Abel Fernando Moreira Ferreira
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Σε αυτό το βαρύ που λέει , η φετινή αγωνιστική εικόνα τον δικαιώνει.
Δε ξέρω τι είναι το υλικό που είχε ο καθένας ,αλλά το αποτέλεσμα που έβγαλε στο γήπεδο το κάθε υλικό ήταν φεραρι με σιτροεν.
Απλά ο τύπος έχει μεγάλη ευθύνη που εμφανιστήκαμε στα κυβικα της σιτροεν. Λύσεις θα ήθελα και προτάσεις , όχι διαπιστώσεις.
Δε ξέρω τι είναι το υλικό που είχε ο καθένας ,αλλά το αποτέλεσμα που έβγαλε στο γήπεδο το κάθε υλικό ήταν φεραρι με σιτροεν.
Απλά ο τύπος έχει μεγάλη ευθύνη που εμφανιστήκαμε στα κυβικα της σιτροεν. Λύσεις θα ήθελα και προτάσεις , όχι διαπιστώσεις.
- bersekeros
Εδώ τα έχει πει επίσημα,Patron έγραψε:Οπα μάγκες για να καταλάβω
Φαρμακοποιέ μίλησες με Αμπελ κ σου είπε τα (α) και (β) που ανέφερες; Δηλαδή πιστεύει το (β) για το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας του;
Σοβαρολογούμε;!!!;
το ανεπίσημο σε πείραξε;
«Εγώ θα πω αυτό που νιώθω. Μερικές φορές μας κοστίζει πολύ να το παραδεχτούμε. Αυτή τη στιγμή, ο αντίπαλος είναι σε καλύτερη κατάσταση από εμάς. Δε μου αρέσει να δικαιολογούμαι, ψάχνοντας θέματα που δεν υπάρχουν, όπως ότι τα αποδυτήρια δεν είναι καλά. Όχι, αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος. Πρέπει να έχουμε το κουράγιο να το πούμε, γιατί έτσι θα αντιστρέψουμε την κατάσταση»
«Θέλουμε να είμαστε στην 1η θέση. Αλλά κι ο αντίπαλος, παιχνίδι με το παιχνίδι έχει δείξει ότι είναι καλύτερος. Δεν πρέπει να ψάχνουμε προβλήματα εντός ομάδας, ενώ μπορούμε απλά να πούμε ότι αυτή τη στιγμή, τώρα, ο αντίπαλος είναι καλύτερος. Δεν χρειάζεται να βρίσκουμε δικαιολογίες. Σίγουρα, πρέπει κι εμείς όλοι, να κάνουμε πολύ καλύτερα από αυτά που κάνουμε μέχρι τώρα».
Η παραπάνω δήλωση είναι μετά το
1-1 με την Ξάνθη στα Πηγάδια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Παρ 19 Ιουν 2020, 15:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λοιπόν φίλοι μου καλοί, ας κάνουμε τα πράγματα λίγο ποιο απλά στην κουβέντα μας. Ας μου πει κάποιος που δεν θέλει τον Φερέιρα, τι σημαίνει η φράση στηρίζω ή θα στηριχθεί ο προπονητής. Έμπρακτα όμως. Πώς ένα κλάμπ στηρίζει έναν προπονητή.
Όχι γιαπας συγνώμη δεν τον δικαιώνει
Η σύγκριση παραπέμπει σε χαοτική διαφορά, δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο.
Μπερσε
Αυτό που παρέθεσες δεν έχει καμία σχέση με σύγκριση Φεράρι-Σιτροέν. Μια απλή παραδοχή ότι ο αντίπαλος είναι καλύτερος.
Η σύγκριση παραπέμπει σε χαοτική διαφορά, δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο.
Μπερσε
Αυτό που παρέθεσες δεν έχει καμία σχέση με σύγκριση Φεράρι-Σιτροέν. Μια απλή παραδοχή ότι ο αντίπαλος είναι καλύτερος.
- ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ
Η πρόσφατη ιστορία του συλλόγου μας έχει διδάξει, οτι οι βεβιασμένες απολύσεις προπονητών δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα,παρά μόνο αποτελούν τροχοπέδη της εξέλιξης του.Τα στοιχεία υπάρχουν, είναι περιττό να αναφερθώ στην καθεμία περίπτωση ξεχωριστά, άλλωστε όλοι μας τις γνωρίζουμε.Οι πλέον πετυχημένες σεζόν της νεότερης ιστορίας μας είχαν προπονητή ο οποίος είχε στηριχθεί απο την διοίκηση περισσότερο του ενός έτους.Totem_pk έγραψε:Στο παρα-ανω καιστο προηγουμενο.ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:Νομίζω ΑπόστοληΑ οτι μπορώ να χαρακτηρίσω ένα επιχείρημα αίολο αν βασίζεται πάνω σε εικασίες.
Συμφωνώ απόλυτα οτι οι απόψεις πρέπει να γίνονται σεβαστές απο όλους, ασχέτα αν διαφωνούμε,
όμως αν προσωπικά ισχυριζόμουν οτι με τον Φερέιρα ο ΠΑΟΚ παίζει το πιο όμορφο ποδόσφαιρο
που έχω δει, διότι βγάζουμε πάνω απο 30 τελικές ανά παιχνίδι, κάλλιστα κάποιος θα ήταν σε θέση
να χαρακτηρίσει το επιχείρημα μου αίολο, καθώς δεν βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.
Λοιπον φιλε τα επιχειρηματα μας ειναι αιολα. Πες ενα εσυ δικο σου επιχειρημα γιατι πρεπει να γινει αυτο που προτεινεις. Ολοι οι υπολοιποι τα γραψαμε.δυστυχως φιλε μου δεν υπαρχει ουτε ενα θετικο που να εχει δειξει ο προπονητης μας. Ουτε ΕΝΑ.
Απλα δεν κραυγάζουμε αναρθρα Γιατι σεβομαστε τις αποφασεις της διοικησης και των υπολοιπων ανθρωπων της ομαδας και ισως και την οικονομικη κατασταση της ομαδας. Τωρα περπαταμε με την ελπιδα οτι ισως δειξει κατι. Παντως περα απο αυτα θα ηθελα φιλε να δω τα δικα σου (μη αιολα) επιχειρηματα για το αντιθετο. Και οπως ειπε και ο αλλος αδελφος ολοι οι αλλοθρησκοι να τον κρατησουμε θελουνε.
-
Luigi Vampa
Για διάφορα σιτροέν φεραρρι σίγουρα δε μιλάμε, αλλά ότι φέτος είναι καλύτεροι από μας δεν βλάπτει να το παραδεχτούμε. Πιο νέα, πιο αθλητική ομάδα, με κάποιες σταθερές που εμείς δεν έχουμε. Τέρμα, Σέντερ μπακ, σκυλιά στο κέντρο κ έναν έμπειρο που έκανε τη διαφορά μεσοεπιθετικα συν προπονητή που είναι ο δεύτερος του χρόνος στην ομαδα. Δεν είναι κάτι το εξαιρετικό αλλά ήταν καλύτεροι από μας φετος.
Ειδικα για το δευτερο, μαλλον τα χει χαμενα!ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Για να βοηθήσω την κουβέντα θα πω τα εξής δύο στοιχεία: α} πιστεύει ότι ο βασικός λόγος που δεν πήγε καλά, αγωνιστικά, η χρονιά είναι η τύχη (ατυχίες,τραυματισμοί κλπ) και β) νιώθει ότι προσπαθεί να ανταγωνιστεί μια φερραρι ενώ αυτός έχει κάτι σαν σιτροεν.
Βαρύ αλλά αυτό πιστεύει...
Ανταγωνιζεται ενα μερσεντζ εχοντας αυτος ενα φεραρι, στο οποιο ομως δεν εκανε καλο σερβις, το πηγε σε δικο του συνεργειο και του αλλαξαν τα φωτα, και το λειτουργει χωρις να εχει τσεκαρει τα λαδια και βαζοντας του λαθος καυσιμο!
Λογικο να τον προσπερασει το μερσεντεζακι αν αυτος δεν εχει ιδεα απο σουπερ καρς και αχρηστευσε την Φεραρι του!
Ας παει ο ανθρωπος αλλου να παρει κανα πειραγμενο οπελ μαντα να κανει τη δουλεια του!
Ως εκει φτανουν οι γνωσεις του!
Abel Fernando Moreira Ferreira
Εχουν φαγωθει ολοι να βγαλουν τον γαυρο καλυτερο απο εμας!
Οχι κυριοι, ο γαυρος ηταν απλα πιο καλα προπονημενος και με καλυτερα τρεξιματα!
Ειδικα στο δευτερο στοιχειο πρεπει να ημασταν η ομαδα με την χειροτερη φυσικη κατασταση ολη τη σεζον!
Δεν θα μας τρελανει τωρα ο *********** , που βλεπει τον αντιπαλο ως φεραρι!
Αν αυτος χρειαζεται την Λιβερπουλ για να κερδιζει αυτον τον γαυρο, τοτε δεν εχουμε καμια απολυτως ελπιδα!
Ηρθε απο την Μπραγκουλα στον ΠΑΟΚ και μαλλον το ταβανι του ηταν για κανα ρουλη η κανα Ατρομητο...
Ώπα λίγο με τις εκφράσεις! Προπονητής της ομάδας είναι ακόμα.
Μαύρο χιόνι
Οχι κυριοι, ο γαυρος ηταν απλα πιο καλα προπονημενος και με καλυτερα τρεξιματα!
Ειδικα στο δευτερο στοιχειο πρεπει να ημασταν η ομαδα με την χειροτερη φυσικη κατασταση ολη τη σεζον!
Δεν θα μας τρελανει τωρα ο *********** , που βλεπει τον αντιπαλο ως φεραρι!
Αν αυτος χρειαζεται την Λιβερπουλ για να κερδιζει αυτον τον γαυρο, τοτε δεν εχουμε καμια απολυτως ελπιδα!
Ηρθε απο την Μπραγκουλα στον ΠΑΟΚ και μαλλον το ταβανι του ηταν για κανα ρουλη η κανα Ατρομητο...
Ώπα λίγο με τις εκφράσεις! Προπονητής της ομάδας είναι ακόμα.
Μαύρο χιόνι
Η περσινή ομάδα είναι πόρσε που έκαψε φλάντζα, καίει λάδια και αποδίδει όπως ένα Σιτροέν. Αλήθεια είπε. Μην βγάζουμε τους τραυματισμούς από την εξίσωσηcambiaso έγραψε:ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Για να βοηθήσω την κουβέντα θα πω τα εξής δύο στοιχεία: α} πιστεύει ότι ο βασικός λόγος που δεν πήγε καλά, αγωνιστικά, η χρονιά είναι η τύχη (ατυχίες,τραυματισμοί κλπ) και β) νιώθει ότι προσπαθεί να ανταγωνιστεί μια φερραρι ενώ αυτός έχει κάτι σαν σιτροεν.
Η περσινή αήττητη νταμπλουχα ομάδα ως επί το πλείστον δλδ είναι citroen....Δλδ αυτός καμία ευθύνη η ατυχία κ η ομάδα φταίνε...Ένας ακόμη λόγος από τους πολλούς για να φύγει.
-
Panagos612
ο γαυρος δεν εχει ομαδα , απλα διπλα σε εμας ολοι φαίνονται μπαρτσελονα...
Ο γαυρος σε κανενα παιχνιδι δεν σε πατησε για να δικαιολογησει αυτην την διαφορα,ολα στις λεπτομεριες κριθηκαν .Αμπελ ζητα παικτες για να δουμε επιτελους τον ΠΑΟΚ των ονειρων μας.
- bersekeros
Εγώ δεν το παραδέχομαι.Luigi Vampa έγραψε:Για διάφορα σιτροέν φεραρρι σίγουρα δε μιλάμε, αλλά ότι φέτος είναι καλύτεροι από μας δεν βλάπτει να το παραδεχτούμε. Πιο νέα, πιο αθλητική ομάδα, με κάποιες σταθερές που εμείς δεν έχουμε. Τέρμα, Σέντερ μπακ, σκυλιά στο κέντρο κ έναν έμπειρο που έκανε τη διαφορά μεσοεπιθετικα συν προπονητή που είναι ο δεύτερος του χρόνος στην ομαδα. Δεν είναι κάτι το εξαιρετικό αλλά ήταν καλύτεροι από μας φετος.
Για να φτάσει αυτή η ομάδα να σου φαίνεται καλύτερη , έχουν γίνει καταρχήν τραγικά λάθη από τον προπονητή , που δεν έχει ιδέα που βρίσκεται και τι πόλεμο έχει φάει η ομάδα από τηλεοπτικό που δεν πήρες με πρωθυπουργική απόφαση για οικονομικό στραγγαλισμό , "στημένες" επιτροπές, δικαστές που δεν δικάζουν, καθημερινό οχετό δηλώσεων για διαιτησίες που δήθεν ευνοούν τον ΠΑΟΚ , υπουργούς "υπαλλήλους" , προσπάθεια απαξίωσης του περσινού πρωταθλήματος ως πρωταθλήματος ντεμέκ των πρεσπών κλπ κλπ.
Όχι δεν ήταν καλύτερος ο γάβρος. Σπρώξιμο, απίστευτο σπρώξιμο από παντού έφαγε για να βγει πρώτος.
Αν είχε τον πόλεμο που είχαμε εμείς, δεν ξέρω αν έβγαινε και τρίτος.
Επίσης αν είχαμε κάποιον προπονητή με στοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα - ικανότητα αλλά και της ομάδας που βρίσκεται και παρέλαβε και τους παίκτες που παρέλαβε,
αμφιβάλλω πολύ αν τελικά , παρά τον τεράστιο εξωαγωνιστικά πόλεμο, θα έβγαινε πρώτος ο πουστ*γαυρος.
Την ερυθρόλευκη προπαγάνδα ότι ήταν καλύτερος και λοιπές πίπες βοθρολιμανιώτικες , εγώ δεν τις αποδέχομαι.
Σιγά μην αποδεχτώ και τα πέτσινα πρωταθλήματα , της παράγκας, επειδή είχε καλούς παίκτες ο θείος...
kos έγραψε:Η περσινή ομάδα είναι πόρσε που έκαψε φλάντζα, καίει λάδια και αποδίδει όπως ένα Σιτροέν. Αλήθεια είπε. Μην βγάζουμε τους τραυματισμούς από την εξίσωσηcambiaso έγραψε:ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Για να βοηθήσω την κουβέντα θα πω τα εξής δύο στοιχεία: α} πιστεύει ότι ο βασικός λόγος που δεν πήγε καλά, αγωνιστικά, η χρονιά είναι η τύχη (ατυχίες,τραυματισμοί κλπ) και β) νιώθει ότι προσπαθεί να ανταγωνιστεί μια φερραρι ενώ αυτός έχει κάτι σαν σιτροεν.
Η περσινή αήττητη νταμπλουχα ομάδα ως επί το πλείστον δλδ είναι citroen....Δλδ αυτός καμία ευθύνη η ατυχία κ η ομάδα φταίνε...Ένας ακόμη λόγος από τους πολλούς για να φύγει.
Για αυτήν την απόδοση ο ίδιος δλδ δεν έχει ευθύνη.?Κανει σωστή διαχείριση του ρόστερ.?Έχει η ομάδα τρεξιματα κ φυσική κατάσταση?Εκγυμναζει δλδ σωστά την ομάδα?Μην το απαξιώνουμε εντελώς το ρόστερ και να μιλάμε για Σιτροέν.Σιγουρα ο γαύρος ήταν καλύτερος κ σε καλύτερο φεγγάρι αλλά μέχρι εκει.
Το θέμα είναι γιατί μια ομάδα που ήταν πέρσι δύο σκαλιά κάτω,φέτος είναι δύο σκαλιά πάνω.Luigi Vampa έγραψε:Για διάφορα σιτροέν φεραρρι σίγουρα δε μιλάμε, αλλά ότι φέτος είναι καλύτεροι από μας δεν βλάπτει να το παραδεχτούμε. Πιο νέα, πιο αθλητική ομάδα, με κάποιες σταθερές που εμείς δεν έχουμε. Τέρμα, Σέντερ μπακ, σκυλιά στο κέντρο κ έναν έμπειρο που έκανε τη διαφορά μεσοεπιθετικα συν προπονητή που είναι ο δεύτερος του χρόνος στην ομαδα. Δεν είναι κάτι το εξαιρετικό αλλά ήταν καλύτεροι από μας φετος.
Από πού και ως που είναι πιο νέα και πιο αθλητικη?
27,7 μέσο όρο ηλικίας η 11αδα του ΠΑΟΚ 27,1 του γαύρου στο ντέρμπι στο πρωτάθλημα.
Η περσινή ομάδα του γαύρου ( χωρίς καν τους βαλμπουενα,αραμπι των 35 και 33 χρόνων αντίστοιχα) γιατί δεν ήταν πιο αθλητικη?
Τα σκυλιά στο κέντρο είναι ο μπουχαλακης και ο γκιγερμε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 19 Ιουν 2020, 16:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Ναι, ανάμεσα σε πολλά άλλα είπε κι αυτά. Και έδειξε να το πιστεύει, δεν το είπε απλά στην εξέλιξη μιας πολύ χαλαρής κουβέντας.Patron έγραψε:Οπα μάγκες για να καταλάβω
Φαρμακοποιέ μίλησες με Αμπελ κ σου είπε τα (α) και (β) που ανέφερες; Δηλαδή πιστεύει το (β) για το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας του;
Σοβαρολογούμε;!!!;
Πραγματικά δε ξέρω αν είναι σωστό να αναφέρω άλλες λεπτομέρειες οπότε κρατήστε αυτό που είπα εξαρχής: δε βλέπω πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος μπορεί να πετύχει επαγγελματικα εδώ. Γιατί για να πετύχεις απαιτείται πίστη στον εαυτό σου και τις ικανότητες σου που δεν τη διαθέτει.