Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
Ρε συ Μπανε να το δεχτω αυτο που λες, οτι για ολα φταιει ο Τσαρλατανος...
Τον Εσσιτι ποιος τον εφερε με 3μιση εκατομμυρια? Το πιο ακριβο χαφ στην ιστορια μας.
Τον Αουγκουστο ποιος τον εφερε? Που κοστισε κοντα 2μιση μυρια, και ειναι ενα στοιχημα απο βραζιλια?
Ποιος ξοδεψε συνολικα 6 μυρια για 2 χαφ που δεν ειχαν καμια σχεση με αυτο που εξ αρχης ψαχναμε? Ενα ποιοτικο 6αρο8αρι.
Ποιος εταζε μεταγραφαρες την επομενη της κατακτησης του κυπελου?
Ποιος ελεγε χαρακτηριστικα, ακομη δεν εχετε δει τπτ, τα καλυτερα ερχονται?
Ποιος συμφωνησε να δωσει 6 μυρια συμβολαιο σε εναν απειρο πορτογαλλο προπονητη για 3χρονια κλειστο συμβολαιο?
Τον Εσσιτι ποιος τον εφερε με 3μιση εκατομμυρια? Το πιο ακριβο χαφ στην ιστορια μας.
Τον Αουγκουστο ποιος τον εφερε? Που κοστισε κοντα 2μιση μυρια, και ειναι ενα στοιχημα απο βραζιλια?
Ποιος ξοδεψε συνολικα 6 μυρια για 2 χαφ που δεν ειχαν καμια σχεση με αυτο που εξ αρχης ψαχναμε? Ενα ποιοτικο 6αρο8αρι.
Ποιος συμφωνησε να δωσει 6 μυρια συμβολαιο σε εναν απειρο πορτογαλλο προπονητη για 3χρονια κλειστο συμβολαιο?
δυστυχως μπανε, δε φαινεται να ειναι στις προτεραιοτητες μας η απομακρυνση του.obanebane έγραψε:Σου περνάει από το μυαλό ότι ένα μόνο λάθος μπορεί να δημιούργησε όλο αυτό το φετινό χάλι;
Γιατί εμένα δε μου βγάζεις από το μυαλό ότι αυτός ο Τσαρλατανος που ανάθεμα την ώρα που ήρθε στην ομάδα, μπουρδελοποίησε τα πάντα.
Άλλαξε τον τρόπο που έπαιζε η ομάδα, ακύρωσε παίχτες,έφερε συνεργάτες χειρότερους ακόμα και από αυτόν,είμαι βέβαιος ότι ακόμα και αυτοί οι παίχτες που εκθείασε δημοσίως, δεν θέλουν να τον βλέπουν.
Η ομάδα συνεχώς χειροτέρευε, καμία πρόοδος,ούτε καν μια ανάδειξη ενός πιτσιρικά ρε αδερφέ, να δείξει ότι δουλεύει σε κάτι.
Ουστ με δαυτον.
Το σημαντικοτερο λαθος της οικογενειας και του γιωργη ειναι η απουσια τους.Δεν διοικεις ομαδα απο το Ροστοφ.Η βαζεις καποιον υπεθυνο, ο οποιος ομως θα εχει αυξημενες αρμοδιοτητες και δεν θα περιμενει εγκριση απο το skype για να παρει χαρτι υγειας, η εγκαθιστασαι στην Ελλαδα,στο κατω κατω τοσες δουλειες εχει η οικογενεια στη χωρα και διαμορφωνεις δικη σου αποψη για τα παντα.
Υ.Γ Εγω πιστευω πως η αποφαση για απομακρυνση του Φερειρα ειναι ειλλημενη απλα ισως καθυστερει για φορολογικους λογους.
Υ.Γ Εγω πιστευω πως η αποφαση για απομακρυνση του Φερειρα ειναι ειλλημενη απλα ισως καθυστερει για φορολογικους λογους.
Gospi έγραψε:Ρε συ Μπανε να το δεχτω αυτο που λες, οτι για ολα φταιει ο Τσαρλατανος...
Προφανώς και όλα αυτά είναι λάθη που στοίχισαν, με κυριότερο το τελευταίο.
Ο Αουγκουστο είναι νωρίς να κριθεί, για λόγους που ξέρεις και εσύ και όλοι μας,να μη γράφω τα αυτονόητα.
Όσο για τον Εσιτι,εδώ θα συμφωνήσω, με το ελαφρυντικό όμως ότι οι δύο πρώτοι στόχοι, δε μας έκαναν την τιμή να έρθουν και με την πίεση του χρόνου οδηγήθηκαν στο να πάρουν ότι βρήκαν μπροστά τους.
Χάσαμε μια τεράστια ευκαιρία να πάμε σε άλλο επίπεδο και αποτι φαίνεται, σα να μην έφτανε αυτό έγινε και ζημιά στα οικονομικά που μας πηγαίνει πίσω,πολύ η λίγο θα το δούμε.
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους αφήσουμε να διορθώσουν τα όποια λάθη και να οδηγήσουν την ομάδα ξανά στο δρόμο των επιτυχιών.
Οι βαζελοι έδιωξαν τους βαρδινογιαννηδες και μετανιώνουν την ώρα και την στιγμή .
Προσωπικά πιστεύω ότι δεν είμαστε μακριά από το να κάνουμε το ίδιο, όσο και αν με τις δηλώσεις του ο Ιβάν,φωνάζει για το αντίθετο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τρί 09 Ιουν 2020, 14:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τζιμπαρε, τελειωμένος είναι ρε.
Δεν είναι τόσο κορόιδα,απλά προσπαθούν να ματώσουν όσο λιγότερο γίνεται.
Δεν είναι τόσο κορόιδα,απλά προσπαθούν να ματώσουν όσο λιγότερο γίνεται.
έμενα φίλε με περνάει να αρχίσω να ανησυχώ...obanebane έγραψε:Σου περνάει από το μυαλό ότι ένα μόνο λάθος μπορεί να δημιούργησε όλο αυτό το φετινό χάλι;
Γιατί εμένα δε μου βγάζεις από το μυαλό ότι αυτός που ανάθεμα την ώρα που ήρθε στην ομάδα, μπουρδελοποίησε τα πάντα.
Άλλαξε τον τρόπο που έπαιζε η ομάδα, ακύρωσε παίχτες,έφερε συνεργάτες χειρότερους ακόμα και από αυτόν,είμαι βέβαιος ότι ακόμα και αυτοί οι παίχτες που εκθείασε δημοσίως, δεν θέλουν να τον βλέπουν.
Η ομάδα συνεχώς χειροτέρευε, καμία πρόοδος,ούτε καν μια ανάδειξη ενός πιτσιρικά ρε αδερφέ, να δείξει ότι δουλεύει σε κάτι.
Ουστ με δαυτον.
Μπανε αν τον διωξουν τοτε ναι, θα με πεισουν οτι εχουν διαθεση να διορθωσουν τα λαθη!
Εγω προσωπικα θα ειμαι ικανοποιημενος αν φυγει ο Τσαρλατανος και τα βαριδια (Βερμπλ, Μαου, Καντουρι κλπ) και η ομαδα κανει 2-3 κινησεις φτηνες και στηριξει δικα μας παιδια απο την κ19!
Δεν με πειραζει αν μια χρονια δεν κανω πρωταθλητισμο. Μου αρκει να δω την ομαδα να στηνεται επαγγελματικα και τεχνοκρατικα...
Εναν σωστο κοουτς θελω και σταθερο τιμ σε επιπεδο γυμναστη και προπονητη τερματοφυλακων. Κουρασε η φαση με τις αποχωρισεις ολων καθε που αποχωρει ο εκαστοτε προπονητης!
Εγω προσωπικα θα ειμαι ικανοποιημενος αν φυγει ο Τσαρλατανος και τα βαριδια (Βερμπλ, Μαου, Καντουρι κλπ) και η ομαδα κανει 2-3 κινησεις φτηνες και στηριξει δικα μας παιδια απο την κ19!
Δεν με πειραζει αν μια χρονια δεν κανω πρωταθλητισμο. Μου αρκει να δω την ομαδα να στηνεται επαγγελματικα και τεχνοκρατικα...
Εναν σωστο κοουτς θελω και σταθερο τιμ σε επιπεδο γυμναστη και προπονητη τερματοφυλακων. Κουρασε η φαση με τις αποχωρισεις ολων καθε που αποχωρει ο εκαστοτε προπονητης!
- Sick Bastard
Όχι.obanebane έγραψε:Σου περνάει από το μυαλό ότι ένα μόνο λάθος μπορεί να δημιούργησε όλο αυτό το φετινό χάλι;
Γιατί εμένα δε μου βγάζεις από το μυαλό ότι αυτός ο Τσαρλατανος που ανάθεμα την ώρα που ήρθε στην ομάδα, μπουρδελοποίησε τα πάντα.
Ουστ με δαυτον.
Καταλαβαίνω τι λες, αλλά όχι.
Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να είχε δικούς του γυμναστές τουλάχιστον, που να ξέρουν τους παίχτες.
Να είχε έτοιμο επικοινωνιακό μηχανισμό.
Ενεργοποιημένο σωστά τον ΤΔ του.
Και τόσα άλλα.
Σκέψου μόνο τι έγινε με τους τραυματισμούς των Κρέσπο και Ζαμπά κι αρκεί για να κατανοήσουμε ότι το κλαμπ αναλογικά, πρόσεξε, αναλογικά με πέρυσι, στην καλύτερη αφέθηκε στην τύχη του/αυτόματο πιλότο και στη χειρότερη έπεσε τρελή αποσύνθεση. Ο προπονητής, που είναι για τον πούτσο, έχει ευθύνες ναι, αλλά δεν είναι ''το ένα μοιραίο λάθος''.
Πιθανόν και να είναι έτσι, ας φύγει όμως αυτός και μετά βλέπουμε,να φύγει όμως μακριά και να μην τον ξανά δουμε ποτέ.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Καλός ή κακός οι παίχτες και οι προπονητές πάνε και έρχονται.
Εκεί που η ομάδα χρειάζεται μια σταθερά είναι στην θέση του τδ.
Χρειάζεται έναν άνθρωπο με γνώσεις και όραμα, όπου το Σαββιδεϊκο θα τον εμπιστευτεί και θα τον αφήσει υπεύθυνο του αγωνιστικού τμήματος.
Ο Ρεμπε που ακούγεται είναι ικανός, αλλά αν οι αρμοδιότητες του είναι όπως των προκατόχων του, προκοπή δεν θα δούμε..
Εκεί που η ομάδα χρειάζεται μια σταθερά είναι στην θέση του τδ.
Χρειάζεται έναν άνθρωπο με γνώσεις και όραμα, όπου το Σαββιδεϊκο θα τον εμπιστευτεί και θα τον αφήσει υπεύθυνο του αγωνιστικού τμήματος.
Ο Ρεμπε που ακούγεται είναι ικανός, αλλά αν οι αρμοδιότητες του είναι όπως των προκατόχων του, προκοπή δεν θα δούμε..
Gospi έγραψε:Μπανε αν τον διωξουν τοτε ναι, θα με πεισουν οτι εχουν διαθεση να διορθωσουν τα λαθη!
Εγώ θέλω κάτι παραπάνω,εσύ είσαι ολιγαρκής όπως φαίνεται.
Πιστεύω ότι αυτά που γράφεις θα γίνουν, ελπίζω όμως και σε κάτι παραπάνω με κάνα δύο πωλήσεις που θα δώσουν μια σχετική ελευθερία κινήσεων.
joshua έγραψε:Το σημαντικοτερο λαθος της οικογενειας και του γιωργη ειναι η απουσια τους.Δεν διοικεις ομαδα απο το Ροστοφ.
Ξεκάθαρα αυτό φταίει,τίποτα άλλο, δυστυχώς όμως δε βλέπω να αλλάζει.
10 χρόνια πέρασαν.