Joe Émerson Bizera Bastos
-
Re: Joe Emerson Bastos Bizera
Ειδικα τωρα που ειναι πολυ πιθανο ο μαρκος να μας χαιρετησει ο μπιζερα δν προκειται να φυγει...

μια χαρα ειναι ο μπιζεριασα.
για αλλαγη ειναι μια χαρα.
φαλεγκος is back.
για αλλαγη ειναι μια χαρα.
φαλεγκος is back.
Παιδιά ο Μπιζέρα έχει παίξει καμπιονάτο.Με κλειστά τα μάτια στέκεται με αξιώσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και φυσικά και θα μείνει...

μην μου κανεις τετοια τωρα και με ξενερώνεις...ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ*
10.000.000 παιχτες στον κοσμο δεν χριαζετε να φερνουμε προδοτες....ας κατσει εκει που ειναι μια χαρα...εχει και μπολικο χρημα

Για καρυπίδη δε διάβασα πουθενά και δε πιστεύω να έρθει κιόλας.
Για σαλπιγγίδη,παίχτηκα σίγουρα είναι καλός αλλα από τι στιγμή που διχάζει το κόσμο δε χρειάζεται να έρθει.
Όσο για το σύστημα δε πιστεύω να το αλλάξει ο santos.
Για σαλπιγγίδη,παίχτηκα σίγουρα είναι καλός αλλα από τι στιγμή που διχάζει το κόσμο δε χρειάζεται να έρθει.
Όσο για το σύστημα δε πιστεύω να το αλλάξει ο santos.
Σπαγκετι γουεστερν το δωματιο...paok87 έγραψε: Μενουν με τον γκαρσια στο ιδιο δωματιο στα εκτος εδρας παιχνιδια.
Αυτό το διχάζει τον κόσμο δε το καταλαβαίνω...Falegkos έγραψε:μην μου κανεις τετοια τωρα και με ξενερώνεις...ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ*
10.000.000 παιχτες στον κοσμο δεν χριαζετε να φερνουμε προδοτες....ας κατσει εκει που ειναι μια χαρα...εχει και μπολικο χρημαπράσινο πρασινο...
Δηλαδή αν φύγει μόνος απο το λαγό εξαγοράζοντας το υπόλοιπο συμβόλαιο του για να παίξει σε εμας και τον θέλει διοίκηση και προπονητής, υπάρχει κάποιος που δε θα αποδεχτεί και θα στηρίξει την απόφαση αυτή..?
Και στο κάτω κάτω αν έρθει, και μόνο αυτό κάτι θα λέει...
Σορυ και για το οφ τοπικ
Εγώ δε θα είχα πρόβλημα να έρθει αλλα εάν είμαστε ρεαλιστές ξέρουμε όλοι ότι θα γίνει χαμός από κάποιους και ας είναι μειονότητα.Αυτό δε το χρειαζόμαστε με τίποτα.eleos έγραψε:Αυτό το διχάζει τον κόσμο δε το καταλαβαίνω...Falegkos έγραψε:μην μου κανεις τετοια τωρα και με ξενερώνεις...ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ*
10.000.000 παιχτες στον κοσμο δεν χριαζετε να φερνουμε προδοτες....ας κατσει εκει που ειναι μια χαρα...εχει και μπολικο χρημαπράσινο πρασινο...
Δηλαδή αν φύγει μόνος απο το λαγό εξαγοράζοντας το υπόλοιπο συμβόλαιο του για να παίξει σε εμας και τον θέλει διοίκηση και προπονητής, υπάρχει κάποιος που δε θα αποδεχτεί και θα στηρίξει την απόφαση αυτή..?
Και στο κάτω κάτω αν έρθει, και μόνο αυτό κάτι θα λέει...
Σορυ και για το οφ τοπικ
Το πιο βασικό είναι bebeaia ότι κατά τι γνώμη μου δε πρόκειται να έρθει.
- Athanasiadhs
Καλά ρε σεις, είμαστε τόοοοοοσο απίστευτοι που ακόμα και στο τόπικ του Μπιζέρα για τον Σαλπιγγίδη πλακωνόμαστε;;;;
Κάναμε που κάναμε ανω κάτω όλα τα θέματα της μεταγραφολογίας, θα συνεχίσουμε με το παραμικρό να τα χαλάμε όλα;Λες και δεν έχουμε άλλα σοβαρότερα να ασχοληθούμε...
Προσωπικά στα τέτοια μου αν έρθει στα τέτοια μου και αν δεν έρθει..Ούτε γήπεδο θα κόψω, ούτε θα ξενερώσω,ούτε θα πανηγυρίζω,ούτε θα σταματήσω να στηρίζω την διοίκηση, ούτε τίποτα..
Σε περίπτωση που υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για επιστροφή του Δημητράκη, του κοντοπούτανου πεστε τον όπως θέλετε, ξαναμιλάμε..Προς το παρόν βλέπω ότι βρίσκουμε τρόπο να τρωγόμαστε με τα ρούχα και να τρώμε ένα άλλο τυράκι όπως είπε ο Ζαγόρ πριν τα play off..
Λοιπόν, on topic, για τους υπόλοιπους αγώνες θεωρούμε δεδομένη την απουσία του Marcos Antonio, και είναι αρκετά δύσκολο ο Μαλεζάς με τον Contreras να βγάλουν τα 8 υπόλοιπα παιχνίδια, είτε λόγω τραυματισμών είτε τιμωριών..Οπότε θα μας χρειαστεί ένας καλός πανέτοιμος Μπιζέρα..
Χωρίς να ενθουσιάσει, έχει δείξει σοβαρότητα και δεν νομίζω ότι έχουμε να φοβηθούμε ιδιαίτερα...

Κάναμε που κάναμε ανω κάτω όλα τα θέματα της μεταγραφολογίας, θα συνεχίσουμε με το παραμικρό να τα χαλάμε όλα;Λες και δεν έχουμε άλλα σοβαρότερα να ασχοληθούμε...
Προσωπικά στα τέτοια μου αν έρθει στα τέτοια μου και αν δεν έρθει..Ούτε γήπεδο θα κόψω, ούτε θα ξενερώσω,ούτε θα πανηγυρίζω,ούτε θα σταματήσω να στηρίζω την διοίκηση, ούτε τίποτα..
Σε περίπτωση που υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για επιστροφή του Δημητράκη, του κοντοπούτανου πεστε τον όπως θέλετε, ξαναμιλάμε..Προς το παρόν βλέπω ότι βρίσκουμε τρόπο να τρωγόμαστε με τα ρούχα και να τρώμε ένα άλλο τυράκι όπως είπε ο Ζαγόρ πριν τα play off..
Λοιπόν, on topic, για τους υπόλοιπους αγώνες θεωρούμε δεδομένη την απουσία του Marcos Antonio, και είναι αρκετά δύσκολο ο Μαλεζάς με τον Contreras να βγάλουν τα 8 υπόλοιπα παιχνίδια, είτε λόγω τραυματισμών είτε τιμωριών..Οπότε θα μας χρειαστεί ένας καλός πανέτοιμος Μπιζέρα..
Χωρίς να ενθουσιάσει, έχει δείξει σοβαρότητα και δεν νομίζω ότι έχουμε να φοβηθούμε ιδιαίτερα...

Είπαμε αξίζει να είναι στην ομάδα ως εναλλακτική λύση.Εδώ τόσα χρονια είχαμε χασιοτιδες και knol για βασικούς.Μπροστά σε αυτούς αυτός είναι καναβάρο και βάλε.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=2261663
Αυτό είναι πολύ κακό,ειδικά αν δεν εχει επιστρέψει ο Μαρκαντώνης
Αυτό είναι πολύ κακό,ειδικά αν δεν εχει επιστρέψει ο Μαρκαντώνης
- Mario Jardel
Οχι ρε γαμώτο, είχα διαβάσει για αυτο αλλά οι εφημεριδε λεγανε ότι δεν είναι κατι σοβαρό!!!!!Ο Μαρκαντώνης και να γυρίσει έχει να κανει προπόνηση κοντά ενα μήνα να πουμε!!!Κάτι θα σκαρφιστεί ο δασκαλος Φερναντο
Πολύ μεγάλη απώλεια γιατί αυτόματα μας αφήνει με 2 στόπερ και εναλλακτική λύση είτε τον μπαλάφα(ελπίζω πως όχι..) είτε τον καρασαλίδη(αν δεν κάνω λάθος...).
Απ'εκεί και πέρα πρέπει να επανέλθουν όσο το δυνατό γρηγορότερα ο μπιζέρα κυρίως αλλά και ο Μάρκο αντόνιο αν και θεωρώ πως ο Σάντος δεν θα τον χρησιμοποιήσει καθόλου..

Απ'εκεί και πέρα πρέπει να επανέλθουν όσο το δυνατό γρηγορότερα ο μπιζέρα κυρίως αλλά και ο Μάρκο αντόνιο αν και θεωρώ πως ο Σάντος δεν θα τον χρησιμοποιήσει καθόλου..

- Mario Jardel
Το νΠαραλίκη δεν έπαιρνε στο κύπελλο?Νομίζω ότο και ο Σναουτσερ μπορει να ανταποκριθεί στην ανάγκη.