Abel Fernando Moreira Ferreira
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Έχετε μερικές απορίες, ώρες ώρες, θαρρείς και δεν έχετε ξαναδεί, ποτέ, ποδοσφαιριστές να ψιλοπετάνε (sic) αετό, επειδή δεν "κόλλησαν" με κάποιον προπονητή ή/και με το team του, λόγω "ιδιαιτέρων" χαρακτηριστικών του(ς)....
Ούτε για τα υψηλότερα IQ αλλά ούτε και για κατεχόμενοι από υπερεπαγγελματισμό φημίζονται, οι περισσότεροι...
Όχι μόνο στον Π.Α.Ο.Κ. αλλά και σε πολλά και πολύ σοβαρότερα-μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά clubs, παγκοσμίως...
Ούτε για τα υψηλότερα IQ αλλά ούτε και για κατεχόμενοι από υπερεπαγγελματισμό φημίζονται, οι περισσότεροι...
Όχι μόνο στον Π.Α.Ο.Κ. αλλά και σε πολλά και πολύ σοβαρότερα-μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά clubs, παγκοσμίως...
-
xrisitsapa
H δουλεια του προπονητη ( ή του οποιουδηποτε "μανατζερ") ειναι να διαχειριστει αυτους τους κακομαθημενους και να παρει το καλυτερο που μπορουν να δωσουν.
Αν πεισεις τον παικτη, δουλεψεις στις αδυναμιες του και τονισεις με το συστημα σου τα προτερηματα του, θα αποδοσει.
Τι απο ολα εχει κανει ο Φερειρα;
Αν πεισεις τον παικτη, δουλεψεις στις αδυναμιες του και τονισεις με το συστημα σου τα προτερηματα του, θα αποδοσει.
Ό,τι είχαν κάνει ο Μπερέτα, πριν 10 χρόνια κι οι Τούντορ-Στανόιεβιτς, πριν μόλις 5 και 3, αντίστοιχα, μάλλον....xrisitsapa έγραψε:H δουλεια του προπονητη ( ή του οποιουδηποτε "μανατζερ") ειναι να διαχειριστει αυτους τους κακομαθημενους και να παρει το καλυτερο που μπορουν να δωσουν.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Μαζί σου 1.000%..!! Αρκεί όμως να έχουν τη διάθεση να του δώσουν κάποια πράγματα που θα ζητήσει. Αν όχι, ας μην κατέβει καν στον Πειραιά. Υπάρχει ο Γου Χου άλλωστε (L.O.L.)...!renegade έγραψε:Επιβάλλεται να μείνει
-
john4serres
Επιβαλλεται να επιβεβαιωσουμε πως στην ΠΑΕ δεν υπαρχει μυρωδια ποδοσφαιρου!
Να τον κρατησουμε κι ας καψουμε ακομη μια χρονια!
Στην τελικη το ffp για φετος δεν ισχυει οποτε μας παιρνει να απαξιωσουμε ετει περισσοτερο την επενδυση μας και να μεινουμε ακομη μια χρονια εκτος ευρωπης και εκτος στοχων!
Ο Φερειρα πανω απ ολα!
Να τον κρατησουμε κι ας καψουμε ακομη μια χρονια!
Στην τελικη το ffp για φετος δεν ισχυει οποτε μας παιρνει να απαξιωσουμε ετει περισσοτερο την επενδυση μας και να μεινουμε ακομη μια χρονια εκτος ευρωπης και εκτος στοχων!
Ο Φερειρα πανω απ ολα!
Ποιος μας εγγυάται, δηλαδή, ότι με καινούριο προπονητή, που θα ξέρει την ομάδα ένα μήνα, θα μπούμε ομίλους?
Μήπως οι προηγούμενες, επιτυχημένες επιλογές προπονητών, σε καλοκαιρινή μετάβαση απ τον έναν στον άλλον?
Με πέντε λόγια, δηλαδή, για να μην φανώ και υποστηρικτής του εν λόγω...Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα....
Μήπως οι προηγούμενες, επιτυχημένες επιλογές προπονητών, σε καλοκαιρινή μετάβαση απ τον έναν στον άλλον?
Με πέντε λόγια, δηλαδή, για να μην φανώ και υποστηρικτής του εν λόγω...Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα....
Απο που προκυπτει αυτο goran? Δεν καταλαβα κάτι τετοιο στο αρθρο.goran 64 έγραψε:Το σημερινό ΑΡΔθρο του Κεφ@λογιάννη, στο sdna, πρόλογος για το ήδη υπογεγραμμένο βελούδινο διαζύγιο...
Stay tuned and don't worry...
Αυτό κατάλαβα εγώ, αδερφέ...Τίποτα περισσότερο από προσωπική κρίση, όμως, δηλωμένα, δίχως παρεξήγηση...
Θεωρώ, δηλαδή, ότι έχει γίνει συμφωνία κυρίων να αποχωρήσει, στο τέλος της σεζόν, προσπαθώντας μέχρι τότε για τα δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα, τόσο αυτός, όσο και όλοι οι ποδοσφαιριστές, για το καλό της ομάδας...
Edit: Μόλις διάβασα κι αυτό, που ενισχύει το δικό μου σκεπτικό, για βελούδινο διαζύγιο, στο τέλος της σεζόν...
Θεωρώ βέβαιο, πάντως, ότι αν αύριο δεν μπει στην αποστολή, τότε πολύ πιθανά θα είναι λάθος το σκεπτικό μου..
Θεωρώ, δηλαδή, ότι έχει γίνει συμφωνία κυρίων να αποχωρήσει, στο τέλος της σεζόν, προσπαθώντας μέχρι τότε για τα δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα, τόσο αυτός, όσο και όλοι οι ποδοσφαιριστές, για το καλό της ομάδας...
Edit: Μόλις διάβασα κι αυτό, που ενισχύει το δικό μου σκεπτικό, για βελούδινο διαζύγιο, στο τέλος της σεζόν...
Δεν βλέπω "λογικό", την μία μέρα να εύχεται ο παίχτης αλλαγή προπονητή και την επόμενη να του επιτρέπεται να μιλάει σε όλη την ομάδα, παρουσία του προπονητή, επαναφέροντας, έτσι, την "ηρεμία", αντί της "καλής έντασης"...Ο Στοχ ζήτησε να μιλήσει στην ομάδα!
Πρωτοβουλία του Σλοβάκου για όσα έγραψε χθες.
Τι ανέφερε ο Μίροσλαβ Στοχ στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ
Πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ, ο Μίροσλαβ Στοχ ζήτησε να μιλήσει προς όλους, παρουσία και του προπονητή Αμπέλ Φερέιρα.
Μέσα από το ρεπορτάζ του PAOK24 προκύπτει ότι ο Σλοβάκος έχει αντιληφθεί το πρόβλημα που προκλήθηκε από τη δημόσια τοποθέτησή του και προσπάθησε να ρίξει τους τόνους. Υποστήριξε από την πλευρά του ότι δεν έκανε κάτι με σκοπιμότητα να δημιουργήσει ένταση. Τόνισε ότι όλα ξεκίνησαν από τη μεγάλη του διάθεση να παίξει και να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ και σε γενικές γραμμές επανέλαβε όσα έγραψε και χθες στο δεύτερο κείμενό του.
Από εδώ και πέρα και ειδικά γι’ αυτό το διήμερο προέχει η ηρεμία της ομάδας και με το όλο θέμα θα ασχοληθεί η διοίκηση στην πορεία. Όσον αφορά στον προπονητή; Αύριο θα φανεί τι θα αποφασίσει για την παρουσία του παίκτη ή όχι στο ματς με τον Ολυμπιακό.
Από: PAOK24.gr
Θεωρώ βέβαιο, πάντως, ότι αν αύριο δεν μπει στην αποστολή, τότε πολύ πιθανά θα είναι λάθος το σκεπτικό μου..
-
Luigi Vampa
- rade paprica
θα συμφωνήσω με τον goran, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα
Και να μείνει ο Φερέιρα ρίσκο...(γλυκά το λέω
)
και καινούριο προπονητή να φέρεις ρίσκο, ιδίως αν λάβουμε υπόψη αφενός ότι σε ένα μήνα από τη λήξη θα παίζουμε για ομίλους (απόλυτο must η επιτυχία), αφετέρου την "επιτυχία" στις επιλογές προπονητών που έχουμε κάνει στο παρελθόν σε αντίστοιχες καταστάσεις (μίλησε και ο Φράγκος, οπότε δένει και το γλυκό)
Από μπάλα δεν ξέρω πολλά, ούτε από προπονητές, αλλά στο μυαλό μου μόνη σχετικά ασφαλής λύση θα ήταν ο Ίβιτς που ξέρει και ομάδα και πρωτάθλημα, αλλά όλα αυτά τελείως θεωρητικά, δε φαντάζομαι να υπάρχει στην πραγματικότητα τέτοια περίπτωση.
Αν πάλι έχει συμφωνηθεί "βελούδινο διαζύγιο" δεν ξέρω γιατί δεν εκμεταλλευτήκαμε τη διακοπή λόγω καραντίνας, να έχει ο νέος κάποιο στοιχειώδη χρόνο να δει έστω την ομάδα. Εκτός αν δεν έχουμε εντοπίσει ακόμη υποψήφιο αντικαταστάτη, οπότε... επανερχόμαστε στο ρίσκο
Πώς τα καταφέραμε έτσι;
Και να μείνει ο Φερέιρα ρίσκο...(γλυκά το λέω
και καινούριο προπονητή να φέρεις ρίσκο, ιδίως αν λάβουμε υπόψη αφενός ότι σε ένα μήνα από τη λήξη θα παίζουμε για ομίλους (απόλυτο must η επιτυχία), αφετέρου την "επιτυχία" στις επιλογές προπονητών που έχουμε κάνει στο παρελθόν σε αντίστοιχες καταστάσεις (μίλησε και ο Φράγκος, οπότε δένει και το γλυκό)
Από μπάλα δεν ξέρω πολλά, ούτε από προπονητές, αλλά στο μυαλό μου μόνη σχετικά ασφαλής λύση θα ήταν ο Ίβιτς που ξέρει και ομάδα και πρωτάθλημα, αλλά όλα αυτά τελείως θεωρητικά, δε φαντάζομαι να υπάρχει στην πραγματικότητα τέτοια περίπτωση.
Αν πάλι έχει συμφωνηθεί "βελούδινο διαζύγιο" δεν ξέρω γιατί δεν εκμεταλλευτήκαμε τη διακοπή λόγω καραντίνας, να έχει ο νέος κάποιο στοιχειώδη χρόνο να δει έστω την ομάδα. Εκτός αν δεν έχουμε εντοπίσει ακόμη υποψήφιο αντικαταστάτη, οπότε... επανερχόμαστε στο ρίσκο
Πώς τα καταφέραμε έτσι;
Λογικό δεν θα ήταν, με όποιον προπονητή σέβεται τον εαυτό του και με όποια διοίκηση στηρίζει τον προπονητή...Luigi Vampa έγραψε:Λογικό δε θα ταν αν ήταν προπονητής ο Αγγέλαρας