ΠΑΟΚ - Ε.Ο. 7/6 19:30 PAOKTV
Re: ΠΑΟΚ - Ε.Ο. 7/6 19:30 PAOKTV
Το καλυτερο ανεκδοτο μεχρι σημερα ηταν αυτο π ειπε ο Σπυροπουλος
Ο ΠΑΟΚ εκοψε την μπαλα και ξεκινησε αντεπιθεση...
γελαει ο κοσμος!
Αλλα αν σε ολοκληρη ομαδα δεν υπαρχει ΕΝΑΣ να ξερει στοιχειωδη μπαλα και ποδοσφαιρο, πως να αλλαξει κατι?
Μας τα τρωει ο μυρωδιας και εμεις περιμενουμε θαυματα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ΠΑΟΚ εκοψε την μπαλα και ξεκινησε αντεπιθεση...
γελαει ο κοσμος!
Αλλα αν σε ολοκληρη ομαδα δεν υπαρχει ΕΝΑΣ να ξερει στοιχειωδη μπαλα και ποδοσφαιρο, πως να αλλαξει κατι?
Μας τα τρωει ο μυρωδιας και εμεις περιμενουμε θαυματα...
- giwrgos04dex
Θίασος η ομάδα το 2020 , χωρίς προπονητή χωρίς πλάνο με τους πλείστους να μοιάζουν πρώην ποδοσφαιριστές
Πιο πιθανο ειναι να γυρισει η μπεμπα μου στο κρεβατι που ειναι 3 μηνων...seaman έγραψε:Κολοπαίχνιδο είναι. Μπορεί και να γυρίσει
Όσο απογοητευμένος να ήμουν φέτος απο την εικόνα της ομάδος,
όσο κ να περίμενα πως μετα την διακοπή δεν θα βλέπαμε κάτι καλύτερο,
τέτοια τραγική εμφάνιση δεν περίμενα.
Ιδίως με τον γαύρο.
Ντροπή για όλους όσους ετοίμασαν την ομάδα για αυτό το παιχνίδι
όσο κ να περίμενα πως μετα την διακοπή δεν θα βλέπαμε κάτι καλύτερο,
τέτοια τραγική εμφάνιση δεν περίμενα.
Ιδίως με τον γαύρο.
Ντροπή για όλους όσους ετοίμασαν την ομάδα για αυτό το παιχνίδι
Ο περιγελος των πλει οφ θα γινουμε...
- paok re niamou
-
panpangr77
- navigator11
Παιχνίδι σε γενικές γραμμές αλάνας. Αναμενόμενο. Μηδενικός ρυθμός. Χονδροειδή λάθη. Και τέτοια φαινόμενα φθηνού πουλήματος μπάλας ακόμα κι από τον Βιεϊρίνια. Όσοι περίμεναν να δούνε κάτι εντυπωσιακό, ενώ όντως είναι σαν να έχει επιστρέψει η ομάδα από προετοιμασία ή δείχνουν οι παίχτες σαν να βρίσκονται ακόμα σε προετοιμασία, μάλλον προσγειώθηκαν απότομα. Οι παίχτες μας φαίνονται αλλού για αλλού. Αδιάφορους δεν τους βλέπω. Ανήμπορους τους βλέπω.Σε slow motion άπαντες. Λες και ξέρουν πως, αν φορτσάρουν λίγο, τους περιμένει τραυματισμός στη γωνία. Βλέπεις ακόμα και αντιδράσεις Μίσιτς και Μάτος, που φημίζονται για το πάθος και την τρέλα τους, πόσο κακές είναι. Εξόφθαλμα. Ο Άκπομ, που έχει επίσης ένταση και δύναμη, τον βλέπεις και σου αφήνει την αίσθηση ότι μέσα σε 3 μήνες μεγάλωσε 8 χρόνια, ξέρω γω.
τουλαχιστον να μπουμε περιοχη να παρουμε κανα πέναλντι...
Του γαυρου γτ δεν εμφανιζουν τα ιδια σημαδια? Δεν ηταν εκτος αυτοι?navigator11 έγραψε:Παιχνίδι σε γενικές γραμμές αλάνας. Αναμενόμενο. Μηδενικός ρυθμός. Χονδροειδή λάθη. Και τέτοια φαινόμενα φθηνού πουλήματος μπάλας ακόμα κι από τον Βιεϊρίνια. Όσοι περίμεναν να δούνε κάτι εντυπωσιακό, ενώ όντως είναι σαν να έχει επιστρέψει η ομάδα από προετοιμασία ή δείχνουν οι παίχτες σαν να βρίσκονται ακόμα σε προετοιμασία, μάλλον προσγειώθηκαν απότομα. Οι παίχτες μας φαίνονται αλλού για αλλού. Αδιάφορους δεν τους βλέπω. Ανήμπορους τους βλέπω.Σε slow motion άπαντες. Λες και ξέρουν πως, αν φορτσάρουν λίγο, τους περιμένει τραυματισμός στη γωνία. Βλέπεις ακόμα και αντιδράσεις Μίσιτς και Μάτος, που φημίζονται για το πάθος και την τρέλα τους, πόσο κακές είναι. Εξόφθαλμα. Ο Άκπομ, που έχει επίσης ένταση και δύναμη, τον βλέπεις και σου αφήνει την αίσθηση ότι μέσα σε 3 μήνες μεγάλωσε 8 χρόνια, ξέρω γω.
- ΑποστόληςΑ