44. Anderson Esiti

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
invincible

Re: 24. Anderson Esiti

Δημοσίευση από invincible »

Προσωπική εκτίμηση. Στην ουσία είναι σαν να έγραψα φυσική κατάσταση όπως γράφουν όλοι εδώ μέσα απλά το έγραψα στα αγγλικά με όρους ''sport science''. :lol:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

οταν λες...προσωπικη εκτιμηση...τι ενοεις??

εχεις καποια σχεση με βιοχημεια ή ...κατι ακουσες...και το λες...

γιατι η πραγματικοτητα για το ...γαλακτικο οξυ....αλλα λεει
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

invincible έγραψε:Προσωπική εκτίμηση. Στην ουσία είναι σαν να έγραψα φυσική κατάσταση όπως γράφουν όλοι εδώ μέσα απλά το έγραψα στα αγγλικά με όρους ''sport science''. :lol:
Κατάλαβα...
ΟΚ...Θενκς...
Άβαταρ μέλους
invincible

abc_o_ karpouzas έγραψε:οταν λες...προσωπικη εκτιμηση...τι ενοεις??

Τότε εσύ ξέρεις καλύτερα φίλε. Εσύ ξέρεις την πραγματικότητα. Πες μας εσύ την πραγματικότητα. Σεβαστές είναι όλες οι απόψεις και οι γνώμες. Να μάθουμε και κάτι.

Αλλά όπως εσύ ρωτάς μετά θα βρεθεί κάποιος και σε εσενα να σου πει ποιο είναι το βιογραφικό σου? Εξέτασες τον Εσίτι? κτλ κτλ. :lol: Εγώ απλά δεν μπαίνω σε διαδικασία επίδειξης google search όπως κάνετε μερικοί εδώ μέσα και μαλώνετε... Για αυτό σου λέω εσύ ξέρεις καλύτερα. Εσύ είσαι ο ΜR ΚΝOW ΗΟW, εγώ είμαι άσχετος και τελειώνουμε εκεί και γλιτώνουμε σεντόνια όπως κάνετε μερικοί. ;)
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Κάτι το οποίο έχει περάσει απαρατήρητο είναι ότι ο Εσίτι έχει μπει αποστολή και στους 37 φετινούς αγώνες της ομάδας.

13 ως βασικός
8 ως αλλαγή
16 εμεινε στον πάγκο
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Συμπέρασμα?
Δεν έχει θέμα με τραυματισμούς ή/και αιμορροΐδες?
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

navigator11 έγραψε:
jibbie έγραψε:οταν ολα τα υπολοιπα χαφ μας ειναι μπερ κλαριφιε, ξεχωριζει σαν τη μυγα μες το μπερ κλαριφιε.
Ποιός είσαι ρε, ο Προύσαλης στο "Μια Ελληνίδα απ' την Κυψέλη"; :lol:
:lol:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

invincible έγραψε:

Τότε εσύ ξέρεις καλύτερα φίλε. Εσύ ξέρεις την πραγματικότητα. Πες μας εσύ την πραγματικότητα. Σεβαστές είναι όλες οι απόψεις και οι γνώμες. Να μάθουμε και κάτι.

Αλλά όπως εσύ ρωτάς μετά θα βρεθεί κάποιος και σε εσενα να σου πει ποιο είναι το βιογραφικό σου? Εξέτασες τον Εσίτι? κτλ κτλ. :lol: Εγώ απλά δεν μπαίνω σε διαδικασία επίδειξης google search όπως κάνετε μερικοί εδώ μέσα και μαλώνετε... Για αυτό σου λέω εσύ ξέρεις καλύτερα. Εσύ είσαι ο ΜR ΚΝOW ΗΟW, εγώ είμαι άσχετος και τελειώνουμε εκεί και γλιτώνουμε σεντόνια όπως κάνετε μερικοί. ;)
τι ειναι αυτα που γραφεις ρε φιλε....μια απλη ερωτηση εκανα..

ξερεις ή δεν ξερεις τι ειναι το γαλακτικο οξυ....

γιατι εγω..λογο της ειδικοτητας μου...ξερω οτι το γαλακτικο οξυ ειναι προιον καυσης της γλυκοζης στους μυς οταν το εργο που παραγουν οι μυς ειναι αποτελεσμα αναεροβιας ασκησης..

και η απομακρυνση αυτου του οξεως απο τους μυς ειναι απλη διαδικασια ...
εσυ ξερεις κατι αλλο??
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

jibbie έγραψε:
navigator11 έγραψε:
jibbie έγραψε:οταν ολα τα υπολοιπα χαφ μας ειναι μπερ κλαριφιε, ξεχωριζει σαν τη μυγα μες το μπερ κλαριφιε.
Ποιός είσαι ρε, ο Προύσαλης στο "Μια Ελληνίδα απ' την Κυψέλη"; :lol:
:lol:
Άσε που είναι και Ιταλίδα το σωστό. Τα "πειράγματα" με μαράνανε ... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
invincible

abc_o_ karpouzas έγραψε:
invincible έγραψε:

τι ειναι αυτα που γραφεις ρε φιλε....μια απλη ερωτηση εκανα..

ξερεις ή δεν ξερεις τι ειναι το γαλακτικο οξυ....

γιατι εγω..λογο της ειδικοτητας μου...ξερω οτι το γαλακτικο οξυ ειναι προιον καυσης της γλυκοζης στους μυς οταν το εργο που παραγουν οι μυς ειναι αποτελεσμα αναεροβιας ασκησης..

και η απομακρυνση αυτου του οξεως απο τους μυς ειναι απλη διαδικασια ...
εσυ ξερεις κατι αλλο??
όχι φίλε σου είπα δεν ξέρω τίποτα είμαι άσχετος. μη με ανακρίνεις άλλο δεν ξέρω τίποτα. ούτε αυτό το οξύ με το γάλα που λες δεν το ξέρω, εσύ ξέρεις έχεις και την ειδικότητα στο γάλα που λες εσύ τα ξέρεις αυτά. Να μη συνεχίζουμε άλλο όμως με οφ τοπικ με τα γάλατα εκτός αν θες να βάλουμε και λίγο κακάο να έχει σχέση με τον Εσίτι. Δεν χρειάζεται να μου αποδείξεις τίποτα από το βιογραφικό σου και τα PhD σου και τις ειδικότητες σου και τις γνώσεις σου γιατί δεν θα σε πάρω συνέντευξη εγώ να σε πάρω στην δουλειά :lol: if you know something never do it for free ;)
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

invincible έγραψε:.......

δεν ξέρω τίποτα. ούτε αυτό το οξύ με το γάλα που λες δεν το ξέρω, εσύ ξέρεις έχεις και την ειδικότητα στο γάλα που λες εσύ τα ξέρεις αυτά. Να μη συνεχίζουμε άλλο όμως με οφ τοπικ με τα γάλατα εκτός αν θες να βάλουμε και λίγο κακάο να έχει σχέση με τον Εσίτι. Δεν χρειάζεται να μου αποδείξεις τίποτα .....
οντως δεν εχει νοημα η κουβεντα....
μπορω να πω οτι δεν χρειαζεται να αποδειξω τιποτα....

συγγνωμη για την παρεμβαση..
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Χθες ο Εσίτι ήταν άνετος απέναντι σε μια ομάδα ανύπαρκτη για τουλάχιστον 45΄. Όμως λόγω σωματοδομής δεν μπορεί απέναντι σε ομάδες που έχουν ταχύτητα στο κέντρο. Λογικό επίσης λόγω του σώματος που έχει να μένει από τρεξίματα μετά το 60΄. Δεν νομίζω πως άξιζε τα 3,5 εκατομμύρια που δαπανήθηκαν γι' αυτόν. Ο χρόνος βέβαια ίσως να με διαψεύσει, αν και πιστεύω πως με αυτά τα χρήματα και με αυτό το συμβόλαιο θα μπορούσαμε να έχουμε δύο νεαρούς διψασμένους για διάκριση και τρεχαντήρια με δυνατότητα box to box στον άξονα και όχι ένα βαρύ εξάρι όπως σήμερα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ανυπαρκτο τον ΠΑΟ εμεις τον καναμε. Με την ΑΕΧ δεν ηταν καθολου ετσι.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Με την αεχ μέχρι το 60΄ ο αγώνας τους ήταν σαν τον χθεσινό τον δικό μας μετά το 60΄. Χωρίς φάσεις.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ναι. Ήταν πάνω - κάτω η μπάλα. Καμία σχέση με την κυριαρχία και το χάσιμο ευκαιριών που είχαμε εμείς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”