Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 12-4-09 MVP Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Ξάνθη - ΠΑΟΚ 12-4-09/Σχόλια, απολογισμός, παραλειπόμενα
+1
Το μόνο που με χάλασε ήταν το πέναλτι... Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν ή όχι... Αλλα και μόνο στην ιδέα το ότι ο ΠΑΟΚ ευνοήθηκε για δεύτερη φορά... κατι παθαίνω!
Θέλω να δω αύριο ο δικέφαλος του βορρα πάλι για ομαδάρα θα μιλάει? Όπως τότε με τον Πανιώνιο? Το δις εξ' αμαρτείν... Ελπίζω αν σιγουρευτούμε ότι ήταν πέναλτυ, τουλάχιστον να το παραδεχτούμε...
Το μόνο που με χάλασε ήταν το πέναλτι... Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν ή όχι... Αλλα και μόνο στην ιδέα το ότι ο ΠΑΟΚ ευνοήθηκε για δεύτερη φορά... κατι παθαίνω!
Θέλω να δω αύριο ο δικέφαλος του βορρα πάλι για ομαδάρα θα μιλάει? Όπως τότε με τον Πανιώνιο? Το δις εξ' αμαρτείν... Ελπίζω αν σιγουρευτούμε ότι ήταν πέναλτυ, τουλάχιστον να το παραδεχτούμε...
Και οχι μονο διατηρει τη διαθεση στην ομαδα ο Σαντος αλλα μεχρι το 90 φευγα πιεζαμε..... Ειμαστε η πιο γυμνασμενη ομαδα του πρωταθληματος
- PAOKfanAthens
σπουδαιο 2ο.αυτες τις εμφανισεις σκεφτομουνα στις αρχες τις χρονιας οτι θα κανε ο ΠΑΟΚ σε αυτα τα εκτος εδρας παιχνιδα και ευτυχως η ομαδα δεν με απογοητευσε.δεν ειδαμε και φετος το γνωστο 1-0!
7α διπλα και ολα εκτος Θεσσαλονικης,και 2 μεσα στην αθηνα!ενω περσυ...

7α διπλα και ολα εκτος Θεσσαλονικης,και 2 μεσα στην αθηνα!ενω περσυ...

Μια καλή κουβέντα και για τον Χαλκιά παιδιά που δεν θυμάμαι εγώ προσωπικά τερματοφύλακα καλύτερο από αυτόν στην ομάδα μας τα τελευταία 15 χρόνια που άρχισα να παρακολουθώ και να καταλαβαίνω...

Το πεναλτυ ηταν πεντακαθαρο, δε χρειαζεται αμφισβητηση, ουτε να σταθουμε αλλο σε αυτο. Υπηρχε επαφη. ΠΑΟΚ εισαι, σαλια μαλλια δεν εχει, μιλαμε ντομπρα....ηταν πεναλτυ τελος με αυτο. Καποιος αδερφος ειπε για δευτερη φορα ευννοηθηκαμε. Η πρωτη ποια ειναι ;
μονο στην μπανανια playoff αλλα δεν πειραζει ερχομαστε............
sorlin εδω θα μεινεις.
santos ανανεωση τωρα.
βρυζα-Γ.Χ πουνε τα λαβρακια οεο.
τρελα ειμαστε φετος,τρελα.
sorlin εδω θα μεινεις.
santos ανανεωση τωρα.
βρυζα-Γ.Χ πουνε τα λαβρακια οεο.
τρελα ειμαστε φετος,τρελα.
-
MVP Σορλεν. περιμενα πιο χαλαρη,ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ νικη..Το πεναλτι δεν ξερω αν ηταν η οχι .Ηταν η οχι;Δεν καταλαβα απο την τηλεο.Ειχαμε αλλες ευκαιριες να βαλουμε το γκολ αλλα δεν το βαλαμε.Οπως κ να χει κερδισαμε ευκολα δυσκολα δεν εχει σημασια.Ηταν νικη CL. 
Τωρα το ξαναειδα κ μου φαινεται ολιγον μουφα το πεναλτι.....
Μπορει να κανω κ λαθος. ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ο Τσιαρτας το εχει πει 100 φορες μεχρι τωρα οτι ηταν δωρο πεναλτι.Αυτος ελεγε πριν τωρα δεν θα πει!!!!!!!!!
Κ ο καμορας ειπε οτι δεν ηταν....

Τωρα το ξαναειδα κ μου φαινεται ολιγον μουφα το πεναλτι.....

Κ ο καμορας ειπε οτι δεν ηταν....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK SYMI την Κυρ 12 Απρ 2009, 20:47, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Το τριποντο ειναι μεν αυτο που μετραει και αυτο που κρατω απο αυτο τον αγωνα. Δεν ειμασταν τοσο καλοι, οσο την προηγουμενη βδομαδα με τον Αστερα, αλλα και παλι αξιζαμε τη νικη καθως ειμασταν καθαρα η καλυτερη ομαδα.
Κριμα μονο που η νικη ηρθε ετσι με ενα καλπικο πεναλτυ (ετσι μου φανηκε εμενα). Θα σπαστω πολυ αν εχω δικαιο. Δε θελω να νικαμε ετσι και δεν αρμοζει στην Ιστορια, τις Αξιες και την Ιδεα που πρεσβευουμε. Νομιζω οτι ο ΠΑΟΚτσης δεν ειναι γαυροβαζελος να χαιρετε με τετοιες νικες!!!
Ευχομαι να ηταν καθαρο το πεναλτυ!!!
Χαιρομαι για τους τρεις ποντους και τη δευτερη θεση!!!
Αυτα...
Κριμα μονο που η νικη ηρθε ετσι με ενα καλπικο πεναλτυ (ετσι μου φανηκε εμενα). Θα σπαστω πολυ αν εχω δικαιο. Δε θελω να νικαμε ετσι και δεν αρμοζει στην Ιστορια, τις Αξιες και την Ιδεα που πρεσβευουμε. Νομιζω οτι ο ΠΑΟΚτσης δεν ειναι γαυροβαζελος να χαιρετε με τετοιες νικες!!!
Ευχομαι να ηταν καθαρο το πεναλτυ!!!
Χαιρομαι για τους τρεις ποντους και τη δευτερη θεση!!!
Αυτα...
Με Πανιωνιο στη Τουμπα νομιζω...araya4 έγραψε:Καποιος αδερφος ειπε για δευτερη φορα ευννοηθηκαμε. Η πρωτη ποια ειναι ;
Δεν νομιζω να αμφισβειται το πεναλτι απο κανενα......Ασχετα αν ηταν χαζομαρα του Λυμπε..........
οπότε για να μαθαίνουμε τους σκόρερ θα κοιτάμε ποιον έχουν φωτογραφία το metrosport και το sport-fm.ABOLEYTOI έγραψε:Το γκολ θα το βάλει ο Ίβιτς (όχι ότι θα βάλουμε μόνο 1).
μετροσπορ και σπορ-fm έχουν τη φωτογραφία του στο άρθρο τους για το ματς.
Όπως σχολίασα και στο άρθρο της πρώτης σελίδας, δίνω μπράβο στον κύριο διαιτητή. Το πέναλτυ δεν με ενδιαφέρει αν ήταν ή όχι, δουλειά μου δεν είναι να αποφασίζω αλλά να σέβομαι τις αποφάσεις. Το μπράβο το αξίζει ο διαιτητής γιατί στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και ενώ το ματς είναι ισόπαλο, έδωσε πέναλτυ υπέρ του φιλοξενούμενου.
Αυτό σημαίνει δύο πράγματα:
1ον δεν ήθελε να ευνοήσει κάποια ομάδα, αν το ήθελε δε θα περίμενε το 93.
2ον ήταν πολύ σίγουρος για την απόφασή του. Ήταν ένα σφύριγμα που κρίνει κατά πολύ τον νικητή της αναμέτρησης.
Δυστυχώς είδα μόνο τα τελευταία 20 λεπτά για αυτό και ασχολούμαι τόσο με την τελευταία φάση. Αυτό που μου έκανε εντύπωση το τελευταίο 20λεπτο είναι το σκύλιασμα του Κοντρέρας να προωθήσει την ομάδα, σε κάποιες περιπτώσεις έπαιζε μπροστά από τον Πάμπλο.
1. Το πεναλτι ηταν πεντακαθαρο και επρεπε να δωθει και κοκκινη.
2. Για το ακυρωθεν γκολ του Χουτου τι εχετε να πειτε?
2. Για το ακυρωθεν γκολ του Χουτου τι εχετε να πειτε?
- indian chief
οεο οεο οεο ο ΠΑΟΚ ξεφυγε ρε μαγκες σας το λεω....
μπραβο στα παιδια....μας κανουν πολυ περηφανους φετος..αντε να συνεχισουμε ετσι και στα πλει οφφ να τα καψουμε ολα

μπραβο στα παιδια....μας κανουν πολυ περηφανους φετος..αντε να συνεχισουμε ετσι και στα πλει οφφ να τα καψουμε ολα