ΠΑΟΚ-Ε.Ο. 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Sick Bastard
-
Re: ΠΑΟΚ-Ε.Ο. 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Φίλε Luigi εσύ μίλησες για δύο αθλητικά μπακ απ στις πλευρές..
- Sick Bastard
Re: ΠΑΟΚ-Ε.Ο. MVP, σχόλια, παραλειπόμενα.
Πράγματι, λογικά δεν θα μπορείς να περπατήσεις στα αποδυτήρια και στα γραφεία απ τα φλόκια.PAOK_Antarctica έγραψε:Έτσι ακριβώς.joshua έγραψε:Σου δόθηκε χρυσή ευκαιρία να εκμεταλλευτείς την διακοπή για να έχεις ήδη εδώ νέο προπονητή και ΤΔ και εμείς δεν κάναμε τίποτα περιμένοντας τι ακριβώς; Δυστυχώς η ανικανότητα οργάνωσης δεν τελείωσε μόνο της φετινή χρόνια αλλά σε μεγάλο βαθμό και την επόμενη και αν αυτά τα λάθη κάποτε τα διόρθωνε η αλόγιστη σπατάλη χρημάτων τώρα που θα μπει φρένο και σε αυτό δεν ξέρω σε τι μπορούμε να ελπίζουμε...
3 μήνες είχαν να δουν τι παίζει από προπονητές εκεί έξω, πάω στοίχημα πως το πεοπαίξιμο πήγε σύννεφο.
- sourmenetes
- Moderator
1)δεν έχω δει το ματς
2)εκανε 5 αλλαγες
3)στις 5 αλλαγές δε χρησιμοποιήθηκε ο στοχ
4)στις 5 αλλαγές χρησιμοποιήθηκε ένα παιδί από την κ19 που μπήκε αποστολή πρώτη φορά.
Μπορεί να είναι ο καλύτερος παίκτης, δεν το ξέρω το παιδί και το εύχομαι.
Αλλά δε χώραγε στις 5 αλλαγές ο Στοχ;;
Δεν έχεις ένα σουτ σε όλο το ματς και δε σου χώραγε ο στοχ???
Πλάκα μας κάνεις;;;
Τι να πω...
Μήπως θες τπτ άλλο;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
2)εκανε 5 αλλαγες
3)στις 5 αλλαγές δε χρησιμοποιήθηκε ο στοχ
4)στις 5 αλλαγές χρησιμοποιήθηκε ένα παιδί από την κ19 που μπήκε αποστολή πρώτη φορά.
Μπορεί να είναι ο καλύτερος παίκτης, δεν το ξέρω το παιδί και το εύχομαι.
Αλλά δε χώραγε στις 5 αλλαγές ο Στοχ;;
Δεν έχεις ένα σουτ σε όλο το ματς και δε σου χώραγε ο στοχ???
Πλάκα μας κάνεις;;;
Τι να πω...
Μήπως θες τπτ άλλο;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σουρμε να λες δοξα τω Θεω που δεν το ειδες ...
σκετη απελπισια
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
σκετη απελπισια
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για μένα τελειώνει η κουβέντα από τη στιγμή που δεν άλλαξε σύστημα μέσα στη χρονιά. Είναι επικίνδυνος και άσχετος. Οι ομάδες που ήταν δουλεμένες όλη τη χρονιά φαίνονται ακόμη και μετά τη διακοπή. Σε μας το μόνο που άλλαξε ήταν να ντεφορμαριστούν Λημνιός και Μίσιτς.
- Sick Bastard
Δεν είναι θέμα μόνο προπονητή.navigator11 έγραψε:Είμαι περίεργος, εξαιρετικά περίεργος, ποιάς υποδοχής-υπομονής θα τύχει ο όποιος νέος προπονητής. Ανεξάρτητα από όνομα. Μόνο και μόνο για αυτό το ... σασπένς δηλαδή, είθε να τον "φύγουν" ήδη από σήμερα τον Πορτογάλο.
Είναι κυρίως πως και με τι στόχους και πως θα στηριχτεί απ τη διοίκηση έμπρακτα.
Αλλά σ αυτά ήμαστε Σοβιετία μην τα ξαναλέμε και μάλιστα βαθιά.
Να κλείσει ο κύκλος να αρχίσει καινούριος. Οκ . Και ποιος θα τον ξεκινησει; ο Σαββίδης ο Γιώργος, μαζί με το Δούκα το Λευτέρη;
-
Να φέρουν τεχνικό διευθυντή να του πουν τι ομάδα θέλουν ηλικιακά και με τι μπάτζετ και να τον αφήσουν να δουλέψει.. Απλό μα τόσο δύσκολο στον οργανισμό ΠΑΟΚ.
-
Ας το δούμε ψύχραιμα. Πήρες προπονητή και έθεσες στόχο τους ομίλους του Τσουλου και μίνιμουμ του Γιουρόπα Λιγκ και να διατηρήσεις τα κεκτημένα στην Ελλάδα.. κυρίως το πρωτάθλημα.. Απέτυχε παταγωδώς, ενώ σε καμία στιγμή της σεζόν δεν έδειξε ότι χτίζει κάτι... Τον κρατάς ή τον διώχνεις? Ρητορικό ερώτημα..
-
Ας το δούμε ψύχραιμα. Πήρες προπονητή και έθεσες στόχο τους ομίλους του Τσουλου και μίνιμουμ του Γιουρόπα Λιγκ και να διατηρήσεις τα κεκτημένα στην Ελλάδα.. κυρίως το πρωτάθλημα.. Απέτυχε παταγωδώς, ενώ σε καμία στιγμή της σεζόν δεν έδειξε ότι χτίζει κάτι... Τον κρατάς ή τον διώχνεις? Ρητορικό ερώτημα..
- Sick Bastard
Γιατί να έρθει ΤΔ;
Αφού η φάση είναι ότι κάτσει στη γκλάβα του Γιωργάκη και κάποιες φορές ο ΠΑΟΚ είναι τυχερός και του κάθεται φλος και άλλες φορές του κάθεται κέντα.
Α ξέχασα, χρειάζεται ΤΔ για μπροστινός, για βιτρίνα για κρέας στη μηχανή. Σόρρυ, αυτό το ξέχασα.
Αφού η φάση είναι ότι κάτσει στη γκλάβα του Γιωργάκη και κάποιες φορές ο ΠΑΟΚ είναι τυχερός και του κάθεται φλος και άλλες φορές του κάθεται κέντα.
Α ξέχασα, χρειάζεται ΤΔ για μπροστινός, για βιτρίνα για κρέας στη μηχανή. Σόρρυ, αυτό το ξέχασα.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Η ομάδα έχασε μέσα στην Τούμπα δύο παιχνίδια από τα σιχαματα χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Το πιο επικίνδυνο δεν είναι να χάνεις, είναι να μην σε πειράζει.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Θέλει γενναίες αποφάσεις και το θέμα του Άμπελ είναι μια τέτοια. Είναι αστείο να φεύγουν όσοι πετυχαίνουν και να μένουν όσοι δεν τα καταφέρνουν.makispaspartou έγραψε:Ας το δούμε ψύχραιμα. Πήρες προπονητή και έθεσες στόχο τους ομίλους του Τσουλου και μίνιμουμ του Γιουρόπα Λιγκ και να διατηρήσεις τα κεκτημένα στην Ελλάδα.. κυρίως το πρωτάθλημα.. Απέτυχε παταγωδώς, ενώ σε καμία στιγμή της σεζόν δεν έδειξε ότι χτίζει κάτι... Τον κρατάς ή τον διώχνεις? Ρητορικό ερώτημα..
Αν είναι να αλλάξει ο προπονητής θα ήταν λάθος να έρθει πριν τα π.ο.