Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Μόλις "έπαιξε" η είδηση και στο φερέφωνο του πραγματικού πρωθυπουργού της ευρωπαικής Κολομβίας...κρυφτείτε λίγο βρε σκουπίδια γαμώ το κράτος σας γαμώ, αι σιχτιρ πια..επιστροφή στη "κανονικότητα"
συμφωνια, με τους απογονους εκτος ομως
μακαρι να πανε σε μια πλατφορμα της λιγκας στα προτυπα του PAOK TV, με τα μπασταρδα εκτος.

μακαρι να πανε σε μια πλατφορμα της λιγκας στα προτυπα του PAOK TV, με τα μπασταρδα εκτος.
- bersekeros
Σωστός ο jibbie.
Και ο κοντός τα γυρνάει...
Μόνος του προς το παρόν ο θρήνος...
Και ο κοντός τα γυρνάει...
Μόνος του προς το παρόν ο θρήνος...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Για το θέμα της συνέχισης του πρωταθλήματος έχουν πει τίποτα;;
-
Εγώ αντιλαμβάνομαι πάντως ότι θα μας κάνουν τρίτη καταγγελία για Βόλο στην επιτροπή αρκούδη μαρούπα και εμείς σφυρίζουμε αδιάφορα... Θεωρώ αδιανόητο ότι καθόμαστε να συζητήσουμε για κοινές αποφάσεις όταν υπάρχει ο εσκομπάρ στη σύσκεψη και πόσο μάλλον όταν μας κατηγορεί τόσο ανοικτά.. Να δηλώσουμε κι εμείς ότι αν δεν ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις τζήλου, νουρ1 και συμμορίας δε δεχόμαστε κοινές αποφάσεις με γάβρο.. και φυσικά δεν αναγνωρίζουμε τον γκανκστερ βαγγέλα..
Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει πρέφα αλλά έχουμε ανελέητο πόλεμο από γάβρο... πρέπει να κινηθούμε δυναμικά εναντίον της πουστομάδας..
Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει πρέφα αλλά έχουμε ανελέητο πόλεμο από γάβρο... πρέπει να κινηθούμε δυναμικά εναντίον της πουστομάδας..
ναι, θα το κανουν. και μετα σειρα εχει ο Παναιτωλικος. και αν ανεβουν και ομαδες απο SL2, θα παρουν σειρα και καποιες απο αυτες. Οποτε εμεις, αυτο που πρεπει να κανουμε, ειναι να αποδομησουμε την τωρινη ΕΕΑ. και αυτο προσπαθουμε σε Διοικητικο Εφετειο και ΣτΕ. Στο ΣτΕ θα φαμε φαπα γιατι εβαλε δικους του, στο Διοικητικο Εφετειο νομιζω δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα τα πραγματα.
σε οτι αφορα τον Τζηλο, υπαρχουν στοιχεια που συνδεουν την υποθεση με τους απογονους, η Επιτροπη Δεοντολογιας επρεπε να χε ηδη ασχοληθει, θα μπορουσαμε ενδεχομενως να κανουμε καταγγελια στην Επιτροπη. θα το χουν σκεφτει στην ΠΑΕ λογικα και το χουν στην ατζεντα τους στο χρονο που θα κρινουν καταλληλο.
σε οτι αφορα τον Τζηλο, υπαρχουν στοιχεια που συνδεουν την υποθεση με τους απογονους, η Επιτροπη Δεοντολογιας επρεπε να χε ηδη ασχοληθει, θα μπορουσαμε ενδεχομενως να κανουμε καταγγελια στην Επιτροπη. θα το χουν σκεφτει στην ΠΑΕ λογικα και το χουν στην ατζεντα τους στο χρονο που θα κρινουν καταλληλο.
- navigator11
Έχει δρόμο το παιχνίδι. Το ότι βλέπω τόσο εκνευρισμένες τις πρεζοπουτάνες μου προξενεί ένα σαδιστικό γέλιο.

Αυτο που ειπε το παιδοβουβαλο οτι ο Ιβαν φαινεται μεσα απο το ΣΚΑΙ και το OPEN ειναι λαθος αποδοση; Μηπως ηθελε να πει SKYPE αλλα δεν τα καταφερε; Ή δεν τα καταφεραν τελοσπαντων αυτοι που ακουγαν.
Το ότι η ερτ είναι πιόνι της εκάστοτε κυβέρνησης είναι κάτι που έχουμε καταλάβει όλοι..το ότι παίρνει πλέον non paper κ απο τον πρεζέμπορα είναι κάτι νέο στα πλαίσια της "κανονικότητας" του εσκομπάρ
μπερδευτηκε οταν το διαβαζε ο χοντρος, skype εγραφε το κειμενο που του χαν ετοιμασειicue έγραψε:Αυτο που ειπε το παιδοβουβαλο οτι ο Ιβαν φαινεται μεσα απο το ΣΚΑΙ και το OPEN ειναι λαθος αποδοση; Μηπως ηθελε να πει SKYPE αλλα δεν τα καταφερε; Ή δεν τα καταφεραν τελοσπαντων αυτοι που ακουγαν.
Νεύρα πολλά νεύρα του εσκομπαρινακη.....navigator11 έγραψε:Έχει δρόμο το παιχνίδι. Το ότι βλέπω τόσο εκνευρισμένες τις πρεζοπουτάνες μου προξενεί ένα σαδιστικό γέλιο.![]()
![]()
Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε βαρεθήκατε ρε παιδιά αυτήν την αισιοδοξία κ τάχαμου τα έχουν οι άλλοι χαμένα και μετά να έρχονται οι σβουριχτές?eorptol1 έγραψε:Νεύρα πολλά νεύρα του εσκομπαρινακη.....navigator11 έγραψε:Έχει δρόμο το παιχνίδι. Το ότι βλέπω τόσο εκνευρισμένες τις πρεζοπουτάνες μου προξενεί ένα σαδιστικό γέλιο.![]()
![]()
Αφού έχουν στήσει και τα σφυράκια των δικαστών
Ε αφού είχε νεύρα λέω αυτο που βλέπω..... Τι να πω ότι ήταν μες την τρελή χαρά;
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Tolaros έγραψε:Δε βαρεθήκατε ρε παιδιά αυτήν την αισιοδοξία κ τάχαμου τα έχουν οι άλλοι χαμένα και μετά να έρχονται οι σβουριχτές?eorptol1 έγραψε:Νεύρα πολλά νεύρα του εσκομπαρινακη.....navigator11 έγραψε:Έχει δρόμο το παιχνίδι. Το ότι βλέπω τόσο εκνευρισμένες τις πρεζοπουτάνες μου προξενεί ένα σαδιστικό γέλιο.![]()
![]()
Δε νομίζω να αισιοδοξεί κανείς.. Δε πιστεύω να υπάρχει έστω κ ένας οπαδός οποιασδήποτε ομάδας το πιστεύει... Απλά είμαστε περίεργοι να δούμε το τέχνασμα δικαστών κ πολιτικών. Το μόνο που ενδέχεται να γίνει είναι να τιμωρήσει η ΟΥΕΦΑ.
Όχι ότι αυτό είναι πιθανό... Γουστάρω όμως να τους βλέπω να σφιγγονται. Δε τους έχω ξαναδεί σφιγμενους...
- navigator11
Στη θέση τους, λοιπόν, δε θα τραβαγα κανένα ζόρι να επιτεθώ στην ουσία δίχως λόγο στον ΠΑΟΚ. Αφού η δικαιοσύνη, υποτίθεται, καταδίκασε τον ΠΑΟΚ, όπως διαστρεβλωτικά υποστηρίζουν. Διατράνωναν την εμπιστοσύνη τους στους θεσμούς μέχρι πρότινος. Τι, δεν έχουν και τόσο τελικα;; Το ... σφυράκι της εισηγήτριας στη δεοντολογίας της επο τους κρύφτηκε;; Θα πάρει μέρος, αν έχει επιβιώσει μέχρι τότε, η εν λόγω στη διαδικασία, για να υποστηρίξει την πρότασή της. Θα δούμε τι θα πει. Για την ώρα αυτό που έχει πει έχει φέρει μια αναστάτωση στο βόθρο. Κι ας πνίγεται το ζήτημα σχεδόν παντού. Δεν ξέρω αν δεν το έχεις παρατηρήσει.Tolaros έγραψε:Δε βαρεθήκατε ρε παιδιά αυτήν την αισιοδοξία κ τάχαμου τα έχουν οι άλλοι χαμένα και μετά να έρχονται οι σβουριχτές?eorptol1 έγραψε:Νεύρα πολλά νεύρα του εσκομπαρινακη.....navigator11 έγραψε:Έχει δρόμο το παιχνίδι. Το ότι βλέπω τόσο εκνευρισμένες τις πρεζοπουτάνες μου προξενεί ένα σαδιστικό γέλιο.![]()
![]()