Ράντε, 1ον, μόλις κατέφθασε ο νέος ΤΔ και 2ον, "βελούδινο", στην περίπτωση μας και λόγω ffp, θεωρείται το διαζύγιο, με το οποίο ούτε εμείς θα ματώσουμε οικονομικά, ούτε ο Άμπελ θα φύγει, μεσοχρονιά, ως αποτυχημένος!Αν πάλι έχει συμφωνηθεί "βελούδινο διαζύγιο" δεν ξέρω γιατί δεν εκμεταλλευτήκαμε τη διακοπή λόγω καραντίνας, να έχει ο νέος κάποιο στοιχειώδη χρόνο να δει έστω την ομάδα. Εκτός αν δεν έχουμε εντοπίσει ακόμη υποψήφιο αντικαταστάτη, οπότε... επανερχόμαστε στο ρίσκο.
Abel Fernando Moreira Ferreira
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
- rade paprica
Κατανοητό και ίσως η μόνη λογική (και αποδεκτή) εξήγηση, για την καθυστέρηση, απλώς τα χρονικά περιθώρια παραμένουν αυτά που είναι, καθώς και το γλυκό μας χέρι στις επιλογές προπονητών εν μέσω ταραχής.goran 64 έγραψε:Ράντε, 1ον, μόλις κατέφθασε ο νέος ΤΔ και 2ον, "βελούδινο", στην περίπτωση μας και λόγω ffp, θεωρείται το διαζύγιο, με το οποίο ούτε εμείς θα ματώσουμε οικονομικά, ούτε ο Άμπελ θα φύγει, μεσοχρονιά, ως αποτυχημένος!Αν πάλι έχει συμφωνηθεί "βελούδινο διαζύγιο" δεν ξέρω γιατί δεν εκμεταλλευτήκαμε τη διακοπή λόγω καραντίνας, να έχει ο νέος κάποιο στοιχειώδη χρόνο να δει έστω την ομάδα. Εκτός αν δεν έχουμε εντοπίσει ακόμη υποψήφιο αντικαταστάτη, οπότε... επανερχόμαστε στο ρίσκο.
Τέλος πάντων, οι μόνοι που δεν πρόκειται να πάρουμε διαζύγιο από τον ΠΑΟΚ είμαστε εμείς, ούτε βελούδινο ούτε δερμάτινο, οπότε εδώ θα΄μαστε να τα λέμε
Ρε λες να φέρναν πίσω Τούντορ που ξέρει ομάδα και πρωτάθλημα
Μην λες τέτοια, για Τούντορ, γιατί έτοιμος είναι, να σε πάρει στο κυνήγι, ο obanebane...
- rade paprica
ναι ρε συ, πακέτο με Λούκας για τα εξτρέμ που ψάχνουμε (ο obanebane δεν είχε αγάπη και με αυτόν ή θυμάμαι λάθος)goran 64 έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
Μην λες τέτοια, για Τούντορ, γιατί έτοιμος είναι, να σε πάρει στο κυνήγι, ο obanebane...![]()
![]()
Και πες εσύ μετά ότι δε βλέπουμε Μπονιουέλ
Εννοείται ότι είχα αγάπη στον Λούκας.
Κατά τη γνώμη μου μέσα στους 2-3 καλύτερους παίχτες που έχουν έρθει στα χρόνια του Ιβάν στην ομάδα.
Δε νομίζω ότι θα υπάρξουν και πολλές αντίθετες γνώμες επ'αυτού.
Κατά τη γνώμη μου μέσα στους 2-3 καλύτερους παίχτες που έχουν έρθει στα χρόνια του Ιβάν στην ομάδα.
Δε νομίζω ότι θα υπάρξουν και πολλές αντίθετες γνώμες επ'αυτού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Δευ 22 Ιουν 2020, 17:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- rade paprica
Ευχαριστώ για τη μεγαλοψυχία σου, που δεν το πήρες προσωπικάobanebane έγραψε:Εγώ ψηφίζω Μπερετα με βοηθό Πάμπλο.
Όντως εσύ γούσταρες και Λούκας;
- rade paprica
ΟΚ γράψε λάθος, νόμιζα τον αγαπούσες σαν τον Ίγκορ... άλλος θα ήτανε΄, αυτός που τον έλεγε τιτίκα; Ο Che ήτανε;obanebane έγραψε:Εννοείται ότι είχα πραγματική αγάπη με τον Λούκας.
Τον Λούκας και εγώ τον γούσταρα, στα σοβαρά
(Μάλλον θα μας κράξουν για οφ τόπικ, οπότε το κόβω εδώ)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος rade paprica την Δευ 22 Ιουν 2020, 17:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επειδή αναφέρθηκες σε μορφές τέχνης,παρέθεσα τον αριστουργηματικό συνδυασμό.
Αλήθεια αυτός ο Μπερετα, που να βρίσκεται άραγε;
Ποντάρω Δ' Ιταλίας.
Γεια σου ρε Ζήση άρχοντα.
Ποντάρω Δ' Ιταλίας.
Τιτικα τον έλεγε ο che4 και όχι μόνο, απ'οτι θυμάμαι όχι για την ποδοσφαιρική του αξία πάντως.
-
Dimg4
Ααα η αδυναμια μου να επεστρεφε και τι αλλοgoran 64 έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
Μην λες τέτοια, για Τούντορ, γιατί έτοιμος είναι, να σε πάρει στο κυνήγι, ο obanebane...![]()
![]()
Τον βρήκα στο τρανσφερμαρκτ. Άνεργος είναι, ήταν πέρσι στα μικρά της Μίλαν!obanebane έγραψε:Επειδή αναφέρθηκες σε μορφές τέχνης,παρέθεσα τον αριστουργηματικό συνδυασμό.![]()
Ποντάρω Δ' Ιταλίας.
-
xrisitsapa
Το πλανο ετσο οπως διαμορφωνεται για τα επομενα χρονια ( μειωση μπατζετ, αξιοποιηση μικρων- υπεραξιες) φωναζει για ενα ονομα: Παμπλο Γκαρσια.
Ειναι ο μονος που μπορει να εχει και πιστωση χρονου και να επαναφερει την κ@υλα που ειναι απαραιτητο συστατικο για μια ομαδα σαν τον ΠΑΟΚ.
Ειναι αστειο να εχουμε τη λυση μεσα στα ποδια μας και να φερνουμε τον αντιστοιχο " Γκαρσια" απο αλλου.
Μοναδικο ερωτηματικο, αν μπορει να συνεργαστει με τον Ρεμπε.
Ειναι ο μονος που μπορει να εχει και πιστωση χρονου και να επαναφερει την κ@υλα που ειναι απαραιτητο συστατικο για μια ομαδα σαν τον ΠΑΟΚ.
Ειναι αστειο να εχουμε τη λυση μεσα στα ποδια μας και να φερνουμε τον αντιστοιχο " Γκαρσια" απο αλλου.
Μοναδικο ερωτηματικο, αν μπορει να συνεργαστει με τον Ρεμπε.