Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Δεν επεμβαίνει ο VAR σε κίτρινη, έστω και αν είναι δεύτερη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Δευ 22 Ιουν 2020, 20:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kostasAthens
Μόνο για απευθείας κόκκινη νομίζω για κίτρινη οχι
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κόρνερ για τη θεσσαλική ομάδα λέει ο σπίκερ. Για το πούτσο εντελώς
Πόσες κάρτες έχει σκοπό να βγάλει ο μ@λ@κ@ς?
Σφυρίζει φάουλ από το τίποτα, μόνο και μόνο για να βγάλει κάρτα...
Σφυρίζει φάουλ από το τίποτα, μόνο και μόνο για να βγάλει κάρτα...
- ΑποστόληςΑ
jibbie έγραψε:ρε τον νιονιο ρε φιλε
Μάτζιο έχει προπονητή η Λαμία. Περιμένουμε να χτυπήσει με σθένος το παιχνίδι με τον Πανιώνιο? Και στην πρώτη αγωνιστική που καθάρισε το Αγρίνιο, χείρα βοηθείας έδωσε
Ερώτηση
Τα παιδια μας,οι δανεικοι στον βόλο...γυρνανε σε μας απο 1η ιουλη;
Δηλ θεωρητικα μπορουν να παιξουν στο ΠΑΟΚ-αεκ ας πουμε;
Τα παιδια μας,οι δανεικοι στον βόλο...γυρνανε σε μας απο 1η ιουλη;
Δηλ θεωρητικα μπορουν να παιξουν στο ΠΑΟΚ-αεκ ας πουμε;
Έχω την εντύπωση ότι όλες οι ομάδες δηλώνουν στην έναρξη λίστα παικτών και προσθαφαιρέσεις σε αυτήν με δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες γίνονται μόνο κατά την μεταγραφική του Γενάρη. Μπορεί να γυρίζουν αλλά δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν, το πιθανότερο είναι να παραταθεί ο δανεισμός για να ολοκληρώσουν την σεζόν.
Χατζηστραβός-Λύρατζης-Μπαλογιάννης θα ήθελα να τους δούμε στο ρόστερ την νέα χρονιά.
Ο Μελίσσας έχει καλά αντακλαστικά αλλά θέλει ΠΟΛΥ δουλειά στις εξόδους του .....
Χατζηστραβός-Λύρατζης-Μπαλογιάννης θα ήθελα να τους δούμε στο ρόστερ την νέα χρονιά.
Ο Μελίσσας έχει καλά αντακλαστικά αλλά θέλει ΠΟΛΥ δουλειά στις εξόδους του .....
Αμα καταφερουν οι καρκινοι να ριξουν Ξανθη και Παναιτωλικο, μην απορησετε του χρονου αν ολοι θα παιζουν τελικο τσουλου μαζι μας και με αυτους θα παιζουν 10 παικτες πανω απο τη σεντρα.
Η χαρά του διαπλεκόμενου υποκαταστηματάρχη, του μάνατζερ και του στοιχηματζή, τα play out...ΜΠΡΑΒΟ βρε...
-
- Επικοινωνία:
Το γύρισε ο Κουτσιαυτης θες να πέις!ΑποστόληςΑ έγραψε:Το γύρισε τελικά η ΛΩΚΟαελ
-
- Επικοινωνία:
Σήμερα κάθησε και είδα το Μπεος-Κουγιας....Ο Μέλισσας πέρα από μια εντυπωσιακή απόκρουση στο γάμα με ψιλοαπογοητευσε.Πολυ αργές αντιδράσεις όταν έβγαινε μπροστά του ο επιθετικός (2ο και 3ο γκολ).Επίσης δεν μου άφησε καλές εντυπώσεις ο Λύρατζης(τον πίστευα πιο πολύ απ'όλους τους δανεικούς στον Βόλο)Ο Τσαούσης θετικός ενώ Μπαλογιαννης-2 και Διαμάντης έτσι και έτσιtzelas έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι όλες οι ομάδες δηλώνουν στην έναρξη λίστα παικτών και προσθαφαιρέσεις σε αυτήν με δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες γίνονται μόνο κατά την μεταγραφική του Γενάρη. Μπορεί να γυρίζουν αλλά δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν, το πιθανότερο είναι να παραταθεί ο δανεισμός για να ολοκληρώσουν την σεζόν.
Νέα εξέλιξη στο Noor 1: Ζήτησε μετάθεση και ο τρίτος ανακριτής!