Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι με αλλαγή προπονητή παίκτες όπως ο πασχαλακης ή ο μπισε κτλθα επανέλθουν στα προηγούμενα επίπεδα απόδοσης.
Το ρίσκο διατήρησης στο ρόστερ με την ελπίδα καλής χρονιάς είναι πολλαπλάσιο από το ρίσκο να βγάλει μάτια αλλού.
Για εμένα και να φύγει ο προπονητής, πρέπει να φύγουν και αυτοί που κάνουν κακή χρονιά. Με αγωνιστικά κριτήρια γιατί με οικονομικά (αποζημιώσεις κτλ) μπορεί να μην είναι εύκολο.
Είναι παγίδα να φύγει ο αμπελ και να ελπίζουμε ότι ο επόμενος θα αναστήσει τους αδιάφορους.
Το ρίσκο διατήρησης στο ρόστερ με την ελπίδα καλής χρονιάς είναι πολλαπλάσιο από το ρίσκο να βγάλει μάτια αλλού.
Για εμένα και να φύγει ο προπονητής, πρέπει να φύγουν και αυτοί που κάνουν κακή χρονιά. Με αγωνιστικά κριτήρια γιατί με οικονομικά (αποζημιώσεις κτλ) μπορεί να μην είναι εύκολο.
Είναι παγίδα να φύγει ο αμπελ και να ελπίζουμε ότι ο επόμενος θα αναστήσει τους αδιάφορους.
Νομίζω ότι κάπου είχα διαβάσει ότι μένει ελεύθερος φέτος, αν έχει συμβόλαιο και ο Μέσι να ήταν, δεν δίνεις λεφτά στην κοντή λερα ούτε για αστείο,οπότε πάσο.
- john4serres
Καλύτερα να δωσεις χρηματα για τον Greif, ο οποιος ειναι εξελιξιμος με μεταπωλητικη αξία.
Πολύ σωστό... Το χειρότερο είναι η αδιαφορία. Ο μπισε για παράδειγμα είναι αδιάφορος. Αυτό με εξοργίζει όχι το ντεφορμαρισμα.kos έγραψε:Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι με αλλαγή προπονητή παίκτες όπως ο πασχαλακης ή ο μπισε κτλθα επανέλθουν στα προηγούμενα επίπεδα απόδοσης.
Ο πελκας για παράδειγμα σκυλιάζει όσο μπορεί... Και να σου πω αν ο Στοχ δε το έκανε στο instagram αλλά κοπανιοταν στα αποδυτήρια θα ήταν τέλειο.. Λίγο νεύρα λίγο να ξυπνήσουμε..
- black_star_ninja
Δε διαφωνω με κανεναν απο τους δυο. Απλα σκεφτομαι, αν αυτα που ειδα μεχρι τωρα με τον Αμπελ με εχουν πεισει σε ικανοποιητικο βαθμο, ωστε να πιστευω πως η ομαδα θα παει καλυτερα αν κρατησουμε τον προπονητη κ τον στηριξουμε με 4-5 μεταγραφες (πχ δινοντας 15 εκατομμυρια) ή θα παει καλυτερα αν πληρωσουμε τη ρητρα του κ παρουμε καποιον αλλο στηριζοντας τον λιγο λιγοτερο (πχ 3-4 μεταγραφες με 12 εκατομμυρια). Κ δυστυχως νομιζω οτι προτιμω το δευτερο. Ο τυπος πηρε αηττητους νταμπλουχους που απο αδρανεια κ μονο δεν εχασαν στην Ελλαδα μεχρι το Γεναρη κ εχει απαξιωθει το μισο ροστερ.tzo_1926 έγραψε:Πολύ σωστό... Το χειρότερο είναι η αδιαφορία. Ο μπισε για παράδειγμα είναι αδιάφορος. Αυτό με εξοργίζει όχι το ντεφορμαρισμα.kos έγραψε:Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι με αλλαγή προπονητή παίκτες όπως ο πασχαλακης ή ο μπισε κτλθα επανέλθουν στα προηγούμενα επίπεδα απόδοσης.
Ο πελκας για παράδειγμα σκυλιάζει όσο μπορεί... Και να σου πω αν ο Στοχ δε το έκανε στο instagram αλλά κοπανιοταν στα αποδυτήρια θα ήταν τέλειο.. Λίγο νεύρα λίγο να ξυπνήσουμε..
-
Τέρμα να μπορεί να παίξει κ λίγο με τα πόδια οπωσδήποτε. Κ θα βοηθήσει εμάς κ θα χει κ μεταπωλητή αξία. Όλες οι σοβαρές ομάδες στην Ευρώπη έχουν τέρμα που μπορεί να συμμετέχει στην αναπτυξη
-
- Επικοινωνία:
Πολύ καλή περίπτωση ο Σλοβάκος όπως και ένας βραζιλιάνος που παίζει Ισραήλ (τον ανέφερε ένας συμφορουμιτης μερικές σελίδες πίσω)Ρίσκο που αξίζει να το πάρεις και οι δύο. Αν πάλι μπορούμε να κάνουμε κάνα κόλπο γκροσο με Δανεισμό με Οψιόν του Bruno Varela η τον τερματα της Krasnondar ακόμα καλύτερα.Μας πόνεσε πολύ η θέση φέτος όπως και στον κομβικό αγώνα με Benfica πρόπερσι. Πρέπει να βρούμε μια σταθερά οπωσδήποτεjohn4serres έγραψε:Καλύτερα να δωσεις χρηματα για τον Greif, ο οποιος ειναι εξελιξιμος με μεταπωλητικη αξία.
αυτοkos έγραψε:Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι με αλλαγή προπονητή παίκτες όπως ο πασχαλακης ή ο μπισε κτλθα επανέλθουν στα προηγούμενα επίπεδα απόδοσης.
Οπως βλεπεις και απο το αβαταρ μου, εχω αδυναμια στον Αντρε. ΑΛΛΑ αλλο να το παθαινεις στα 22 οπου οι μυες σου ειναι στα φορτε τους και αλλο στα 34. Ιδανικα ας μεινει μια χρονια ως μια ποιοτικη αλλαγη και να κλεισει αξιοπρεπως την καριερα του. Η πασουλα στον βαλμπουενα ηταν το δειγμα του ποσο εχει πεσει σε αντιληψη και δυναμειςrainmaker έγραψε:
Επειδή επαθε χιαστούς και έχασε κάποιους μήνες; Αν ήταν 22 χρόνων το ίδιο δε θα συνέβαινε;
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Αδερφέ μου η αντίληψη νομίζω οτι δεν επηρεάζεται επειδή έπαθε χιαστούς. Δηλαδή πέρυσι στα 33 του είχε εξαιρετική αντίληψη και φέτος έπεσε;; Έναν κανονικό προπονητή χρειάζεται όλο το ρόστερ μας...
Πέρυσι, με κανονικότατο προπονητή δεν ήμασταν, όταν αρκετοί, ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε, δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους, για όσο διάστημα χρειαζόταν να παίξουν, Πέμπτη-Ευρώπη, Κυριακή-εδώ?
Του χρόνου, λοιπόν, αυτοί, οι ίδιοι, που θα είναι 2 χρόνια μεγαλύτεροι από πέρυσι, πώς θα τα καταφέρουν,άραγε?
Του χρόνου, λοιπόν, αυτοί, οι ίδιοι, που θα είναι 2 χρόνια μεγαλύτεροι από πέρυσι, πώς θα τα καταφέρουν,άραγε?
δεν ειναι αυτο που χρειαζομαστε στα ακρα της επιθεσης σε καμια περιπτωση. ελπιζω να μην ισχυει.ace.79.gr έγραψε:Αυτος ο μουριγιο λεει τιποτα?
- john4serres
Την αντίδραση του Στοχ την κρύβουν πολλοί μέσα στην ομάδα
Ο Βαρελά που παίζει αριστερό στόπερ
Ο Μάτος που παίζει τρίτο στόπερ
Ο Σβιρντεφσκι που ξαφνικα μενει εκτός
Ο Καντουρι που παίζει εξτρέμ..
Αδιαφορία και λάθη έρχονται από τον προπονητή που έχει χάσει τα αποδυτήρια και δεν τα ελέγχει..
Ας μας πει κάποιος πόσο σκληρές είναι οι προπονήσεις γιατί εμείς βλέπουμε όλη την χρονιά χωρίς φυσική κατάσταση...
Τι στο διάβολο κάνει;
Ο Βαρελά που παίζει αριστερό στόπερ
Ο Μάτος που παίζει τρίτο στόπερ
Ο Σβιρντεφσκι που ξαφνικα μενει εκτός
Ο Καντουρι που παίζει εξτρέμ..
Αδιαφορία και λάθη έρχονται από τον προπονητή που έχει χάσει τα αποδυτήρια και δεν τα ελέγχει..
Ας μας πει κάποιος πόσο σκληρές είναι οι προπονήσεις γιατί εμείς βλέπουμε όλη την χρονιά χωρίς φυσική κατάσταση...
Τι στο διάβολο κάνει;