Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ζλαταν Μουσλιμοβιτς ...Παιχταρα με ολη της σημασιας της λεξεως ...
Η Γαλατα του Σαραι λακαμαδες ειναι που θελουν τον Ζλαταν και οχι πχ τον Αντριανο της Πορτο και ποσους αλλους μεγαλα ονοματα που μενουνε ελευθεροι ?Ο Ζλαταν ειναι το πιο ολοκληρωμενο σεντερ φορ του πρωταθληματος .Ναι εχει ενα προβλημα στο σκοραρισμα τωρα τελευταια ,αλλα τα περισσοτερα γκολ που εβαλε ο Μπακα και αλλα πολλα τα εβαλε χαρη στον Ζλαταν ...Γεμιζει την περιοχη και τραβαει 2 και 3 αμυντικους ...
Ζλατανος ,Κοντρερας και Γκαρσια πρεπει να μεινουνε ειναι οι βασεις μας ...
Οποιοι αλλοι φυγουνε δεν θα στεναχωρεθω αλλα οχι αυτοι !!
Μονο με τις ρητρες του ,τοτε οκ !!
Δεν ειναι πρωσοπολατρεια να ουμ να θελεις να μεινουνε οι βασεις ..Προτιμω τον Ζλαταν που τρεχει μαρκαρει και κανει τα παντα παρα ενα παιχτη σαν τον Κρεσπο πχ που εχει παιξει σε ομαδες κατσε καλα και θα ερθει εδω για τουρισμο βλεπετε τον Σιλβα του βαζελου και τον Ρεκομπα του Πανιωνιου ....
Γιαυτο το μονο που εχω να πω ειναι
Ζλαταν , Ζλαταν στου ΠΑΟΚ το πλευρο
και γ@μησε την Γαλατα και ριξτην και 2 γκολ !!
Ζλαταν , Ζλαταν στου ΠΑΟΚ το πλευρο
και γ@μησε την Γαλατα και ριξτην και 2 γκολ !!
να προσθεσω οτι με ενα καλο 10αρι για καθετες,θα βαλει αλλα τοσα γιατι ειναι το στυλ του ετσι.δεν ειναι ντριπλερ για να τους περασει ολλους κ να βαλει γκολ,θελει καποια πασα για να την κανει γκολ.
Μαγκες παμε να χτυσουμε μια ομαδα...πρεπει να μηνει ο βασικός κορμος.
Ο Ζλαταν αν και τωρα τελευταία δεν σκοραρει ΠΡΕΠΕΙ να μεινει γιατι ειναι βαρομετρο..
εχει προσαρμοστεί στο ελληνικό προταθλημα.
Του χρονου παμε για κατι καλο...κατα την γνωμη μου κρατας ολη την ομαδα(εκτός απο καποιους 3-4 ) και περνεις 3-4 παιχταραδες.
τωρα αν πουληθει δεν θα πω και τιποτα γιατι οι παιχτες πανε και ερχονται...αρκει να παρουμε δυνατο ποσο.
Και όχι μόνο ο Ζαγοράκης. Αλλά και ο Βρύζας. Θυμίζω τι είχε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο.
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... 6&start=30 :
Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε ότι «όποιος προσφέρει στον ΠΑΟΚ δεν φεύγει. Το ποδόσφαιρο είναι μια ανοικτή αγορά, αλλά το σκεπτικό μας είναι να κάνουμε καλύτερη την ομάδα και, όταν φεύγει ένας παίκτης, θα πρέπει να τον αντικαταστήσουμε με έναν καλύτερο».
Το θέμα είναι βέβαια να κρατήσουμε και ένα κορμό
Για αυτό ελπίζω οι καινούριες μεταγραφές να έχουν μικρή ηλικία,και προοπτικές εξέλιξης
Όχι πως ο Μούσλι δεν είναι τέτοιος,28 χρονών είναι,έχει 5 χρόνια τουλάχιστον καλής μπάλας,αλλά 3-4-5 εκατομμύρια είναι καλά
Σίγουρα θα είναι καλο να έρθουν νέοι παίχτες αλλα με το περιορισμένο bugdet που έχουμε είναι δύσκολο δυστυχώς.Μακάρι να κάνει πάλι ο ζήσης τα μαγικά του.
Αν ο Βρύζας πέτυχε διάνα μια φορά με τον Μούσλι, γιατί να μην πετύχει και με τον αντικαταστάτη του; Πιστεύω πολύ στον Ζήση. Οπότε εάν έρθει μια συμφέρουσα πρόταση για τον Μούσλι, δεν θα με χάλαγε να τον δίναμε.
Γενικά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη διοίκηση...
Πάντως ο Μούσλι ξεκίνησε πολύ καλά και στη συνέχεια ξεφούσκωσε. Ακόμα περιμένουμε να δούμε τον καλό Μούσλι του ξεκινήματος. Εδώ και 3-4 μήνες είναι σκιά του εαυτού του και δεν ξέρω το γιατί. Μήπως χαλάστηκε που έχουμε κι άλλους παίκτες να παίρνουν τη δόξα; Σε κάθε περίπτωση, ο παίκτης αυτός με προβληματίζει πολύ...
Ίσος να είναι κάπου στο ενδιάμεσο η ικανότητες του,ούτε όσο καλός φάνηκε στην αρχή αλλα και ούτε τόσο κακός όσο φαίνεται τελευταία.
Πάντως κάποτε ο Ζήσης θα πέσει και έξω πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και για αυτό.
πολύ άγχος για το αν θα σκοράρει έχετε οι περισσότεροι...
σε αυτό το φόρουμ και σε πολλά βήματα, έχω διαβάσει για το πόσο καλά κάνει τη δουλειά του, για το πόσο ξύλο τρώει και για πόσους αμυντικούς απασχολεί για να βάζουν γκολ ο μπακαπάνθηρας και οι υπόλοιποι...
με λίγα λόγια, ας κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει (και αυτό το ξέρει μόνο ο προπονητής) ας κερδίζει η ομάδα (όπως κάνει μέχρι τώρα) και ας βάζει τα γκολ και ο μασέρ...
το μόνο που έχω παρατηρήσει ότι φάσεις που τις τελείωνε στην αρχή με απίστευτη ευστοχία, τώρα τα χάνει...
ΟΚ he is just human...
και ντεφορμέ δεν τον λες απλά για τη δυστοκία και μόνο...
Απορω που μετα απο μια ολοκληρη σαιζον, ακομα συζηταμε αν ειναι στα αληθεια καλος και μηπως δεν ειναι τελικα γιατι εχει καιρο να σκοραρει κτλ...
Εγω εχω δει εναν παιχτη που δεν ειναι σφαιρα αλλα σιγουρα δεν ειναι και αργος, ειναι πολυ δυνατος, εχει το υψος του φορ περιοχης, κερδιζει μονομαχιες, εχει δυνατο σουτ αλλα και πλασε! Τον θεωρω τον καλυτερο φορ του πρωταθληματος.
Στα αρνητικα του ειναι οτι χανει ευκολα την ψυχραιμια και παρασυρεται απο την παρορμητικοτητα του. Το οτι εχει να σκοραρει καιρο οφειλεται σε πολλους παραγοντες και βεβαια φερει και ο ιδιος μεγαλη ευθυνη.
Θα ξεσπασει, πιστευω, στα play off. Οπως και να χει παντως η προσφορα του ειναι πολυτιμη σε καθε παιχνιδι!
Και οταν τελειωσουν και τα play off, βλεπουμε αν συμφερει τον ΠΑΟΚ η πωληση του ή οχι...
παιδια η περιπτωση μουσλι τον τελευταιο καιρο μου φερνει εντονα στο μυαλο τ ζηση.....ειναι και φιλοι .....ο ζησης εκανε παντα πολυ δουλεια μεσα στο γηπεδο απασχολωντας 2 και 3 αμυντικους...οταν ηρθε ηταν μονος του και σκοραρε πιο ευκολα....οταν ηρθαν και αλλα ονοματα επιθετικοι αρχισε και εκανε αυτος τη βρωμικη δουλεια λογω και του σωματοτυπου του.....ανοιγε χωρους μοιραζε κλπ κλπ....και τελικα φτασαμε να τα ακουει και απο πανω οταν καποιοι τον ελεγαν χασογκολη....στο τελος εφυγε και απεδειξε περιτρανα το ποσο λαθος ειχαν ολοι εκεινοι που τον εκραζαν......απ την αλλη αν τα πραγματα ερθουν ετσι και χρειαστει να φυγει,τοτε ειμαι σιγουρος οτι ο επομενος δε θα ειναι τυχαιος.....