ΕΟ(π@στογαυρος)- ΠΑΟΚ 24/6 21:30
Re: ΕΟ(π@στογαυρος)- ΠΑΟΚ 24/6 21:30
Έδινε 1,01 ότι θα ξεκινήσει τον Λημνιό... Το κολλύριο είναι απαραίτητο... Ο Τζόλης επιθετικός δεν είναι; Μπορεί να παίξει στο πλάι;! Τον Στοχ δεν θα τον ξεκινήσει ποτέ... Δεν υπάρχει σωτηρία...
- sourmenetes
- Moderator
Ο τζολης και προχθές στα πλάγια έπαιξε.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Το ότι ξεκινάει και τα 3 χαφ απ' την αρχη μόνο εμένα με ανησυχεί;;
Αν γίνει η στραβή ποιόν θα βάλει τον τσιγγάρα;;
Όσο για τον Τζολη είναι ρίσκο που ξεκινάει σε ντέρμπι αλλά απ' τον μπισεβαρ σίγουρα θα είναι καλύτερος..
ΠΆΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΌΚΡΙΣΗ!
Υγ: Χωρίς Βαλμπουενα ο γκέι.
Όσο για τον Τζολη είναι ρίσκο που ξεκινάει σε ντέρμπι αλλά απ' τον μπισεβαρ σίγουρα θα είναι καλύτερος..
ΠΆΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΌΚΡΙΣΗ!
O σχηματισμός που φαίνεται στο γραφικό που ανέβασε η ΠΑΕ είναι οριστικός ως προς τις θέσεις ή ενδεικτικός? Θέλω να πω δεξιά ο Βαρέλα, αριστερά ο Ίνγκασον? Τζόλης αριστερά, Λημνιός δεξιά?
Αν μπορέσει η μπάλα να φτάνει σωστά από τα CB στον ανθρωποφάγο και να υπάρχουν και επιλογές για πάσα μετά, κάτι μπορεί να γίνει. Φοβάμαι όμως ότι θα μας πιέσουν πολύ ακριβώς σε αυτό το σημείο. Λογικά θα ανεβάσουν αρκετά μπροστά τον Καμαρά για αυτή τη δουλειά, όπως με το σκουλίκι.
Αν μπορέσει η μπάλα να φτάνει σωστά από τα CB στον ανθρωποφάγο και να υπάρχουν και επιλογές για πάσα μετά, κάτι μπορεί να γίνει. Φοβάμαι όμως ότι θα μας πιέσουν πολύ ακριβώς σε αυτό το σημείο. Λογικά θα ανεβάσουν αρκετά μπροστά τον Καμαρά για αυτή τη δουλειά, όπως με το σκουλίκι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τετ 24 Ιουν 2020, 19:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Μακάρι να κάνει ματσαρα ο Τζολης. Μακάρι ο προπονητής να τον βλέπει στις προπονήσεις να κάνει παπάδες και για αυτό να τον έβαλε. Γενικά πάντως σε ημιτελικό κυπέλλου δεν βάζεις ευκολα παίχτη που πριν 2-3 εβδομάδες δεν είχε επαγγελματική συμμετοχή.
Ξαναλέω η πρόκριση πάνω από όλα. Μακάρι να κάνει χατ τρικ το παιδί και να δικαιωθεί ο Αμπελ.
Ξαναλέω η πρόκριση πάνω από όλα. Μακάρι να κάνει χατ τρικ το παιδί και να δικαιωθεί ο Αμπελ.
Ρε Μήτσο πως να πάιξει 433 αν δεν βάλει 3 χαφ από την αρχή?Mitsospaoki4 έγραψε:Το ότι ξεκινάει και τα 3 χαφ απ' την αρχη μόνο εμένα με ανησυχεί;;
ΠΆΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΌΚΡΙΣΗ!
-
ολη την χρονια παιζαμε με 10 λογο μπισεσβαρ , σημερα παιζουμε με 11 κ πιστευω θα κανουμε πλακα
- Mitsospaoki4
- Moderator
Συμφωνώ αλλά απ' την στιγμή που δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη εναλλακτική στα χαφ είναι μεγάλο ρίσκο..seaman έγραψε:Ρε Μήτσο πως να πάιξει 433 αν δεν βάλει 3 χαφ από την αρχή?Mitsospaoki4 έγραψε:Το ότι ξεκινάει και τα 3 χαφ απ' την αρχη μόνο εμένα με ανησυχεί;;
ΠΆΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΌΚΡΙΣΗ!
Ειδικά απ' την στιγμή που Μάου - Εσιτι δύσκολα να αντέξουν 90λεπτο σε τέτοιο ματς..
Τεσπά η πρόκριση πάνω απ' όλα!
- Bobby_Mcgee
Αν θελει αλλαγή στα χαφ θα βαλουμε 3ο στοπερ. Ευτυχως δεν ξεκινά ο μπισε.. 

-
σημερα εχει παρει πολλους ποντους ο προ , εκανε αυτο που πρεπει απο τον παγκο
Τελεια 11αδα για μενα. Να δουμε πως θα παει.
Πιστευω ελ καντουρι θα ειναι αριστερά συγκλινοντας
Πιστευω ελ καντουρι θα ειναι αριστερά συγκλινοντας
Βλέπω εκτός αποστολής τον Πέλκα. Όχι καλό για τις ανάγκες του σημερινού αγώνα. Μάλλον δεν μπόρεσε λόγω του τραυματισμού του.
- ΑποστόληςΑ
Η συμμετοχή Τζόλη είναι τεράστιο ρίσκο!
Εγώ δεν θα το έπαιρνα. Όταν παίζεις ένα τόσο σπουδαίο ντέρμπυ δεν θεωρώ ότι πρέπει να στηριχθείς σε έναν 18χρονο. Προφανώς ο προπονητής έχει ξεγράψει ΤΕΛΕΙΩΣ (πλέον) τον Στοχ και κάνει το απονενοημένο διάβημα.
Προσωπικά είμαι απαισιόδοξος.
Μακάρι να προκριθούμε. Δεν το βλέπω (με τίποτε) αλλά το εύχομαι ειλικρινά.
Εγώ δεν θα το έπαιρνα. Όταν παίζεις ένα τόσο σπουδαίο ντέρμπυ δεν θεωρώ ότι πρέπει να στηριχθείς σε έναν 18χρονο. Προφανώς ο προπονητής έχει ξεγράψει ΤΕΛΕΙΩΣ (πλέον) τον Στοχ και κάνει το απονενοημένο διάβημα.
Προσωπικά είμαι απαισιόδοξος.
Μακάρι να προκριθούμε. Δεν το βλέπω (με τίποτε) αλλά το εύχομαι ειλικρινά.