Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από bersekeros »

ace.79.gr έγραψε:Δηλαδη οποιος λεει να μην φυγει ειναι αλλοθρησκος?
Όχι βέβαια. Δεν είπα αυτό.

ΟΛΟΙ οι αλλόθρησκοι όμως δεν θέλουν να φύγει.

ΥΓ Έχω κάτι σκώληκες στη δουλειά και κάνουν τάματα για να μείνει...για να ολοκληρώσει το έργο του μου λένε, τα τανάκια του ζέμπορα...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:είναι απολαυστικό να σας διαβάζει κανεις, όμως στο συγκεκριμένο νήμα εδω και κάποιο καιρό οι φωνές για απομάκρυνση του προπονητή μας έχουν πάρει μορφή χιονοστοιβάδας, βασιζόμενες σε αίολα επιχειρήματα.
Καλώς ήρθες, αλλά θα πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους πως ο καθένας εδώ μέσα έχει την άποψή του που για τον ίδιο είναι απόλυτα σωστή και για κάποιους άλλους, λανθασμένη. Τα αίολα επιχειρήματα για κάποιον μπορεί να είναι απόλυτα σωστά για κάποιον άλλον και αυτό είναι σεβαστό.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Δεν τον γουστάρω και θέλω να φύγει γιατί για εμένα δεν έδειξε τίποτα.
Ωστόσο δεν μπορώ να ξέρω πώς θα είχε αποδώσει εάν είχε μια ομάδα με δικές του μεταγραφές, ή κυρίως εάν ερχόμενος στην ομάδα έβρισκε ένα σταθερό προπονητικό stuff με γυμναστές και βοηθούς προπονητή κτλ το οποίο για εμένα πρέπει να υπάρχει σε μόνιμη βάση ανεξάρτητα από τον προπονητή που έρχεται.
Το κυρίως πρόβλημα θεωρώ ότι είναι στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και ξεπερνά τον εκάστοτε προπονητή
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Δημοσίευση από ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ »

Νομίζω ΑπόστοληΑ οτι μπορώ να χαρακτηρίσω ένα επιχείρημα αίολο αν βασίζεται πάνω σε εικασίες.
Συμφωνώ απόλυτα οτι οι απόψεις πρέπει να γίνονται σεβαστές απο όλους, ασχέτα αν διαφωνούμε,
όμως αν προσωπικά ισχυριζόμουν οτι με τον Φερέιρα ο ΠΑΟΚ παίζει το πιο όμορφο ποδόσφαιρο
που έχω δει, διότι βγάζουμε πάνω απο 30 τελικές ανά παιχνίδι, κάλλιστα κάποιος θα ήταν σε θέση
να χαρακτηρίσει το επιχείρημα μου αίολο, καθώς δεν βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Έχει να τις δει από το Γενάρη.

Priest, δεν έχω ελεύθερη αδερφή ρε φίλε κι η κόρη μου είναι πολύ μικρή... :lol:
θα του βρουμε αλλη νυφη
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:Νομίζω ΑπόστοληΑ οτι μπορώ να χαρακτηρίσω ένα επιχείρημα αίολο αν βασίζεται πάνω σε εικασίες.
Συμφωνώ απόλυτα οτι οι απόψεις πρέπει να γίνονται σεβαστές απο όλους, ασχέτα αν διαφωνούμε,
όμως αν προσωπικά ισχυριζόμουν οτι με τον Φερέιρα ο ΠΑΟΚ παίζει το πιο όμορφο ποδόσφαιρο
που έχω δει, διότι βγάζουμε πάνω απο 30 τελικές ανά παιχνίδι, κάλλιστα κάποιος θα ήταν σε θέση
να χαρακτηρίσει το επιχείρημα μου αίολο, καθώς δεν βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.
Φίλε δεν ξέρω αν μ έχει επηρεάσει η εικόνα προφίλ κ το nickname σου, αλλά όπως γράφεις μου φέρνει στο μυαλό τον Δαδακαριδη να παίζει το ρόλο του στην ταινία :)
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Τρέμε Φερέιρα, βλέπω ο Φράγκος δεν έβαλε ακόμα μυαλό και παίρνει πάλι σβαρνα τα ραδιόφωνα και μιλάει για μπαλα κ προπονητική.
Αν έχει κανέναν καλό προπονητη υπόψη ας τον προτείνει
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

δεν έχει πείσει είναι η αλήθεια, δεν έχει δικαιώσει μέχρι στιγμής τις μεγάλες προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί πέρσι. Ίσως είχαμε και φουσκωμένες προσδοκίες που δημιουργήθηκαν εντέχνως επικοινωνιακά για να ξεπεραστεί η πολύ δύσκολη στιγμή της αποχώρησης Λούτσε. Αλλά τίθεται ένα ζήτημα. Θα είναι στην ομάδα σίγουρα μέχρι τη λήξη (19/7) και εάν παίξουμε και τελικό ίσως και παραπάνω. Εάν όμως πάρουμε τη 2η θέση, θα παίξουμε 2ο προκριματικό και το παιχνίδι είναι 25 ή 26 Αυγούστου. Δηλαδή εάν έρθει καινούργιος προπονητής τι τύχη και τι χρόνο έχει να μάθει και να ετοιμάσει την ομάδα. Πότε θα κάνει προετοιμασία, πότε θα δοκιμάσει τους παίκτες για να τους μάθει, πως και πότε θα έχει γνώμη για μεταγραφές, αποχωρήσεις, κτλ. Δηλαδή και ο καινούργιος θα πάθει αυτό που έπαθε πέρσι ο Αμπέλ. Θα του ζητηθεί και θα νιώσει την πίεση να πετύχει ίσως τον πιο σημαντικό στόχο της χρονιά με μια ομάδα στην οποία θα είναι προπονητής 3 εβδομάδες!! Θα κινδυνεύει δηλαδή να καεί (ξεκινώντας με μια πιθανή αποτυχία) με το καλημέρα. Έτσι όπως έχει γίνει η δουλειά φέτος με τον κωρονοϊό και το πρόγραμμα, εμένα μου μοιάζει σχεδόν μονόδρομος η παραμονή του Φερέϊρα. Θα πρέπει να δούμε εξαιρετικά άσχημα πράγματα στα υπόλοιπα παιχνίδια για να αναγκαστεί να τον διώξει ο ΙΒΑΝ
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:Νομίζω ΑπόστοληΑ οτι μπορώ να χαρακτηρίσω ένα επιχείρημα αίολο αν βασίζεται πάνω σε εικασίες.
Στο παρα-ανω καιστο προηγουμενο.

Λοιπον φιλε τα επιχειρηματα μας ειναι αιολα. Πες ενα εσυ δικο σου επιχειρημα γιατι πρεπει να γινει αυτο που προτεινεις. Ολοι οι υπολοιποι τα γραψαμε.δυστυχως φιλε μου δεν υπαρχει ουτε ενα θετικο που να εχει δειξει ο προπονητης μας. Ουτε ΕΝΑ.
Απλα δεν κραυγάζουμε αναρθρα Γιατι σεβομαστε τις αποφασεις της διοικησης και των υπολοιπων ανθρωπων της ομαδας και ισως και την οικονομικη κατασταση της ομαδας. Τωρα περπαταμε με την ελπιδα οτι ισως δειξει κατι. Παντως περα απο αυτα θα ηθελα φιλε να δω τα δικα σου (μη αιολα) επιχειρηματα για το αντιθετο. Και οπως ειπε και ο αλλος αδελφος ολοι οι αλλοθρησκοι να τον κρατησουμε θελουνε.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

rainmaker έγραψε:Όπως και σε πολλές άλλες περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν, το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι να συμφωνησουμε εμείς αν ο Αμπελ είναι καλός ή όχι

Αλλά ότι κανείς δεν πιστεύει ότι η ίδια η ομάδα απ' την κορυφή ως τους μασέρ, ξερει να κρίνει αντικειμενικά και τεχνοκρατικά, αν το προπονητικό τιμ δουλεύει σωστά και έχει μέλλον.

Είναι κάποιου είδους παγκόσμιο φαινόμενο, να περιμένουμε να μας τύχουν σωστοί επαγγελματίες προπονητές για να μας κάνουν να εμπιστευτούμε το πλάνο, κι όχι το αντίστροφο.
++++++++

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ας αποφασίσουμε ποιος κάνει το περισσότερο κακό.. Βασικά ας αποφασίσει ο Γιώργος και ο Ιβάν Σαββίδης.
Είναι ο Φερέιρα? Είναι ο Βιειρίνια? Είναι ο Βαρέλα? Ο Πασχαλάκης? Ο Σβιντέρσκι? Ο Μπίσεσβαρ? Ο Μαουρίτσιο?
Περεμπιπτόντως , ρε συ Αντελίνο, δε νιώθεις? 1,5 εκ διετές? Και ο Μαουρίτσιο 1,4? Και ο Μάτος τριετές?
Έλεος!
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Μετά από πολύ πρόσφατη δίωρη κουβέντα μαζί του, αν και είμαι ορκισμένος εχθρός του προπονητή Φερειρα, έχω διαμόρφωσει την άποψη ότι σαν άνθρωπος είναι εξαιρετικός αλλά δε βλέπω πως θα επιτύχει επαγγελματικά στον ΠΑΟΚ.
Χωρίς να έχω γνωρίσει τον άνθρωπο προσωπικά, σε πιστεύω.
Φαίνεται σοβαρό άτομο αλλά δυστυχώς δεν δείχνει να διαθέτει τα «προσόντα» που είναι απαραίτητα για τον προπονητη που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ σε αυτή τη συγκυρία.

Θα επαναλάβω πως αν αποκλειστούμε από το γαύρο στο Κύπελλο είμαι βέβαιος ότι θα παραιτηθεί.

Φυσικά αν πάρουμε το κιουπι και βγούμε δεύτεροι τότε θα έχει κερδίσει το σεβασμό όλων και την παραμονή του στον πάγκο με το σπαθί του!

Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δυστυχώς το παραπάνω δεν θα συμβεί...αλλά θα χαρώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να αποδειχθω άμπαλος μ@λ@κ@ς!
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Σεβόμενος κάθε άποψη εδώ μέσα θα πω το εξής: Ο Αμπέλ είναι επικίνδυνος.Αν μείνει θα μας κλαίνε οι ρέγγες.Δε μπορώ να διαβάζω για κακοδαιμονία και πράσσειν'άλογα όταν ακόμα και στις συνεντεύξεις τύπου μας εκθέτει σαν σύλλογο.Όταν ήρθε ήμουν τρελά πωρωμένος σαν ιδέα σαν πρότζεκτ πείτε το όπως θέλετε.Και δεν είμαι κανας κομπλεξικός να παρακαλάω να κάνει λάθη για να πω σας τα έλεγα.Ο άνθρωπος όμως φαίνεται πως δε ξέρει που είναι και αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν μιλάμε για τον προπονητή του ΠΑΟΚ.Μπορεί στην καριέρα του να πετύχει (του το εύχομαι),αλλά σε εμάς αποκλείεται να πετύχει.Η στήριξη δεν αποφέρει πάντοτε καρπούς.Κι όταν αποτύχει ξανά τότε τα πράγματα θα είναι πιο σκούρα κι από ότι είναι τώρα.Φαντάζεστε του χρόνου τέτοιον καιρό να είμαστε χειρότερα και από φέτος.Εγώ φοβάμαι στη σκέψη και μόνο.Και η στήριξει προσαρμόζεται στα όσα βλέπεις μέσα από τη συνεργασία σου με κάποιον. Υπεύθυνα πείτε μου,έχει δει κανείς σας κάτι καλό φέτος και να μπορεί να πει '<<να αυτό είναι το κύριο γνώρισμα του Αμπελ και του ΠΑΟΚ>>.Αυτό μπορώ να το απαντήσω και μόνος βάζοντας όλα τα μείον που είδαμε φέτος.Άμυνα;Επίθεση;Τραυματισμοί;Αντοχές;Ψυχολογία;Επικοινωνία;Δικαιοσύνη;κ.α.
Μην προσπαθείτε να τον δικαιολογήσετε όσοι το κάνετε,δεν το θέλει ούτε ο ίδιος...
2917

Δημοσίευση από 2917 »

ούτε εμένα με έχει πείσει ο προπονητής υπάρχουν όμως πολλά αλλά...

Έχουν ξαναγραφτεί αυτά και αποτελούν δεδομένα και όχι απόψεις. Έλειψαν παίχτες σημαντικοί, πολλά πράγματα πήγανε στραβά συν τη διατάραξη ηρεμίας (πουστόγαυρος). Δε γνωρίζω αν χρειάζεται στο υπόλοιπο τιμ-συνεργατών κάποια αντικατάσταση. Πρέπει να αναλυθούν τα δεδομένα των τραυματισμών και να βγει ένα συμπέρασμα.

Η ομάδα παίζει χωρίς κέντρο.Ίσως η στόφα του πρωταθλητή να μας κράτησε και πιο ψηλά σε σχέση με άλλη ομάδα.

Ο προπονητής είναι αλήθεια έχει φάει πολλά σκ@τ@. Πρέπει να δουλέψει και να συνεργαστεί με το νέο ΤΔ.
Αν τον αλλάξει ο Ιβάν θα είναι απλά ένα πυροτέχνημα και μετά πάλι μια από τα ίδια... Ο επόμενος δεν θα ξέρει την ομάδα, θα βγει περισσότερη δουλειά μπροστά.

Ουσιαστικά δεν έχει δουλέψει ακόμα ο Άμπελ.Τα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν δεν έχουν να κάνουν με τον προπονητή.

Ο Ζαμπά (που περιμέναμε πολλά) ήταν άτυχος και δε βοήθησε ούτε βέβαια πωλήθηκε, τι να κάνεις για αυτό?

Δε μου αρέσει η μπάλα που βλέπω αλλά προσπαθώ να έχω ανοιχτό μυαλό.
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

makispaspartou έγραψε:Ας αποφασίσουμε ποιος κάνει το περισσότερο κακό.. Βασικά ας αποφασίσει ο Γιώργος και ο Ιβάν Σαββίδης.
Είναι ο Φερέιρα? Είναι ο Βιειρίνια? Είναι ο Βαρέλα? Ο Πασχαλάκης? Ο Σβιντέρσκι? Ο Μπίσεσβαρ? Ο Μαουρίτσιο?
Περεμπιπτόντως , ρε συ Αντελίνο, δε νιώθεις? 1,5 εκ διετές? Και ο Μαουρίτσιο 1,4? Και ο Μάτος τριετές?
Έλεος!
Αυτά από που προέκυψαν;;
Του Αντρέ κ του μαουρισιο είναι μείωση 50%,καθώς τόσα περίπου παίρνουν το χρόνο... Θα το δεχόμουν μόνο για το ματος 1+1 το πολύ. Ο Αντρέ με 1,2 διετές κ ο μαουρισιο όχι..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”