Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Mitsospaoki4 έγραψε:
Athens έγραψε:Θα ήθελα Γερμανό έμπειρο προπονητή με 3 παίκτες δικούς του...δεν λέω παραπάνω γιατί και ο Γιώργης θα φέρει άλλους 5-6
Αν επιλέξει ο Ρεμπε τον προπονητή, πολύ πιθανό να πάμε σε Γερμανό.
Ο μόνος τρόπος να επιλέξει προπονητή ο χι ρεμπε είναι νσ πει ναι πρόεδρε πολύ καλός αυτός που μόλις προτεινες
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

renegade έγραψε:Τι εννοείς αριστερό σέντερ Μπακ?

Να ψηφίζει Τσίπρα και να μη νομίζει ότι είναι αριστερός.

Να μην είναι κάτι σαν Κρέσπο.

Οπωσδήποτε να μην είναι σαν τον Βαρέλα όταν παίζει αριστερά. Ο Ίνγκασον δεν το διανοείται καν ότι μπορεί να το πράξει αυτό το έγκλημα.

Και αν μπορεί να το κλωτσάει και με το αριστερό το τόπι.

Μόνο αυτά. Τίποτα άλλο
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Εμείς άδικα συζητάμε δυστηχως δεν βλέπω να βγαίνει θέμα προπονητή ακόμη εκτός και αν βγει μπαμ και κατω.Σιγουρα παντως θα χεραιτησει ο Φερέιρα ειδικά αν δεν παρουμε το κυπελο και βγουμε 3οι.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

24 Ιούνιου θα κριθεί αν φύγει ή όχι..
Φοβάμαι ότι θα μας στοιχίσει και το κύπελλο αυτή η επιλογή..
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

bersekeros έγραψε:
bersekeros έγραψε:
prist64 έγραψε:Του Κυριου δεηθθωωωωωωμεν
"Απεταξάμην" ρε prist!!!

Απλά είναι τα πράγματα.

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου!

Ρε θα μας διαλύσει αυτός αφού δηλαδή!
Προσπαθώντας να ηρεμήσω και περιμένοντας το Θαυμα και την Επιφοίτηση για τους ταγούς της ομάδος. (ημέρα που είναι....)

Εικόνα
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Εγώ πάντως έκανα γιόγκα πριν πέσω χθες βράδυ κ σήμερα πρωί πρωί

Βοήθησε δεν λέω
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Mitsospaoki4 έγραψε:24 Ιούνιου θα κριθεί αν φύγει ή όχι..
Φοβάμαι ότι θα μας στοιχίσει και το κύπελλο αυτή η επιλογή..
Στις 24 αν φύγει θα είναι κάπως αναμενόμενο κοίτα μην σε πάει τελικό και χάσει το κύπελλο από τους ανύπαρκτους.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα την έχω δει με Μπάγεβιτς και κατά διαστήματα με Άγγελο.
Την καλύτερη μπάλα στην Ευρώπη την έχω δει με Μπόλονι.
Το πιο ποιοτικό ρόστερ από άποψη ονομάτων το έχω δει με Στέφενς.
Την πιο γρήγορη ομάδα με Τούντορ.
Την πιο ΠΑΟΚ ομαδα με Σάντος... (κρίμα που δεν πήρε κάποιον τίτλο)
Την πιο πετυχημενη ομάδα με Λουτσέσκου.

Με Φερέιρα έχω δει την πιο αδιάφορη ομάδα τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Επίσης είναι με διαφορά η ομάδα που πάιζει πολύ πιο κάτω από την πραγματική της αξία. Νομίζω χειρότερο ΠΑΟΚ θα έβλεπα μόνο είχαν παραμείνει οι Μπερέτα και Στανόγιεβιτς...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

georgedoulk2008 έγραψε:Έχουμε παίξει 4 ματς με το γαύρο φέτος.

1) Και στα τέσσερα έχει φανεί ξεκάθαρα η διαφορά φυσικής κατάστασης και σωματικών/αθλητικών προσόντων.

Στο χθεσινό ξεκινάμε στον άξονα με Μίσιτς (25) φανερά επηρεασμένο απο την διακοπή, Μαουρίσιο (31) που μετά τους χιαστούς έχει τελειώσει ποδοσφαιρικά, Μπίσεσβαρ (32) με κοιλιά και προγούλι και μεταφέρεται κάποια στιγμή και ο Καντουρί (31) ο οποίος είναι αθλητικά πολύ κάτω του μετρίου.

Αντίθετα ο γαύρος παίζει με Καμαρά (23), Γκιγιέρμε (29) και Μπουχαλάκη (26). Τρία παιδιά πάνω απο το 1,80 και αθλητικά.

Αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα. Με ένα απλό πρέσιγκ σε έκλειναν στην περιοχή σου και ανάγκαζαν τα σέντερ μπακ ή τους πλάγιους σου να κουβαλάνε την μπάλα μέχρι το κέντρο για να την βγάλουν απο τα καρέ. Ο γαύρος αντίθετα μετέφερε την μπάλα απο περιοχή σε περιοχή με χαρακτηριστική άνεση. Η διαφορά μας σε αθλητικά χαρακτηριστικά σε φάση άμυνας ηταν ακόμα πιο εμφανής: Μαουρίσιο, Μισιτς, Μπίσεσβαρ δεν κέρδισαν ούτε μια προσωπική μονομαχία στο Α ημίχρονο.

2) Παίζουμε ενα μυστήριο 3-5-1-1 (;) σε φάση επίθεσης απο την αρχή της χρονιάς.

Ο Μάτος που όλοι γνωρίζουμε ότι είναι καλύτερος επιθετικά παρά αμυντικά, γίνεται 3ος μπακ και περνάει το κέντρο μόνο στα στημένα. Ο αριστερός μπακ (συνήθως Γιαννούλης, χθες Βιερίνια) ανεβαίνει μέχρι την αντίπαλη περιοχή και συγκλίνει. Αυτό το τρικ δεν έχει φέρει αποτελέσματα αλλά παρόλα αυτά δεν αλλάζει.

Από τους τρεις (θεωρητικά) του άξονα ο μόνος που κατεβαίνει να πάρει μπάλα απο τους μπακ είναι ο εκάστοτε αμυντικός χαφ. Χθες ο Μαουρίσιο φοβόταν να κάνει ακόμα και αυτό. Ο Αουγκούστο που το έκανε όταν έπαιζε, έπεφτε συνέχεια σε παγίδες και εξαιτίας των λαθών του φάγαμε ένα σκασμό κρίσιμα γκολ. Ο Εσίτι είναι ο μοναδικός που το έχει καταφέρει σε κάποιο βαθμό αλλά για κάποιο λόγο δεν παίζει! Οι άλλοι δύο του άξονα (συνήθως Μίσιτς και Μπίσεσβαρ) σχεδόν ποτέ δεν κατεβαίνουν κοντά στην περιοχή για να ζητήσουν μπάλα.

Ο "ένας" στην επίθεση μοιάζει σαν την καλαμιά στον κάμπο. Δεν συμμετέχει καθόλου στην ανάπτυξη. Περιορίζεται σε έναν άχαρο ρόλο να τρέχει πάνω κάτω 90 λεπτά και να περιμένει να σπρώξει την μπάλα μέσα απο καμιά σέντρα.

3) Στατικές φάσεις...

Έχουμε φάει γκολ με κάθε πιθανό τρόπο. Στο πρώτο δοκάρι, στο δεύτερο δοκάρι, στο ύψος του πέναλτι, απο δεύτερη κεφαλιά πάσα, απο συρτή σέντρα, απο σουτ σε ριμπάουντ απο, απο, απο...
Επιθετικά τα στημένα μας είναι τόσο πολύπλοκα που χρειάζεται να εκτελεστούν ΤΕΛΕΙΑ για να έχουν αποτέλεσμα. Για παράδειγμα η συρτή εκτέλεση του Βιερίνια δίπλα απο το τοίχος, για τον Πέλκα ή τον Λημνιό, σέντρα με τη μία στο ύψος του πέλαντι, σκρην του φορ στον αντίπαλο αμυντικό κτλ κτλ... Για αυτόν ακριβώς τον λόγο συνήθως δεν έχουν.

4) Γενικές παρατηρήσεις

Η φυσική κατάσταση των περισσότερων παικτών είναι μέτρια. Βαρέλα, Μάτος, Βιερίνια, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Καντουρι που είναι άνω των 30 μοιάζουν σαν να γέρασαν 5 χρόνια σε σχέση με πέρσι!

Η αποκατάσταση απο τραυματισμούς διαρκεί έναν αιώνα! Όποιος τραυματίστηκε φέτος έμεινε έξω μίνιμουμ δυο μήνες - μάξιμουμ όλη τη σεζον. Όλες οι ομάδες έχουν τραυματισμούς και φυσικά έχουν ευθύνη και οι παίκτες για την ζωή που κάνουν εξω απο το ποδόσφαιρο, αλλά αυτό που γίνεται στον ΠΑΟΚ να έχουμε τουλάχιστον 2 ρήξεις χιαστών το χρόνο (φέτος Ζαμπά, Κρέσπο, Αουγκούστο - πέρσι Βιερίνια και Μαουρίσιο) είναι μοναδικό φαινόμενο! Ειδικά φέτος που δεν είχαμε και ματς μεσοβδόμαδα!

Την ώρα του αγώνα όλοι γνωρίζουν ότι δύσκολα γίνονται προσαρμογές. Αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για μην γίνονται αλλαγές όταν δεν βγαίνει το σύστημα ή όταν ένας παίκτης δεν τραβάει. Έχω την αίσθηση οτι ανεξάρτητα απο το τί γίνεται στο χορτάρι οι αλλαγές έχουν αποφασιστεί μια βδομάδα πριν και θα γίνουν όταν έρθει η ώρα τους! Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ παρέμβαση απο τον πάγκο για να προσαρμοστεί η ομάδα ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

Όσο δύσκολο και να είναι να προετοιμάσεις ψυχολογικά μια ομάδα που πέρσι τα σάρωσε όλα και φέτος δεν έχει το ίδιο κίνητρο, η εικόνα παικτών που περπατάνε ή γκρινιάζουν την ώρα του αγώνα δεν τιμάει κανέναν. Δεν υπήρξε ούτε ένα ματς που η ομάδα να μπήκε μέσα με "γυαλισμένο μάτι". Έχω την αίσθηση ότι χάσουμε - κερδίσουμε στο τέλος του μήνα θα πέσει ο παράς. Η μόνη αντίδραση που θυμάμαι φέτος ήταν στον ημιτελικό με τον γαύρο μετά το 0-2 και ήταν ΜΟΝΟ από τον Πέλκα που άκουσε την εξέδρα και ΦΟΒΗΘΗΚΕ.

Αντί επιλόγου,

συμπαθώ τον Φερρέιρα, τον στήριξα απο την αρχή της χρονιάς και ελπίζω οτι στο μέλλον θα έχει μια αξιοπρεπή καριέρα ΑΛΛΑ μακριά απο τον ΠΑΟΚ.

Ήρθε η ώρα του Γκαρσία.
Συντασσομαι!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ποια ποιοτικά ονόματα είχαμε επί Στεφενς;

Κατσουράνη, Τζιωλη, Τζαβέλλα, Σπυροπουλο, Στόχ ... Χουσεν, Μαντουρο ...

By the way, ταξίδεψα για δουλειά στο Εσσεν τοτε που παίξαμε με Σαλκε εκτός, τυχαία έμεινα στο ίδιο ξενοδοχείο με την ομάδα.
Με Στεφενς κ τον γυμναστή του είδαμε μαζί ένα παιχνίδι τσουλου στο μπαρ, χαλαρός τύπος ευχάριστος για παρέα. Δεν του ανέφερα τίποτα για ΠΑΟΚ, ούτε καν ότι είμαι Έλληνας, σκέφτηκα πως ίσως μαζευόταν κ είχε χαβαλέ να πίνουμε μπιρίτσες μιλώντας για το παιχνίδι. Ούτε καν έδειξα πως τον ξέρω.

Στην άλλη πλευρά του μπαρ ήταν μαζεμένοι κάποιοι από τους Έλληνες με τον Μαλεζα και τον Σταφυλιδη αν θυμάμαι καλά συν έναν άλλο όχι δικό μας που είχαν περάσει να τους δουν.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Θα φύγει το βράδυ της 24/6 αν αποκλειστούμε; Απίθανο το βλέπω. Με τον Σαββίδη εκτός Ελλάδος και με δεδομένη τη δυσκαμψία στη λήψη αποφάσεων σε κρίσιμα θέματα δεν είναι αυτό το επικρατέστερο σενάριο. Ποιον προπονητή θα βρούμε μετά; Όχι βέβαια πως αβαντάρω τον Αμπέλ, το αντίθετο. Τον βλέπω να τελειώνει και τα play-ωχ όπως τα κατάφερε ελλείψει μάλλον λύσεων και με δεδομένο ότι με τη λήξη της περιόδου στις 19/7 (τελικό κυπέλλου δύσκολα μας βλέπω) και έναρξη προετοιμασίας περί την 10/8, δεν πιστεύω πως θα έχουν το θάρρος στην ΠΑΕ να τον τελειώσουν, χώρια βέβαια και η υπέρογκη αποζημίωση, λόγω του κλειστού συμβολαίου-τι έμπνευση και αυτή!
Νομίζω πως κρίσιμο σημείο για αυτόν θα είναι η είσοδος ή μη σε ομίλους των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Οψόμεθα.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

makispaspartou έγραψε:Την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα την έχω δει με Μπάγεβιτς και κατά διαστήματα με Άγγελο.

Με Φερέιρα έχω δει την πιο αδιάφορη ομάδα τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Επίσης είναι με διαφορά η ομάδα που πάιζει πολύ πιο κάτω από την πραγματική της αξία. Νομίζω χειρότερο ΠΑΟΚ θα έβλεπα μόνο είχαν παραμείνει οι Μπερέτα και Στανόγιεβιτς...
Ποιοτικότερο ρόστερ επί Στέφενς; Δεν νομίζω.
Χακόμπο και Γλύκος, Σκόνδρας, Ινίγκο Λόπεθ (ναι, αυτός που έπαιρνε 180.00 στην Ισπανία, ζήτησε 500.00 εδώ και τελικά υπέγραψε με τριακόσιες και δεν έστριβε καν), Λόρενς που όταν έφυγε έκλαιγαν οι μπυραρίες της πόλης μας, Γεωργιάδης με θέμα στην πελματιαία απονεύρωση, Τζαβέλας, Τζιόλης και ήλθαν τον Γενάρη Μάρτενς και αυτός με θέμα στο πέλμα, Μαντούρο. Πολύ καλό υλικό είχε ο Σάντος τα τελευταία δύο χρόνια, όταν δεν είχαμε μαντήλι να κλάψουμε αλλά με πωλήσεις οικοδόμου και Μελίσσα και με τον επενδυτή λαό όπως έλεγε ο Ζαγοράκης, φέραμε το καλοκαίρι του 2008 και τον Ιανουάριο του 2009 παικταράδες.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Γερασίμου έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα την έχω δει με Μπάγεβιτς και κατά διαστήματα με Άγγελο.

Ποιοτικότερο ρόστερ επί Στέφενς; Δεν νομίζω.
Χακόμπο και Γλύκος, Σκόνδρας, Ινίγκο Λόπεθ (ναι, αυτός που έπαιρνε 180.00 στην Ισπανία, ζήτησε 500.00 εδώ και τελικά υπέγραψε με τριακόσιες και δεν έστριβε καν), Λόρενς που όταν έφυγε έκλαιγαν οι μπυραρίες της πόλης μας, Γεωργιάδης με θέμα στην πελματιαία απονεύρωση, Τζαβέλας, Τζιόλης και ήλθαν τον Γενάρη Μάρτενς και αυτός με θέμα στο πέλμα, Μαντούρο. Πολύ καλό υλικό είχε ο Σάντος τα τελευταία δύο χρόνια, όταν δεν είχαμε μαντήλι να κλάψουμε αλλά με πωλήσεις οικοδόμου και Μελίσσα και με τον επενδυτή λαό όπως έλεγε ο Ζαγοράκης, φέραμε το καλοκαίρι του 2008 και τον Ιανουάριο του 2009 παικταράδες.
Κρινετε εκ του αποτελέσματος γι αυτό...
Σαλπιγγίδης, Νέσιντ, Αθανασιαδης, Στοχ, Λούκας, Νίνης, Βούκιτς, Σεκού Ολίσε, Μάρτενς, Νάτχο, Λάζαρ, Λόρενς, Κατσουράνης, Ινσαουράλντε, Βϊτορ, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Μαντούρο, Χακόμπο, Ιτάντζ
Υπενθυμίζω ότι ο Χακόμπο ήταν ο καλύτερος τερματοφύλακας όταν έπαιζε στην Τρίπολη, ο Σκόνδρας το καλύτερο δεξί μπακ, ο Τζαβέλλας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ, ο Μάρτενς ήρθε σαν το βασικο δεκάρι της Αλκμαάρ και Μαντούρο με μεγάλο βιογραφικο.... Την ιστορία βέβαια την είδαμε μετά, δυστυχώς λίγοι επιβεβαίωσαν τη φήμη τους.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Μακάρι να ερχόταν ένας Ισπανός προπονητης που θα πονουσε πολυ την Αθήνα...!
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Μανόλο Χιμένεθ;

:D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”