Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από jibbie »

αυτο που εγω καταλαβαινω ειναι οτι επειδη μιλαμε για αποφαση της ΕΠΟ, το εφαρμοστεο δικαιο ειναι ΚΑΠ και Πειθαρχικος Κωδικας. Εκει που εχει κενα ομως, οπως στην περιπτωση μας, εφαρμοστεο δικαιο επικουρικα μπορει να θεωρηθει οτι ειναι η ελληνικη νομοθεσια. με λιγα λογια το εκτρωμα της τροπολογιας.

ο πρεζεμπορας εκει παταει και λεει οτι θα πρεπει να εφαρμοστει η ποινη πριν την τροπολογια.

εγω λεω να κραταμε μικρο καλαθι γενικοτερα με οτι αυτο συνεπαγεται.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Υπάρχει περίπτωση να μην μπουν στην ουσία της υπόθεσης αλλά να αλλάξουν την ποινή; Εγώ δεν νομίζω πως μπορεί να γίνουν και τα 2. Λογικά η θα μπουν στην ουσία και τότε ότι βρέξει ας κατεβάσει η δεν ασχοληθούν καθόλου.
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Μικρό καλάθι πρέπει να κρατάμε σίγουρα.. Εγώ θεωρώ ότι στόχος τους είναι η λογική του συμψηφισμου. Να γυρίσουν πίσω οι υποθέσεις στην επο. Εκεί, κακά τα ψέματα ΔΕ πρόκειται να τους υποβιβασουν. Ίσως φάνε ποινή ευρωπαϊκή μόνο. Κ μεις το κλασσικό που ήδη έχουμε.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

jibbie έγραψε:αυτο που εγω καταλαβαινω ειναι οτι επειδη μιλαμε για αποφαση της ΕΠΟ, το εφαρμοστεο δικαιο ειναι ΚΑΠ και Πειθαρχικος Κωδικας. Εκει που εχει κενα ομως, οπως στην περιπτωση μας, εφαρμοστεο δικαιο επικουρικα μπορει να θεωρηθει οτι ειναι η ελληνικη νομοθεσια. με λιγα λογια το εκτρωμα της τροπολογιας.

ο πρεζεμπορας εκει παταει και λεει οτι θα πρεπει να εφαρμοστει η ποινη πριν την τροπολογια.

εγω λεω να κραταμε μικρο καλαθι γενικοτερα με οτι αυτο συνεπαγεται.
Ρε μαν, το κρίσιμο στοιχείο είναι η ουσία της υπόθεσης. Κάποιος θα πρέπει να ασχοληθεί επιτέλους με αυτήν. Όλα τα άλλα είναι μόνο για εντυπώσεις και απολύτως τίποτα άλλο. Ας ασχοληθούν οι του cas κατ' ουσίαν με την "πολυϊδιοκτησία" να τελειώνει το παραμύθι. Κι ας τους ζητήσουν οι καρκινόπ@υστες και αφαίρεση του κυπέλλου Κόρατς.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

joshua έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να μην μπουν στην ουσία της υπόθεσης αλλά να αλλάξουν την ποινή; Εγώ δεν νομίζω πως μπορεί να γίνουν και τα 2. Λογικά η θα μπουν στην ουσία και τότε ότι βρέξει ας κατεβάσει η δεν ασχοληθούν καθόλου.
νομιζω υπαρχει. αν δεχθει το CAS το επιχειρημα του γαυρου και εφαρμοσει τον αθλητικο νομο πριν την τροπολογια, και θεωρησει επισης δεσμευτικη την εισηγηση της ΕΕΑ, τοτε προβλεπεται αποβολη απο το πρωταθλημα.

ναβι συμφωνω, απλα για το CAS ουσια της υποθεσης μπορει να ναι κατι εντελως διαφορετικο απο οτι ειναι για εμας.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

ουδείς στην χαβούζα δεν ασχολείται με την υπόθεση.
Δεν υπάρχει θέμα για τους αθηνέζους.
Δεν ιδρώνουν καν.
Για εσωτερική κατανάλωση το θέμα της τιμωρίας του γαύρου.
Να'χουμε κάτι να περνάμε στην καραντίνα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δεν μπορώ να φανταστώ πώς υπάρχει περίπτωση ξένος δικαστής, θεωρητικά αδέσμευτος, να δεχτεί ότι κρίση μιας αρχής, ας το θέσω επιεικώς, αμφιλεγόμενης μπορεί να εμποδίζει δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου να αποφαίνονται σε αθλητικά θέματα. Με ποιό σκεπτικό; Είναι ντροπιαστικό δηλαδή για τους καθ' ύλην αρμόδιους θεσμούς. Αντε, οι του cas να δεχθώ πως ίσως δε θελήσουν να βγάλουν οι ίδιοι το φίδι από την τρύπα. Το να αναπέμψουν όμως την υπόθεση στην εφεσεων της επο για να την κρίνει στην ουσία το θεωρώ εξαιρετικά λογικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τρί 28 Απρ 2020, 22:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Συμφωνώ, και ως προς αυτό υπάρχει και η κρίση του διοικητικού Εφετείου περί μη δεσμευτικοτητας. Απλά αναφέρω όλα τα ενδεχόμενα για να απαντήσω στον τζος
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

jibbie έγραψε:
joshua έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να μην μπουν στην ουσία της υπόθεσης αλλά να αλλάξουν την ποινή; Εγώ δεν νομίζω πως μπορεί να γίνουν και τα 2. Λογικά η θα μπουν στην ουσία και τότε ότι βρέξει ας κατεβάσει η δεν ασχοληθούν καθόλου.
νομιζω υπαρχει. αν δεχθει το CAS το επιχειρημα του γαυρου και εφαρμοσει τον αθλητικο νομο πριν την τροπολογια, και θεωρησει επισης δεσμευτικη την εισηγηση της ΕΕΑ, τοτε προβλεπεται αποβολη απο το πρωταθλημα.

ναβι συμφωνω, απλα για το CAS ουσια της υποθεσης μπορει να ναι κατι εντελως διαφορετικο απο οτι ειναι για εμας.
Θέλουν δεν θέλουν μια ιδέα για την υπόθεση θα πάρουν όπως πήραν και οι 2 πειθαρχικές. Εκεινες αποφάσισαν να κρυφτούν, πιθανοτητα να δουν και αυτοί στο CAS,όπως εμείς ότι δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό ,αλλά να αποφασίσουν να υποβιβάσουν ομάδα το θεωρώ αδύνατο. Αν τώρα κρίνουν πως υπάρχει θέμα τότε αλλάζει το σκηνικό και παίζουν διαφορά σενάρια.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Αν υποθέσουμε ότι το CAS δεν είναι στημένο τότε θα συμφωνήσω. Είμαστε σίγουροι όμως ότι δεν είναι στημένοι;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δηλαδή ένα ευρωπαϊκό δικαστήριο που δεν μπορούν να το κάνουν ζάφτι η παρί κι η σίτυ για να γλυτώσουν από τα φφπ, θα το καθοδηγήσει ο γαύρος για την τιμωρία μας; Ε εντάξει αν φτάσουμε εκεί δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε.
Άβαταρ μέλους
navigator11

jibbie έγραψε:Αν υποθέσουμε ότι το CAS δεν είναι στημένο τότε θα συμφωνήσω. Είμαστε σίγουροι όμως ότι δεν είναι στημένοι;
Όχι. Μπορούμε όμως να συμφωνήσουμε ότι στη θεωρία έχουμε καλούς λόγους να πιστεύουμε ότι σε σύγκριση με τους εδώ κωμικούς συναδέλφους τους έχουν πιο βαριές ... μπάλες. Μένει να φανεί.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Θα τολμήσω να αποτυπώσω μια σκέψη μου.
Ως δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι, η αποψινή προσφυγή του πουστόγαυρου στο ΚΑΣ (όπως παρουσιάζεται) αποκλείεται να στρέφεται εναντίων του ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει νομικό έρεισμα.
Λογικά στρέφεται κατά της Απόφασης ως προς το μέρος της που αφορά στη χρήση από τον Αθλητικό Δικαστή και από την Επιτροπή Εφέσεων των διατάξεων, βάσει των οποίων επέβαλαν την ποινή.
Ουσιαστικά και τυπικά, λοιπόν, στρέφεται κατά της λειτουργίας των εθνικών αθλητικών Δικαιοδοτικών Οργάνων και εκτιμώ ότι το κάνει αυτό (μη μπορώντας να ελέγξει την ΕΠΟ) στην προσπάθεια αποδήμησης του κύρους των Επιτροπών της ΕΠΟ και επομένως και της "αντικειμενικής" αξίας και της ορθής θεσμικής βάσης των Αποφάσεων αυτών. Μάλλον ανησυχεί σφόδρα για τις Αποφάσεις που θα ακολουθήσουν από την ΕΠΟ για αυτόν και δημιουργεί, ώστε να αναδείξει μετά, συνθήκες (και καλά0 προβληματικότητας ως προς τη διαχείριση των ενοχοποιητικών στοιχείων και της αντικειμενικότητας των αποφάσεων, λόγω του ελλειμματικού κύρους των Επιτροπών.

Καθόλου πεπεισμένος δεν είμαι ότι το ΚΑΣ έχει την αρμοδιότητα να δικάσει το συγκεκριμένο αυτό αίτημα.

Πουτάνα τα έκανα, αλλά δεν έχω κουράγια να τα γράψω καλύτερα απόψε. Κουράστηκα.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

σιγα αυτο το...ψαγμενο...να μην ηταν δικες σου σκεψεις...

:lol: :lol:

αν ηταν πρεπει να παραδεχθω οτι εισαι ....δαιμων...
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Διάβασα ότι το 2006 το Γιβλαρτάρ δικαιώθηκε από το cas στο αίτημα του να συμμετέχει στις διοργανώσεις της uefa, όμως η uefa τους άφησε εκτός, καθώς δέχθηκε πιέσεις από την Ισπανία. Το αγκάθι στην περίπτωση μας είναι ο γιος του "εθνικού κερατά", που είναι το νούμερο 2 στην uefa, και δεν γνωρίζουμε μέχρι που φτάνουν οι επιρροές του. Το θέμα είναι ότι οποιαδήποτε δικαστική διαμάχη με τον "επαγγελματία αθώο", με κάνει να είμαι απαισιόδοξος. Δεν γνωρίζει κανείς μας μέχρι που φτάνει η μπόχα τους και αυτό με προβληματίζει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”