Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από Gospi »

Luigi Vampa έγραψε:Φίλε μου χρησιμοποίησε όσες μεγάλες λέξεις θες αλλά εδώ μου λες είχαμε πρόβλημα στα στημένα στην επίθεση φέτος. Να μου πεις είχαμε πρόβλημα στα στημένα στην άμυνα ναι. Αν το πάμε έτσι κ απ τη Σλοβαν τα απομεινάρια του Λουτσεσκου από κλείστηκαν. Κάμμια ευθύνη ο Πορτογαλος
Δεν ηξερα οτι απαγορευονται οι μεγαλες και δυσκολες λεξεις εδω μεσα...
ουτε οτι ειναι δειγμα ελλειψης επιχειρηματων!
Σε καθε περιπτωση η αποψη μου ειναι πως στα στημενα επιθετικα ειχαμε θεμα, καθως αφηναμε μεγαλο αριθμο απο αυτα ανεκμεταλλευτο.
Τελος και εσυ μπορεις να χρησιμοποιεις οσα λογικοφανη και λογικα επιχειρηματα θελεις, αλλα δυστυχως η αληθεια ειναι πως ο πορτογαλλος ειναι τσαρλατανος. Ελπιζω για το καλο του ΠΑΟΚ μας να μην μεινει και να μεινουμε και οι δυο με την απορια για το ποιος ειχε δικιο τελικα!
icue

Δημοσίευση από icue »

renegade έγραψε:Μακάρι να ήταν τόσο απλά όπως τα λες,θα γινόντουσαν όλοι προπονητές εκατομμυρίων.

Η διαφορά ενός σωστά προπονημενου ποδοσφαιστη έναντι ενός όχι σωστά είναι αυτή η μαμημενη σωστή λήψη αποφάσεων σε ακραίες συνθήκες.

Γιατί πιστεύεις δηλαδή ότι η φετινή ομάδα δεν έκοψε την αντεπίθεση ενω η περσινή το έκανε?
Γιατί η περσινή ομάδα είχε 90% επιτυχείς αμυντικές μονομαχίες σε επιθέσεις από τα άκρα και η φετινή έχει 55%

Και please φτάνει με την καραμέλα των χορτασμενων ποδοσφαιστων
Εξηγησε μου τον λογο που στο ματς του πρωταθληματος δεν πηραμε ουτε μια κιτρινη ενω στου κυπελλου λυσσαξαν και το γυρισαν το ματς. Αλλαξε κατι στη προπονηση; Προφανως και οχι. Το πηραν οι παικτες πανω τους; Το πιο πιθανο. Ποιος ο λογος λοιπον που δεν καναν κατι αντιστοιχο στον αγωνα μισο-πρωταθλημα; Αυτο δεν μπορω να καταλαβω.

Και δεν κανω συγκριση με περυσι. Την κανω με αλλα ματς φετος, που μια χαρα την κοβουν την αντεπιθεση.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μιλάς για το παιχνίδι που σε 5 λεπτά δέχτηκα 2 γκολ στην Τούμπα?
Μιλάς για το ματς που έφυγα νικητής γιατί ο Σισέ έχασε δύο κεφαλιές πάρε βάλε ?

Μιλάς για το ματς που ο γάβρος έπαιζε με 17χρονο τερματοφύλακα?

Σόρρυ φίλε αλλά τα ματς εγώ προσωπικά δεν τα κρίνω μόνο από το τελικό σκορ.

Υγ και ναι,ένα από τα μεγαλύτερα σημάδια μια κακοδουλεμενης ομάδας είναι οι μεγάλες διακυμάνσεις από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Υγ2 κάθε φορά που θα βάζετε στο μυαλό σας ότι οι παίκτες δεν παίζουν επιτιδες ή χόρτασαν από νίκες ή δεν ξέρω τι άλλο,να έχετε στο μυαλό σας ότι αυτοί είναι που χάνουν τεράστια χρηματικά ποσά
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Οταν σε μια ολοκληρη χρονια εχουμε να συζηταμε για ενα με δυο ματς στα οποια η ομαδα ηταν αυτη π επρεπε να ειναι, τοτε τι περισσοτερο χρειαζεστε για να αντιληφθειτε το προβλημα που υπαρχει?
Φυσικα και ειναι θεμα προπονητη η γενικοτερη αποδοση της ομαδας! Απλα σε 1-2 ματς μπορει να βγαλουν εγωισμο οι παιχτες και να παρουσιασουν διαφορετικη εικονα, αναλογα και με το διακυβευμα και τις ιδιαιτερες συνθηκες του ματς!
Οταν μιλαμε για ματς λοιπον στην Τουμπα με τον γαυρο που βρισκεσαι στα 15 να χανεις 0-2, τοτε ειναι λογικο να βρουν κινητρο και εγωισμο για να το ανατρεψουν...
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Στο ματς κυπέλλου μπήκαν ακριβώς όπως στο πρωτάθλημα: αδιάφορα και νωχελικα. Απλώς όταν έγινε το 0-2 και η Τούμπα άρχισε να κοχλάζει, κατάλαβαν πως αν δεν νικούσαν δεν θα γυρνούσαν σπίτια τους να κοιμηθούν. Τότε μίλησε το ατομικό ένστικτο αυτοσυντήρησης του καθενός. Δεν αρκούσε για να λέμε πως παίξαμε καλά αλλά ήταν αρκετό για να γίνει η δουλειά.
icue

Δημοσίευση από icue »

Στα λογια μου ερχεσαι λοιπον. Δεν ειχαν κινητρο στα αλλα ματς. Κυριος υπευθυνος ειναι σιγουρα ο προπονητης. Αλλα δεν ειναι ο μονος. Και αυτο προσπαθω να πω τοσην ωρα, οτι αν φυγει αυριο ο προπονητης δεν θα αποκτησουν μαγικα κινητρο οι παικτες. Εγω αρνουμαι να δεχτω οτι αυτη η ομαδα πρεπει να εχει ψυχιατρο για προπονητη για να βγαζει παθος. Γιατι τοτε καηκαμε.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Δεν είναι θέμα κινήτρου. Πάλι σκατά παίξαμε και μπορούσαμε να χάσουμε. Οι εκλάμψεις ατομικής ποιότητας είναι απλά το κοτόπουλο που τρέχει για λίγο χωρίς κεφάλι. Τίποτα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Απο τη μια δε χρειαζεσαι ψυχιατρο, αλλα απο την αλλη βλεπεις ποσο σημαντικο ρολο παιζει η ιδιοσυγκρασια του προπονητη. Αυτο φαινεται απο Λουτσεσκου και Κλοπ, μεχρι Φερναντο Σαντος και Αντσελοτι.

Και δεν ειναι θεμα αν το έχει ή δεν το εχει, αλλα να ταιριαξει με το συνολο. Πχ ο Μουρινιο μπορει να σου παρει τσου λου με Ντεκο, Ρ.Καρβαλιο και Π. Φερειρα, και να αποτυχει παταγωδως με Μαρσιαλ, Πογκμπα κλπ.

Πρεπει να βρεις την ισορροπια και γι αυτό μιλαμε για μεταγραφες-επιλογες του προπονητη. Οχι μονο τακτικα, αλλα και στη χημεια.
renegade

Βρε ας μην νόμιζε ο γαύρος ότι όλα τελείωσαν και σου λέω εγώ.
Έχασε για κάποια λεπτά την αυτοσυγκέντρωση του ο γάβρος και ήμασταν τυχεροί που το εκμεταλλευτηκαμε
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Napoli4 έγραψε:Απο τη μια δε χρειαζεσαι ψυχιατρο, αλλα απο την αλλη βλεπεις ποσο σημαντικο ρολο παιζει η ιδιοσυγκρασια του προπονητη. Αυτο φαινεται απο Λουτσεσκου και Κλοπ, μεχρι Φερναντο Σαντος και Αντσελοτι.

Και δεν ειναι θεμα αν το έχει ή δεν το εχει, αλλα να ταιριαξει με το συνολο. Πχ ο Μουρινιο μπορει να σου παρει τσου λου με Ντεκο, Ρ.Καρβαλιο και Π. Φερειρα, και να αποτυχει παταγωδως με Μαρσιαλ, Πογκμπα κλπ.

Πρεπει να βρεις την ισορροπια και γι αυτό μιλαμε για μεταγραφες-επιλογες του προπονητη. Οχι μονο τακτικα, αλλα και στη χημεια.
Δλδ Ναπολιτανε εσυ βλεπεις μονο θεμα χημειας? Κατα τα λοιπα θεωρεις τον ΠΑΟΚ του Φερειρα ομαδα με τρεξιματα και δουλεμενη στις προπονησεις?
Γιατι κολλαμε στο κινητρο και την χημεια και ξεχναμε τα βασικα συστατικα μιας ομαδας...
Φυσικη κατασταση και σωστες προπονησεις

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Δεν ξέρω αν είναι κλ@π@ρχιδιά ράδιο αρβύλα,
αλλά στο παρασκήνιο ακούγεται όλο και περισσότερο, το όνομα του Dieter Hecking τον οποίο θυμάμαι από Wolfsburg και Mönchengladbach. Βέβαια αυτός παίζει 4-3-3 και θεωρώ δύσκολο να έρθει Ελλάδα.
Ξέρει κανείς τι ετήσιο salary έχει αυτός;
renegade

Και δω έρχεται ο οπαδός και λέει δεν βλέπω πάθος.
Μα άνθρωπε μου δεν είναι τσόντα,αν ο ποδοσφαιριστής δεν είναι σωστα προπονημενος,την έλλειψη ενέργειας εσύ θα την αποκαλέσεις έλλειψη πάθους.
Όταν ο αντίπαλος είναι εμφανώς πιο γυμνασμένος λογικό είναι στα μάτια του οπαδού να φαίνεται ως έλλειψη παθους
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ακριβως! Αν δεν εχεις ανασες ουτε η τριπλα θα σου βγει ουτε η τελικη προσπαθεια θα εχει την σωστη καταληξη...
Οποιος εχει παίξει μπαλα ακομη και σε σχολικο αγωνα το ξερει αυτο!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Καταρχην οποιαδηποτε ομαδα στον κοσμο μπορει να βαλει γκολ ανα πασα στιγμη σε μια αλλη. Ειτε γιατι ενας παικτης εκανε το απιθανο ειτε γιατι ο αλλος εκανε γκελα η ο δεινα το επνιξε. Αυτο ειναι το ποδοσφαιρο. Το προβλημα με την Σλοβαν λοιπον δεν ειναι οτι φαγαμε ενα γκολ. Το προβλημα ειναι οτι δεν γυρισα το 1-0 στην τουμπα με την σλοβαν. Και αυτο εγινε γιατι ακομη μια φορα δεν ειχαμε καθαρο στοχο, σκεψη και τροπο για να το πετυχουμε. Η ομαδα Πρεπει να εχει συστηματα οι παικτες Πρεπει να ξερουν τι να κανουν στο γηπεδο και να μπορουν να το κανουν (πχ αν πω του Κορφα εσυ μαρκαρεις τον 2.05 της αλλης ομαδας το χασα το ματσακι). Οι καλες ομαδες εχουν συστημα στο οποιο Οι παικτες βασιζονται οταν στραβωνει το παιχνιδι. Ηρεμουν τον ρυθμο επιτιθενται και αμυνονται κερδιζουν στημενα κλπ. Εμεις δεν κανουμε τιποτα απο αυτα. Θελουμε να βαλουμε γκολ αλλα δεν ξερουμε πως να το κανουμε. Θελουμε να ειμαστε σταθεροι στο κεντρο αλλα .... θελουμε να παιξουμε αμυνα και οταν περναει ο αντιπαλος το κεντρο η ψυχη μου τρεμει. Αδουλευτοι ειμαστε. Πολυ αδουλευτοι. Κια οι παικτες με την σειρα τους εχουν ευθυνες αλλα πρωτον τους μπερδευει ο κοουτς και δευτερο δεν αντεχουν την κακη εικονα και προσπαθουν με αγχος να κανουν τα βασικα.
Και γραφουμε γραφουμε γραφουμε και ο αλλος βαζει ροντριγκο μπροστα και κραταει τον τρελοματος πισω. Το καλυτερο εξτρεμ του πρωταθληματος. Οτι και να λεμε τσαμπα κοπος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Τετ 17 Ιουν 2020, 01:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Την Σλόβαν την κερδίσαμε στην Τούμπα 3-2. Εκεί χάσαμε 1-0.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”