Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
- bersekeros
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Όποιος έχει υπομονή να διαβάσει την απόφαση της FIFA, όσον αφορά την Parma, την οποία επικαλούνται , ως δεδικασμένο , θα ρίξει πολύ γέλιο...
Γιατί οι δημοσιογραφικές πληροφορίες περί εκκαθαρίσεως των εταιρειών , στις δύο περιπτώσεις, δεν έχουν καμία σχέση!
Αφετέρου στην περίπτωση της Parma, ο πιστωτής, έδειξε αμέλεια , να παρουσιαστεί και να εγγραφεί ως τέτοιος στο δικαστήριο της Parma το 2015, κατά την διαδικασία εκκαθάρισης της παλιάς ομάδας. Γι'αυτό τον λόγο που ανέφερα, η FIFA δικαίωσε την καινούρια ομάδα και όχι γιατί δεν αποτελεί συνέχεια της παλιάς, για μια σειρά από λόγους που αναφέρει!
Γιατί οι δημοσιογραφικές πληροφορίες περί εκκαθαρίσεως των εταιρειών , στις δύο περιπτώσεις, δεν έχουν καμία σχέση!
Αφετέρου στην περίπτωση της Parma, ο πιστωτής, έδειξε αμέλεια , να παρουσιαστεί και να εγγραφεί ως τέτοιος στο δικαστήριο της Parma το 2015, κατά την διαδικασία εκκαθάρισης της παλιάς ομάδας. Γι'αυτό τον λόγο που ανέφερα, η FIFA δικαίωσε την καινούρια ομάδα και όχι γιατί δεν αποτελεί συνέχεια της παλιάς, για μια σειρά από λόγους που αναφέρει!
μεχρι και σημερα στο σαιτ δεν μπορεις να μπεις αντιθετως το αρθρο μπορεις να το διαβασειςtzo_1926 έγραψε:Το άρθρο με τα ανδραγάθηματα του Βαγγέλη έχει κατέβει όπως και το site piperata. gr
Αν είδα σωστά δλδ..
Γράφει ο κιουρτζιδης ότι δέχτηκε το σαιτ επίθεσή χακερ από 7 διαφορετικες περιοχές.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πειραιάς, Καμίνια, Νίκαια, Κορυδαλλός, Πασαλιμάνι, Καστέλλα, Ταμπούρια;
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πακιστάν, Ιράν , Ιράκ , Συρία, Ιορδανία, Λίβανο, Ουζμπεκιστάν.eorptol1 έγραψε:Γράφει ο κιουρτζιδης ότι δέχτηκε το σαιτ επίθεσή χακερ από 7 διαφορετικες περιοχές.....
Ξέρει ο χοντρός από αυτά..
Χάχαχαχαχαχα όχι από διάφορα μέρη του κόσμου και Ελλάδα φυσικάpilotos έγραψε:Πειραιάς, Καμίνια, Νίκαια, Κορυδαλλός, Πασαλιμάνι, Καστέλλα, Ταμπούρια;
-
Εντολή Μητσοτάκη διαβάζω να λυθεί το θέμα με τον Ο Άρης. Τι θα κάνεις ρε Μητσοτάκη δηλαδή? Θα πάρεις λεφτά από κανένα ταμείο να πληρώσεις τους παίχτες?
- john4serres
Από το repress
Ο νεαρός Γιώργος Βαγιαννίδης (12/09/2001) θα ανήκει από το ερχόμενο καλοκαίρι στην Ίντερ Μιλάνου, αφού οι Ιταλοί απέστειλαν το – τυπικό – έγγραφο που ενημερώνουν για το ενδιαφέρον τους την ομάδα του Παναθηναϊκού.
Ο 18χρονός διεθνής, ήταν το πιο καυτό όνομα της γενιάς του και κινήθηκαν για αυτόν όλοι οι μεγάλοι ελληνικοί σύλλογοι. Τελικά, η συνεργασία του παίκτη με το νέο γραφείο του Ζήση Βρύζα, φάνηκε πως είχε αποτέλεσμα, μιας και ο πρωταθλητής Ευρώπης κατάφερε να τον περάσει σε ένα δίκτυο τοπ ευρωπαϊκών συλλόγων και τελικά, να κερδίσει την μάχη η Ίντερ.
Ο νεαρός παίκτης έφτασε πολύ κοντά στη Μπαρτσελόνα, όμως η καθυστέρηση που παρουσίασαν οι συζητήσεις έδωσαν την ευκαιρία στην Ίντερ να μπει σφήνα και με τη δέσμευσή της πως ο νεαρός μέσος θα είναι παίκτης της πρώτης ομάδας, κατάφερε να πείσει και τον Βρύζα αλλά και την οικογένεια, να βάλουν την υπογραφή τους στο συμβόλαιο που τους προτάθηκε.
- ΑποστόληςΑ
Αφού λοιπόν έχουν πέσει οι υπογραφές, δεν νομίζω αύριο ή παραπέρα να γράφουν άλλα?
Ας τα σβήσει κάποιος τα περιττά μου posts. Με ένα πάτημα γράφτηκε 7 φορές τούτο εδώ
Ας τα σβήσει κάποιος τα περιττά μου posts. Με ένα πάτημα γράφτηκε 7 φορές τούτο εδώ
Ο επαγγελματίας μπαταχτσής εδωσε εντολή να λυθεί το θέμα.BlackFriday έγραψε:Εντολή Μητσοτάκη διαβάζω να λυθεί το θέμα με τον Ο Άρης. Τι θα κάνεις ρε Μητσοτάκη δηλαδή? Θα πάρεις λεφτά από κανένα ταμείο να πληρώσεις τους παίχτες?

- bersekeros
Αφού έδωσε ο "ευχούλης" εντολή για άμεση λύση στο θέμα του ρούλη, μπορώ εγώ να ελπίζω βάσιμα σε "αφανισμό"...; 

- john4serres
Ο εκπρόσωπος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην κρίσιμη ψηφοφορία του ΕΣΑΠ, ο οποίος ψήφισε υπέρ του χάρτινού τίτλου στον Ολυμπιακό, δηλωνόταν επίσημα ως εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων!
Πρώτο θέμα στο sdna.gr
Πρώτο θέμα στο sdna.gr
Σκέψου να ήταν ΠΑΟΚ τί θα γινόταν εδώ μέσα