στα τελειώματα των φάσεων. Το κολλάς από το πέναλτι και τέλος, όχι κέντρο εστίας και 3 μέτρα ψηλότερα. Και στο ΟΑΚΑ και χθες μια σοβαρή επιθετικά ομάδα θα έφευγε με το διπλό.
Δεν φταίει η 3πλη αλλαγή που φάγαμε γκολ.Ετσι όπως μπήκαμε εγειρε το γήπεδο, δεν μπορούσαμε να βγούμε από την περιοχή μας, μας έκαναν 3 ευκαιρίες σε 15 λεπτά και ήταν θέμα χρόνου να το φάμε.kostas.doumpis έγραψε:βλεπουμε το ματς στο καφενειο,και στο ημιχρονο λεμε,οτι ειμαστε μια χαρα και οτι με ενα φρεσκαρισμα η ομαδα θα προκριθει!και ξαφνικα βλεπουμε τις τρεις αλλαγες ,και με ενα φιλο μου σχολιαζοντας,λεμε με τη μια!παει θα φαμε γκολ!δεν προλαβαμε να το πουμε!ρε συ εφιαλτη!εχει ο αλλος το προβλημα ,και βιαζεσαι εσυ?κανε τις αλλαγες μια μια!φαε το χρονο και αγχωσε τους παραπανω!
Οσο για τις αλλαγές, πρέπει να τις κάνει υποχρεωτικά σε 3 δόσεις.
Ότι δε κάνει το παιδί για το ΠΑΟΚ είναι κάτι που το υποψιαζόμασταν από την αρχή. Τουλάχιστον στον ΠΑΟΚ που ήταν δομημένος κατά αυτό το τρόπο μέχρι πέρυσι.obanebane έγραψε:giapas,δεν υπάρχεις ρε,κάνεις τη διαφορά πάντως, αυτό είναι βέβαιο.
Πρώτος πρώτος,φώναζες να φύγει ο τουρίστας και τώρα λες να μείνει.
Δεν ξέρω πραγματικά αν τρολαρεις η όχι, αν και αιτιολογεις.
Ας πάρω ως δεδομένο ότι σοβαρολογεις.
Δυο λέξεις μόνο, ξένο σώμα, κακός προπονητής.
Θα μας καταστρέψει αν μείνει, ντε φάκτο.
Αλλά αυτόν κάποιοι τον έφεραν , τον πλήρωσαν και του έδωσαν εφόδια.
Αυτοί οι ίδιοι που έκαναν χοντρή πατάτα πέρυσι , έχει αλλάξει κάτι φέτος και θα κάνουν σωστή επιλογή;
O ινγκασον καταρχάς κάνει το λάθος και κρατάει όλοι την επίθεση του γαύρου αφού δίνει βάθος δύο μέτρων σε σχέση με τον λη την υπόλοιπη ομάδαgiapas έγραψε:Rain κάλυπτε 2 παίκτες ο Ινγκασον επειδή ο Ματος δεν ήταν για άλλη μια φορά στη θέση του ο Μασούρας βγήκε φάτσα με το τέρμα. Δε μηδενίζω το Μάτος και συμφωνώ ότι είναι το καλύτερο μπακ που έχει περάσει από την ομάδα μας αυτά τα χρόνια. Παικταράς και αρχιδαράς και αμφιβάλλω αν θα ξαναδούμε τέτοιον. Αυτό όμως δεν τον εμποδίζει από το να παριστάνει το σκαμπό το τελευταίο καιρό. Αρκετά φορές τον κουδούνισαν και χτες με κίνηση στο χώρο η αριστερή πλευρά του γαύρου. Ο χρόνος είναι ανίκητος εχθρός.rainmaker έγραψε:Giapas, ούτε ο Ιγκασον έκανε τσαφ, ούτε ο Ματος είναι σκαμπό.
Ο Ιγκασον κάλυπτε στην ουσία δύο παικτες, ήταν μόνος και η μπαλιά ήταν επικίνδυνη για αυτογκόλ, δε διώχνεις όπως ναναι εκεί.
Και ο Ματος είναι Βραζιλιάνος επιθετικογενης Μπακ που κατά τη γνώμη μου είναι ότι καλύτερο εχουμε δει εκεί εδώ και δεκαετίες. Ουσιαστικά ΟΛΟΙ οι Βραζιλιάνοι Μπακ είναι μέτριοι αμυντικά και αυτό είναι γνωστό τοις πάσι. Θυμίζω ο Λίνο το 2009 τι ανελέητο κράξιμο είχε φάει όταν χάσαμε απ' το γαύρο στη Τούμπα, ή πόσο ανίκανος ήταν να κρατήσει το εξτρέμ του γαύρου στο 4-0 που χάσαμε το 2013.
Δε μπορεί να τα ζητάμε όλα από όλους κι αν δε τα κάνουν να τους μηδενιζουμε.
Άκου σκαμπό ο Ματος που έχει κουβαλήσει την ομάδα τρία χρόνια
Από κει και πέρα ο Μάτος σταματάει το σπριντ την ώρα που υποθετικά θα έκοβε αυτήν την εύκολη μπαλιά ο Ισλανδός.
Ένας Ισλανδός που είναι πολύ κακος αμυντικα στα περισσότερα παιχνίδια
-
Luigi Vampa
Συμφωνώ. Ειδικά με τον Ματος χθες ότι φάση φάγαμε δεν ήταν στη θέση του. Τον παρασέρνε με μια απλή κίνηση ο παίκτης του κ άφηνε τεράστιο κενό πίσω του. Δεν κρατούσε σωστές αποστάσεις με την υπόλοιπη τριάδα των μπακ. Γενικά ήταν πηγή κινδύνων. Για Φερειρα με ξένισε πολύ η αλλαγή Τζολη. Οχι ότι χάσαμε απ αυτό αλλά είχε καλό μομεντουμ ο πιτσιρικάς.giapas έγραψε:
Μια χαρά ενδεκάδα κατέβασε , μια χαρά έκανε αλλαγές. Επειδή ο Ινγκασον έκανε ένα τσαφ , δε σημαίνει ότι το σκαμπό που έχουμε για να παριστάνει το δεξί μας μπακ και κοροιδεύει αμυντικά εδώ και 2 χρόνια έπρεπε να είναι εκτός θέσης και να μπει ο Μασούρας με τη μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα για πρώτη φορά φέτος έτρεξε , έβγαλε ένταση , πάθος και χημεία στο παιχνίδι της. Απλά ο γαύρος είναι καλύτερος και πιο δουλεμένος. Τη δική μας τη πίεση , που μας έβγαιναν τα συκώτια , τη ξεπέρναγε σχετικά εύκολα ενώ εμείς όταν αυτοί μας πίεζαν αρχίζαμε τα λάθη. Για αυτό και στο 2ο όταν τα φτύσαμε , έγειρε το γήπεδο. Του προπονητή λάθος είναι που δεν έχουμε ταυτότητα στο τερεν , δεν έχουμε σωστές θέσεις και αποστάσεις... Αλλά αυτά δεν έπρεπε να φτάσεις στο και τέτατρο για να τα δεις και να σκίζεις τα ρούχα σου.
Όπως ήρθαν τα πράγματα το λιγότερο κακό είναι προφανώς να μείνει ο προπονητής. Με τα καλά του και τα άσχημά του έχει μάθει 2 πράγματα και ελπίζεις του χρόνου με 1-2 προσθήκες να είσαι πραγματικά ανταγωνιστικός. Αν πάρεις νέο ,μέχρι να καταλάβει που ήρθε θα έχεις πιάσει Νοέμβρη. Τέλος , ο σημαντικότερος λόγος που το πιστεύω αυτό είναι ότι δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στους άσχετους καθυστερημένους που παίρνουν τις σημαντικές αποφάσεις τα τελευταία χρόνια. Οι άνθρωποι είναι ακατάλληλοι και από τη στιγμή που γάμησαν εντελώς το περσινό βηματισμό που είχαμε αποκτήσει , τους έχω ικανούς τα να κάνουν ακόμα χειρότερα φέτος.
Αμπελ μείνε
Ποιες σοβαρές ευκαιρίες ήταν αυτές οι τρεις, που μας έκαναν και δεν τις θυμάμαι, ακριβώς? Αν μέσα σ αυτές δεν ήταν το τετ α τετ του Μασούρα και του γιαραμπί, αλλά μόνο μία κεφαλιά κι ένα σουτ, εκτός περιοχής, τότε φευ...Sekeris έγραψε:Δεν φταίει η 3πλη αλλαγή που φάγαμε γκολ.Ετσι όπως μπήκαμε εγειρε το γήπεδο, δεν μπορούσαμε να βγούμε από την περιοχή μας, μας έκαναν 3 ευκαιρίες σε 15 λεπτά και ήταν θέμα χρόνου να το φάμε.kostas.doumpis έγραψε:βλεπουμε το ματς στο καφενειο,και στο ημιχρονο λεμε,οτι ειμαστε μια χαρα και οτι με ενα φρεσκαρισμα η ομαδα θα προκριθει!και ξαφνικα βλεπουμε τις τρεις αλλαγες ,και με ενα φιλο μου σχολιαζοντας,λεμε με τη μια!παει θα φαμε γκολ!δεν προλαβαμε να το πουμε!ρε συ εφιαλτη!εχει ο αλλος το προβλημα ,και βιαζεσαι εσυ?κανε τις αλλαγες μια μια!φαε το χρονο και αγχωσε τους παραπανω!
Οσο για τις αλλαγές, πρέπει να τις κάνει υποχρεωτικά σε 3 δόσεις.
Τρεις, μαζεμένες αλλαγές, την ώρα που θέλει ακόμα μόλις 2 λεπτά, για να γίνει το time out της "αναζωογόνησης", δεν θα έκανε ούτε ο σχωρεμένος ο αλέφας...Μέχρι να πάρουν τις θέσεις τους οι 3, να η υπεραριθμία με τον Σεμέδο στα χαφ, να ένα ολόκληρο χωράφι, ντιπ αδειανό, μπροστά απ τον Καμαρά, να η στοχευμένη σέντρα και πάρτο...
Του κανε, του τύπου, ένα τρικάκι ο πορτογάλος Γούν@ρης, ανεβάζοντας τον Τσιμίκα, ψηλά, αφού πρώτα ο δικός μας έστησε την ομάδα, στο 2ο ημίχρονο, 20 μέτρα πιο πίσω και τσίμπησε, σαν τον γοβιό (χάνο) το ψωμοτύρι, αντί να τραβήξει το δεξί κεντρικό χαφ στο πρεσάρισμα των ανεβασμάτων του 21 και να μπορεί να κάνει ο μικρός την ζημιά, στην κόντρα, όπως κόντεψε να κάνει στην φάση που κερδίζει το φάουλ-σχεδόν πέναλτι, μόλις πριν βγει...
Αν αυτό δεν θα πει "μυρωδιάς στο κοουτσάρισμα", δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνει για να τον πούμε έτσι...
Υ.Γ. Οι 5 αλλαγές, σε τρεις δόσεις, γίνονται και 1-2-2, 2-2-1, 2-1-2, 1-3-1, 1-1-3, για να μην το πολυαναλύσουμε!
-
BlackFriday
Δεν ξέρω αν εχω τα ψυχικα αποθέματα να δω τον αγώνα της Κυριακής να με ξεφτιλιζει και ο αρουλης...δεν το αντέχω...
Ο Ινγκα έπρεπε κατά τη γνώμη σου να τραβηχτεί για οφσαιντ δηλαδή ; Εγώ δε το είδα έτσι , ούτε στο ριπλει. Μπορεί να έχεις δίκιο. Πάντως το θέμα είναι πως ο αντιπαλος εξτρεμ έκανε τη κίνηση που πρέπει και το δικό μας μπακ δε τον ακολούθησε. Και έγινε πολλές φορές αυτό χτες renegade , έχει πολύ καλά δουλεμένες κινήσεις ο γαύρος από εκεί και ο Μάτος σχεδόν πάντα τις έχανε. Πχ στο 2ο ο Τσιμίκας έβγαλε 4-5 πάρα πολύ καλές σέντρες από θέση που θα έπρεπε να τον επιτηρεί ο Μάτος. Δε θέλω να στοχοποιήσω το Μάτος όσο μπορεί παίζει και είναι σημαία, απλά δε μπορώ να μη πω ότι από τη πλευρά του έγινε πάρτυ.renegade έγραψε:O ινγκασον καταρχάς κάνει το λάθος και κρατάει όλοι την επίθεση του γαύρου αφού δίνει βάθος δύο μέτρων σε σχέση με τον λη την υπόλοιπη ομάδαgiapas έγραψε:Rain κάλυπτε 2 παίκτες ο Ινγκασον επειδή ο Ματος δεν ήταν για άλλη μια φορά στη θέση του ο Μασούρας βγήκε φάτσα με το τέρμα. Δε μηδενίζω το Μάτος και συμφωνώ ότι είναι το καλύτερο μπακ που έχει περάσει από την ομάδα μας αυτά τα χρόνια. Παικταράς και αρχιδαράς και αμφιβάλλω αν θα ξαναδούμε τέτοιον. Αυτό όμως δεν τον εμποδίζει από το να παριστάνει το σκαμπό το τελευταίο καιρό. Αρκετά φορές τον κουδούνισαν και χτες με κίνηση στο χώρο η αριστερή πλευρά του γαύρου. Ο χρόνος είναι ανίκητος εχθρός.rainmaker έγραψε:Giapas, ούτε ο Ιγκασον έκανε τσαφ, ούτε ο Ματος είναι σκαμπό.
Ο Ιγκασον κάλυπτε στην ουσία δύο παικτες, ήταν μόνος και η μπαλιά ήταν επικίνδυνη για αυτογκόλ, δε διώχνεις όπως ναναι εκεί.
Και ο Ματος είναι Βραζιλιάνος επιθετικογενης Μπακ που κατά τη γνώμη μου είναι ότι καλύτερο εχουμε δει εκεί εδώ και δεκαετίες. Ουσιαστικά ΟΛΟΙ οι Βραζιλιάνοι Μπακ είναι μέτριοι αμυντικά και αυτό είναι γνωστό τοις πάσι. Θυμίζω ο Λίνο το 2009 τι ανελέητο κράξιμο είχε φάει όταν χάσαμε απ' το γαύρο στη Τούμπα, ή πόσο ανίκανος ήταν να κρατήσει το εξτρέμ του γαύρου στο 4-0 που χάσαμε το 2013.
Δε μπορεί να τα ζητάμε όλα από όλους κι αν δε τα κάνουν να τους μηδενιζουμε.
Άκου σκαμπό ο Ματος που έχει κουβαλήσει την ομάδα τρία χρόνια
Από κει και πέρα ο Μάτος σταματάει το σπριντ την ώρα που υποθετικά θα έκοβε αυτήν την εύκολη μπαλιά ο Ισλανδός.
Ένας Ισλανδός που είναι πολύ κακος αμυντικα στα περισσότερα παιχνίδια
- Mauricio-8-
Στο καλό και να μας γραφεις! Ευχομαι μετά από σένα να αποχαιρετησουν και πολλοι ακόμη μαζί σου..!
-
xrisitsapa
Φετος εχεις αλλο ΤΔ.giapas έγραψε:Ότι δε κάνει το παιδί για το ΠΑΟΚ είναι κάτι που το υποψιαζόμασταν από την αρχή. Τουλάχιστον στον ΠΑΟΚ που ήταν δομημένος κατά αυτό το τρόπο μέχρι πέρυσι.obanebane έγραψε:giapas,δεν υπάρχεις ρε,κάνεις τη διαφορά πάντως, αυτό είναι βέβαιο.
Πρώτος πρώτος,φώναζες να φύγει ο τουρίστας και τώρα λες να μείνει.
Δεν ξέρω πραγματικά αν τρολαρεις η όχι, αν και αιτιολογεις.
Ας πάρω ως δεδομένο ότι σοβαρολογεις.
Δυο λέξεις μόνο, ξένο σώμα, κακός προπονητής.
Θα μας καταστρέψει αν μείνει, ντε φάκτο.
Αλλά αυτόν κάποιοι τον έφεραν , τον πλήρωσαν και του έδωσαν εφόδια.
Αυτοί οι ίδιοι που έκαναν χοντρή πατάτα πέρυσι , έχει αλλάξει κάτι φέτος και θα κάνουν σωστή επιλογή;
Και την Κυριακή θα είναι στον πάγκο με τον συμπολίτη και την Τετάρτη με την αεχ και και... Ας όψονται οι όποιοι του έκαναν κλειστό τριετές συμβόλαιο με 2 χαρτιά τον χρόνο και τώρα αυτός κάθισε πάνω σε αυτό. Ας προμηθευθούμε κολλύριο και ας βάλουμε ωτοασπίδες για να μην ακούμε τις δικαιολογίες του μετά από κάθε αγώνα.
Ας γίνει μάθημα το φετινό και να δοθεί συγκεκριμένο budget στον Τ.Δ. χωρίς την παρέμβαση κανενός όπως και αν λέγεται στις μεταγραφές και πωλήσεις. Ο χοντρός στο λιμάνι στέλνει τον γιο του διακοπές στη Μύκονο και τις μεταγραφές πωλήσεις τις χειρίζονται οι ποδοσφαιράνθρωποι Καρεμπέ και Μοντέστο, ενώ και έχουν και scouting στη Λ. Αμερική με τον Τσόρι.
Για τον συγκεκριμένο προπονητή ενδεχόμενα η πρόκριση ή μη στους ομίλους εξακολουθώ να νομίζω πως θα είναι το κριτήριο, αλλά εύχομαι να είναι αλήθεια αυτά που ακούω και διαβάζω πως επίκειται "βελούδινο" διαζύγιο και ο Ρέμπε ψάχνει ήδη για προπονητή. Δεν θέλω πάντως να ξαναδούμε όλοι μας Χατσερίδη, Βερν, Μουλέν, Λεβέκ, Αζεβέδο, Μπρκιτς και άλλα ανάλογά τους και υπέρογκα συμβόλαια σε παίκτες 32+ που περιμένουν καρτερικά πλέον να συνταξιοδοτηθούν (μη) παίζοντας στον ΠΑΟΚ και να εξασφαλίσουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Δεν ξέρω ακριβώς και τι θα γίνει με αυτούς που διπλασιάστηκαν οι αποδοχές τους και τώρα καααααάθονται, αλλά ας κληθούν να συζητήσουν για μείωση αποδοχών ή ένα βελούδινο διαζύγιο, όσο λιγότερο επώδυνο γίνεται για τα οικονομικά.
Ας γίνει μάθημα το φετινό και να δοθεί συγκεκριμένο budget στον Τ.Δ. χωρίς την παρέμβαση κανενός όπως και αν λέγεται στις μεταγραφές και πωλήσεις. Ο χοντρός στο λιμάνι στέλνει τον γιο του διακοπές στη Μύκονο και τις μεταγραφές πωλήσεις τις χειρίζονται οι ποδοσφαιράνθρωποι Καρεμπέ και Μοντέστο, ενώ και έχουν και scouting στη Λ. Αμερική με τον Τσόρι.
Για τον συγκεκριμένο προπονητή ενδεχόμενα η πρόκριση ή μη στους ομίλους εξακολουθώ να νομίζω πως θα είναι το κριτήριο, αλλά εύχομαι να είναι αλήθεια αυτά που ακούω και διαβάζω πως επίκειται "βελούδινο" διαζύγιο και ο Ρέμπε ψάχνει ήδη για προπονητή. Δεν θέλω πάντως να ξαναδούμε όλοι μας Χατσερίδη, Βερν, Μουλέν, Λεβέκ, Αζεβέδο, Μπρκιτς και άλλα ανάλογά τους και υπέρογκα συμβόλαια σε παίκτες 32+ που περιμένουν καρτερικά πλέον να συνταξιοδοτηθούν (μη) παίζοντας στον ΠΑΟΚ και να εξασφαλίσουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Δεν ξέρω ακριβώς και τι θα γίνει με αυτούς που διπλασιάστηκαν οι αποδοχές τους και τώρα καααααάθονται, αλλά ας κληθούν να συζητήσουν για μείωση αποδοχών ή ένα βελούδινο διαζύγιο, όσο λιγότερο επώδυνο γίνεται για τα οικονομικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Πέμ 25 Ιουν 2020, 11:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο περδινος βηματισμος ηταν δουλεια λουτσεσκου ξεκαθαρα! Ο Ρουμανος απο ενα σημειο και μετα εκτελουσε χρεη διοικησης, Υπευθυνου Επικοινωνιας κλπ...zoran έγραψε:Οι άνθρωποι είναι ακατάλληλοι και από τη στιγμή που γάμησαν εντελώς το περσινό βηματισμό που είχαμε αποκτήσει , τους έχω ικανούς τα να κάνουν ακόμα χειρότερα φέτος.
Καλά και ο περσινός βηματισμός απο που ήρθε;;
Αν δεν ηταν ο Ρουμανος να κραζει και να υπενθυμίζει σε ολους την κλοπή, δεν θα τα χαμε καταφερει!
Ο Ρουμανος μπορει να μην ειναι ο καλυτερος προπονητης αλλα ειναι εξαιρετικος ψυχολογος, εχει τρομερη αντιληπτικη ικανοτητα, εχει αποφασιστικοτητα και πάθος και το κυριοτερο μπορει κ μεταδιδει αυτα του τα στοιχεια στους παιχτες του...
Το λυπηρό είναι πως για ακομη μια φορα ενα πετυχημενο στελεχος αποφασισε να φυγει...
Οκ συμφωνω το εκανε για τα λεφτα, αλλα κατι μεσα μ μου λεει πως ειδε το μελλον και καταλαβε πως δεν υπαρχει πλανο ορθολογικο και προγραμματισμος για την επομενη μερα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Αμπελ εχει ολα τα ελαφρυντικά που μπορεις να βρεις. Αν ψαξεις δικαιολογιες, υπαρχουν απειρες.
Μαλιστα, μερικες φορες η κριτικη που δεχεται ειναι αδικη. Οπως χθες στο ημιχρονο, που η ομαδα εκανε αυτο που επρεπε. Κρατουσαμε ανετα το 0 και παροτι ακινδυνοι μπροστα, πιστευω ειχαμε περισσοτερες πιθανοτητες να βαλουμε γκολ απο τον γαυρο.
Αλλα αυτο που χαρακτηριζει τον Αμπελ ειναι το αψυχολογητο, η κινηση που θα κανει και θα αναρωτιεσαι τι στον πουτσο βλεπει. Ετσι στο 60 αλλαζει τελειως την επιθετικη τριαδα βαζοντας 3 παίκτες που δεν επρεπε να μπουν. Μου βγαζει τον καλυτερο παικτη επιθετικα (Τζολη), τον μοναδικο που μπορει να κοντραρει τα πολυ αθλητικα στοπερ του γαυρου (Ακπομ) για να μου βαλει δυο τελειως ασθενικους παικτες (Σβιντερσκι, Λαμπρου) και ενα αμυντικο. Ολα αυτα στο 60.
Αν ηθελε μια κινηση τοτε, αυτη ηταν ο Στοχ ή εστω ο Μπισεσβαρ στη θεση του κακου Λημνιου. Ετσι κι αλλιως απο αριστερά δεν απειλουμασταν.
Θα ηταν σαν ο Μαρτινς να εβγαζε τον Ελ Αραμπι και τον Γκιγερμε ενω ψαχνει το γκολ. Κινηση που παρακαλας να κανει ο αντιπαλος.
Τεσπα, το μπαλακι αυτη τη στιγμη ειναι στη διοικηση, καθως ο Αμπελ δεν εχει την αξιοπρεπεια να παραιτηθει μετα το 0/3 στους στόχους μια νταμπλουχας ομαδας. Και ποιος θα την ειχε δηλαδη οταν η αποζημιωση ειναι σε αυτα τα επιπεδα.
Μαλιστα, μερικες φορες η κριτικη που δεχεται ειναι αδικη. Οπως χθες στο ημιχρονο, που η ομαδα εκανε αυτο που επρεπε. Κρατουσαμε ανετα το 0 και παροτι ακινδυνοι μπροστα, πιστευω ειχαμε περισσοτερες πιθανοτητες να βαλουμε γκολ απο τον γαυρο.
Αλλα αυτο που χαρακτηριζει τον Αμπελ ειναι το αψυχολογητο, η κινηση που θα κανει και θα αναρωτιεσαι τι στον πουτσο βλεπει. Ετσι στο 60 αλλαζει τελειως την επιθετικη τριαδα βαζοντας 3 παίκτες που δεν επρεπε να μπουν. Μου βγαζει τον καλυτερο παικτη επιθετικα (Τζολη), τον μοναδικο που μπορει να κοντραρει τα πολυ αθλητικα στοπερ του γαυρου (Ακπομ) για να μου βαλει δυο τελειως ασθενικους παικτες (Σβιντερσκι, Λαμπρου) και ενα αμυντικο. Ολα αυτα στο 60.
Αν ηθελε μια κινηση τοτε, αυτη ηταν ο Στοχ ή εστω ο Μπισεσβαρ στη θεση του κακου Λημνιου. Ετσι κι αλλιως απο αριστερά δεν απειλουμασταν.
Θα ηταν σαν ο Μαρτινς να εβγαζε τον Ελ Αραμπι και τον Γκιγερμε ενω ψαχνει το γκολ. Κινηση που παρακαλας να κανει ο αντιπαλος.
Τεσπα, το μπαλακι αυτη τη στιγμη ειναι στη διοικηση, καθως ο Αμπελ δεν εχει την αξιοπρεπεια να παραιτηθει μετα το 0/3 στους στόχους μια νταμπλουχας ομαδας. Και ποιος θα την ειχε δηλαδη οταν η αποζημιωση ειναι σε αυτα τα επιπεδα.