Ωραία ανάλυση, Λουϊτζι...Με λίγα λόγια, όλη η εικόνα του παιχνιδιού...Το μόνο που θα ήθελα να προσθέσω, από όσα είδα, είναι η διαρκής κίνηση τουλάχιστον 6-7 παικτών του gay, σε όποια ζώνη παιζόταν η μπάλα και στην κολλητή της, ανάλογα με το αν είχαν κατοχή ή αμυνόντουσαν, σε αντίθεση με την στατικότητα των δικών μας...Luigi Vampa έγραψε:Καταρχην συμφωνώ ότι η συμμετοχή του Καμαρα απ την αρχή ηταν κίνηση κλειδί στο κέντρο κ σε όσα προηγούμενα δεν έπαιξε είχαμε πιο εύκολο έργο. Στο τρίτο ματς που έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είδα σε φάση ανάπτυξης αρκετές φορές τα δύο χαφ μας να κατεβαίνουν κοντά στους αμυντικούς να αφήνουν χώρο πίσω κ να γίνεται μεγάλη πάσα στον Ακπομ, που έκανε η κακό κοντρόλ η' απλά έχανε τη μονομαχία απ τον Σεμεδο. Δε θυμάμαι ούτε μια κερδισμένη. Μετά το γκολ ο γαυρος δεν πρεσσρε ψηλά πλέον οπότε κάναμε πασουλες πασουλες μάζευαμε κόσμο απ τη μία μεριά κ μετά μεγάλη πάσα αλλαγή πλευράς. Είχαμε αρκετές πετυχημένες τέτοιες πάσες αλλά πάλι στο ένα με έναν ούτε σεντρες είδαμε καλές, ούτε κάμμια τριπλά η' καλή συνεργασία. Λημνιός έχασε κατά κράτος από Τσιμικα κ ο Βιειρινια με ανάποδο πόδι δεν είχε τις σεντρες του Γιαννούλη. Σε φάση αμυνας πριν το γκολ κάναμε πρεσσινγ που ενώ ήταν καλό σε πρώτη φάση (απ τους επιθετικούς) με αποτέλεσμα να βγαίνουν κάτι σκοτωμένες διεκδικησιμες πάσες στους πλάγιους επιθετικούς τους, αλλά αντί να κερδίσουν οι δικοί μας τη μπάλα κ να ξεκινήσουμε επίθεση χάναμε μονομαχίες η' δίναμε εύκολα στημένα. Σε κάποιες φάσεις είχαμε κ προσπάθεια για γρήγορο πρεσσινγ όταν χάναμε τη μπάλα κοντά στην περιοχή τους έχοντας ανεβάσει αρκετούς παίκτες ψηλά. Το ανέφερε κ ο σχολιαστής του PAOK tv ( παρεμπιπτόντως ποιος ήταν; μου άρεσε). Δυστυχώς φάγαμε νωρίς το γκολ κ μετά αλλαξε τελείως το παιχνίδι. Δεν κάναμε ούτε φάση. Κ το στενάχωρο είναι ότι επέλεξαν να μας περιμένουν πίσω κ να χτυπήσουν στην κόντρα. Που σημαίνει ότι ήταν πεπεισμένοι ότι δεν μπορούμε να τους απειλήσουμε κ κάποια στιγμή θα κάνουμε κ λάθη για να βγουν αυτοί στην κοντρα.sn0ufel4 έγραψε:
Τριτο ματς ιδια ακριβως 11 αδα ο Μαρτινς ΙΔΙΑ και ο δικος μας! 3 συνεχομενα ματς στην εδρα σου που στα προηγουμενα 2 εκανες συνολο 5 τελικες και δε τολμαει-ρισκαρει-δοκιμαζει-προσπαθει κατι διαφορετικο. Αφου δε σε βγαινει ρε φιλε! Η πληρης απογοητευση...
Ειδικά δε, όταν κάναμε επίθεση, είναι αυτό, νομίζω, που έφταιγε και δεν έβγαινε ελεύθερος μας, ούτε απέναντι...
Ο μεγάλος μου προβληματισμός είναι για τους λόγους, που αυτό δεν διορθώθηκε, σε κανένα σημείο του αγώνα...
Είναι θέμα προπονητή και τακτικών του, περισσότερο ή θέμα διάθεσης και ικανοτήτων των όποιων παικτών μας?