ΠΑΟΚ-Ε.Ο. 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-Ε.Ο. MVP, σχόλια, παραλειπόμενα.
Πώς να κάνεις ευκαιρία όταν όλοι παίζουν με πλάτη στην εστία και γυρίζουν μονίμως την μπάλα πίσω;
Ο μόνος που έπαιζε κατά μέτωπο και δημιούργησε προϋποθέσεις για ευκαιρία ήταν ο Καντουρί.
Ο μόνος που έπαιζε κατά μέτωπο και δημιούργησε προϋποθέσεις για ευκαιρία ήταν ο Καντουρί.
- invincible
bersekeros έγραψε:Χειρότερα και από τον αγώνα του πρωταθλήματος...
Σήμερα φάγαμε και μία κίτρινη κάρτα, αλλά ήμασταν ακόμα πιο τραγικοί.
Μηδέν πάθος, μηδέν σύστημα ...
Καλά όχι πως ο γαύρος είναι τίποτα το ιδιαίτερο αν δεν κάνανε παιχνίδι ο Βαλμπουενα και με τον Ελ Αράμπι το έναδύο .... μέχρι αύριο να παίζανε οι υπόλοιποι 0-0 θα ήτανε.

Θα πρόσθετα στα γραφόμενα ότι ο Λημνιός δεξιά απλά δεν μπορούσε. Κάλλιστα λοιπόν αν ήθελε να αλλάξει τη ροή του αγώνα θα μπορούσε να τον φέρει αριστερά και να βάλει δεξιά των Λάμπρου αλλάζοντας τον άφαντο Μάου με τον Ομάρ. Εντελώς άστοχη η αλλαγή του Μαροκινού που δεν είχε όπως όλοι τα φυσικά προσόντα, αλλά το κοντρολάκι της μπάλας δεν το είχε ξεχάσει.
Πέλκας εξτρέμ απλά δεν υπάρχει και δεν φταίει ο ποδοσφαιριστής.
Πέλκας εξτρέμ απλά δεν υπάρχει και δεν φταίει ο ποδοσφαιριστής.
Gospi έγραψε:bane θα σου απαντησω εδω γτ κλειδωσε το αλλο...
Δεν ειπα να φυγει...
απλα να αλλαξει μυαλα και να αρχισει να ακουει και κανεναν γνωστη και να μην κανει του κεφαλιου του...
τωρα θα μου πεις πως θα γινει αυτο?
Δεν ξερω...
Αλλα το προβλημα εκει το εντοπίζω κι ας μην εχω λυση να προτεινω...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ξέρω ρε ότι δεν είπες να φύγει, απλά εγώ δεν διατύπωσα σωστά αυτο που ήθελα.
Να το πω τώρα λοιπόν.
Αυτοί είναι και δεν θα αλλάξουν,ευχή και κατάρα.
Ολημερίς το χτιζανε,το βράδυ γκρεμιζοταν.
Ακούνε τον κάθε μαλακα άσχετο (αυτόν τον στρατηγό πχ) χρόνια τώρα ,μόνο και μόνο επειδή αυτός ειναι ΠΑΟΚ και έχει καποια επιφάνεια.
Όποιος ποφοσφαιρανθρωπος δεν τους είπε αυτά που ήθελαν να ακούσουν τον τελείωσαν με τον τρόπο τους.
Είναι πάρα πολύ μεγάλη κουβέντα.
Παραγοντα με την οικονομική επιφάνεια του Σαββίδη πάντως όσο εμείς ζούμε δεν πρόκειται να ξανά δουμε στον ΠΑΟΚ,το ξέρουμε όλοι πιστεύω.
Από εκεί και πέρα,ας κάνουμε το σταυρό μας και να ελπίζουμε στην τύχη.
Τουλάχιστον ας δούμε ένα νέο γήπεδο που θα χαίρονται και τα παιδιά μας.
Ζήσαμε αήττητο και νταμπλ,δε το λες και λίγο σε σχέση με το παρελθόν,άθλος ήταν για τα δεδομένα μας.
-
Το σημερινό ήταν ακόμη μια απόδειξη ότι η ανανέωση είναι απαραίτητη. Ο οργανισμός έδωσε την ευκαιρία σε μερικούς παίκτες να υπερασπίστουν τον τίτλο Δεν έκανε αυτό για το οποίο κατηγόρησε ο Τζορνταν τον Κραους στους Μπουλς του 97 (για να είμαστε κ σε σύνδεση με την επικαιρότητα - last dance), παρολ αυτά παραηταν χουβαρδας με κάποιους (πχ 3 χρόνια συμβόλαιο σε Μπισεσβαρ, ανανέωση Βαρελα), λειτουργωντας συναισθηματικά κ όχι λογικά. Ήρθε λοιπόν η φετινή χρονιά κ φάνηκε στα δικά μου μάτια ότι Ματος, Βαρελα, Μαουρισιο, Βιειρινια, Μπισεσβαρ είναι πολυτέλεια. Με την έννοια ότι σε αθλητικότητα είναι πίσω απ τους αντίστοιχους του βασικού κ μονού αντιπάλου κ το μυαλό κ η εμπειρία δε φτάνει. Τι να κάνουμε βελτιώθηκαν οι άλλοι κ ο κορμός τους είναι πιο νεαρος σε ηλικία. Ναι μεν είχαν τραυματισμόυς σοβαρούς, αλλά δε βλέπω ότι θα δείξουν καλύτερη εικόνα του χρόνου. Για τον Φερειρα, κατάλαβα ότι δεν έχει την προσαρμοστικοτητα να παίξει με το υλικό που του δόθηκε. Νομίζω ότι δεν εκμεταλλευτηκε με τον καλύτερο τρόπο το υλικό που είχε. Πρέπει να φύγει όμως; Εγώ λέω όχι. Αν κ χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία προσπάθησε να παίξει όπως αυτος θέλει. Στυλ που περισσότερο ανέδειξε τις αδυναμίες που έχουν πολλοί παίκτες μας κ λιγότερο ξεδιπλώσε το ταλέντο κάποιων άλλων. Πρέπει να του δωθει η ευκαιρία να παίξει αυτό που θέλει με τα απαραίτητα υλικά. Αν για οποιονδήποτε λόγο δε μπορούμε να του τα φέρουμε τότε ναι ας φύγει. Αλλά μιλάμε για νέο προπονητή κ ξαναχτισιμο που σημαίνει ότι δεν διεκδικούμε τίτλο του χρόνου. Αυτα
invincible έγραψε:bersekeros έγραψε:Χειρότερα και από τον αγώνα του πρωταθλήματος...
Σήμερα φάγαμε και μία κίτρινη κάρτα, αλλά ήμασταν ακόμα πιο τραγικοί.
Μηδέν πάθος, μηδέν σύστημα ...
Καλά όχι πως ο γαύρος είναι τίποτα το ιδιαίτερο αν δεν κάνανε παιχνίδι ο Βαλμπουενα και με τον Ελ Αράμπι το έναδύο .... μέχρι αύριο να παίζανε οι υπόλοιποι 0-0 θα ήτανε.καλά που ανέβασαν αυτοί οι δύο απόδοση για 5 λεπτά γιατί το παιχνίδι θα ήταν για refund και αμφισβήτηση συναλλαγής στο PAOK TV
Δεν ήταν μόνο οι δύο του γαύρου που λες. Όλη η ομάδα είχε καλή κυκλοφορία, είχαν πάθος στη διεκδίκηση της μπάλας και γενικότερα δεν φάνηκε να τους επηρέασε η διακοπή. Έπαιξαν λες και ήταν αυτοί στο -7.
(Βέβαια, ούτε εμείς επηρεαστήκαμε από τη διακοπή. Παίξαμε τόσο χάλια όσο και πριν.)
Re: ΠΑΟΚ-Ε.Ο. 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Εν τω μεταξυ μολις συνειδητοποιησα οτι καθομαι και κραζω σε 3 διαφορετικα τοπικ...
και κραζω και κριτικαρω εναν ανθρωπο που δεν θα τα διαβασει ποτε!
Και νιωθω μ@λ@κ@ς, ανωριμος και γελοιος...
Και ολα αυτα γιατι δεν μπορω να απολαυσω την καψουρα μου οπως θελω!
Γιατι να σας πω και κατι αλλο... και παλια χαναμε απο τον κωλογαυρο μερικες φορες, αλλα παντα παλευαμε!
Φετος χασαμε τοσες φορες με κατεβασμενα χερια που ποναει το ειναι μου... χασαμε ανευρα, με τον ιδιο τροπο, με μηδεν τελικες, και χωρις καν να χρειαστει ο παπαπετρου ο κωλογαυρος να βαλει το χερι του...
Αμαρτια ειναι ρε γμτ στα 35 μου να καθομαι να ξεφτιλιζομαι ετσι...
Γιατι να σας πω και κατι αλλο... και παλια χαναμε απο τον κωλογαυρο μερικες φορες, αλλα παντα παλευαμε!
Φετος χασαμε τοσες φορες με κατεβασμενα χερια που ποναει το ειναι μου... χασαμε ανευρα, με τον ιδιο τροπο, με μηδεν τελικες, και χωρις καν να χρειαστει ο παπαπετρου ο κωλογαυρος να βαλει το χερι του...
Η αηδία που είδαμε σήμερα δεν έχει να κάνει με την διακοπή αλλά με την ακόμη μια φορά λάθος προσέγγιση ενός αγώνα ζωής ή θανάτου. Προπονητής που ούτε στην Πορτογαλλία με την Μπράγκα φαίνεται να ενέπνεε στα ντέρμπυ ούτε εδώ. Τα ντέρμπυ ήταν φέτος η αχίλλειος πτέρνα μας όπου χάθηκαν όλα ακόμη και το μέταλλο μας λόγω αδυναμίας μας (φοβίας μας;) στην σωστή προσέγγιση τους:
28.04.2019 Liga NOS 18/19 SC Braga 1:4 Benfica Lissabon
02.04.2019 Taça de Portugal Placard 18/19 Halbfinale SC Braga 1:1 FC Porto (αποκλεισμός)
30.03.2019 Liga NOS 18/19 SC Braga SC Braga 2:3 FC Porto
26.02.2019 Taça de Portugal Placard 18/19 Halbfinale FC Porto 3:0 SC Braga
17.02.2019 Liga NOS 18/19 Sporting Lissabon 3:0 SC Braga
23.01.2019 Allianz Cup 18/19 Halbfinale SC Braga 4:5 Sporting Lissabon
23.12.2018 Liga NOS 18/19 Benfica Lissabon 6:2 SC Braga
10.11.2018 Liga NOS 18/19 FC Porto 1:0 SC Braga
24.09.2018 Liga NOS 18/19 SC Braga 1:0 Sporting Lissabon
31.03.2018 Liga NOS 17/18 SC Braga 1:0 Sporting Lissabon
03.02.2018 Liga NOS 17/18 FC Porto 3:1 SC Braga
13.01.2018 Liga NOS 17/18 SC Braga 1:3 Benfica Lissabon
05.11.2017 Liga NOS 17/18 Sporting Lissabon 2:2 SC Braga
20.09.2017 Allianz Cup 17/18 Gruppenphase Benfica Lissabon 1:1 SC Braga
27.08.2017 Liga NOS 17/18 SC Braga 0:1 FC Porto
09.08.2017 Liga NOS 17/18 Benfica Lissabon 3:1 SC Braga
30.04.2017 Liga NOS 16/17 SC Braga 2:3 Sporting Lissabon
28.04.2019 Liga NOS 18/19 SC Braga 1:4 Benfica Lissabon
02.04.2019 Taça de Portugal Placard 18/19 Halbfinale SC Braga 1:1 FC Porto (αποκλεισμός)
30.03.2019 Liga NOS 18/19 SC Braga SC Braga 2:3 FC Porto
26.02.2019 Taça de Portugal Placard 18/19 Halbfinale FC Porto 3:0 SC Braga
17.02.2019 Liga NOS 18/19 Sporting Lissabon 3:0 SC Braga
23.01.2019 Allianz Cup 18/19 Halbfinale SC Braga 4:5 Sporting Lissabon
23.12.2018 Liga NOS 18/19 Benfica Lissabon 6:2 SC Braga
10.11.2018 Liga NOS 18/19 FC Porto 1:0 SC Braga
24.09.2018 Liga NOS 18/19 SC Braga 1:0 Sporting Lissabon
31.03.2018 Liga NOS 17/18 SC Braga 1:0 Sporting Lissabon
03.02.2018 Liga NOS 17/18 FC Porto 3:1 SC Braga
13.01.2018 Liga NOS 17/18 SC Braga 1:3 Benfica Lissabon
05.11.2017 Liga NOS 17/18 Sporting Lissabon 2:2 SC Braga
20.09.2017 Allianz Cup 17/18 Gruppenphase Benfica Lissabon 1:1 SC Braga
27.08.2017 Liga NOS 17/18 SC Braga 0:1 FC Porto
09.08.2017 Liga NOS 17/18 Benfica Lissabon 3:1 SC Braga
30.04.2017 Liga NOS 16/17 SC Braga 2:3 Sporting Lissabon
Luigi Vampa έγραψε:Πρέπει να του δωθει η ευκαιρία να παίξει αυτό που θέλει με τα απαραίτητα υλικά. Αν για οποιονδήποτε λόγο δε μπορούμε να του τα φέρουμε τότε ναι ας φύγει. Αλλά μιλάμε για νέο προπονητή κ ξαναχτισιμο που σημαίνει ότι δεν διεκδικούμε τίτλο του χρόνου. Αυτα
Εννοείται οτι δεν μπορούμε να φερουμε τον Μεσι τον Φαν Νταικ και τον Λεβαντοφσκι και με αυτούς ακόμα δεν είμαι σίγουρος για το τι θα καταφέρναμε με αυτόν στον πάγκο.
- bersekeros
Gospi έγραψε:Εν τω μεταξυ μολις συνειδητοποιησα οτι καθομαι και κραζω σε 3 διαφορετικα τοπικ...
Έχεις δίκιο, δεν παλέψαμε σήμερα.
Αυτό είναι το πρόβλημα. Τέτοιες εύκολες νίκες του γαύρου στην Τούμπα, όπως φέτος δυσκολεύομαι να θυμηθώ. Ακόμα και την εποχή του Τάκολα με τον μπαμπά του απογόνου,πιο πολύ παλεύαμε από φέτος.
Και δεν ξεφτιλίζεσαι να ξέρεις...
Εγώ στα 43 με οικογένεια και δυο μεγάλες κόρες και ο πατέρας μου στα 69 χρόνια του και βγάζουμε την μπέμπελη αυτή τη στιγμή.
-
Καλά δε χρειάζεται να φέρεις τον Μεσσι κ τον Λεβαντοφκι, έναν επίθετικο που να κερδίσει έστω κ μια μονομαχία απτον Σεμεδο η' να τον περάσει σε ταχύτητα μια φορά. Δύο πλάγια μπακ που να ναι γρήγορα κ αθλητικά (ένα αν δε φύγει ο Γιαννούλης) κ θα είσαι ήδη πολύ καλύτερα. Αν πάρεις δε κ ένα δεύτερο επίθετικο/μεσοεπιθετικο σε καλή ηλικία, αθλητικό που να μην παθαίνει μπλακάουτ όταν πλησιάζει την περιοχή κ είναι να κάνη μια τελική προσπάθεια η' πάσα σαν τον Πελκα θα είσαι σούπερ με Φερειρα. Λέω εγω
Οποιον κι αν φερεις αγαπητε,αν τον εχεις απροπονητο και αγυμναστο τα ιδια χαλια θα παρουσιασει.
Δεν γινεται ΟΛΌΚΛΗΡΗ η ομαδα να παρουσιαζει τετοια εικονα και να μιλαμε ακομη για παιχτες...
Βοα ο τοπος εδω και ενα 5μηνο οτι οι προπονησεις ειναι παιδικη χαρα...
Δεν γινεται ΟΛΌΚΛΗΡΗ η ομαδα να παρουσιαζει τετοια εικονα και να μιλαμε ακομη για παιχτες...
Βοα ο τοπος εδω και ενα 5μηνο οτι οι προπονησεις ειναι παιδικη χαρα...
-
Ο Γιαννούλης, ο Λημνιός γιατί είναι προπονημενος κ τρέχει πάνω κάτω σαν σκυλί; Αλλού κάνει προπόνηση;