Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
prist64

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από prist64 »

να τον κανεις γαμπρο
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Παντρεμένος είναι...και έχει δύο κόρες , μία 13 ετών και μία 8 ετών.

Αλλά τους έχει στην Πορτογαλία. Δεν τους έφερε εδώ.

Αυτό δείχνει πολλά, όταν έχεις τριετές συμβόλαιο. Το μυαλό είναι πίσω. Να πάρουμε τα φράγκα και να γυρίσουμε πίσω στην πατρίδα.

Άμα είσαι 100% αφοσιωμένος στο project, φέρνεις και την οικογένειά μαζί. 2 χαρτιά το χρόνο παίρνεις... και σχολεία έχει και απ' όλα!
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Μετά από πολύ πρόσφατη δίωρη κουβέντα μαζί του, αν και είμαι ορκισμένος εχθρός του προπονητή Φερειρα, έχω διαμόρφωσει την άποψη ότι σαν άνθρωπος είναι εξαιρετικός αλλά δε βλέπω πως θα επιτύχει επαγγελματικά στον ΠΑΟΚ.
Δεν έχω μιλήσει μαζί του , και εμένα αυτή την αίσθηση μου δημιουργεί .
Δεν έχει την πονηριά ίσως (ή διπλωματία) να πείσει τους παίκτες να παίζουν για αυτόν .
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

bersekeros έγραψε:Παντρεμένος είναι...και έχει δύο κόρες , μία 13 ετών και μία 8 ετών.

Αλλά τους έχει στην Πορτογαλία. Δεν τους έφερε εδώ.

Αυτό δείχνει πολλά, όταν έχεις τριετές συμβόλαιο. Το μυαλό είναι πίσω. Να πάρουμε τα φράγκα και να γυρίσουμε πίσω στην πατρίδα.

Άμα είσαι 100% αφοσιωμένος στο project, φέρνεις και την οικογένειά μαζί. 2 χαρτιά το χρόνο παίρνεις... και σχολεία έχει και απ' όλα!
Όταν ήρθε γραφόταν ότι είναι ελεύθερος και νόμιζα ότι ίσχυε αυτό.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Έχει να τις δει από το Γενάρη.

Priest, δεν έχω ελεύθερη αδερφή ρε φίλε κι η κόρη μου είναι πολύ μικρή... :lol:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

ace.79.gr έγραψε:Εγω τον πιστευω,θα τον κρινω και θα πω οτι δεν κανει οταν

Α κανει προετοιμασια την ομαδα οπως θελει απ την αρχη
Β παρει πραγματικη στηριξη απ την διοικηση με τις καταληλες μεταγραφες
Γ οταν επιτελους τα βαρια συμβολαια της ομαδας παιξουν συμφωνα με αυτα που πληρωνονται.

Οταν γινουν αυτα και παλι δεν τα παει καλα ο αμπελ μαζι σας θα ειμαι στο πετροβολημα
Πιστευεις οτι αν συμβουν ολα αυτα, θα παψει να παιζει με την νοημοσυνη μας στις δηλωσεις μετα απο καθε ματς?
Γιατι αντε να το δεχτω πως για ολα οσα συμβαινουν στην ομαδα αγωνιστικα οι μισοι μπορουμε να του βρουμε ευθυνες και οι αλλοι μισοι δικαιολογιες! Αλλα αυτο το καραγκιοζιλικι με τις δηλωσεις του μετα τα ματς , που ειναι εκτος τοπου και χρονου, πως το εξηγεις?
Μηπως ειναι και ματιασμενο το αγορι μας και λεει ασυναρτησιες φετος, αλλα στην προετοιμασια θα φωναξουμε την κυραΒασω απο την Ανω Τουμπα να του κανει ενα περιποιημενο ξεματιασμα και θα στρωσει?
Γιατι ευκολα ξεχναμε τελικα...
Δεν θυμαμαι μια φορα να διαβασα σοβαρες και to the point δηλωσεις απο τον συγκεκριμενο μετα τα ματς!
Αερολογιες δικαιολογιες της κακιας ωρας, και πληρης διαστρεβλωση των οσων ειδαμε!
Εδω βγηκε και δηλωσε οτι ο γαυρος ειναι καλυτερη ομαδα απο εμας, και ακομη τον κραταμε!
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Καμιά ελπίδα υπάρχει πραγματικά κόσμος που τον υποστηρίζει.Δυστηχως αν θα συνεχίσει άλλες 2 σεζόν θα πάνε στα σκουπίδια.Οπως είπε και ένα παλικάρι , κάθε ώρα που παραμένει είναι μια χαμένη ώρα για την επόμενη σεζόν .
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Όπως και σε πολλές άλλες περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν, το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι να συμφωνησουμε εμείς αν ο Αμπελ είναι καλός ή όχι

Αλλά ότι κανείς δεν πιστεύει ότι η ίδια η ομάδα απ' την κορυφή ως τους μασέρ, ξερει να κρίνει αντικειμενικά και τεχνοκρατικά, αν το προπονητικό τιμ δουλεύει σωστά και έχει μέλλον.

Είναι κάποιου είδους παγκόσμιο φαινόμενο, να περιμένουμε να μας τύχουν σωστοί επαγγελματίες προπονητές για να μας κάνουν να εμπιστευτούμε το πλάνο, κι όχι το αντίστροφο.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Ισχύει αυτό. Πχ στην εποχή Σαντος είχαμε πρώην ποδοσφαιριστές που έπαιρναν αποφάσεις κ τον στήριξαν πάρα την κάκιστη πρώτη χρονιά. Δεν συγκρίνονται βέβαια τα ροστερ που είχαμε πρώτη χρονιά Σαντος με τωρα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ε, όχι και πρώην ποδοσφαιριστές, εκτός αν εννοείς την πρώτη του περίοδο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ε, όχι και πρώην ποδοσφαιριστές, εκτός αν εννοείς την πρώτη του περίοδο.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Εννοώ ότι ο πρόεδρος κ τεχνικός διευθυντής ήταν πρώην ποδοσφαιριστές οπότε μπορούσαν να τον κρίνουν κατά κάποιο τρόπο τεχνοκρατικα. Με αφορμή το ποστ του Rainmaker πριν απ το δικό μου
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Δημοσίευση από ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ »

Χαιρετώ την όμορφη ΠΑΟΚτσήδικη παρέα! Μου αρέσει να παρακολουθώ τις συζητήσεις, χωρίς να παρεμβαίνω,
είναι απολαυστικό να σας διαβάζει κανεις, όμως στο συγκεκριμένο νήμα εδω και κάποιο καιρό οι φωνές για
απομάκρυνση του προπονητή μας έχουν πάρει μορφή χιονοστοιβάδας, βασιζόμενες σε αίολα επιχειρήματα.
Απορώ με το επιχείρημα οτι ο Φερέιρα μένει στον ΠΑΟΚ λόγω FFP και της μεγάλης αποζημίωσης
που έχει να λάβει αν απολυθει! Υπάρχει πουθενά αναρτημένο το συμβολαιό του;
Απορώ με το επιχείρημα οτι έχει χάσει τα αποδυτήρια και ότι οι παίχτες δεν πάιζουν για εκείνον,
ενώ δεν έχω διαβάσει καμία δήλωση απο παίχτη προς σε αυτήν την κατευθυνση!
Υπάρχουν βέβαια και πολλα περισσότερα τα όποια θα ήταν κουραστικό να αναφέρω στο πρώτο μου ποστ!
Ας παραδειγματιστούμε απο τις προηγούμενες αποτυχημένες αποφάσεις απομάκρυνσης προπονητών,
αφήνοντας έναν φέρελπι προπονητή να κάνει την δουλειά του!
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Κι εγώ ότι γνωστούς αλλόθρησκους έχω , θέλουν να μείνει ο Άβελ,
για την ακρίβεια παρακαλάνε να μείνει ο Άβελ.
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

Δηλαδη οποιος λεει να μην φυγει ειναι αλλοθρησκος?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”