Abel Fernando Moreira Ferreira
- bersekeros
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Πανάγο τι να σου πω... ευχαριστώ πολύ για το χαρακτηρισμό ρε φιλαράκο...είσαι πιτσιρίκος και δεν σε παρεξηγώ.
Στα του προπονητή μας...
Του χρεώνω την έλλειψη φυσικής κατάστασης κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς.
Του χρεώνω την έλλειψη αυτοματισμών και στημένων κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς.
Του χρεώνω το κακό κοουτσάρισμα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς.
Του χρεώνω την έλλειψη διαχειριστικής ικανότητας του ανθρωπίνου δυναμικού που του έχει ανατεθεί , έχοντας αδικαιολόγητες εμμονές όπως και την ανικανότητα να προσδώσει σε αυτό το σύνολο , πνεύμα και νοοτροπία νικητή και όχι ηττοπάθεια, κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς.
Του χρεώνω την εμπάθεια και την απαξίωση απέναντι σε περιουσιακά στοιχεία - ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς .
Του χρεώνω άστοχες δηλώσεις κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς.
Αμπέλ είσαι σε φάση πρακτικής εξάσκησης βασικής και στοιχειώδους προπονητικής πάνω στην κασίδα μας.
Η υπομονή μου μαζί σου εξαντλήθηκε.
Ακόμα και κάτι καλό να κάνεις , όπως το να στήσεις την ομάδα σωστά, είσαι τόσο άπειρος , που είσαι ικανός και το καταστρέφεις κατά τη διάρκεια του αγώνα και το αποδεικνύεις συνεχώς σε κάθε παιχνίδι.
Μετράω τις μέρες μέχρι να φύγεις.
Δεν θα μου λείψεις και πιστεύω ότι δεν θα κάνεις μεγάλη καριέρα πουθενά.
Στα του προπονητή μας...
Του χρεώνω την έλλειψη φυσικής κατάστασης κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς.
Του χρεώνω την έλλειψη αυτοματισμών και στημένων κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς.
Του χρεώνω το κακό κοουτσάρισμα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς.
Του χρεώνω την έλλειψη διαχειριστικής ικανότητας του ανθρωπίνου δυναμικού που του έχει ανατεθεί , έχοντας αδικαιολόγητες εμμονές όπως και την ανικανότητα να προσδώσει σε αυτό το σύνολο , πνεύμα και νοοτροπία νικητή και όχι ηττοπάθεια, κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς.
Του χρεώνω την εμπάθεια και την απαξίωση απέναντι σε περιουσιακά στοιχεία - ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς .
Του χρεώνω άστοχες δηλώσεις κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς.
Αμπέλ είσαι σε φάση πρακτικής εξάσκησης βασικής και στοιχειώδους προπονητικής πάνω στην κασίδα μας.
Η υπομονή μου μαζί σου εξαντλήθηκε.
Ακόμα και κάτι καλό να κάνεις , όπως το να στήσεις την ομάδα σωστά, είσαι τόσο άπειρος , που είσαι ικανός και το καταστρέφεις κατά τη διάρκεια του αγώνα και το αποδεικνύεις συνεχώς σε κάθε παιχνίδι.
Μετράω τις μέρες μέχρι να φύγεις.
Δεν θα μου λείψεις και πιστεύω ότι δεν θα κάνεις μεγάλη καριέρα πουθενά.
- pisakaipoupoula
Είσαι υπερβολικός...έχω δει απατεώνα προπονητή στο Αγιονέρι, μια χαρά καριέρα θα έκανε εκεί ο δικός μας
Ήδη ζητήθηκε α πο τον Ολ. Ρέμπε να εξετάσει ενδελεχώς το συντομότερο δυνατό τις τεσσερεις περιπτώσεις Προπονητων που πρότεινε ο νέος Τεχνικός Διευθυντής. Οι δύο είναι από την Κεντρική Ευρώπη κι οι δύο από Ιβηρική...
Υπάρχει υο ενδεχόμενο να πάμε στο Βικελιδης με Υπηρεσιακό...!!!
Υπάρχει υο ενδεχόμενο να πάμε στο Βικελιδης με Υπηρεσιακό...!!!
-
Dimg4
Εγω λεω ηρθε η ωρα του Γκαρσια. Συσπειρωση και το γεγονος οτι ειναι πανεξυπνος θα ειναι 2 κλειδια στα επομενα χρονια.
Θα ενσωματωσει και μικρους παιχταραδες, εχει προσωπικοτητα να διαχειριστει και μεγαλους παικτες οποτε ειναι η ωρα του
Θα ενσωματωσει και μικρους παιχταραδες, εχει προσωπικοτητα να διαχειριστει και μεγαλους παικτες οποτε ειναι η ωρα του
- PAOKevolution
Να συμπληρώσω ντιμ ότι έχεις καθίσει και 3 χρόνια στους μικρούς, δε θα κάτσει μια ζωή εκεί.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε
η εποχή, τα βάρη, οι συνθήκες
κι άλλοι την πάθανε που τότε είπαν το ναι...
... Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε
κι οι άνθρωποι γεμάτοι είναι τώρα απαιτήσεις
αφού σήμερα δε θά `λεγε το ίδιο το ναι
τώρα περίσσεψαν η σύνεση και η κρίση.
η εποχή, τα βάρη, οι συνθήκες
κι άλλοι την πάθανε που τότε είπαν το ναι...
... Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε
κι οι άνθρωποι γεμάτοι είναι τώρα απαιτήσεις
αφού σήμερα δε θά `λεγε το ίδιο το ναι
τώρα περίσσεψαν η σύνεση και η κρίση.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
ΑΥΤΟ. Επιτέλους...Dimg4 έγραψε:Εγω λεω ηρθε η ωρα του Γκαρσια. Συσπειρωση και το γεγονος οτι ειναι πανεξυπνος θα ειναι 2 κλειδια στα επομενα χρονια.
-
dimitris88
σαν Έλληνες και ακόμη χειρότερα ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ, είμαστε επιρρεπείς στα ακραία συναισθήματα τα οποία επηρεάζουν τις σκέψεις και τις απόψεις μας. Γνώμη μου είναι, ότι ο προπονητής δεν είναι για πέταμα, όπως γράφουμε τώρα όλοι αλλά το πρόβλημα είναι ότι κυρίως δεν μπόρεσε η διοίκηση να τον βοηθήσει στελεχειακά με ανθρώπους που θα τον βοηθήσουν να καταλάβει την κουλτούρα και τη φιλοσοφία του κλάμπ, ότι δεν είναι Μπράγκα, παίζουμε απλά καλό ποδόσφαιρο, κτλ. ΠΑΟΚ=πόλεμος στην Ελλάδα και αυτό θέλει άλλη κουλτούρα άλλη φιλοσοφία και πνευματική προετοιμασία.Dimg4 έγραψε:Εγω λεω ηρθε η ωρα του Γκαρσια. Συσπειρωση και το γεγονος οτι ειναι πανεξυπνος θα ειναι 2 κλειδια στα επομενα χρονια.
Ο Πάμπλο δεν είναι έτοιμος ακόμη και από την άποψη του πτυχίο, δεν μπορεί ακόμη βάσει διπλώματος να είναι πρώτος.
Η πρόταση μου είναι εξής. Να κρατήσουμε το Φερέϊρα αλλά να παρέμβουμε δραστικά στο τιμ του. Τι εννοώ. Να κρατήσει ένα βοηθό από του Πορτογάλλους που έφερε και να προαχθεί ο Πάμπλο σαν άμεσος συνεργάτης-βοηθός του. Θα κερδίσουν και οι δύο. Ο Φερέϊρα θα έχει δίπλα του έναν που θα του μεταδώσει το πνεύμα και το μέταλλο του ΠΑΟΚ, ενώ και ο Πάμπλο θα μπει ομαλά στην πρώτη ομάδα, θα έχει το χρόνο να πάρει το δίπλωμα που χρειάζεται και να προσαρμοστεί στο επίπεδο της πρώτης ομάδας. Θα κερδίσει από τη συνεργασία με το Φερέϊρα και προπονητικά. Επίσης θα μπορέσει να του μεταφέρει τη γνώση του για τους παίκτες από την Κ-19. Επίσης με αυτήν τη επιλογή λύνουμε και ένα άλλο θέμα. Από τη μια θα δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία στο Φερέϊρα να στήσει μια ομάδα όπως αυτός πιστεύει αλλά εάν κάτι δεν πάει καλά και αναγκαστούμε να διακόψουμε τη συνεργασία μαζί του, η λύση θα είναι έτοιμη εκ των έσω καθώς θα υπάρχει ήδη ο Πάμπλο στο σταφ.
Να πάρουμε επίσης καινούργιο γυμναστή που θα είναι μόνιμο στέλεχος της ομάδας και δεν θα έρχεται και θα φεύγει μαζί με τον προπονητή, οπότε ακόμη και εάν φύγει ο πρώτος προπονητής να μην χαλάει η σειρά της εκγύμνασης της ομάδας. Το ίδιο και για προπονητή τερματοφυλάκων. Έχω πει ξανά τη γνώμη μου θεωρώ το Μαλαδένη της Ξάνθης κορυφαίο στο είδος του.
Από εκεί και πέρα σε αυτό που αναφέρω στελέχωση, γνώμη μου είναι ότι πρέπει να σταματήσει το ποδόσφαιρο ο Βιερίνια φέτος και να μπει επικεφαλής σαν τιμ μάνατζερ, όπως είναι ο Καρυπίδης και ήταν ο Κωνσταντινίδης πέρσι. Να είναι στην ουσία και ο άμεσος συνεργάτης του Ρέμπε, με τον οποίο εξάλλου γνωρίζονται και έχουν καλή σχέση από τη Γερμανία. Στην ουσία ο Αντρέ να πάρει το χρόνο του και να "εκπαιδευτεί" δίπλα στο Ρέμπε, έτσι ώστε να γίνει ο μελλοντικός αθλητικός'τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.
Η αποτυχία του Φερέϊρα φέτος είναι ότι δεν μπόρεσε να καταλάβει τι εστί ΠΑΟΚ και της διοίκησης που δεν μπόρεσε να τον βοηθήσει (ή δεν ήξερε) στελεχιακά. Η διοίκηση είχε επαναπαυτεί ότι με το Λουτσέσκου δεν υπήρχαν αυτές οι ανάγκες γιατί από τη μια ο Ρουμάνος ήξερε τι εστί ΠΑΟΚ και Ελλάδα (παρασκήνιο, γαύρος, κτλ) και από την άλλη σαν χαρακτήρας κάλυπτε τα κενά της διοίκησης, κάτι που δεν μπορεί να κάνει ο Φερέϊρα, είτε λόγω χαρακτήρα, είτε γιατί του ήταν τελείως άγνωστη η Ελληνική πραγματικότητα.
Αν και όταν δώσουμε τα κλειδιά τού μαγαζιού στον Πάμπλο, να είμαστε έτοιμοι να του τα αφήσουμε για δέκα χρόνια τουλάχιστον, ότι και να βλέπουμε στην αρχή. Αλλιώς δεν πάμε πουθενά. Ο Πάμπλο πάντως έχει μια διαφορά από τους υπόλοιπους, αυτός δεν πρόκειται να σε πουλήσει κα να φύγει για άλλες προσφορές αν του πάνε όλα καλά. Αλλά κι εσύ δεν πρέπει να κάνεις το ίδιο. Να γίνει ο δικός μας Γκέραρντ.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:ΑΥΤΟ. Επιτέλους...Dimg4 έγραψε:Εγω λεω ηρθε η ωρα του Γκαρσια. Συσπειρωση και το γεγονος οτι ειναι πανεξυπνος θα ειναι 2 κλειδια στα επομενα χρονια.
Εμείς έτοιμοι είμαστε, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι κάποιοι άλλοι, εξ ου και αν το θέλει κι ο ίδιος ο Γκαρσία...
Ούτε ο Βλάνταν υπήρχε περίπτωση να μας πουλήσει, αλλά, δυστυχώς, έφυγε, μετά από μία πετυχημένη χρονιά...
Ούτε ο Βλάνταν υπήρχε περίπτωση να μας πουλήσει, αλλά, δυστυχώς, έφυγε, μετά από μία πετυχημένη χρονιά...
Εμεις δεν τον ειχαμε διωξει τον Ιβιτς? Δε πολυθυμαμαι να σου πω την αληθεια..
- Mauricio-8-
- GREATANASTASIOS
Η διοίκηση αυτή που έδιωχνε για πλάκα προπονητές, ειναι σαν να μας τρολαρει. Πρώτα απ'ολα εφερε προπονητή που ηθελε ριζικες αλλαγές στον τροπο παιχνιδιου ομάδας που εκανε αηττητο νταμπλ, 26-4-0. Αυτο απο μονο του αρκούσε. Επειτα, μας αποκλείει αποτο Ουεφα απο κατωτερο αντίπαλο, ενω με Αγιαξ και τη φορα που ειχε η ομαδα Λουτσεσκου, θα έκανε περίπατο. Μετα βλεπεις στην πορεια ενα λουζερ προπονητή, με αστοχες δηλώσεις, να ριχνει το υλικο του, τη φυσικη κατάσταση, αλλα και να τρωει ταριφα σε καθε ματς γκολ, ενω στις στημενες φασεις να τρέμει το φιλοκαρδι μας, οταν περυσι ήμασταν αριστοι αμυντικά.
Ακολουθεί η 4αρα απο το σκουλήκι, οπου βλέπεις ξεκαθαρα οτι ο προπονητής αυτος ειναι επικίνδυνος. Σε ολα αυτά τα στάδια σου εδωσε η μοίρα την ευκαιρία να σωσεις τη χρονιά και να τον διώξεις. Ακομη και ο κορωνοϊός εδινε μια ευκαιρία ποδοσφαιρικά να τον διώξεις, να φερεις τον επόμενο (ιδανικά Γκαρσία), ωστε να εχει το χρονο να διαβασει την ομαδα καλά μεσω βίντεο και να έχει το χρονο μιας μινι προετοιμασίας για τα πλει οφ και το κύπελλο. Τουλάχιστον να παρει 2η θέση και κύπελλο και να μην κλείσει η χρονιά σε φουλ αποτυχία. Δε μπορώ να καταλάβω τι εχει στο μυαλό της αυτη η διοίκηση και κράτησε αυτό το ανέκδοτο. Καθε μερα με αυτον η ζημια του κλαμπ ειναι τεράστια. Ας τον βαλουν στην Κ15 ή 2ο βοηθο του Γκαρσία.
Ακολουθεί η 4αρα απο το σκουλήκι, οπου βλέπεις ξεκαθαρα οτι ο προπονητής αυτος ειναι επικίνδυνος. Σε ολα αυτά τα στάδια σου εδωσε η μοίρα την ευκαιρία να σωσεις τη χρονιά και να τον διώξεις. Ακομη και ο κορωνοϊός εδινε μια ευκαιρία ποδοσφαιρικά να τον διώξεις, να φερεις τον επόμενο (ιδανικά Γκαρσία), ωστε να εχει το χρονο να διαβασει την ομαδα καλά μεσω βίντεο και να έχει το χρονο μιας μινι προετοιμασίας για τα πλει οφ και το κύπελλο. Τουλάχιστον να παρει 2η θέση και κύπελλο και να μην κλείσει η χρονιά σε φουλ αποτυχία. Δε μπορώ να καταλάβω τι εχει στο μυαλό της αυτη η διοίκηση και κράτησε αυτό το ανέκδοτο. Καθε μερα με αυτον η ζημια του κλαμπ ειναι τεράστια. Ας τον βαλουν στην Κ15 ή 2ο βοηθο του Γκαρσία.