ΠΑΟΚ - Ε.Ο. 7/6 19:30 PAOKTV
- theodorsalonika
- potamda
- Bet Guru 2023
Re: ΠΑΟΚ - Ε.Ο. 7/6 19:30 PAOKTV
Τόσο εύκολο διπλό (και μάλιστα δυο φορές) πάντως δε θυμάμαι να έχει πάρει ο γκέι στην Τούμπα εδώ και πολλά χρόνια... 

Και ειναι να απορεις τελικα...
Δωσαμε 11 μυρια για μεταγραφες (τα περισσοτερα της ιστοριας μας) ή 13 αν βαλουμε μεεσα και τον κοουτς, και καναμε την χειροτερη ομαδα που ειχαμε τα τελευταια 10 χρονια...
γερασμενη, αταλαντη, ατεχνη, αγυμναστη, αδιαφορη και αργη...
Οποιαδηποτε σοβαρη εταιρια θα είχε ξηλωσει ολα τα στελεχη π ασχοληθηκαν..
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δωσαμε 11 μυρια για μεταγραφες (τα περισσοτερα της ιστοριας μας) ή 13 αν βαλουμε μεεσα και τον κοουτς, και καναμε την χειροτερη ομαδα που ειχαμε τα τελευταια 10 χρονια...
γερασμενη, αταλαντη, ατεχνη, αγυμναστη, αδιαφορη και αργη...
Οποιαδηποτε σοβαρη εταιρια θα είχε ξηλωσει ολα τα στελεχη π ασχοληθηκαν..
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
PAOK_Antarctica έγραψε:Τα ίδια σκατα που παίζαμε όλη τη χρονιά, αυτά παίξαμε και σήμερα. Δεν γιναμε σοφότεροι.
Α να γεια σου.Δεν είναι ότι απέτυχε η διαχείριση του συγκεκριμένου.Εγω όπως παίζουμε όλη τη χρονιά , απορώ που φτάσαμε ως εδώ .Η ομάδα έκλεισε τον κύκλο της .
ron-swanson έγραψε:Παίδες επειδή στον ΠΑΟΚ έχουμε δει και προπονητές και τύπους να παριστάνουν τους προπονητές, αυτό το πράγμα δεν είναι ομάδα. Σκορποχωρι είναι. Αν πρόλαβαν και οι αήττητοι σε έναν χρόνο να γίνουν παλαίμαχοι τι να πω μάλλον είναι μεγάλος γκαντεμης ο προπονητής. Αλλά εγώ βλέπω ότι η ομάδα δεν ξέρει να παίξει τίποτα.
Ετσι αδουλευτη ομαδα. Ξεκινησα να γραφω ενα σεντονι ποδοσφαιρικο αλλα το εσβησα. Δεν παιζει αυτο το πραμα. Ενα απολυτο τιποτα. Αυτος ο προποντηης ειναι επικινδυνος. Ενα τιποτα.
-
ron-swanson έγραψε:Παίδες επειδή στον ΠΑΟΚ έχουμε δει και προπονητές και τύπους να παριστάνουν τους προπονητές, αυτό το πράγμα δεν είναι ομάδα. Σκορποχωρι είναι. Αν πρόλαβαν και οι αήττητοι σε έναν χρόνο να γίνουν παλαίμαχοι τι να πω μάλλον είναι μεγάλος γκαντεμης ο προπονητής. Αλλά εγώ βλέπω ότι η ομάδα δεν ξέρει να παίξει τίποτα.
Ο τύπος ήρθε να πουλήσει σύστημα .
Αν υπάρχει διοίκηση στέλνει σήμερα όλο το προπονητικό επιτελείο στην κ 19 μέχρι να παραιτηθούν
- PAOK_Antarctica
Δλδ Μάιο ήταν υπερπαικτες και Αύγουστο κλείσαν τον κύκλο τους;
Ε δεν πάει ετσι ρε συ
Ε δεν πάει ετσι ρε συ
- ΑποστόληςΑ
Ένα αυτογκόλ, ένα ο Παπαπέτρο με το αυτόματο σφύριγμα σε οποιαδήποτε πτώση εφήβου, ένα πως η ομάδα έγινε από μοντέλο μπουρδελο και ένα από τα ίδια
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Από τη στιγμή που βγήκε ο Καντουρι δεν ξαναφτάσαμε στην αντίπαλη περιοχή. Ο μονος σοβαρός στο συνονθύλευμα μαζί με Μάτος.
Προπονητής εκτός τόπου και χρόνου από τη μια και από την άλλη τι να κάνει με τέτοιους παίχτες. Έχουμε τους "γέρους" που είναι λογικό να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους, είδαμε κ τους νεότερους.
Ρε Λημνιε μια φορά να πήρες μπάλα και να μη γύρισες κώλο στον αντίπαλο, έτσι μόνο και μόνο επειδή στο τρανσφερμαρκτ γράφει ουίγκερ κάτω από το όνομα σου. Μια ρε, μια.
Δώρο Βιερίνια χαβαλε διπλό στην Τούμπα.
Δηλαδή να πάει αυτή η ομάδα στα προκριματικά του τσαμπιολι να κάνει τι??? Μακάρι να έχουμε εύκολες κληρώσεις στο Γιουρόπα
Προπονητής εκτός τόπου και χρόνου από τη μια και από την άλλη τι να κάνει με τέτοιους παίχτες. Έχουμε τους "γέρους" που είναι λογικό να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους, είδαμε κ τους νεότερους.
Ρε Λημνιε μια φορά να πήρες μπάλα και να μη γύρισες κώλο στον αντίπαλο, έτσι μόνο και μόνο επειδή στο τρανσφερμαρκτ γράφει ουίγκερ κάτω από το όνομα σου. Μια ρε, μια.
Δώρο Βιερίνια χαβαλε διπλό στην Τούμπα.
Δηλαδή να πάει αυτή η ομάδα στα προκριματικά του τσαμπιολι να κάνει τι??? Μακάρι να έχουμε εύκολες κληρώσεις στο Γιουρόπα
-
- episimos73
Αυτό το χάλι να μην κάνεις ούτε μισή ευκαιρία σε 2 παιχνίδια πρωταθλήματος με το γαύρο δεν γίνεται να περνάει έτσι. Δηλαδή τι θαύμα να περιμένουμε από αυτόν τον προπονητή του χρόνου; Για όνομα του Θεού, δεν μπορείς να συνεχίζεις έτσι, παίζεις με τη νοημοσύνη και τα νεύρα μας.
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- episimos73
Αυτό το χάλι να μην κάνεις ούτε μισή ευκαιρία σε 2 παιχνίδια πρωταθλήματος με το γαύρο δεν γίνεται να περνάει έτσι. Δηλαδή τι θαύμα να περιμένουμε από αυτόν τον προπονητή του χρόνου; Για όνομα του Θεού, δεν μπορείς να συνεχίζεις έτσι, παίζεις με τη νοημοσύνη και τα νεύρα μας.
Ήταν μια ευκαιρία με τον ιό, να φύγει ο προπονητής και να έχει χρόνο ο επόμενος να μελετήσει καλά την ομάδα και να προσαρμοστεί πνευματικά, όμως αυτή η διοίκηση έχει πολύ αργά αντανακλαστικά. Σε αφασία είναι, όπως και ο προπονητής της.