Αυτό ακριβώς. Όχι οτι ολοι οι παίκτες (πλην εξαιρέσεων) ανεξαρτήτου ηλικίας ήταν χώμα...το προβλημα γνωστό και είναι πορτογαλικό!!paokathens έγραψε:Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κατηγορούμε ένα μάτσο παίχτες μας που πέρυσι πήραν αήττητο πρωτάθλημα και έκαναν νταμπλ με το 3ο συνεχόμενο κύπελλο και να μη βλέπουμε το βασικό πρόβλημα που είναι η τακτική και η γενικότερη εικόνα που βγάζει η ομάδα. Δλδ, έπαθαν όλοι γεράματα ξαφνικά και ξέχασαν το τόπι. Οκ, μάλλον εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι καλά.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
- Metagrafakias
Παιδες μην τρελενεστε απλα αυτη η ομαδα εκλεισε ο κυκλος της στο χερι της διοικησης ειναι να ανοιξει ενας καινουριος....εφτασε στο πικ της πηρε αητηττο πρωταθλημα συν κυπελο και ηταν επιβλητικη ολη τη χρονια...μην ξεχνατε οτι για να φτασουμε σε αυτο σημειο υπηρξε ενα πλανο 3ετιας...οταν αυτο το γκρουπ παικτων το εχτισε με 28 και πανω παικτες λογικο ειναι να εχεις μια καλη 3ετια αντε 4ετια....ελπιζω ο νεος κυκλος που θα ανοιξει να γινει με γκρουπ παικτων απο τις φοβερες ακαδημιες μας που θα σαρωσουν τα επομενα χρονια τους τιλους στην Ελλαδα!!!
Καλή κίνηση αντί για την επιστροφή του Πριγιοβιτς θα ήταν μια κίνηση για τον Πόνσε που ήταν στην ΑΕΚ και τώρα στην Σπαρτάκ. Ειδικά αν μπορεί να γίνει μια συμφωνία με έμψυχα ανταλλάγματα.
- paokathens
Δε διαφωνώ ότι ο κύκλος έχει κλείσει, απλά βλέπω να μειώνουμε την αξία παιχτών έτσι εύκολα. Τελοσπαντων, ο καθένας έχει το δικό του σκεπτικό κ μάλλον το δικό του τρόπο που αντιλαμβάνεται τα πράγματα κι αυτό που βλέπει.
Ας έρθουν 10 παίχτες που θα ζητήσει ο Φερέιρα, απλά μη μειώνετε έτσι τους ανθρώπους που μας έδωσαν τόσα πολλά, γτ δεν είναι όμορφο. Αυτά από εμένα.
Ας έρθουν 10 παίχτες που θα ζητήσει ο Φερέιρα, απλά μη μειώνετε έτσι τους ανθρώπους που μας έδωσαν τόσα πολλά, γτ δεν είναι όμορφο. Αυτά από εμένα.
- rade paprica
Όπως έγραψε και ένας φίλος πιο πάνω, η λογική "ας πάρουν όσα θέλουν, μήπως απ΄την τσέπη μας τα βάζουμε" αποδείχθηκε λανθασμένη
Αν το καταλαβαίνω σωστά (δεν έχω ειδικές γνώσεις, ούτε φυσικά κάποια εσωτερική πληροφόρηση, οπότε αν κάνω λάθος διορθώστε με):
1. Η ομάδα όχι απλώς δεν στηρίζεται στα πόδια της οικονομικά αλλά έχει συνεχόμενα μεγάλες ζημίες. Νομίζω όλοι θέλουμε κάποια στιγμή ο ΠΑΟΚ να στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις και η όποια "εξωτερική" συμβολή να είναι για το κάτι παραπάνω
2. Ίσως βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να αναγκαστούμε να πουλήσουμε παίκτες για οικονομικούς λόγους και όχι για αγωνιστικούς/σχεδιασμού. Είναι πραγματικά κρίμα, ιδίως αν σκεφτεί κανείς το πόσα χρήματα έχουν πέσει στον ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια
Συνεπώς όσο και αν δεν είναι ευχάριστο, προσωπικά νομίζω ότι των όποιων μεταγραφών προηγούνται οι αποδεσμεύσεις. Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θα παίξει φέτος με το ffp, αλλά με δεδομένο ότι όπως φαίνεται υπό όλα τα σενάρια η επόμενη χρονιά θα είναι μεταβατική ελπίζω να μην σπρώξουμε απλώς το οικονομικό πρόβλημα κάτω απ΄το χαλί για να το ξαναβρούμε μπροστά μας του χρόνου το καλοκαίρι
Αν το καταλαβαίνω σωστά (δεν έχω ειδικές γνώσεις, ούτε φυσικά κάποια εσωτερική πληροφόρηση, οπότε αν κάνω λάθος διορθώστε με):
1. Η ομάδα όχι απλώς δεν στηρίζεται στα πόδια της οικονομικά αλλά έχει συνεχόμενα μεγάλες ζημίες. Νομίζω όλοι θέλουμε κάποια στιγμή ο ΠΑΟΚ να στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις και η όποια "εξωτερική" συμβολή να είναι για το κάτι παραπάνω
2. Ίσως βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να αναγκαστούμε να πουλήσουμε παίκτες για οικονομικούς λόγους και όχι για αγωνιστικούς/σχεδιασμού. Είναι πραγματικά κρίμα, ιδίως αν σκεφτεί κανείς το πόσα χρήματα έχουν πέσει στον ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια
Συνεπώς όσο και αν δεν είναι ευχάριστο, προσωπικά νομίζω ότι των όποιων μεταγραφών προηγούνται οι αποδεσμεύσεις. Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θα παίξει φέτος με το ffp, αλλά με δεδομένο ότι όπως φαίνεται υπό όλα τα σενάρια η επόμενη χρονιά θα είναι μεταβατική ελπίζω να μην σπρώξουμε απλώς το οικονομικό πρόβλημα κάτω απ΄το χαλί για να το ξαναβρούμε μπροστά μας του χρόνου το καλοκαίρι
- rade paprica
Όσο για τις πιθανολογούμενες ανανεώσεις ειλικρινά ελπίζω τα ποσά που γράφονται για Βιέρι και Μάτος να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Και οι δύο είναι παίκτες που αγαπήσαμε και προσφέρανε και θέλω να πιστεύω ότι σε κάποιο τουλάχιστον βαθμό όντως δε βλέπουν τον ΠΑΟΚ απλά ως εργοδότη.
Ωστόσο, την κίνηση του Πάμπλο, πείτε μου πόσα μου δίνετε και που υπογράφω, την είδαμε μόνο από τον Πάμπλο. Και ας μην ξεχνάμε ότι δεν μιλάμε για κάνα παίκτη που έκανε όνομα στον ΠΑΟΚ, αλλά για παίκτη που έφτασε μέχρι Ρεάλ. Γι' αυτό από όλους τους παίκτες που αγαπήσαμε και μας αγάπησαν, για μένα ο Πάμπλο θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση και ιδιαίτερο σεβασμό
Και οι δύο είναι παίκτες που αγαπήσαμε και προσφέρανε και θέλω να πιστεύω ότι σε κάποιο τουλάχιστον βαθμό όντως δε βλέπουν τον ΠΑΟΚ απλά ως εργοδότη.
Ωστόσο, την κίνηση του Πάμπλο, πείτε μου πόσα μου δίνετε και που υπογράφω, την είδαμε μόνο από τον Πάμπλο. Και ας μην ξεχνάμε ότι δεν μιλάμε για κάνα παίκτη που έκανε όνομα στον ΠΑΟΚ, αλλά για παίκτη που έφτασε μέχρι Ρεάλ. Γι' αυτό από όλους τους παίκτες που αγαπήσαμε και μας αγάπησαν, για μένα ο Πάμπλο θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση και ιδιαίτερο σεβασμό
- Mauricio-8-
Αν θέλουμε μια ομάδα που να πρωταγωνιστεί του χρόνου να παίζει ωραία μπάλα και να κάνει καλά παιχνίδια στο Europa Leugue και μια καλή πορεία εκει πρέπει αρχικά να ξεχάσουμε το Champions leugeu δεν μπαινουμε με τίποτα ετσι οπως εχουνε γινει τα πράγματα και να επικεντρωθούμε στο Europa να καθαριστεί το ροστερ μας απο παίκτες που πλέον τελιώσανε και είναι αρκετοί και να γίνουνε μεταγραφές στυλ Τσιμιροτ Ροντίγκες κτλ ελέυθεροι πιτσιρικάδες με εξελιξη!Τι σήμαίνει αυτο ΜΑΤΟΣ ΒΙΕΡΗΝΙΑ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ ΒΑΡΕΛΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ ΑΚΠΟΜ ΒΕΡΝΜΠΛΟΥΜ ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ ΣΤΟΧ ΤΕΛΟΣ!!!!ΠΟΥΛΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΛΗΜΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΦΡΑΓΚΑ και χτιζεις απτην αρχή μια καινούγια ομάδα!Πέρνεις σίγουρα εναν καλό ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΔΕΞΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΧΑΦ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΙΣΙΤΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΞΤΡΕΜ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑΕΙ!
Εγώ έναν κιλερ σαν τον πριγιοβιτς τον θέλω στον πάγκο. Τι και αν δεν έχει παίξει μπάλα τόσο καιρό, μέχρι τον χειμώνα θα έχει επανέλθει
- Mauricio-8-
Και εννοειτε οτι αφήνουμε τις πανάκριβες και αχρηστες μεταγραφές απο Ρωσίες κτλ!Κοιτάς να φερεις παίκτες που έχουνε παίξει σε Ισπανία Γερμάνια και ας είναι και β εθνικής οπως ο ΜΑΚ κάποτε!
- Mitsospaoki4
- Moderator
Άσε τις αναλύσεις και ρίξε μας κάνα παπά.Mauricio-8- έγραψε:Αν θέλουμε μια ομάδα που να πρωταγωνιστεί του χρόνου να παίζει ωραία μπάλα και να κάνει καλά παιχνίδια στο Europa Leugue και μια καλή πορεία εκει πρέπει αρχικά να ξεχάσουμε το Champions leugeu δεν μπαινουμε με τίποτα ετσι οπως εχουνε γινει τα πράγματα και να επικεντρωθούμε στο Europa να καθαριστεί το ροστερ μας απο παίκτες που πλέον τελιώσανε και είναι αρκετοί και να γίνουνε μεταγραφές στυλ Τσιμιροτ Ροντίγκες κτλ ελέυθεροι πιτσιρικάδες με εξελιξη!Τι σήμαίνει αυτο ΜΑΤΟΣ ΒΙΕΡΗΝΙΑ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ ΒΑΡΕΛΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ ΑΚΠΟΜ ΒΕΡΝΜΠΛΟΥΜ ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ ΣΤΟΧ ΤΕΛΟΣ!!!!ΠΟΥΛΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΛΗΜΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΦΡΑΓΚΑ και χτιζεις απτην αρχή μια καινούγια ομάδα!Πέρνεις σίγουρα εναν καλό ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΔΕΞΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΧΑΦ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΙΣΙΤΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΞΤΡΕΜ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑΕΙ!
Έχεις χάσει την φόρμα σου φέτος :p
Τερμα πριν απο οτιδηποτε αλλο. Αν κανουμε μια και μονο μια μεταγραφη αυτη πρεπει να ειναι τερμα.
ο ρέι είναι καλός τερματοφύλακας
σίγουρα καλύτερος από τους 2 που έχουμε
σίγουρα καλύτερος από τους 2 που έχουμε
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Τον Ρει αν εκανε αυτα που καναν και οι δυο τους φετος θα τον καιγαμε στη σεντρα του γηπεδου.