Abel Fernando Moreira Ferreira
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Εντάξει ο Αίαντας ομάδα τίτλων είναι.
Τώρα πάνω σε αυτό που είπε ο renegade για τους Πορτογάλους.
Νομίζω το έχω ξανά αναφέρει, όταν ακούστηκε πέρσι ρώτησα κολλητό Πορτογάλο τι λέει αυτός ο Αμπελ.
Απάντηση;
‘Part of the gang’ τον σπρώχνουν. Όταν άκουσε τα λεφτά του έπεσε το σαγόνι.
Τελοσπαντων κουβέντα να γίνεται, δεν είναι κ αξιόπιστα όλα αυτά τα κουτσομπολιά από Πορτογαλία.
Τώρα πάνω σε αυτό που είπε ο renegade για τους Πορτογάλους.
Νομίζω το έχω ξανά αναφέρει, όταν ακούστηκε πέρσι ρώτησα κολλητό Πορτογάλο τι λέει αυτός ο Αμπελ.
Απάντηση;
Τελοσπαντων κουβέντα να γίνεται, δεν είναι κ αξιόπιστα όλα αυτά τα κουτσομπολιά από Πορτογαλία.
- PAOKevolution
Ρε σεις μια ερώτηση θέλω να κάνω.Δηλαδή αν δε φύγει και μετά το σημερινό,πότε θα φύγει?Δηλαδή να κάνουμε κάνα κλαρίνο από το λήκι και μετά?Μετά έχε γειά!Τι περιμένουν ακόμα να δουν?
- sourmenetes
- Moderator
Αν θέλει να τον διώξει ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να τα σκάσει αν και θεωρώ πως κι αυτός βλέπει ότι δεν τραβάει.
Ξέρει. Ότι δεν τα πάει. Καλα κι όσο μένει χαλάει η όλη του εικονα
Με παίκτες δεν τα πάει καλά, ο μπρανκο είναι τελειωμένος, τους στόχους τους γαμησε, θεωρώ πως ένα βελούδινο διαζύγιο θα ωφελήσει όλους.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξέρει. Ότι δεν τα πάει. Καλα κι όσο μένει χαλάει η όλη του εικονα
Με παίκτες δεν τα πάει καλά, ο μπρανκο είναι τελειωμένος, τους στόχους τους γαμησε, θεωρώ πως ένα βελούδινο διαζύγιο θα ωφελήσει όλους.
Αν αυτος παει στον Αγιαξ, τοτε θα εξαφανιστει ο Αγιαξ απο το ευρωπαικο στερεωμα!sourmenetes έγραψε:Μπορεί και να το χει, απλά δεν είναι έτοιμος για ομάδα με τόση πίεση.ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Πιθανόν κατά 95% να μην "το 'χει" ο Φερειρα και να έχουμε φάει παπά εδώ κι 11,5 μήνες...!! Ακούγονται ήδη ονόματα, αλλά δεν είναι ώρα! Το γαμημενο το σκουλήκι να λιώσω...!!!
Εδώ θέλει παπαρια να σε γκαζώνουν και συ να δίνεις κι άλλο. Αυτός δεν αντέχει. Δεν είναι αυτό το στυλ του.
Αυτός είναι να πάει σε αγιαξ, να παίζουν μπάλα, να χαίρονται το ποδόσφαιρο, χαλαρά και ωραία.
Μέχρι εκεί.
Ευκαιρια θα ναι να ξανακληρωθουμε μαζι τους και να τους σκισουμε!
Ο τυπος ειναι τσαρλατανος!
Δεν δουλευει συστηματα και αυτοματισμους. Δεν δουλευει φυσικη κατασταση. Δεν ξερει να διαβαζει τον αντιπαλο κατα την διαρκεια του ματς, και ολες του οι διορθωτικες κινησεις κανουν την ομαδα παντα χειροτερη αντι για καλυτερη!
Να δεχτω πως τα οσα συμβαινουν κατα την διαρκεια του ματς μπορει να ειναι και θεμα διαχειρισης της πιεσης κλπ. Αλλα αυτα που ΔΕΝ κανει ολοκληρη τη βδομαδα στις προπονησεις, δεν εχουν να κανουν με διαχειριση πιεσης, αλλα με βασικες γνωσεις προπονητικης και αντιληπτικη ικανοτητα!
Ο τυπος ειναι κλασικη περιπτωση προπονητικης απατης. Απλα εμεις ειμαστε τα πιο στανταρ θυματα για κατι τετοιους τυχαρπαστους!
Να τιμηθει με ειδικη πλακετα ο συμβουλατορας που μας τον φορτωσε!
- pisakaipoupoula
Μιλώντας για Πορτογάλους ο Μάρκο Σίλβα είναι ελεύθερος, αν δεν πάει Μπενφίκα για μας είναι ταμάμ...δεν θυμάμαι καλύτερο γάβρο απ τον δικό του
Εν τω μεταξυ λεμε (σωστα) ολοι για αυτη την γαμημενη τριπλη αλλαγη, αυτη ντε που βγαζει τον πιο επικινδυνο παικτη για να βαλει στα εξτρεμ τον Ροντριγκο και παλι, που περα απο, αυτο βγαζει και τον πολυ μαχητικο σημερα Ακπομ που σε οτι μονομαχια μπηκε την κερδισε.
Θες να κανεις αλλαγη ρε *** στο 60πλας να φρεσκαρεις την ομαδα; ΚΑΝΕ!
Βγαλε τον πουθενα και σημερα Λημνιο και βαλε τον Στοχ! Τι φοβασαι;;;
Πρεπει να μπει υποχρεωτικα ο Ροντριγκο; Να το δεχτω ρε ***! Βγαλε τον Ματος και βαλτον ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, αν πρεπει να μπει σωνει και καλα ο Ροντριγκο.
Πρεπει να μπει υποχρεωτικα ο Ροντριγκο; Να το δεχτω ρε ***! Βγαλε τον Ματος και βαλτον ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, αν πρεπει να μπει σωνει και καλα ο Ροντριγκο.
- Kostas_Peraia4
ετσι απλα για την παραθεση!Kostas_Peraia4 έγραψε:Εξυπνάδες.
Μπαρκαρούτσος
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Κοινωνικό πείραμα είναι μάλλον αλλά δεν το έχουμε μάλλον αντιληφθεί ακόμα...."Πως να μετατρέψεις μια αήττητη νταμπλουχο ομάδα σε ηττοπαθή μέσα σε ένα χρόνο".Επόμενος στόχος τα play out....
τζελας λαικς διςtsoupakampra έγραψε:θα πω κάτι που το έχει κάνει και άλλη ομάδα η οποία μου διαφεύγει τώρα..
Λοιπόν, κρατάς Άμπελ αλλα τον έχεις στις κερκίδες και βάζεις τον Πάμπλο πρώτο προπονητή, έτσι και αλλιώς αφου δεν θέλουμε να πληρώσουμε αποζημίωση θα τον λουστούμε..ας τον λουτσουμε μόνο οικονομικά.Επιπλεον ίσως νιώσει ότι καταστρέφετε η καριέρα του και παρατηθει ο ίδιος οπότε βγαίνουμε κερδισμένοι
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Odi;; να επιβεβαιώσω ή μετά τα play of;;;Patron έγραψε:. ..Τώρα πάνω σε αυτό που είπε ο renegade για τους Πορτογάλους.
Απάντηση;
- pisakaipoupoula
Οι αλλαγές και ο χρόνος που θα γίνουν έχουν γίνει πριν απ το ματς και δεν αλλάζουν ο κόσμος να χαλάσει, τώρα το κατάλαβες? αν κάποτε βγει ότι τούτος κυνηγάει Πόκενον την ώρα του ματς δε θα εκπλαγώDimitrisS έγραψε:Εν τω μεταξυ λεμε (σωστα) ολοι για αυτη την γαμημενη τριπλη αλλαγη, αυτη ντε που βγαζει τον πιο επικινδυνο παικτη για να βαλει στα εξτρεμ τον Ροντριγκο και παλι, που περα απο, αυτο βγαζει και τον πολυ μαχητικο σημερα Ακπομ που σε οτι μονομαχια μπηκε την κερδισε.
ο τύπος κατάφερε να αναδείξει τον Μαρτίνς -που είναι τουλάχιστον κανονικός προπονητής- σε ποδοσφαιρική ιδιοφυία...να θυμηθούμε τι τον έκανε πέρσι τον Μαρτίνς ένας άλλος κανονικός προπονητής
Ισως η ΠΑΕ θελει να τεσταρει τους παικτες. Ξερουν οτι εχει χασει τα αποδυτηρια απο νωρις, αλλα να θελουν να δουν μεχρι το τελος ποιοι βαζουν τον εαυτο τους πανω απο την ομαδα για να φυγουν παρεα με τον Αμπελ.
- bersekeros
Πανάγο μια κοπελιά έχουμε να γράφει στο φόρουμ κι εσύ πας και κάνεις επίθεση. Δεν είναι σωστό αυτό φίλε.Panagos612 έγραψε:ελα οκ το ειδαμε 500 φορες τα ιδια γραφεις , ας γραψει και κανας αλλοςBlackFriday έγραψε:Θέλω να φύγει σήμερα κιόλας!!! Σήμερα!!!
Που σε καίριο σημείο πήγε και έκανε τρεις αλλαγές μαζί.. μέχρι να βρουν που παίζουν φάγαμε το γκολ....
-
BlackFriday