Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Luigi Vampa

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Gospi έγραψε:Μπανε αν τον διωξουν τοτε ναι, θα με πεισουν οτι εχουν διαθεση να διορθωσουν τα λαθη!
Εγω προσωπικα θα ειμαι ικανοποιημενος αν φυγει ο Τσαρλατανος και τα βαριδια (Βερμπλ, Μαου, Καντουρι κλπ) και η ομαδα κανει 2-3 κινησεις φτηνες και στηριξει δικα μας παιδια απο την κ19!
Δεν με πειραζει αν μια χρονια δεν κανω πρωταθλητισμο. Μου αρκει να δω την ομαδα να στηνεται επαγγελματικα και τεχνοκρατικα...
Εναν σωστο κοουτς θελω και σταθερο τιμ σε επιπεδο γυμναστη και προπονητη τερματοφυλακων. Κουρασε η φαση με τις αποχωρισεις ολων καθε που αποχωρει ο εκαστοτε προπονητης!
Θα βάζα κ Στοχ, Βαρελα μέσα με ερωτηματικά Ματος, Βιερινια
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

obanebane έγραψε:Πιθανόν και να είναι έτσι, ας φύγει όμως αυτός και μετά βλέπουμε,να φύγει όμως μακριά και να μην τον ξανά δουμε ποτέ.
Μπάνε μου, δεν είναι έτσι.
Το θέμα δεν είναι ποιός θα φύγει, αν και είναι ξεκάθαρα γάγγραινα.
Το θέμα δεν είναι καν ποιός τον έφερε, με τι κριτήρια κτλ, πλέον.
Το θέμα ποιός θα έρθει στη θέση του, πως θα έρθει, ποιός θα τον πλαισιώσει, πως θα δουλεύει με προϊστάμενο ΤΔ, αν ο ΤΔ θα έχει αρμοδιότητες κι ευθύνες. Άρα το ζήτημα είναι ή/και καταλήγει τι απ όλα αυτά θα (ή και τίποτα) είναι διατεθιμένος να εκχωρήσει ο Γιωργής γιατί είναι προφανώς ακόμα και στον πιο ανεγκέφαλο χειροκροτητή ότι ο ΠΑΟΚ διοικείται με τη λογική ''εγώ με τον παρά μου'' και είναι θέμα καθαρής τύχης αν μας κάτσει ένας Λουτσέσκου και πάμε μια χαρά ή αν μας κάτσει κανας Τούντορ/Στανόγεβιτς και γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
Δεν μπαίνω καν σε ονοματολογία ΤΔ, ένας αχταρμάς που μπαλώνεται με λεφτά.

Κι εκεί είναι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ πάνω από τα πρόσωπα. Κι ειλικρινά απορώ πως φαίνεται να μην το καταλαβαίνει αρκετός κόσμος. Ότι στον ΠΑΟΚ σαν συνολικό πλάνο λειτουργίας τα 8 χρόνια, (ξανά και με τα άσχημα και με τα καλά) είναι ''φτιάξτο με λεφτά''. Όχι απαραίτητα με σχέδιο.
Ε μετά θα έχεις FFP πως θα γίνει. Κι αυτό είναι το λιγότερο.
Μην έχεις τον μετά-πολυμετοχικό βάζελο κι έχουμε άλλα. Γιατί τότε θα καταπιούμε τον μεγαλύτερο παπά σαν λαός, ότι τον Ιβάν τον έδιωξε ο κόσμος και καλά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Luigi Vampa έγραψε:
Gospi έγραψε:Μπανε αν τον διωξουν τοτε ναι, θα με πεισουν οτι εχουν διαθεση να διορθωσουν τα λαθη!
Εγω προσωπικα θα ειμαι ικανοποιημενος αν φυγει ο Τσαρλατανος και τα βαριδια (Βερμπλ, Μαου, Καντουρι κλπ) και η ομαδα κανει 2-3 κινησεις φτηνες και στηριξει δικα μας παιδια απο την κ19!
Δεν με πειραζει αν μια χρονια δεν κανω πρωταθλητισμο. Μου αρκει να δω την ομαδα να στηνεται επαγγελματικα και τεχνοκρατικα...
Εναν σωστο κοουτς θελω και σταθερο τιμ σε επιπεδο γυμναστη και προπονητη τερματοφυλακων. Κουρασε η φαση με τις αποχωρισεις ολων καθε που αποχωρει ο εκαστοτε προπονητης!
Θα βάζα κ Στοχ, Βαρελα μέσα με ερωτηματικά Ματος, Βιερινια
Εγω εγραψα τους συγκεκριμενους και ξερω οτι περα απο Μαουριτσιο και ισωψς Καντουρι, δυσκολα θα απαλλαγουμε απο οποιον αλλο...
Ποιος θα δεχθει να αφησει το συμβολαιακι του για να φυγει ελευθερος?
Για να απαλλαγεις απο Στοχ Καντουρι Βαρελα και Βερμπλουμ, θα πρεπει να βρεθει ομαδα να τους καλυψει το συμβολαιο και να φυγουν. Σε αυτη την ηλικια κανενας δεν θα λυσει ετσι απλα το συμβολαιο του!
Αρα η μονη σιγουρη απομακρυνση ειναι ο Μαουριτσιο.
Προς το παρον θα κινηθω ρεαλιστικα και απαισιοδοξα, και μακαρι να γινει το θαυμα!
Μολις ακουσε εκλεισε ο Ρεμπε!
Μακαρι να ισχυει και να ερθει Θεσσαλονικη αμεσα, να αρχισει αμεσα η αξιολογηση ροστερ και προπονητη!
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Είναι δύσκολο όντως.. Ξέχασα κ Μπισεσβαρ.. Άλλος με μεγάλο συμβόλαιο.. Σκατα
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αρα επιστρεφουμε στην αρχη...
Κατα πασα πιθανοτητα θα κινηθουμε μ αυτους και του χρονου. Ο μονος τροπος να δουμε κατι διαφορετικο λοιπον ειναι να αλλαξουμε τροπο εκγυμνασης και προπονησης, γιατι δυσκολευομαι να πιστεψω πως σε μια χρονια εγιναν παλτα ο Βιειρινια ο Μπισε ο Καντουρι ο στοχ και ο Βαρελα!
Ας βρεθει ενας χριστιανος να τους γυμνασει σωστα για να δουμε ασπρη μερα!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Sick Bastard έγραψε:
obanebane έγραψε:Πιθανόν και να είναι έτσι, ας φύγει όμως αυτός και μετά βλέπουμε,να φύγει όμως μακριά και να μην τον ξανά δουμε ποτέ.
Το θέμα ποιός θα έρθει στη θέση του, πως θα έρθει, ποιός θα τον πλαισιώσει, πως θα δουλεύει με προϊστάμενο ΤΔ, αν ο ΤΔ θα έχει αρμοδιότητες κι ευθύνες. Άρα το ζήτημα είναι ή/και καταλήγει τι απ όλα αυτά θα (ή και τίποτα) είναι διατεθιμένος να εκχωρήσει ο Γιωργής γιατί είναι προφανώς ακόμα και στον πιο ανεγκέφαλο χειροκροτητή ότι ο ΠΑΟΚ διοικείται με τη λογική ''εγώ με τον παρά μου'' και είναι θέμα καθαρής τύχης αν μας κάτσει ένας Λουτσέσκου και πάμε μια χαρά ή αν μας κάτσει κανας Τούντορ/Στανόγεβιτς και γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

Κι εκεί είναι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ πάνω από τα πρόσωπα. Κι ειλικρινά απορώ πως φαίνεται να μην το καταλαβαίνει αρκετός κόσμος. Ότι στον ΠΑΟΚ σαν συνολικό πλάνο λειτουργίας τα 8 χρόνια, (ξανά και με τα άσχημα και με τα καλά) είναι ''φτιάξτο με λεφτά''. Όχι απαραίτητα με σχέδιο.
Μην έχεις τον μετά-πολυμετοχικό βάζελο κι έχουμε άλλα. Γιατί τότε θα καταπιούμε τον μεγαλύτερο παπά σαν λαός, ότι τον Ιβάν τον έδιωξε ο κόσμος και καλά.

Και αν δεν γίνουν όλα αυτά τα οποία όχι μόνο φαντάζουν άλλα και είναι λογικά και συνεχίσουμε να ελπίζουμε στην τύχη,τότε τι κάνουμε;
Και με δεδομένο οτι έχουμε να περιμένουμε ένα νέο γήπεδο από την οικογένεια,χώρια οι οικονομικές ενέσεις στα υπόλοιπα τμήματα που κρατάνε το σύλλογο ζωντανό.
Από την άλλη μόλις ο Ιβάν αντιληφθεί ότι οι ΠΑΟΚτσηδες τον θέλουν στην ομάδα μόνο για τα λεφτά του,θα την κάνει.
Δε νομίζω ότι είμαστε και πολύ μακριά από το να πιστέψει κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

δεν εχουμε και εργα στην Αγια Σοφια ρε γμτ, μας τελειωσε και ο Μισιτς, ποσες φορες να υπογραψει κι αυτος ο καημενος. τι να κανουμε, καπως πρεπει ν αλλαξει η ατζεντα..Ρεμπεεεεεεεεεε
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

obanebane έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:

Και αν δεν γίνουν όλα αυτά τα οποία όχι μόνο φαντάζουν άλλα και είναι λογικά και συνεχίσουμε να ελπίζουμε στην τύχη,τότε τι κάνουμε;
Και με δεδομένο οτι έχουμε να περιμένουμε ένα νέο γήπεδο από την οικογένεια,χώρια οι οικονομικές ενέσεις στα υπόλοιπα τμήματα που κρατάνε το σύλλογο ζωντανό.
Από την άλλη μόλις ο Ιβάν αντιληφθεί ότι οι ΠΑΟΚτσηδες τον θέλουν στην ομάδα μόνο για τα λεφτά του,θα την κάνει.
Δε νομίζω ότι είμαστε και πολύ μακριά από το να πιστέψει κάτι τέτοιο.
Σόρυ, Μπάνε μου, αλλά η δική μου εκτίμηση είναι ότι είμαστε τόσο μακριά, όσο είναι και η ολοκλήρωση της Νέας Τούμπας...Επίσης, ο Βάνιας, αν υποψιαστεί ότι τον θέλουμε, μόνο για τα λεφτά του, τότε, πιστός στις δικές του αρχές και μόνο, θεωρώ ότι θα βρει έναν μεγαλοεπενδυτή για να πουλήσει την ομάδα και μάλιστα όχι με χασούρα...

Ούτε χθεσινός είναι στις επιχειρήσεις, αλλά κι η πώληση της ΣΕΚΑΠ, μαζί με την ρώσικη εταιρία, αυτό δείχνουν...
Παρότι πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να ανήκει στην οικογένεια Σαββίδη, για πάρα πολλά ακόμα χρόνια...
Panagos612

Δημοσίευση από Panagos612 »

δηλ ο ιβαν νομιζει οτι εμεις δεν τον θελουμε για τα φραγκα αλλα επειδη τον αγαπαμε και οταν καταλαβει οτι τον θελουμε μονο για τα φραγκα θα φυγει ? :lol: πραγματικα ειναι να απορει κανεις με αυτα που διαβαζουμε καπου καπου εδω μεσα ...ας ειμαστε σοβαροι, ο ιβαν δεν ηρθε στον ΠΑΟΚ για να παρει αγαπη , ουτε για να βγαλει φραγκα ουτε για να ξεπλενει , ηρθε απλα επειδη ηταν ΠΑΟΚ κ εχει παθος με το ποδοσφαιρο
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Συμφωνώ με τον goran64.

Ρε έχετε εικόνα από Πόντιους κατακέφαλους;
Αυτός άπαξ και είπε θα το κάνει.

Το γήπεδο θα γίνει ...ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα.

Δεν φεύγει ο Ιβάν ... δεν θα κάνει το χατίρι των μπ@σταρδων.

Και να πω και κάτι για την δικαιολογημένη γκρίνια των τελευταίων ωρών.

"ΌΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ"

καθώς και "Επιτρέπεται να πέσεις , επιβάλλεται να ξαναδηκωθεις"

ΥΓ Χάθηκε μια μάχη , όχι ο πόλεμος

ΥΓ2 Άμπελ κάνε μας τη χάρη ...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Panagos612 έγραψε:δηλ ο ιβαν νομιζει οτι εμεις δεν τον θελουμε για τα φραγκα αλλα επειδη τον αγαπαμε και οταν καταλαβει οτι τον θελουμε μονο για τα φραγκα θα φυγει ? :lol: πραγματικα ειναι να απορει κανεις με αυτα που διαβαζουμε καπου καπου εδω μεσα ...ας ειμαστε σοβαροι, ο ιβαν δεν ηρθε στον ΠΑΟΚ για να παρει αγαπη , ουτε για να βγαλει φραγκα ουτε για να ξεπλενει , ηρθε απλα επειδη ηταν ΠΑΟΚ κ εχει παθος με το ποδοσφαιρο

Σου χαλάμε την αισθητική ρε φιλαράκο,μπήκες εχθές στο φόρουμ και γελάς με τα γραφόμενα κάποιου που έχει φάει μέρος της ζωής του εδώ μέσα;
Προφανώς και δεν εννοώ ότι μένει στον ΠΑΟΚ επειδή τον αγαπάμε.
Υπάρχουν και άλλα εκτός από την αγάπη, όπως η εκτίμηση ο σεβασμός η υποχρέωση και αλλα πολλά που θα πρέπει να νιώθουμε οι ΠΑΟΚτσηδες γι'αυτόν.
Σε κάλυψα τώρα;
Panagos612

obanebane έγραψε:
Panagos612 έγραψε:δηλ ο ιβαν νομιζει οτι εμεις δεν τον θελουμε για τα φραγκα αλλα επειδη τον αγαπαμε και οταν καταλαβει οτι τον θελουμε μονο για τα φραγκα θα φυγει ? :lol: πραγματικα ειναι να απορει κανεις με αυτα που διαβαζουμε καπου καπου εδω μεσα ...ας ειμαστε σοβαροι, ο ιβαν δεν ηρθε στον ΠΑΟΚ για να παρει αγαπη , ουτε για να βγαλει φραγκα ουτε για να ξεπλενει , ηρθε απλα επειδη ηταν ΠΑΟΚ κ εχει παθος με το ποδοσφαιρο

Σου χαλάμε την αισθητική ρε φιλαράκο,μπήκες εχθές στο φόρουμ και γελάς με τα γραφόμενα κάποιου που έχει φάει μέρος της ζωής του εδώ μέσα;
Προφανώς και δεν εννοώ ότι μένει στον ΠΑΟΚ επειδή τον αγαπάμε.
Υπάρχουν και άλλα εκτός από την αγάπη, όπως η εκτίμηση ο σεβασμός η υποχρέωση και αλλα πολλά που θα πρέπει να νιώθουμε οι ΠΑΟΚτσηδες γι'αυτόν.
Σε κάλυψα τώρα;
εσυ εισαι παλιος στα φορουμ , εγω ειμαι παλιος στην τουμπα αυτη ειναι η διαφορα μας ...και δεν καταλαβα οποιος ειναι παλιος εδω μεσα πρεπει να βαραμε προσοχη ?η εχει μεγαλυτερη αξια η αποψη του ? αν ειναι ετσι να μας το πειτε να γραφετε μονο εσεις ...απο εκει και περα , καποια ατομα απο εσας κρατατε φοβικη σταση μην πει κανεις τπτ για την οικογενεια γτ θα φυγουν κτλ, θα πρεπει να καταλαβετε οτι τα 40-50 ατομα που γραφουμε εδω μεσα σε καμια περιπτωση δεν εκπροσωπούμε τα εκατομυρια παοκτσιδον εκει εξω και ουτε εχουμε την δυναμη να επηρεασουμε καταστασεις, απλα ανταλασουμε αποψεις , αυτο θα πρεπει να εμπεδώσετε οι παλιοι εδω μεσα που νομιζετε οτι ολοσ ο κοσμος γυρναει γυρο απο το παοκμανια και με το που πει καποιος κατι που φευγει απο την γραμμη ορματε...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Εγώ αυτό που θέλω φίλε μου,είναι σεβασμός στην άποψη του άλλου, τίποτα άλλο.
Εσύ χλευασες αυτό που έγραψα και γελασες γράφοντας τι διαβάζουμε εδώ μέσα.
Αν αυτό εσύ το θεωρείς σωστό,δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.
Panagos612

κοιτα τωρα που διαβαζω τι εγραψα οντος φενετε ψιλομαλακια δεν εχεις αδικο , αλλα αμα αφησουμε το λαθος υφος και παμε στο νοημα θεωρω οτι ειμαι σωστος
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Πάντως εγώ, απ τα (από μένα) τονισμένα σου, δεν καταλαβαίνω καν τι θέλεις να πεις...Σόρυ κιόλας...
Αλλά μπορεί και να "βλέπω άλλο ματς", δεν ξέρω....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”