ΠΑΟΚ - Ε.Ο. 7/6 19:30 PAOKTV
- hasio_john
Re: ΠΑΟΚ - Ε.Ο. 7/6 19:30 PAOKTV
Μάγκες, κάντε τώρα την αγορά στο PAOK TV γιατί αν περιμένετε την τελευταία στιγμή θα μπουκώσει στο χαλαρό!
Δεν περνάει η ώρα για τον αγώνα, έχω τρελαθεί που θα δω την ΠΑΟΚΑΡΑ μου (μας) μετά από τόσο καιρό.
Δεν περνάει η ώρα για τον αγώνα, έχω τρελαθεί που θα δω την ΠΑΟΚΑΡΑ μου (μας) μετά από τόσο καιρό.
- ΑποστόληςΑ
Είμαι περίεργος να δω τι εικόνα θα δείξουν οι ομάδες μετά από τόσο μακρά απουσία.
- navigator11
hasio_john έγραψε:Μάγκες, κάντε τώρα την αγορά στο PAOK TV γιατί αν περιμένετε την τελευταία στιγμή θα μπουκώσει στο χαλαρό!

Ναι, σιγά μην περιμέναμε τελευταία στιγμή. Τσου ρε

- bersekeros
Γεια σου παλίκαρε hasio_john.hasio_john έγραψε:Μάγκες, κάντε τώρα την αγορά στο PAOK TV γιατί αν περιμένετε την τελευταία στιγμή θα μπουκώσει στο χαλαρό!
Όντως δεν περνάν οι ώρες.

ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΑΑΑΑΡΑ ΜΟΥ ΓΕΡΑ
[youtube]5d7r_1iCjAc[/youtube]
Με βάση την εικόνα της ομάδας στα 3/4 της σεζόν δεν έχω υψηλές προσδοκίες, όσον αφορά τη σωματική & ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας από τον Άμπελ.
Είμαι περίεργος να δω σε τι επίπεδα απόδοσης θα κινηθούν παίκτες-βαρόμετρα που φέτος δεν έχουν πιάσει τα στάνταρ που μας είχαν συνηθίσει (Μπίσε, Άντρε, Πάσχα, Μάου, κτλ.).
Αν καταφέρουμε να παίξουμε με την ομοιογένεια και τη χημεία που είχαμε τελευταία φορά το καλοκαίρι (με Άγιαξ) κι αν βαστάνε τα πόδια του κορμού μας και δεν μας έπεσε βαριά στα στομάχια η καραντίνα, κάτι θα κάνουμε.
Κάτι που δεν μ' άρεσε στα προηγούμενα δύο εντός με τον γαύρο και θέλω να αλλάξει, είναι η κυριαρχία στο ρυθμό του παιχνιδιού. Δεν με νοιάζει αν θα παίξουμε πάνω-κάτω ή σκοτωμένο τσίκι-τσίκι, αρκεί να είναι το δικό μας game plan και να μην είμαστε, ακόμη μια φορά, εν πολλοίς αμέτοχοι και ακίνδυνοι στη ροή του αγώνα.
Υ.Γ. Και στιβαρή αμυντική λειτουργία, όχι άλλες εύκολες κεφαλιές στη μικρή περιοχή.
Γάμησε τους, ΠΑΟΚάρα μου.
Είμαι περίεργος να δω σε τι επίπεδα απόδοσης θα κινηθούν παίκτες-βαρόμετρα που φέτος δεν έχουν πιάσει τα στάνταρ που μας είχαν συνηθίσει (Μπίσε, Άντρε, Πάσχα, Μάου, κτλ.).
Αν καταφέρουμε να παίξουμε με την ομοιογένεια και τη χημεία που είχαμε τελευταία φορά το καλοκαίρι (με Άγιαξ) κι αν βαστάνε τα πόδια του κορμού μας και δεν μας έπεσε βαριά στα στομάχια η καραντίνα, κάτι θα κάνουμε.
Κάτι που δεν μ' άρεσε στα προηγούμενα δύο εντός με τον γαύρο και θέλω να αλλάξει, είναι η κυριαρχία στο ρυθμό του παιχνιδιού. Δεν με νοιάζει αν θα παίξουμε πάνω-κάτω ή σκοτωμένο τσίκι-τσίκι, αρκεί να είναι το δικό μας game plan και να μην είμαστε, ακόμη μια φορά, εν πολλοίς αμέτοχοι και ακίνδυνοι στη ροή του αγώνα.
Υ.Γ. Και στιβαρή αμυντική λειτουργία, όχι άλλες εύκολες κεφαλιές στη μικρή περιοχή.
Γάμησε τους, ΠΑΟΚάρα μου.
- hasio_john
navigator11 έγραψε:hasio_john έγραψε:Μάγκες, κάντε τώρα την αγορά στο PAOK TV γιατί αν περιμένετε την τελευταία στιγμή θα μπουκώσει στο χαλαρό!
Δεν περνάει η ώρα για τον αγώνα, έχω τρελαθεί που θα δω την ΠΑΟΚΑΡΑ μου (μας) μετά από τόσο καιρό.![]()
![]()
Ναι, σιγά μην περιμέναμε τελευταία στιγμή. Τσου ρε![]()

Άσε bersekere, πραγματικά ακούω τους δείκτες των ρολογιών και χτυπάνε σε αργή κίνηση! ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ για να πανηγυρίσω το πρώτο γκολ που θα καρφώσουμε στα μ#@νόπανα!
- bersekeros
+1926hasio_john έγραψε: Άσε bersekere, πραγματικά ακούω τους δείκτες των ρολογιών και χτυπάνε σε αργή κίνηση! ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ για να πανηγυρίσω το πρώτο γκολ που θα καρφώσουμε στα μ#@νόπανα!
Ναι αδερφέ μου. Έτσι ακριβώς!!!
- kataramenos5
60 ποστ για τον ζε σε 2 μερες 68 για το γαυρο σε 4 . Ξυπνατε ρε γμω την εσωστρεφεια σας.
... και την 7 και την 8
κι αυτο τον πστη το χοντρο.
... και την 7 και την 8
-
Βρε κι ως τον κορωνοϊόόόό....kataramenos5 έγραψε:Ξυπνατε ρε γμω την εσωστρεφεια σας.
... και την 7 και την 8

- bersekeros
- episimos73
Ευκαιρία για επανεκκίνηση. Ή απλά γαμήστε τους.
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator