Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Εγώ θα προτιμούσα κάτι καινούριο.. Ας μην αναλωνομαστε συνέχεια στα ίδια..
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Με την φυγή Μάου- βερν - εισιτι φέρνεις πρώτα μια χαφαρα παρτενέρ του Μισιτς (ιμπουλα) και έναν νεαρό στο 8 για αλλαγή του Μισιτς.

Πισωγυρισματα όπως κανιας σακχοφ μακρυά..
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Φέρνεις Tapia η Imbula και Sergio Oliveira και μαζί με Misic και Augusto(τον περιμένω καλύτερο φέτος) και ως 5ο τον Μπαλογιάννη είσαι super dumber στο κέντρο
Βασική προϋπόθεση να ξεμπλέξουμε με τα συμβόλαιά των παραπάνω που αναφέρεις!
boogeyman77
Επικοινωνία:

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Στο sdna πάντως γράφτηκε οτι στον Ερυθρό Αστέρα δεν υπλογίζουν τον Ματέο Γκαρσία. Νομίζω οτι θα άξιζε να τον τσιμπήσουμε.
Όπως και ο Zivkovic στην Benfica!Εκι3και αν αξίζει!!!
boogeyman77
Επικοινωνία:

gika έγραψε:Μένει ελεύθερος ο Κάνιας και ειλικρινά όσο και αν ήμουν εναντίον της ανανέωσης του κωλοτουμπιάζω και λέω πως από Εσίτι, Αουγκούστο που στοίχησαν 7 χαρτιά και από τον 2 χρόνια τραυματία Βερνμπλουμ, τον προτιμώ με ενα μικρομεσσαίο συμβόλαιο. Τρέλα έχει, από ΠΑΟΚ και Ελλάδα γνωρίζει. Ότι πρέπει για 6άρι για 20 παιχνίδια το χρόνο.
Tapia-Imbula και Onazi κλάσεις ανώτεροι ως αμυντικά χαφ και επίσης είτε είναι ελεύθεροι είτε πιθανότατα μένουν. Όχι άλλες μετριότητες στον Π.Α.Ο.Κ. μας.Εδω κοιτάμε να απεμπλακούμε απο αυτός αυτούς που έχουμε( Wernbloom-Esiti-Mauricio-El Kaddouri), όχι να φορτωθουμε κι άλλους !
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Mitsospaoki4 έγραψε:Με την φυγή Μάου- βερν - εισιτι φέρνεις πρώτα μια χαφαρα παρτενέρ του Μισιτς (ιμπουλα) και έναν νεαρό στο 8 για αλλαγή του Μισιτς.

Και πως θα φύγουν οι δύο τελευταίοι
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

boogeyman77 έγραψε:
gika έγραψε:Μένει ελεύθερος ο Κάνιας και ειλικρινά όσο και αν ήμουν εναντίον της ανανέωσης του κωλοτουμπιάζω και λέω πως από Εσίτι, Αουγκούστο που στοίχησαν 7 χαρτιά και από τον 2 χρόνια τραυματία Βερνμπλουμ, τον προτιμώ με ενα μικρομεσσαίο συμβόλαιο. Τρέλα έχει, από ΠΑΟΚ και Ελλάδα γνωρίζει. Ότι πρέπει για 6άρι για 20 παιχνίδια το χρόνο.
Tapia-Imbula και Onazi κλάσεις ανώτεροι ως αμυντικά χαφ και επίσης είτε είναι ελεύθεροι είτε πιθανότατα μένουν. Όχι άλλες μετριότητες στον Π.Α.Ο.Κ. μας.Εδω κοιτάμε να απεμπλακούμε απο αυτός αυτούς που έχουμε( Wernbloom-Esiti-Mauricio-El Kaddouri), όχι να φορτωθουμε κι άλλους !
Έχω την αίσθηση ότι ούτε θέλουμε, ούτε μπορούμε να δώσουμε τα ποσά που απαιτούνται για να φέρουμε τους παραπάνω στην Τούμπα το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

renegade έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Με την φυγή Μάου- βερν - εισιτι φέρνεις πρώτα μια χαφαρα παρτενέρ του Μισιτς (ιμπουλα) και έναν νεαρό στο 8 για αλλαγή του Μισιτς.

Και πως θα φύγουν οι δύο τελευταίοι
Λύση συμβολαίου (ελπίζω).
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Προτιμώ έναν Έλληνα 19-22 ετών
Με μεταπωλητικη αξια.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Νομίζω ότι το έχω ξαναγράψει αλλά θα το κάνω και πάλι. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάξει την περίπτωση του Ματέους Ολιβέιρα που δεν υπολογίζεται από την Σπόρτινγκ. Ένας δανεισμός με μία λογική ρήτρα που να μειώνει το ρίσκο όπως στην περίπτωση του Μισιτς θα ήταν η καλύτερη λύση.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

γενικότερα τους δανεισμούς με οψιόν, ίσως θα πρέπει να τους χρησιμοποιήσουμε περισσότερο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Canas απετυχε παταγωδως στον Ερυθρο Αστερα και θα τον παρουμε πισω; ΕΛΕΟΣ! Καλουτσικος παικτης οταν ήρθε, αλλα μετα απο 4 χρονια ειναι τελειωμενος (για μας).
Το οτι θα διωξουμε Εσιτι δεν ξερω απο που προκυπτει. Να του λυσουμε το συμβολαιο αποκλειεται γιατι εχει ακομη 2 ετη μαζι μας και κανεις στην ΠΑΕ δεν ειναι τρελλος να τον αποζημιωσει και ο παικτης να παιζει αλλου. Ο Εσιτι δεν ειναι αμπαλος, καθε αλλο. Χρονο προσαρμογης χρειαζεται.
Απο τα προσιτα 6-8ρια, για μενα, ο μονος που αξιζει να ενδιαφερθουμε ειναι ο Cimirot αν μεινει ελευθερος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

σφινα

Πρώτη πανελλαδική η SFINA.GR σας ενημέρωσε για το deal που πάει να γίνει ανάμεσα σε Μπεσίκτας και ΠΑΟΚ, αρχικά για την μεταγραφή του Γιαννούλη στην Τουρκική ομάδα, αλλά υπάρχει και μεταξύ των ανταλλαγμάτων το όνομα του Κάιλ Λαρίν, όπως ενημερωθήκατε ΕΔΩ από την ιστοσελίδα μας…

Το θέμα είναι υπαρκτό και φυσικά υπάρχει ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον παίκτη, μετά από ενδελεχή έλεγχο και αφού διαπίστωσαν ότι ο Κάιλ Λαρίν μπορεί να πάρει θέση, ακόμη και βασικού στον ΠΑΟΚ, υπό κάποιες προϋποθέσεις.
boogeyman77
Επικοινωνία:

gika έγραψε:
boogeyman77 έγραψε:
Έχω την αίσθηση ότι ούτε θέλουμε, ούτε μπορούμε να δώσουμε τα ποσά που απαιτούνται για να φέρουμε τους παραπάνω στην Τούμπα το καλοκαίρι.
Δεν νομίζω υπέρογκα ποσά. Μιλάμε για ελεύθερους το καλοκαίρι. Πχ η καψούρα μου ο Tapia( γουστάρω ξανά Περουβιανο στην ομάδα) έχει μικρότερη χρηματιστηριακή αξία από Esiti- Douglas που μάλλον μας ήρθαν υπερεκτιμημενοι. Esiti αν μπορέσουμε δανεισμό πίσω στο Βέλγιο με οψιον αγοράς θα είναι σούπερ.Mau λήγει το συμβόλαιο και El Kaddouri ίσως προκύψει κάτι από Ιταλία μεριά σε καμμιά μικρομεσαία. Το μεγάλο αγκάθι θα είναι ο Σουηδός. Δεν αφήνει κανένας άνθρωπος στον κόσμο χρυσοπληρωμενες διακοπές έτσι απλά
boogeyman77
Επικοινωνία:

ΑποστόληςΑ έγραψε:σφινα

Πρώτη πανελλαδική η SFINA.GR σας ενημέρωσε για το deal που πάει να γίνει ανάμεσα σε Μπεσίκτας και ΠΑΟΚ, αρχικά για την μεταγραφή του Γιαννούλη στην Τουρκική ομάδα, αλλά υπάρχει και μεταξύ των ανταλλαγμάτων το όνομα του Κάιλ Λαρίν, όπως ενημερωθήκατε ΕΔΩ από την ιστοσελίδα μας…

Το θέμα είναι υπαρκτό και φυσικά υπάρχει ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον παίκτη, μετά από ενδελεχή έλεγχο και αφού διαπίστωσαν ότι ο Κάιλ Λαρίν μπορεί να πάρει θέση, ακόμη και βασικού στον ΠΑΟΚ, υπό κάποιες προϋποθέσεις.
Ας δώσουν με 8 μύρια με 20 τοις εκατό μεταπώληση και αυτόν ελεύθερο και ίσως κάτι γίνει.....Αγανακτησαμε να πάρουμε τα λεφτά του Γκαρυ από Γαλατά .Δεν είναι και οι πιο φερεγγυοι οι Τούρκοι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”