11.Χρήστος Τζόλης
Re: Χρήστος Τζόλης
Εγω παρατηρησα μια λεπτομερεια που καραγουσταρα και με εκανε σιγουρο στο αν θα κανει καριερα.
Ειναι τσογλανακος, δεν εχει αυτο το απλανες αγελαδισιο βλεμμα του λημνιου. Το ματι κοβει, χαμογελαει πονηρα, εχει μουρλα και δε μασαει. Αλλος 18 χρονων δε θα πουλουσε τρελα να ζηταει πεναλτυ ετσι
Ειναι τσογλανακος, δεν εχει αυτο το απλανες αγελαδισιο βλεμμα του λημνιου. Το ματι κοβει, χαμογελαει πονηρα, εχει μουρλα και δε μασαει. Αλλος 18 χρονων δε θα πουλουσε τρελα να ζηταει πεναλτυ ετσι
Μπραβο σου.
Αυτο με τον Τσιμικα, μολις του πετσόκοψες το κασέ.
Κριμα που γλιστρησες στο σουτ.
Αυτο με τον Τσιμικα, μολις του πετσόκοψες το κασέ.
Κριμα που γλιστρησες στο σουτ.
έχω πει και έχω ακούσει τόσα και τόσα διθυραμβικά σχόλια για νέους παίκτες που μπαίνουν και δείχνουν πράγματα και σύντομα αποκτούν τουπέ, μένουν στάσιμοι και γίνονται παλαίμαχοι που πλέον βαρέθηκα και έχω πειστεί ότι το πρόβλημα των ελλήνων παικτών είναι στη νοοτροπία.
Όσα καλά και να ακούσεις πάντα να θυμάσαι ότι είσαι ένα τίποτα και ότι πρέπει να δουλεύεις κάθε μέρα με χαμηλό το βλέμμα. Δώσε βάση στη δουλεία και όχι στα τατού και το ίνσταγκραμ του πασχαλάκη και στα κοτσιδάκια του γιαννούλη. ταπεινότητα και δουλειά και μπορείς να κάνεις μεγάλα πράγματα.
Όσα καλά και να ακούσεις πάντα να θυμάσαι ότι είσαι ένα τίποτα και ότι πρέπει να δουλεύεις κάθε μέρα με χαμηλό το βλέμμα. Δώσε βάση στη δουλεία και όχι στα τατού και το ίνσταγκραμ του πασχαλάκη και στα κοτσιδάκια του γιαννούλη. ταπεινότητα και δουλειά και μπορείς να κάνεις μεγάλα πράγματα.
μικρε, να σαι καλα που εκανες μπακ των 40 εκ ευρω να φανταζει χαραλαμπους
κεφαλι κατω και δουλεια, δουλεια, δουλεια.

κεφαλι κατω και δουλεια, δουλεια, δουλεια.
Εδώ ο άλλος μόνος πάρε βάλε και το έστειλε στα πουλιά. Ο κακαλατος μικρός γλίστρησε και έκανε πιο επικίνδυνο σουτ από πιο δύσκολη θέση. Γούσταρα τρέλα εχθες μακάρι να γίνει αυτό που δείχνει.georgedoulk2008 έγραψε:Ωραίος, καλός.
Αλλά πρέπει να κυνηγάς την ουσία.
Το σουτ που γλυστρισες δεν είναι αντιπροσωπευτικό της κλάσης σου.
Κατανοητό το άγχος αλλά πρέπει να το αποβάλεις.
- john4serres
Συμβαινουν κι αυτα.georgedoulk2008 έγραψε:Ωραίος, καλός.
Αλλά πρέπει να κυνηγάς την ουσία.
Το σουτ που γλυστρισες δεν είναι αντιπροσωπευτικό της κλάσης σου.
Κατανοητό το άγχος αλλά πρέπει να το αποβάλεις.
Περα απ τη μπαλα που ξερει κ το δειχνει κ στο χορταρι το κορμι του είναι πολύ γυμνασμενο με αποτέλεσμα να παταει γερα στο γηπεδο..
-
Μάγκακι, πιο πολύ απ την προσποίηση που έκανε τον άλλον να φύγει στις πινακίδες μου άρεσε ο τσαμπουκάς που του κάνε στο σημαιάκι του κόρνερ. Τον εκνεύρισε κ του έδειξε ότι δε μασάει. Ότι καλύτερο έχουμε δει φέτος στο δεξί εξτρεμ
θελομε και Κουτσια, Τσιγγαρα, Μιχαηλιδη, Γαϊταν, φτανει με τους αταλαντους βυσματιες
- john4serres
tasso, ο δανεισμος του Γαιτανιδη ηταν το μεγαλυτερο λαθος φετος.
Φοβερό σκαρί για επιθετικό all-around.
Φοβερό σκαρί για επιθετικό all-around.
- Aigle_Noir
Δεν μπορείς να πεις ότι ο δανεισμός ήταν λάθος, μιας και έχει χάσει όλο το δεύτερο μέρος της σεζόν λόγω τραυματισμού. Αν δεν έχει τραυματιστεί και έπαιρνε συμμετοχές, για μένα θα ήταν σωστή κίνηση ο δανεισμός.
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
Το αντιθετο εγινε. Εχασε το πρωτο μισο της σεζον λογω τραυματισμου στον ωμο και Ιανουαριο ηταν ετοιμος.
Πηγε στον Απολλων που δεν του εδινε εγγυημενο χρονο συμμετοχων γιατι εχει αρκετους μεσοεπιθετικους.
Τα εχω γραψει στο τοπικ του.
Ειμαστε και off.
Πηγε στον Απολλων που δεν του εδινε εγγυημενο χρονο συμμετοχων γιατι εχει αρκετους μεσοεπιθετικους.
Ειμαστε και off.

Το ότι χθες κουδούνιασε τον Τσιμικα, ένα από τα καλύτερα αμυντικά Μπακ στην ηλικία του που στα μεταξύ μας παιχνίδια δεν είχε φάει ούτε ντρίμπλα από κανέναν στην ομάδα, λέει αρκετά.
Το ότι είδαμε παράλληλη σέντρα να βρίσκει παίκτη μετά από 10 αγωνιστικές και κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα μυριζε μπαρούτι, πάλι λέει αρκετά.
Στα αρνητικά ότι αμυντικά δημιουργήθηκε ανισορροπία πολλές φορές, μάλλον γ αυτό τον έβγαλε κιόλας.
Μπράβο στον μικρό, δείχνει μια έφεση στην τελική προσπάθεια που λείπει πάρα πολύ στην ομάδα.
Το ότι είδαμε παράλληλη σέντρα να βρίσκει παίκτη μετά από 10 αγωνιστικές και κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα μυριζε μπαρούτι, πάλι λέει αρκετά.
Στα αρνητικά ότι αμυντικά δημιουργήθηκε ανισορροπία πολλές φορές, μάλλον γ αυτό τον έβγαλε κιόλας.
Μπράβο στον μικρό, δείχνει μια έφεση στην τελική προσπάθεια που λείπει πάρα πολύ στην ομάδα.
- Aigle_Noir
Όντως είχε έναν πρώτο τραυματισμό τον Οκτώβριο, τον Φεβρουάριο όμως ξαναχτύπησε στον ώμο και έμεινε εκτός για μήνες.john4serres έγραψε:Το αντιθετο εγινε. Εχασε το πρωτο μισο της σεζον λογω τραυματισμου στον ωμο και Ιανουαριο ηταν ετοιμος.
Ειμαστε και off.
Σόρρυ για το οφ τόπικ