Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΠΑΟΚ-ολυμπιακος 2-0
ΠΑΟΚ-Παναθηναικος 3-0
ΠΑΟΚ-Αεκ 1-0
ΚΥΠΕΛΛΟ
ΠΑΟΚ-Παναθηναικος: 4-0
ΠΑΟΚ-Αεκ 2-1
Απογοητευτικό ονομάζεται αυτό που είδαμε φετος και οχι αυτο..
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

Αυτος θελει να μεινει? Και αν θελει τι κανει για αυτο?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αν θέλουμε να λέμε την αλήθεια τότε να αναλύουμε όλα τα δεδομένα.

Τι ρόστερ είχαμε, τι στόχους είχαμε, τι καταστάσεις υπήρχαν.

Α. Υπήρχε ακόμα παράγκα όχι ξένοι διαιτητές

Β. Στο ντέρμπι πχ με τον γαύρο στον Πειραιά, τους ΤΣΑΚΙΣΑΜΕ και το δίκαιο σκορ θα ήταν 0-4 χωρίς υπερβολή. Αν δε ξέρει να πλασάρει ο Τζαλμα πάνω απ' τη γραμμή δε φταίει ο Ίβιτς.

Γ. Το ρόστερ ήταν σαφώς κατώτερο απ' το περσινο και το προπερσινο και το φετινο. Πόσες άραγε επιτυχίες θα είχαν έρθει αν αντί το Βιερίνια είχαμε αριστερό Μπακ τον Λεοβατς πέρυσι και προπερσι; Και βεβαίως εννοώ και ηγετικές μορφές όχι μόνο σε τεχνικό επίπεδο.

Δ. Η πραγματικότητα είναι πως παρότι είχαμε μεγάλα βαθμολογικά σκαμπανεβάσματα, η ομάδα έπαιξε ΩΡΑΙΑ μπάλα σε μεγάλη διάρκεια της χρονιας. Έκτοτε δεν το έχουμε ξαναδεί αυτό παρά τη μεγάλη αποτελεσματικότητα την περίοδο λουτσεσκου.

Ε. Στο παιχνίδι μας υπήρχε ένα πλάνο ξεκάθαρο, λογικό και φυσιολογικό. Έμοιαζε να έχει λογική αυτό που ήθελε να παίξει η ομάδα και όλοι το καταλάβαιναν. Ήταν νορμάλ η προσέγγιση στους αγώνες.

Όλα αυτά δε σημαίνουν ότι προσωπικά πεθαίνω να έρθει ο Ίβιτς, αφού δεν μπορώ να καταλάβω ούτε γιατί έφυγε όπως εφυγε. Κάτι παίχτηκε εσωτερικά που ποτέ δεν μας το είπαν. Αλλά σε αγωνιστικό επίπεδο καθόλου άσχημα δεν τα είδα τα πράγματα.

Τέλος, σε ότι αφορά την περίφημη αγωνιστική κοιλιά της ομάδας, ρωτώ: τρία χρόνια τώρα στο Ισραήλ έκανε τόσο μεγάλες κοιλιες η ομάδα του;
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Ακριβώς όπως τα λέει ο rain έγιναν.
Και να θυμίσω στην αρχή της χρονιάς η παράγκα σου ακύρωσε γκολ στη Βέροια ως οφσάιντ του Φανούρη καλυπτόμενου 2 μέτρα (γιατί έκανε σκριν είπε ο Βαρούχας) =-2 βαθμοί, και δε σε έδωσε πεναλτάρα στην Τούμπα με Ξάνθη, πάρε άλλους -2 βαθμούς. Κι εμείς ασχολιούμαστε γιατί η ομάδα δεν έκανε κλασσική ευκαιρία ανά πεντάλπτο κι όχι ανα δεκάλεπτο και δεν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που θέλουμε να βλέπουμε (ανατρέξτε παρακαλώ στα τόπικ των συγκεκριμένων αγώνων να γελάσουμε τι γραφόταν)

Ο Βλάνταν σε σήκωσε στα προηγούμενα πλει οφ και θα σε περνούσε τον Άγιαξ κι αυτός παραλίγο.

Το τι παίχτηκε στα ΠΟ έχει να κάνει και με το χαμουτζοθέατρο στα 2 προηγούμενα παιχνίδια κυπέλλου, που για το βάζελο κ το ντόρτι του έφταιγε ο Κύζας (ενώ δε σε έδωσε ο Σιδηρόπουλος χερούκλα του Χουλτ στη Λεωφόρο) κ στον τελικό με το σκηνικό με Κομίνη (που κανένας δεν ασχολήθηκε για το πέναλτυ στον Κρέσπο κ το που το χανούμι ήταν ανύπαρκτο).
Στα ΠΟ σε πέρασαν όλα τα κοράκια πριονοκορδέλα με χαρακτηριστικό και το σκηνικό στη Λεωφόρο που ο Κομίνης βγάζει 2 κίτρινες στον Ουάρντα σε 5 λεπτά κ με το κουτάκι μπύρα (ευτυχώς σε λάιβ μετάδοση) που ο Κομίνης πάλι ζοριζόταν να το διακόψει.
Κι οι παίχτες και οι προπονητές βλέπουν όταν δε σε αφήνουν να πάρεις ανάσα.

Και να κλείσω με τα λεγόμενα του rain ξανά:
Η πραγματικότητα είναι πως παρότι είχαμε μεγάλα βαθμολογικά σκαμπανεβάσματα, η ομάδα έπαιξε ΩΡΑΙΑ μπάλα σε μεγάλη διάρκεια της χρονιας. Έκτοτε δεν το έχουμε ξαναδεί αυτό παρά τη μεγάλη αποτελεσματικότητα την περίοδο λουτσεσκου.
Στο παιχνίδι μας υπήρχε ένα πλάνο ξεκάθαρο, λογικό και φυσιολογικό. Έμοιαζε να έχει λογική αυτό που ήθελε να παίξει η ομάδα και όλοι το καταλάβαιναν. Ήταν νορμάλ η προσέγγιση στους αγώνες.

Όλα αυτά δε σημαίνουν ότι προσωπικά πεθαίνω να έρθει ο Ίβιτς, αφού δεν μπορώ να καταλάβω ούτε γιατί έφυγε όπως εφυγε. Κάτι παίχτηκε εσωτερικά που ποτέ δεν μας το είπαν. Αλλά σε αγωνιστικό επίπεδο καθόλου άσχημα δεν τα είδα τα πράγματα.

Κι ως Βαλκάνιος και γνώστης της εγχώριας πραγματικότητας (όπως κι ο Λουτς) γνώριζε πως δε μπορεί να πάει μπροστά μόνο με τη βίβλο του ποδοσφαίρου εν Ελλάδι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tolis01 την Τρί 09 Ιουν 2020, 11:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Εγώ θέλω τον Ίβιτς.
Και στο Ισραήλ αυτό τον καιρό έδειξε πολύ καλά πράγματα.
Βέβαια δεν ξέρω αν θέλει ο ίδιος να έρθει μετά τα όσα έγιναν εκείνο το καλοκαίρι και έφυγε (άραγε θα μάθουμε ποτέ;)
icue

Δημοσίευση από icue »

Επι Σαββιδη οσοι φυγαν σαν αποτυχημενοι, δεν καναν τιποτα στην συνεχεια. Νεοι οπως ο Τουντορ, γερασμενοι οπως ο Στεφενς ή ο Αγγελος και ο Δωνης αφου μας πρηξαν δυο χρονια με τα μωρα του τελικα εκανε μια τρυπα στο νερο. Για τον Στανογεβιτς δεν χρειαζεται να σχολιασουμε καν.

Αντιθετως οι δυο που φυγαν χωρις να ξερουμε (;) ακομα γιατι, σηκωσαν κουπες στην συνεχεια, ασχετα αν ηταν στο Ισραηλ ή στην Αραβια.

Θα εχει ενδιαφερον αν θα συμβει το ιδιο και με τον Αμπελ, γιατι δεν υπαρχει κατι αλλο απο το να φυγει σαν αποτυχημενος.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

joshua έγραψε:Ένα δίμηνο παίξαμε μπάλα με Ιβιτς απέναντι σε Λεβαδειακους και Πανιώνιους. Σχεδόν στο σύνολο των αγώνων απέναντι στους «μεγάλους» ήμασταν απογοητευτικοί ως προς την απόδοση μας.
Με Brkic, Κίτσιου και Μαλεζα παίζαμε.

Πες ότι δεν γουστάρεις τα μούτρα του και την παρουσία του, απλά πράγματα.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εγώ θυμάμαι 1-1 στο Καραισκάκη, 2-0 στην Τούμπα, 3-0 τον βάζελο και 2-2 εκεί, 1-0 την ΑΕΚ στην Τούμπα (εκεί ήττα με 1-0) συν το κύπελλο με τον αποκλεισμό του βάζελου και νίκη επί της ΑΕΚ στον τελικό, συν ευρωπαική πορεία που πέσαμε πάνω στη Σάλκε.

Ποια αδυναμία με τους "μεγάλους";
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω θυμαμαι οσο η χρονια εφτανε προς το τελος η αποδοση να πεφτει κατακορυφα.Ναι αποκλεισαμε τον βαζελο στο κυπελο με ενα τρελο πρωτο ημιχρονο στη τουμπα που μας ειχαν κανει γιογιο και ο Κλωναριδης εχανε τη μια φαση μετα την αλλη.Ο τελικος του κυπελου ηταν πονοματος οπως πονοματος ηταν και ολα τα παιχνιδια στα playoff και για μενα αυτο που μετραει ειναι πως τελειωνει μια χρονια και ο μονος προπονητης στον ΠΑΟΚ που ακολουθησε σταθερα ανοδικη πορεια ηταν ο Λουτσεσκου.Μεγαλυτερο προβλημα παντως εχω με τον χαρακτηρα του.Ειναι χαρακτηρας που καποια στιγμη θα βρεις μπροστα σου να σου δημιουργει προβληματα.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Ακόμα εδώ είναι ο Αβελ;;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Εγώ πάλι θυμάμαι ότι επί Βλάνταν ξανακούστηκε, μετά από πάμπολλα χρόνια, το σύνθημα...
Πωπω λαός και τι ομάδα
πωπωπω πωπωπω μια ΠΑΟΚάρα...
Για να χαζεύει, όλη η Ελλάδα,
δυο φορές, δυο φορές την εβδομάδα....

Και έτσι ακριβώς γινόταν, δηλαδή, για να τα λέμε και όλα....

Τα play off, έγιναν μετά το άδειασμα με τον β@ζελο και ειδικά το τελευταίο ματς-ήττα, γνωρίζοντας, φανερά, όλοι οι επιτελείς μας, για την τιμωρία των -10 βαθμών, που ανακοινώθηκε λίγο μετά την λήξη του κι αυτά κάτι με λένε!

Αλλά ό,τι και να θυμόμαστε, όλοι εμείς, τζάμπα και βερεσέ νομίζω ότι συζητάμε, για περσινά, ξινά σταφύλια....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 09 Ιουν 2020, 12:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Κάτσε ρε συ Τζος..Σε ό,τι σου έγραψαν οι παραπάνω όμως ως αντίλογο στα όσα είπες δεν απάντησες.Με επιχειρήματα σου είπαν ό,τι χρειάστηκε.
Ο Ίβιτς δεν είναι ο τέλειος αλλά στα 42 του και στις 2 ομάδες που πήγε διέπρεψε με κουτσό ρόστερ.
Και όπως λέει ο ρειν η ομάδα είχε πλάνο.Πέρα από το ότι παίξαμε αρκετά συστήματα με επιτυχία ενίοτε.
Σίγουρα μιλάμε υποθετικά γι'αυτόν,αλλά είσαι παραπάνω αυστηρός μαζί του.
Κι επίσης παρόλο που δε με αρέσουν οι συγκρίσεις,να σου θυμίσω τους πονόματους με Λουτσε μέχρι τον Ιανουάριο x2 χρονιές.
Δε μπορείς να πας τρένο ολόκληρη χρονιά.
Εγώ ξέρω ότι από τη δική του χρονιά έχω να πάω στους ''32'' της Ευρώπης.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε παιδιά....ο Αμπελ είναι ακόμα εδώ. Η σκούπα μάλλον πήρε ή θα πάρει όσα βλέπει η πεθερά προς το παρόν. Κάθε μερα με αυτόν τον άνθρωπο στον πάγκο είναι μια χαμένη μέρα...ακόμα και στις προπονήσεις.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ούτε εμένα με πείθει ο Ίβιτς, πιστεύω ότι πρέπει να δοθεί η μπαγκέτα στον Πάμπλο.
Με το πρότζεκτ που θα ακολουθηθεί,πιστεύω ότι είναι ο ιδανικός.
Το να πάρει όμως τώρα τα ινια θεωρώ ότι είναι άδικο για τον ίδιο, οπότε μετά τα playoffs.
left back

Δημοσίευση από left back »

Πήρε την ομάδα, μετά τον Τούντορ, σχεδόν διαλυμένη και την έβγαλε πρώτη στα p.o. χωρίς ήττα.
Την επόμενη χρονιά τερμάτισε δεύτερος στο πρωτάθλημα στο -6 (έχοντας αρχίσει την χρονιά με -3), παίζοντας πολύ καλή μπάλα το μεγαλύτερο διάστημα, πήρε το κύπελλο και έκανε αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη, φτάνοντας στους 32 του europa league. Έχοντας κάνει και τον Άγιαξ κουδούνια στην Τούμπα. Στα p.o. δεν τα κατάφερε η ομάδα, αλλά νομίζω όλο το κλίμα ήταν ήδη κακό λόγω της τιμωρίας και των όλων σκηνικών.
Γενικά η ομάδα, όπως ανάφεραν και παραπάνω, έπαιζε μπάλα, είχε σχέδιο, πλάνο, καταλάβαινες τι έπαιζε.
Μην ξεχνάμε ότι καθάρισε και τα αποδυτήρια (μπράβο στον Σαββίδη που τον στήριξε τότε).
Μακάρι να έρθει λέω εγώ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”