Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Με ένα χαφ σαν τον Μενσα, συν τον Μισιτς, αλλά κι έναν υγιή Βερνμπλουμ, παίζεις ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ το σούπερ (for me) σύστημα 4-3-3, που ήθελε να παίζει κι ο Βλ. Ιβιτς...!!! Δηλαδή με ένα καθαρό και ποιοτικό εξαρι και δύο δημιουργικά και γρήγορα 8αρια και ταχύτατα εξτρεμ. Με τέτοιους συμπαίκτες, ο Ακπομ θα βάλει 30 γκολ...!!!
- Mauricio-8-
Πόρκυ το θέμα είναι ο Φερέιρα θέλει να παίξει το 4 3 3? Επίσης αυτόν που είπε ο φίλος θέλεις εξτρέμ να κεντανε όχι καντουρι και μπισε για εξτρέμ ακόμη και ο Λημνιός δεν είναι ο μπουκαδωρος.Επισης σε αυτό το συστημα πισω απο Μενσα και Μισιτς και μπροστά απ'τα Στόπερ σε μικρό χώρο θα ήτανε πολυ καλός και ο Εσιτι που είναι για τέτοιο συστημα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Οποιαδήποτε χρειάζεται και ένας εξτρεμαρος.
Αρκεί να φύγουν Στοχ- Ελ καντουρι.
Αρκεί να φύγουν Στοχ- Ελ καντουρι.
- Mauricio-8-
Είναι πολυ δυσκολο παντως αυτό που παμε να κάνουμε.Δηλαδη τι θέλω να πω.1.Πρεπει να κάνουμε πωλησεις στις καλυτερες τιμές Γιαννουλης,Λημνιός και οποίος άλλος προκυψει.2.Ξεκαθαρισμα του ρόστερ από παικτες που εχουνε συμβόλαια και θα ζητησουνε αποζημίωση για να φυγουνε Στοχ,Βερνμπλουμ,Καντουρι και δεν ξέρω αν θα υπάρξουν και άλλοι για να χειρετησουνε με λυση συμβολαίου η πωληση σε άλλη ομάδα για ελάφρυνση του ρόστερ.3 οι παικτες που λήγουν τα συμβόλαια περα του Βιερηνια οι υπόλοιποι είναι μετεωροι.Οποτε είναι πολυ δυσκολη η χρόνια στο θέμα του σχεδιασμου και ο τεχνικός διευθυντής ξεκινάει απ'τα βαθια.Οποτε Πρώτα λογικά από δεσμευσεις πωλησεις και μετά μεταγραφες.Π.χ θέλουμε σίγουρα 1 για να μην πω 2 αριστερά μπακ αν πωληθεί ο Γιαννουλης.Στα δεξιά της άμυνας ο Μάτος είναι 34 αν τελικά μείνει θα μείνει για βασικος η θα πρεπει να παρεις βασικό δεξί μπακ εκτός αν παιξει βασικός ο Σοάρες του χρονου.Στα χαφ ο Αντί Μαουρίσιο κομβική μεταγραφη.Τι θα γινει αν έρθει προταση για Ακπομ Πέλκα η καποιον άλλο θα αποκτηθεί ισαξιος?Οποτε δυσκολη χρόνια ελπίζω να μην γίνουνε λάθη ειδικά στους παικτες που θα χεραιτησουν.
Αυτός ο Μενσά που λέγεται ότι ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ είναι Γκανέζος, οπότε πιάνει θέση ξένου. Ήδη για 5 θέσεις ξένων εμείς έχουμε σήμερα 6, συν τον παλαβιάρη Ουαρντα.
- ΑποστόληςΑ
Με την μη ανανέωση του Mauricio πάλι στους 6 θα είμαστε, με τον έναν από αυτούς να είναι U23.
Μέχρι στιγμής ακούστηκαν
1.rodrigo battaglia
2.bernard mensah
3.pavel bucha
4.wilson Eduardo
5.mihael zapper
Και εκείνο τον Κροάτη αριστερο μπακ...
Και τα κλασσικά Oliveira cimirot
Από αυτούς παίζει έστω ένας; Ή κλασσικά ότι ναναι;;;
Ααα και εκείνος ο ξάδερφος του ΚΑΝΤΟΥΡΙ
1.rodrigo battaglia
2.bernard mensah
3.pavel bucha
4.wilson Eduardo
5.mihael zapper
Και εκείνο τον Κροάτη αριστερο μπακ...
Και τα κλασσικά Oliveira cimirot
Από αυτούς παίζει έστω ένας; Ή κλασσικά ότι ναναι;;;
Ααα και εκείνος ο ξάδερφος του ΚΑΝΤΟΥΡΙ
Ο Μπερνάρντ Μενσά είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζει ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής ενόψει της νέας σεζόν και ο Γκανέζος μέσος με δηλώσεις του αποκάλυψε την επαφή του με τον Αμπέλ Φερέιρα.
“Έχω μιλήσει με τον Αμπέλ Φερέιρα, τον γνωρίζω από την Πορτογαλία. Αυτός με γνώριζε από την Γκιμαράες, ενώ εγώ φυσικά γνώριζα την πολύ καλή δουλειά που είχε κάνει στην Μπράγκα”, είπε μιλώντας στο Sport 24 ο Μενσά για τις συζητήσεις του με τον προπονητή του ΠΑΟΚ.
Έχει συμβόλαιο με το τουρκικό κλαμπ μέχρι το 2022. Μπορεί η οποιαδήποτε αγορά του αυτή τη στιγμή να μοιάζει εμπόδιο – έτσι κι αλλιώς στην Τούμπα “καίγονται” για πωλήσεις λόγω FFP – αλλά ο διαφαινόμενος υποβιβασμός της Καϊσερισπόρ αλλάζει τα δεδομένα όπως και το χρέος που έχει η ομάδα της γειτονικής χώρας προς τον ΠΑΟΚ από την αγορά του Πέδρο Ενρίκε.
Για το αν το ενδιαφέρει να παίξει στον ΠΑΟΚ ο Μενσά είπε : “Δεν ξέρω τι θα γίνει. Είναι θέμα των δυο ομάδων. Πρέπει να τα βρουν. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα ήθελα να παίξω στον ΠΑΟΚ. Είναι μια ομάδα που κυνηγά τον τίτλο στην Ελλάδα, θέλει να παίξει στους ομίλους του Champions League. Μου αρέσουν οι προκλήσεις”.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η αναφορά του 25χρονου Γκανέζου μέσου για τις συζητήσεις που είχε με τον Πέδρο Ενρίκε, που ουσιαστικά τον… προτρέπει να έρθει στην Τούμπα.
“Έχω μιλήσει με τον Πέδρο Ενρίκε. Μου λέει συνέχεια για την τρέλα των οπαδών του ΠΑΟΚ. Είναι φορές που δεν μπορεί να μου την περιγράψει!”.
sfina
“Έχω μιλήσει με τον Αμπέλ Φερέιρα, τον γνωρίζω από την Πορτογαλία. Αυτός με γνώριζε από την Γκιμαράες, ενώ εγώ φυσικά γνώριζα την πολύ καλή δουλειά που είχε κάνει στην Μπράγκα”, είπε μιλώντας στο Sport 24 ο Μενσά για τις συζητήσεις του με τον προπονητή του ΠΑΟΚ.
Έχει συμβόλαιο με το τουρκικό κλαμπ μέχρι το 2022. Μπορεί η οποιαδήποτε αγορά του αυτή τη στιγμή να μοιάζει εμπόδιο – έτσι κι αλλιώς στην Τούμπα “καίγονται” για πωλήσεις λόγω FFP – αλλά ο διαφαινόμενος υποβιβασμός της Καϊσερισπόρ αλλάζει τα δεδομένα όπως και το χρέος που έχει η ομάδα της γειτονικής χώρας προς τον ΠΑΟΚ από την αγορά του Πέδρο Ενρίκε.
Για το αν το ενδιαφέρει να παίξει στον ΠΑΟΚ ο Μενσά είπε : “Δεν ξέρω τι θα γίνει. Είναι θέμα των δυο ομάδων. Πρέπει να τα βρουν. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα ήθελα να παίξω στον ΠΑΟΚ. Είναι μια ομάδα που κυνηγά τον τίτλο στην Ελλάδα, θέλει να παίξει στους ομίλους του Champions League. Μου αρέσουν οι προκλήσεις”.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η αναφορά του 25χρονου Γκανέζου μέσου για τις συζητήσεις που είχε με τον Πέδρο Ενρίκε, που ουσιαστικά τον… προτρέπει να έρθει στην Τούμπα.
“Έχω μιλήσει με τον Πέδρο Ενρίκε. Μου λέει συνέχεια για την τρέλα των οπαδών του ΠΑΟΚ. Είναι φορές που δεν μπορεί να μου την περιγράψει!”.
sfina
mensαh, Wilson Eduardo και σταφιλιδης αν φυγει ο γιαννουλης και κλεισαμε...
wernbloom, kaddouri, stoch, maouricio out
wernbloom, kaddouri, stoch, maouricio out
-
- Επικοινωνία:
Ο Mensah Bonsu είναι μπασκετμπολίστα!Αυτός εδώ είναι ο Bernard Mensahlaska4 έγραψε:αν φυγει ο βερνμπλουμ πιστευω θα παρουμε 2 στα χαφ ...ο μενσα μπονσου φαινεται καλος παντως για δευτερος
-
- Επικοινωνία:
Πιο πολύ για αντί- Biseswar μου κάνει παρά για αντί-MauricioMauricio-8- έγραψε:Ο Μενσα που ακουγεται από Τουρκία είναι πολυ καλός παικτης.Τετοιον δεν έχει σίγουρα η ομάδα το θέμα είναι ότι το βλέπω πολυ δυσκολο να έρχεται για τον παίκτη είχε δώσει 6εκ η Ατλέτικο για να τον παρει απο την Πορτογαλία πριν κάτι χρόνια είχε ξεκινήσει ως μεγάλο ταλεντο.Παντως αν προορίζεται για Μαουρίσιο δεν είναι έχει αλλά χαρακτηριστικά θα ειχε ενδιαφέρον να τον δουμε δίπλα στον Μισιτς.Ειναι πολυ γρηγορος με καλή τεχνική και δυνατα σουτ.Θυμιζει λιγο Καμάρα του γαυρου.
Για αρχη ας παρουμε τον Μισιτς, που τετοιο παικτη σε αυτα τα λεφτα δεν θα βρουμε ουτε για πλακα. Γιατι κλεισμενος παικτης δεν βγαινει να πει οτι τον πρωτο λογο τον εχει ο ΠΑΟΚ και αν γινει καμια στραβη και σκασει καμια σουπερ προταση για τον ιδιο, πριν τελειωσει το θεμα του, θα κλαιμε με μαυρο δακρυ.
Δε τα βλέπω καλά με τον μίσιτς κ αναρωτιέμαι γιατί
Δώστε τη ρήτρα ν τελειώνουμε δεν αντιλαμβάνομαι τη σκοπιμότητα της καθυστέρησης
Αν τη πατήσουμε κ χάσουμε τον καλύτερο μας παίκτη ποιος θα φταίει ;
Τελειώνετε
Δώστε τη ρήτρα ν τελειώνουμε δεν αντιλαμβάνομαι τη σκοπιμότητα της καθυστέρησης
Αν τη πατήσουμε κ χάσουμε τον καλύτερο μας παίκτη ποιος θα φταίει ;
Τελειώνετε
- john4serres
2 εκατομμύρια ειναι πολλα
Πρεπει να το ριξουμε κατω απο τα 1,5 σε δόσεις