να, κατι βγηκαν και ειπαν, βεβαια χωρις να υπαρχει το αντιστοιχο εγγραφο για να πουμε οτι δεν ειναι απλα μια εκτιμηση αλλα ΟΚ..seaman έγραψε:Κάτι δεν δένει στο όλο σκηνικό.
Δε έχει λογική η ποινή να είναι υπό την αίρεση του αν θα πληρώσεις τα χρέη σου.
Αν είναι έτσι γιατί τραβολογιέται στο CAS με μηδαμινές πιθανότητες δικαίωσης (σπανιότατα μεταβάλλονται στο CAS τέτοιου είδους ποινές).
Αν ήταν να πληρώσει και δεν τρέχει κάστανο δεν θα έκανε τα κουμάντα του να το πράξει άμεσα (η τράπεζα ανοιχτή είναι και ποδοσφαιριστής για ξεκάρφωμα υφίσταται) ώστε να γλυτώσει το θόρυβο και τη καζούρα που ανελλιπώς θα τρώει μέχρι να λιώσει?
επισης,Οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι η ποινή αυτή είναι διαφορετική από την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών που είχε προηγηθεί για οικονομικές εκκρεμότητες προς παίκτες τον περασμένο Νοέμβριο. Η πρώτη ποινή μπορούσε να εξαλειφθεί αν πληρώνονταν οι παλιές οφειλές ή αν υπήρχε διακανονισμός ενώ η δεύτερη επιβάλλει την γνωστή ποινή για τις επόμενες δύο μεταγραφικές περιόδους.
σα να εμπλεξαν λιγακι after all«Ο Αρης εφόσον κερδίσει, θα αρθεί το δεύτερο ban. Εκτιμώ όμως ότι πολύ δύσκολα μία προσφυγή στο CAS θα γίνει δεκτή. Αυτό το λέω γιατί ο Άρης θα αιτηθεί να ανατραπεί η απόφαση της πειθαρχικής. Τον Άρη όμως τον εγκάλεσαν για παραβίαση απόφασης. Όπως αναφέρει η FIFA, ο Άρης παραβίασε τα όσα του είχε ζητήσει με την απόφαση του Νοεμβρίου. Με βάση αυτά τα δεδομένα, πόσο εύκολο είναι να ανατραπεί μια τέτοια απόφαση;
