6.Enea Mihaj

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
BlackFriday

Re: 6.Enea Mihaj

Δημοσίευση από BlackFriday »

Τίμιος και σήμερα...όπως και στον προηγούμενο αγώνα με γαβρο πάλι.. και όσο θυμάμαι τις δηλώσεις του ανθρώπου που έχουμε στον πάγκο της ομάδας όπου τον ακύρωσε στην συνέντευξη τύπου... εκνευριζομαι ακόμα πιο πολύ
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Τι μπράβο αυτός θα έπρεπε να παίζει φέτος βασικός αντί του Βαρέλα και θα ερχότανε τώρα πρόταση από την Ιταλία. ο Βαρέλα μας έπιασε τον κώλο φέτος χάσαμε και τον Μιχάι. Το μπράβο τι να το κάνω τώρα.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Σοβαρό παιδί , έχει προσόντα .. νομίζω θα παίξει στον ΠΑΟΚ ...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

BlackFriday έγραψε:Τίμιος και σήμερα...όπως και στον προηγούμενο αγώνα με γαβρο πάλι.. και όσο θυμάμαι τις δηλώσεις του ανθρώπου που έχουμε στον πάγκο της ομάδας όπου τον ακύρωσε στην συνέντευξη τύπου... εκνευριζομαι ακόμα πιο πολύ
Τι είχε πει?

Κατά τα άλλα για να παίξει ένας τόσο καλός παίκτης σε μια τόσο κρίσιμη ηλικία, έπρεπε να τραυματιστεί η μισή άμυνα.
Μετά ψάχνουμε τα ταλέντα
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Μπράβο παλίκαρε.Δινεις απαντήσεις σε κάποιους που σε είχαν τελειωμένο. Το μέλλον της ομάδας στα στόπερ μαζί με Μιχαηλίδη,Διαμαντή,Inganson και ίσως Mihojevic.Με έναν προπονητή τύπου Bologni και όχι ντεμέκ προπονητή που έχουμε τώρα, θα τρίβουμε τα μάτια μας!
BlackFriday

Ήταν στον αγώνα με την Ξάνθη που έβαλε Βιερίνια σε θέση στόπερ ενώ είχε τον Μιχαι πάγκο. Και συγκεκριμένα όταν τον ρώτησαν για την αλλαγή του Βαρέλα είπε: "θέλετε να πούμε για τα δικά μας στοπερ και του Ολυμπιακού? Μιλάω για τις επιλογές που υπάρχουν. Εγώ θεωρώ ότι σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παίζουμε με τους καλύτερους. Δεν είχαμε κάποιο στόπερ καθαρό στον πάγκο...." κτλ κτλ....
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Όταν έχεις 6 στόπερ δεν πρέπει κάποιο να είναι πάνω από 1.90 για να μπορείς να ματσάρεις πχ τα ντερέκια του γαύρου στα στημένα? Δεν νομίζω ότι σχεδιάζουν ορθολογικά για να έχω απαιτήσεις.
Και αριστεροπόδαρος μόνο ο πιτσιρικάς Μιχαηλίδης. Σηκώνεις τα χέρια ψηλά με τα σαΐνια.

Μπράβο λεβεντάκο γιατί φαίνεται ότι δουλεύεις.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Απόψε, αν εξαιρέσουμε την φάση που τρώμε το γκολ, όπου χάνει τον αντίπαλο φορ, δίχως να καλύψει έγκαιρα το βγάλσιμο του Βαρέλα στον κοντοπούτανο, έκανε μια σχετικά άνετη εμφάνιση, που εγώ την βλέπω ελπιδοφόρα...

Συγχαρητήρια και για την δήλωση του, περί χασίματος του περσινού μέταλλου, παρότι πέρσι δεν ήταν σε μας... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

BlackFriday έγραψε:Ήταν στον αγώνα με την Ξάνθη που έβαλε Βιερίνια σε θέση στόπερ ενώ είχε τον Μιχαι πάγκο. Και συγκεκριμένα όταν τον ρώτησαν για την αλλαγή του Βαρέλα είπε: "θέλετε να πούμε για τα δικά μας στοπερ και του Ολυμπιακού? Μιλάω για τις επιλογές που υπάρχουν. Εγώ θεωρώ ότι σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παίζουμε με τους καλύτερους. Δεν είχαμε κάποιο στόπερ καθαρό στον πάγκο...." κτλ κτλ....
Στην Ξανθη ο επικινδυνος προπονητης δεν τον πηρε καν στην αποστολη τον Μιχάι.
Ξεκινησαν βασικοι Βαρελα-Ινγκασον
Ο πρωτος αποχωρησε τραυματιας, ο 2ος κιτρινιστηκε και σημερα ηταν απών.

Εγκλήματα-λεπτομέρειες που κοστίζουν.
BlackFriday

Ναι έχεις δίκιο...έκανα λάθος.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ισχύει. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Εκεί όφειλε ευθύς εξ αρχής να μην έχει γίνει λάθος.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Σίγουρα το μόνο θετικό από χθεσινό ματς. Μπράβο μικρέ
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

john4serres έγραψε:
BlackFriday έγραψε:Ήταν στον αγώνα με την Ξάνθη που έβαλε Βιερίνια σε θέση στόπερ ενώ είχε τον Μιχαι πάγκο. Και συγκεκριμένα όταν τον ρώτησαν για την αλλαγή του Βαρέλα είπε: "θέλετε να πούμε για τα δικά μας στοπερ και του Ολυμπιακού? Μιλάω για τις επιλογές που υπάρχουν. Εγώ θεωρώ ότι σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παίζουμε με τους καλύτερους. Δεν είχαμε κάποιο στόπερ καθαρό στον πάγκο...." κτλ κτλ....
Στην Ξανθη ο επικινδυνος προπονητης δεν τον πηρε καν στην αποστολη τον Μιχάι.
Ξεκινησαν βασικοι Βαρελα-Ινγκασον
Ο πρωτος αποχωρησε τραυματιας, ο 2ος κιτρινιστηκε και σημερα ηταν απών.

Εγκλήματα-λεπτομέρειες που κοστίζουν.
μιλάμε για ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, όχι μαλακιες
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Εγώ το πιστεύω πολύ αυτό το παλικάρι.

Μ' αρέσει και το ήθος και η σοβαρότητα που αποπνέει στις δηλώσεις του , όσες φορές τον έχω ακούσει.
Άβαταρ μέλους
giwrgos04dex

Δημοσίευση από giwrgos04dex »

Ο μόνος διασώθηκε από το ναυάγιο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”