Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ποιος ήταν εδώ μέσα που έλεγε ότι ο Φερέιρα θα κριθεί μετά το τέλος της επόμενης χρονιάς;
Και τι δεν διαβάσαμε φέτος για να δικαιολογηθούν τα σκατα που βλέπουμε από τον Αύγουστο.
Οι παίκτες ειναι επιρρεασμενοι από την ΕΕΑ, γι'αυτό μας παίζει ο ΟΦΗ.
Σε ακουσε αδελφε και βαζει στοχ. Για τα στημενα. Παντως τετοια αδιαφορια που εχω..... μας ξενερωσε τελιως αυτος....τι να περιμενω αμα παιξουμε με καμια σοβαρη ομαδα? Τι μαμωτο....
Επιτέλους είδα καλό κόρνερ εκτελεσμένο από παίχτη μας και αυτός ήταν ο Στοχ που παραλίγο να βάλουμε γκολ. Έλεος Φερειρα με τα κολλήματα σου, τον καλύτερο μας παίχτη απενεργοποιησες..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Σάβ 20 Ιουν 2020, 21:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άμα δεν περασεις τελικο κυπέλλου στα καπάκια στην επόμενη γκέλα θα σε στειλει δεν εχει κ πολλές υπομονες ο Σαββίδης χαλάρωσε κ το φφπ, το τίμιο θα ταν να παραιτηθ εις στην επόμενη αποτυχία γτ άμα σε ματιασει ο λαός του ΠΑΟΚ 1000χρονια γκαντεμια εχει το μενού
Εγω λεω να τον κρατήσουμε...
Ο ανθρωπος εχει δουλεια να κανει του χρονου!
Δεν προλαβαινει να μας ρίξει φετος!
Να δω ποιος θα τον δικαιολογησει μετα κι απο το σημερινό...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk