Τελικά αν έχεις ΠΑΕ στην Ελλάδα τι συμφέρει να λες ότι βγάζεις λεφτά ή δεν βγάζεις και τα κέρδη που έχεις από άλλες επιχειρήσεις τα ακουμπάς στην καψούρα σου ?
Με τίποτα δεν θα είμαστε ευχαριστημένοι
Η μεγάλη είδηση είναι το ρίσκο, που διαβεβαιώνει ότι υπάρχει και θα υπάρχει, αφού γίνονται μεταγραφές...gika έγραψε:Λες και υπάρχει ομάδα που δεν κάνει μεταγραφές και πωλήσεις. Φοβερή είδηση.
Είναι είδηση για ρίσκο η δαπάνη περίπου 9,5 εκατομμυρίων, το περασμένο καλοκαίρι, για την απόκτηση των Στοχ, Μιχάι, Μελιόπουλου, Ντούγκλας Αουγούστο κι Εσίτι, πριν διασφαλιστεί η συμμετοχή μας σε Ευρωπαϊκούς ομίλους?Ότι θα κάνουμε μεταγραφές και πωλήσεις και το ότι οι μεταγραφές εμπεριέχουν ρίσκο, είναι τόσο είδηση όσο το ότι 1+1=2.
Καλη περιπτωση καλη ηλικια. Απ’την φατσα μονο 10 χρονια φυλακη χαλαρα.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:https://www.transfermarkt.com/neto-borges/profil/spieler/557939
Καλή περίπτωση μου φαίνεται αυτός για την θέση του αριστερού Μπακ. Για τα μουτρα του δεν συζητω,μας κάνουν.
Ο πρώτος ξάδελφος του Azevedo! Βέβαια,μια σημαντική λεπτομέρεια είναι πως έχει συμβόλαιο έως το 2022 με οψιόν επέκτασης για έναν ακόμα οπότε αν συνυπολογίσουμε πως ανήκει σε Βελγικό σύλλογο (πουλάνε ακριβά)μάλλον θα είναι μια αρκετά δαπανηρή περίπτωση!Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:https://www.transfermarkt.com/neto-borges/profil/spieler/557939
Καλή περίπτωση μου φαίνεται αυτός για την θέση του αριστερού Μπακ. Για τα μουτρα του δεν συζητω,μας κάνουν.
Αν κινηθούμε μεταγραφικά θα πρέπει να κινηθούμε έξυπνα. Καλές περιπτώσεις στους ελεύθερους υπάρχουν (ως πότε δεν ξέρω) όπως επίσης και "χρυσές " ευκαιρίες σε δανεισμούς (με λογική οψιον) που θα σου βγούνε πιο αναίμακτα από μια μεταγραφή από ομάδα. Το ζητούμενο είναι τι θα γίνει με τις αποχωρήσεις και τι διάθεση υπάρχει για κάλυψη μέρους του ροστερ από νεαρούς μας παίκτες.Ο Rebbe και ο κάθε Rebbe πιστεύω θα ξέρει καλύτερα πως και πότε θα κινηθούμε. ΊδωμενΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Το ρίσκο μπορεί να αφορά και ορισμένα ποσά που θα δοθούν για αγορές παικτών και οτι δεν θα πάμε απαραίτητα μόνο για ελεύθερους. Έτσι το αντιλήφθηκα εγώ.