Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευση από jibbie »

[youtube]yzaSjguatww[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Γκίκα το σχόλιο σου το διέγραψα εγώ.

Α. Για τις μεταγραφές των παικτών κάποια από όσα λες έχουν βάση. Δεν αποδεικνύουν όμως κάτι,όπως άλλωστε δεν απέδειξαν και τις άλλες ομάδες που έκαναν αντίστοιχες μεταγραφές. Σωστά;

Β. Σε ότι αφορά τα ξενοδοχεία, τα δ.ς. και τις επιρροές όλα όσα λες είναι εκτός τόπου και χρονου. Είναι άλλο πράγμα να στήνεται ένα ολόκληρο πανηγύρι γύρω από ανυπόστατες κατηγορίες και ΜΕΤΆ να αναγκάζονται οι εμπλεκόμενοι να συρθούν σε αλλαγές. Και εντελώς άλλο πράγμα να δεχόμαστε πως όλα αυτά ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ότι ο ΠΑΟΚ όντως επηρέασε την αποδοση και τις επιλογές μια άλλης ομάδας .

Τα ξενοδοχεία είναι ξενοδοχεία και οι ομάδες ομάδες.

Και οι νόμοι είναι νόμοι. Δεν μπορεί να τους ξεχειλωνουμε όσο θέλουμε για να χωρεσουν τις εμπνεύσεις μας.

Σε κάθε περίπτωση όλο σου το σκεπτικό δεν μου προκαλει καμία έκπληξη. Ειναι ξεκάθαρο πως στην προσπάθεια να το παίξεις "μη υποταγμένος" στην πράξη οικειοθελώς υποτασσεσαι σε κατι πολύ χειρότερο και αποδεδειγμένα βρώμικο.

Το έχεις γαμησει το θέμα με τις περισπούδαστες εξυπνάδες και τον ραγιαδισμο σου στις ορέξεις των αντιπαλων μας.

Το τι ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΙΣ εσύ και κάποιοι άλλοι από κάποιες σχετικες-ασχετες καταστάσεις, δεν σημαίνει ότι κάτι ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ τόσο καιρό που κατατίθενται στοιχεία. Μάλλον το αντίθετο έγινε. Καμία πράξη που να δείχνει επιρροή του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη δεν έχει καταγγελθεί. ΚΑ ΜΙ Α.

Και εκεί κλείνει το θέμα.

ΟΤΑΝ ΘΑ, ΤΟΤΕ ΝΑ.

ΥΓ. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως δεν έγιναν ΛΑΘΗ και ΜΑΛΑΚΙΕΣ από την πλευρά του ΠΑΟΚ ως προς τη διαχείριση και την αντιμετώπιση του σκανδάλου. Αλλά σε αυτό τον σκατοτοπο έχει αποδειχθεί πως είναι από πριν δεδομένο πως θα χάσεις ΟΤΙ κι αν κάνεις γιατί απλά δικαστές υπουργοί και όλοι οι φορείς και τα ΜΜΕ είναι στημένα. Οπότε η αυτοκριτική θέλει μέτρο.
george188

Δημοσίευση από george188 »

navigator11 έγραψε:Δε χαλάω τίποτα. Υπενθυμίζω γεγονότα. Αυτά είναι γεγονότα, έχουν λάβει χώρα. Δεν είναι ασθενική επιχειρηματολογία τύπου "αν πιστεύεις ότι ο x Καλπαζίδης από μόνος του ενδιαφέρθηκε για το le chalet πρέπει να είσαι αφελής". Με το ίδιο σκεπτικό λοιπόν ας αντιπαραβάλλω κι εγώ σαν επιχείρημα ότι όποιος πιστεύει ότι οι βατιδοκαρυπίδηδες πχ ιδία και αγνή βουλήσει ενδιαφέρθηκαν να "αποκτήσουν" τις ομάδες, που "τρέχουν", είναι το επιεικέστερο μπουνταλάδες. Μπορώ να το αποδείξω; Χλωμό. Η εισαγγελέας Σπανού βέβαια υποστηρίζει ότι εκ στοιχείων προκύπτει πως επρόκειτο στο όχι ιδιαίτερα μακρινό παρελθόν για δορυφόρους του γαύρου. Αν μπορούσε κάποιος να μας παρουσιάσει κάποιο απτό, όχι απλά εικοτολογικό, στοιχείο για το ότι ο Σαββίδης "έσπρωξε" τον όποιο Καλπαζίδη να αγοράσει ένα ξενοδοχείο, που σε τίποτα απολύτως βέβαια δεν επηρεάζει την εν γένει λειτουργία σε επίπεδο αγωνιστικής και μη συμπεριφοράς, μιας ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας, ας μας το εμφανίσει. Να το κουβεντιάσουμε.
Μα δεν αναφέρει κανείς πως ακριβώς επηρέασε ο ΠΑΟΚ την ξάνθη και σε ποιες αποφάσεις..Γιατί με το φτωχό μου το μυαλό θα έπρεπε κάποιος να πει οτι πχ ο ΠΑΟΚ έβαλε την Ξάνθη να ψηφίσει το τάδε. Τα στοιχεία αυτό μας δείχνουν. Ποτέ, κανείς και πουθενά
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ελπίζω να μην αθωωθούν, με αυτό το σκεπτικό, τόσο ο gay, όσο κι ο Ατρόμητος και οι λοιποί δορυφόροι του, γιατί, προσωπικά τουλάχιστον, θα βγω (πάλι) να κράζω την δικαιοσύνη και το κράτος του χαβουζοβοθρολιμανιστάν...
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

Σοβαρα τωρα πιστευετε οτι υπαρχει εστω 0.0001 %να παθει κατι ο γαυρος στο μητσοτακισταν που ζουμε?ξυπνατε
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

george188 έγραψε:
navigator11 έγραψε:Δε χαλάω τίποτα. Υπενθυμίζω γεγονότα. Αυτά είναι γεγονότα, έχουν λάβει χώρα. Δεν είναι ασθενική επιχειρηματολογία τύπου "αν πιστεύεις ότι ο x Καλπαζίδης από μόνος του ενδιαφέρθηκε για το le chalet πρέπει να είσαι αφελής". Με το ίδιο σκεπτικό λοιπόν ας αντιπαραβάλλω κι εγώ σαν επιχείρημα ότι όποιος πιστεύει ότι οι βατιδοκαρυπίδηδες πχ ιδία και αγνή βουλήσει ενδιαφέρθηκαν να "αποκτήσουν" τις ομάδες, που "τρέχουν", είναι το επιεικέστερο μπουνταλάδες. Μπορώ να το αποδείξω; Χλωμό. Η εισαγγελέας Σπανού βέβαια υποστηρίζει ότι εκ στοιχείων προκύπτει πως επρόκειτο στο όχι ιδιαίτερα μακρινό παρελθόν για δορυφόρους του γαύρου. Αν μπορούσε κάποιος να μας παρουσιάσει κάποιο απτό, όχι απλά εικοτολογικό, στοιχείο για το ότι ο Σαββίδης "έσπρωξε" τον όποιο Καλπαζίδη να αγοράσει ένα ξενοδοχείο, που σε τίποτα απολύτως βέβαια δεν επηρεάζει την εν γένει λειτουργία σε επίπεδο αγωνιστικής και μη συμπεριφοράς, μιας ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας, ας μας το εμφανίσει. Να το κουβεντιάσουμε.
Μα δεν αναφέρει κανείς πως ακριβώς επηρέασε ο ΠΑΟΚ την ξάνθη και σε ποιες αποφάσεις..Γιατί με το φτωχό μου το μυαλό θα έπρεπε κάποιος να πει οτι πχ ο ΠΑΟΚ έβαλε την Ξάνθη να ψηφίσει το τάδε. Τα στοιχεία αυτό μας δείχνουν. Ποτέ, κανείς και πουθενά

Τι να αναφέρει ρε αδερφέ και ποιός;; Έφτασαν να σου πούνε στα σοβαρά, σαν επιχείρημα, αυτοί που σε "καταδίκασαν" δεσμευτικά :lol: ότι είχες κλείσει/συζητούσες με τον Ζίφκοβιτς και παρά ταύτα ο αντίπαλος προπονητής έκρινε ότι μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον συγκεκριμένο σε αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Σε περίοδο που δεν είχε καν εμπλοκή, νομίζω, ο όποιος Καλπαζίδης με το ξενοδοχείο. Μεταξύ ενός βουνού άλλων μαλακιών, που προκαλούν κλαυσίγελο. Τι να κάτσουμε να συζητήσουμε. Αν δεν είναι κάποιος πραγματικά εγκάθετος, μπορεί να καταλάβει. Και το σταματάω εδώ. Δεν αξίζει να ασχοληθώ περαιτέρω.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Αναμένω τα πρώτα διθυραμβικά ΑΡΔθρα, για τον τεράστιο, Μπουτσικάριο θρίαμβο-χαστούκι κατά του gay-gate...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ρε τον Ατρομητο :lol:
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Πάντως νομίζω ότι επιβεβαιώνεται η πρόσφατη φημολογία περί νέου τραστ!
SunAce16

Δημοσίευση από SunAce16 »

Σε αναμονή εξώδικης διαμαρτυριας της
ΠΑΕ ΟΠΑΛΑ
Ολυμπιακός
Πανιώνιος
Άρης
Λάρισα
Ατρομητος

Εδώ και ο ύμνος της, τραγουδισμένος "προφητικά" από τον μεγάλο ΑΝΤΎΠΑ

[youtube]lTBwTZHDBxw[/youtube]
Άβαταρ μέλους
goran 64

:lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

SunAce16 έγραψε:Σε αναμονή εξώδικης διαμαρτυριας της
ΠΑΕ ΟΠΑΛΑ
Ολυμπιακός
Πανιώνιος
Άρης
Λάρισα
Ατρομητος

Εδώ και ο ύμνος της, τραγουδισμένος "προφητικά" από τον μεγάλο ΑΝΤΎΠΑ

[youtube]lTBwTZHDBxw[/youtube]

Τι ατρό(μα)μητος τι αστε(λέ)ρας...

ΟΠΑΛΑ ΟΠΑΛΑ ....αυτός ο έρωτας τσακίζει κόκκαλα!!! Πάμε γι' άλλα, πάμε γι' άλλα Σουζάνα μου , Σκυζάνα μου ...ταξίδια πιο μεγάλα!
Μη σε νοιάζουν όλα τ' άλλα ... παλετούλα μου κουφάλα!!!

Έγραψες φίλε!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κρίμα για τον Αλέξη!
Είναι ο μόνος που θα μπορούσε να φέρει τα πάνω - κάτω!
Ειλικρινά λυπήθηκα!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Οι 8 ψήφοι υπέρ του νέου Προέδρου της SL:

1. ΠΑΟΚ
2. ΑΕΧ
3. ΠΑΟ
4. ΟΦΗ
5. Λαμία
6. Βόλος