Abel Fernando Moreira Ferreira
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Αν η θέση του Αμπελ στην ομάδα ήταν τόσο σίγουρη γιατί δεν έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν;; Τι περιμένουν;; Και μην μου πείτε τεχνικό διευθυντή,όταν υπάρχει ο Γιώργης. Μάλλον ο Πορτογάλος δεν είναι και τόσο σίγουρος για του χρόνου. Ότι είναι να γίνει θα γίνει μετά τα πλευ οφ πιστεύω..
O Γκαρσία με τα πουστριλίκια δε τα είχε ποτέ καλά. Σου πα μου πες , κάτσε να πιάσουμε γραμμή στο skype και μισό λεπτό να ανάψει το πράσινο φως.
Για να τους κάνεις καλά αυτούς πρέπει να είσαι παλιά πουτάνα στο κουρμπέτι.
Κι ο Πάμπλο δεν είναι τέτοιος.
Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν θα αντέξει πάνω από μια σεζον.
Για να τους κάνεις καλά αυτούς πρέπει να είσαι παλιά πουτάνα στο κουρμπέτι.
Κι ο Πάμπλο δεν είναι τέτοιος.
Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν θα αντέξει πάνω από μια σεζον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Τρί 09 Ιουν 2020, 15:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ακομα προπονητης , δεν φευγει με τιποτα , καλα κρασια που θα βρει τετοια συμβολαιαρα
- john4serres
- Mitsospaoki4
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
Αν ο Abel έχει κλειστό τριετές συμβόλαιο ΔΕΝ φεύγει από τον ΠΑΟΚ, δυστυχώς. Αυτός που του έκανε τέτοιο συμβόλαιο είναι εγκληματίας.
Κούλης Αποστολίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.
«Ο Φερέιρα έδωσε δείγματα από την αρχή που ήρθε, αρκετά σημάδια απειρίας. Εναν προπονητή η ένα παίκτη δεν μπορείς να τον κρίνεις στην πρώτη εβδομάδα η στον πρώτο μήνα, θέλει χρόνο. Αυτό που μπορώ να πω τώρα μετά την πάροδο σχεδόν ενός αγωνιστικού χρόνου είναι ότι ο Φερέιρα είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ. Αυτό έχει δείξει η πορεία της ομάδας και το συμπέρασμα είναι, ότι υπάρχει ευθύνη από τον προπονητή.
https://www.paokmania.gr/stiles/mme/176 ... ilektrosok
Τοσα χρονια τον Αποστολιδη τον εχω δει μονο να στηριζει προπονητες και να ειναι ΚΥΡΙΟΣ. Αν μεχρι και αυτος μιλαει ετσι για τον Φερέιρα, καταλαβαινω οτι ειναι οτι χειρότερο εχουμε δει εδω και 20 χρόνια.
«Ο Φερέιρα έδωσε δείγματα από την αρχή που ήρθε, αρκετά σημάδια απειρίας. Εναν προπονητή η ένα παίκτη δεν μπορείς να τον κρίνεις στην πρώτη εβδομάδα η στον πρώτο μήνα, θέλει χρόνο. Αυτό που μπορώ να πω τώρα μετά την πάροδο σχεδόν ενός αγωνιστικού χρόνου είναι ότι ο Φερέιρα είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ. Αυτό έχει δείξει η πορεία της ομάδας και το συμπέρασμα είναι, ότι υπάρχει ευθύνη από τον προπονητή.
https://www.paokmania.gr/stiles/mme/176 ... ilektrosok
Τοσα χρονια τον Αποστολιδη τον εχω δει μονο να στηριζει προπονητες και να ειναι ΚΥΡΙΟΣ. Αν μεχρι και αυτος μιλαει ετσι για τον Φερέιρα, καταλαβαινω οτι ειναι οτι χειρότερο εχουμε δει εδω και 20 χρόνια.
- pisakaipoupoula
Την πρεμούρα για τον Βλάνταν δε την καταλαβαίνω, μάλλον δε θυμάστε ότι στις μέρες του ο βάζελος μας είχε κάνει γιο γιο με ρόστερ μισής αξίας απ το δικό μας...το 2-3 μέστη Τούμπα το θυμάστε?και στη λεωφόρο με το κουτάκι μπύρας πάλι χάναμε 1 ή 2-0, στα χαρτιά το κερδίσαμε...στην Ευρώπη μόνη αξιόλογη στιγμή το διπλό στη Φιορεντίνα, κατά τ άλλα ήττες με κάτω τα χέρια απ την Καραμπάκ, μην το συνεχίσω, τα ίδια περίπου μας έκανε όποια ομάδα είχε καλή φυσική κατάσταση...
Θα ήθελα Πάμπλο για τα πλεί οφ -σε σύγκριση με τον τουρίστα σίγουρα- αλλά δεν θα έχει αξιώσεις για του χρόνου, αντιθέτως με τον Βλάνταν που αν τον πάρουμε, αυτός θα ναι τα επόμενα 2 χρόνια σίγουρα, και απλά δεν καταλαβαίνω πότε, πως και γιατί έγινε προπονηταράς ο Βλάνταν, διαβάζω ώρες ώρες και νομίζω ότι μιλάτε για τον Πεπ
Θα ήθελα Πάμπλο για τα πλεί οφ -σε σύγκριση με τον τουρίστα σίγουρα- αλλά δεν θα έχει αξιώσεις για του χρόνου, αντιθέτως με τον Βλάνταν που αν τον πάρουμε, αυτός θα ναι τα επόμενα 2 χρόνια σίγουρα, και απλά δεν καταλαβαίνω πότε, πως και γιατί έγινε προπονηταράς ο Βλάνταν, διαβάζω ώρες ώρες και νομίζω ότι μιλάτε για τον Πεπ
Αποστόλη, αν μείνει με το σκεπτικό να μην πληρωθεί το σύνολο της αποζημίωσης, η χασούρα θα είναι μεγαλύτερη. Θα κάψει τελείως όλα τα νέα, ταλαντούχα παιδιά Γιαννούλη, Άκπομ, Σβι., Ζαμπά, Λάμπρου, Λημνιό και δεν συμμαζεύεται. Την αξία τους στο 'ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο' θα την πάει στο μηδέν. Ο τύπος δεν εμπνέει κανέναν, ούτε τους παλιούς ούτε τους νεότερους. Ένας κοιμισμένος είναι, χρυσοπληρωμένος, που δεν κατάλαβε ΤΙΠΟΤΑ από ΠΑΟΚ. Τίποτα απολύτως. Και ρωτάω τα μεγαλύτερα σε ηλικία μέλη του φόρουμ, υπήρχε ποτέ περίπτωση να περάσει αέρα ο γαύρος ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ από την Τούμπα και το μόνο που γίνεται είναι λίγο γκρίνια στα sites και το fb? Όλα politically correct? Για να θυμηθούμε τι γινόταν νυχτιάτικα μετά από κάτι τέτοιες ήττες? Για μένα φεύγει αύριο και ξαναγινόμαστε ομάδα. Κανένας παίκτης μας δεν μου φταίει. Τέλος. Για το "εγκληματίας" τα είπες όλα, καλύτερη λέξη δεν υπάρχει.ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν ο Abel έχει κλειστό τριετές συμβόλαιο ΔΕΝ φεύγει από τον ΠΑΟΚ, δυστυχώς. Αυτός που του έκανε τέτοιο συμβόλαιο είναι εγκληματίας.
- bersekeros
Τάσσαρε τα έσπασες όλα!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Τρί 09 Ιουν 2020, 19:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
[youtube]6nxRLsmu_2c[/youtube]
Στίχοι: Σόφη Παππά
Μουσική: Donna-Serce Lamma
Και τι να πω;
Και τι να πεις
δεν ξέρω πια ποιος φταίει
Ίσως φταίω εγώ
που σε συγχωρώ
ίσως φταίω εγώ
που σ' αγαπώ
Μα και τι να πω
και τι να πεις
ούτε ξέρω πια ποιος φταίει
κι όλη μου η ζωή
γέμισε ντροπή
πίκρα, μοναξιά και δάκρυ
κι απελπισία Θεέ μου...
Φύγε
σε ικετεύω φύγε
τα δυο μου χείλη θα ματώσω
να μην φωνάξω σ' αγαπώ
να μη φωνάξω μείνε
Φύγε
σε ικετεύτω φύγε
κουράγιο δωσ' μου για να νιώσω
το λάθος μου που σ' αγαπώ
Στίχοι: Σόφη Παππά
Μουσική: Donna-Serce Lamma
Και τι να πω;
Και τι να πεις
δεν ξέρω πια ποιος φταίει
Ίσως φταίω εγώ
που σε συγχωρώ
ίσως φταίω εγώ
που σ' αγαπώ
Μα και τι να πω
και τι να πεις
ούτε ξέρω πια ποιος φταίει
κι όλη μου η ζωή
γέμισε ντροπή
πίκρα, μοναξιά και δάκρυ
κι απελπισία Θεέ μου...
Φύγε
σε ικετεύω φύγε
τα δυο μου χείλη θα ματώσω
να μην φωνάξω σ' αγαπώ
να μη φωνάξω μείνε
Φύγε
σε ικετεύτω φύγε
κουράγιο δωσ' μου για να νιώσω
το λάθος μου που σ' αγαπώ
- bersekeros
[youtube]_Pl4TN8RW6Q[/youtube]
Φύγε και πίσω μην γυρίσεις
να μου μιλήσεις μην τολμήσεις
ούτε ν' ακούσω θέλω άλλο
ότι και να πεις
Φύγε και πίσω μην κοιτάξεις
ότι υπάρχω να ξεχάσεις
μην ψάξεις τώρα να με ξαναβρείς
ΥΓ Θα έβαζα τον Madclip , αλλά ας τον βάλει κανένας πιο τρελάρας από μένα όπως ο Sick
Φύγε και πίσω μην γυρίσεις
να μου μιλήσεις μην τολμήσεις
ούτε ν' ακούσω θέλω άλλο
ότι και να πεις
Φύγε και πίσω μην κοιτάξεις
ότι υπάρχω να ξεχάσεις
μην ψάξεις τώρα να με ξαναβρείς
ΥΓ Θα έβαζα τον Madclip , αλλά ας τον βάλει κανένας πιο τρελάρας από μένα όπως ο Sick

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Τρί 09 Ιουν 2020, 20:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Ιβάν πάντως είπε πως "κρίνεστε όλοι μέχρι λήξης της περιόδου".
Και όταν λέει όλοι, να ελπίζουμε πως εννοεί, ΟΛΟΙ.
Και όταν λέει όλοι, να ελπίζουμε πως εννοεί, ΟΛΟΙ.
- bersekeros
Υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται,
και υπάρχουν πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται.
και υπάρχουν πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται.